Spannendverhaaltje.nl

Samen klaarkomen

-
16-08-2010
Ik wacht in de kamer op haar, ze kan elk moment komen. Ik hoor de poort van de tuin. Ze komt via de achtertuin aanfietsen en ze doet de achterdeur open. Ik sta op en loop langzaam naar haar toe. Als ik dichtbij ben sluit ik mijn ogen en kantel mijn hoofd. Onze lippen raken elkaar en we beginnen hevig te zoenen. Onze tongen raken in elkaar verstrengeld terwijl ik haar borsten streel. We rennen naar boven naar mijn kamer toe. Daar begin ik haar uit te kleden. Terwijl ik haar topje over haar hoofd trek bind ik deze vast. Ze kan nu niks meer zien. Ik merk aan haar ademhaling dat ze dit erg spannend en geil vindt. Ik maak haar BH bandje los en trek haar BH uit. Ik raak haar voor 5 seconden niet aan en kijk alleen.
Ze weet niet wat er komen gaat, dat is voor ons beide erg spannend.Ik begin met 1 hand zachtjes haar rechter borst te strelen, ze spant haar spieren aan en kreunt zachtjes. Ik streel haar hele borst maar ontwijk haar tepel. Ik ga met mijn vinger naar haar andere borst en streel deze, ik maak rondjes met mijn vinger om haar tepel heen. Maar deze raak ik niet aan. Ik draai haar om en ga met mijn bekken tegen haar kont staan. Ze voelt mijn stijve lid tegen haar billen aan drukken, ze kreunt weer zachtjes. Mijn handen strelen haar borsten nog. Heel zachtjes raak ik haar tepels aan en trek daarna meteen mijn handen weg. Ze begint te sidderen en ze verlangt naar meer. Ik leg mijn handen op haar blote buik. Ik streel haar buik en dwaal langzaam af naar haar broek. Deze maak ik open en trek haar broek naar beneden.
Ze tilt haar linker been op om haar broek uit te doen en vervolgens haar rechter. Ze heeft nu alleen haar topje over haar hoofd en een string nog aan. Ze staat heel kwetsbaar voor me. Ik ga weer voor haar staan en ga door mijn knieŽn. Mijn hoofd is nu 2 centimeter verwijderd van haar string. Ik adem zwaar zodat ze mijn adem op haar kut voelt. Ze kan zich bijna niet inhouden, maar ik houd haar tegen. Ik sta weer op en lik aan haar tepel. Ze kan bijna niet blijven staan van genot. Dan dwalen mijn handen af naar beneden en ik trek haar string uit. Ik kniel weer voor haar en lik langzaam aan haar boven been. Ik ga naar boven tot ik bij haar navel ben, dan ga ik weer naar beneden via de andere kant en kom weer bij haar bovenbeen uit. Dan ga ik naar het midden met mijn tong en lik heel zachtjes over haar schaamlippen. Ze kreunt steeds harder en vraagt of ze mij mag pijpen.
Ik zeg niks maar begin haar alleen maar sneller te likken. Ik spreid haar schaamlippen en zuig zachtjes aan haar clit. Ze zakt bijna door haar knieŽn heen. Ik leg haar benen in mijn nek en zet haar tegen de muur aan, ik blijf haar hevig door likken. Ze komt niet bij van het kreunen en gilt dat ik door moet gaan. Ik blijf likken alsof mijn leven er van af hangt. Het duur niet lang of ze begint te trillen en kreunen van genot. Ze is ondertussen zeiknat geworden waardoor ik alleen maar geiler ben geworden.Ik blijf door likken en ze kreunt en begint te gillen. Ik voel haar vocht uit haar komen als ze klaarkomt. Haar kutvocht sijpelt langzaam langs mijn lippen. Ik probeer alles op te vangen en blijf tegelijk haar likken. Ze smeekt mij te stoppen, maar dat kan ik niet. Ze begint nog intenser te genieten en komt direct nog een keer.
Nu met nog meer kutvocht, zo veel kan ik niet binnenhouden en het sijpelt langs mijn lippen mijn nek in. Ik zet haar op bed dat ze even kan zitten, maar ik laat heer topje wel zitten zodat ze niks ziet. Terwijl ze aan het nagenieten is van haar 2 heftige orgasmes kleed ik mij uit. Bij het uitdoen van mijn onderbroek komt mijn stijve pik vrij. Deze staat rechtovereind en staat op springen. Terwijl ze nog na geniet duw ik mijn pik tegen haar lippen aan. Ze weet niet hoe snel ze haar mond open moet doen om mijn pik te likken. Haar linker hand streelt mijn ballen terwijl ze met haar rechter hand mijn pik aftrekt. Dit alles terwijl ze mijn eikel likt en zachtjes zuigt. Ze likt en zuigt alsof haar leven er van af hangt, ik zeg dat ik al bijna kom omdat ze mij zo geil heeft gemaakt met haar kutvocht. Ze zegt niks maar begint alleen maar sneller te likken en te trekken. Ik kan het niet meer houden en spuit haar mond helemaal vol.
Uit haar mondhoeken sijpelt mijn sperma. Ze slikt het allemaal door en veegt haar mondhoeken af met haar tong. Ik ben zo lekker gekomen dat ik niet meer kan staan en we gaan beide op bed liggen. Ik doe haar topje van haar hoofd zodat ze weer kan zien. Heerlijk liggen we na te genieten als ze zicht zelf begint te strelen, ze wilt nog meer laat ze mij weten. Ik ga met mijn hand naar haar kut en voel dat ze nog natter is dan daarvoor. Hierdoor begint mijn lul weer te groeien. Ik streel haar clit en ze begint om mij heen te kronkelen van genot. Ze kan het niet meer houden en ze komt weer klaar. Wederom spuit ze wat kutvocht waar ik extra geil van word. "Ik wil je stijve pik in mij voelen, hard en snel!" zegt ze. Mijn lul begint te kloppen en kan niet meer stijver worden. Ze gaat op haar knieŽn zitten en ik ga achter haar zitten.
Ik pak mijn lul en druk mijn eikel tegen haar schaamlippen aan. Ze duwt haar kont naar achteren tot ze niet verder kan. Ze kreunt hard en ik begin haar te neuken. Ze is zo nat dat ik meteen hard en snel op en neer ga. Met mijn handen pak ik haar borsten beet en begin er zachtjes in te knijpen. Ik neuk haar zo hard en snel dat ik het zelf bijna niet meer kan houden. Ze begint te kreunen en te trillen van genot, hierdoor kan ik het echt niet meer houden en zeg dat ik bijna kom. Dit is voor haar een reden om nog sneller te bewegen en te kreunen. Ze voelt dat ik mijn bekken aanspan omdat ik bijna klaarkom. Terwijl ik haar vol spuit komt ze nog een keer klaar, nu komt al haar kutvocht over mijn pik en benen heen. Mijn pik zit nog in haar en we gaan beide liggen. Ze ligt op haar buik en ik boven op haar terwijl en uit hijgen van de geile avond die we net hebben gehad. Het duurde daarna niet lang en we vielen in slaap, en we hebben erg lekker geslapen.
Aantal keer gelezen:
857
Beoordeel dit verhaal:
(10 beoordelingen)