Spannendverhaaltje.nl

Saaie ambtenaar

-
16-08-2010
Ik zal me even voorstellen: ik ben een jongen van 24 jaar die het redelijk gemaakt heeft in de IT. Ik ben 3 jaar getrouwd en heb een dochter van 2. Na de geboorte van mijn dochter ging ons seksleven drastisch achteruit. Van 6x per week naar 1x in de maand. Nu hou ik veel van sex, en ben daar ondertussen verslaafd aan geraakt. Je zou kunnen zeggen: liefst elke avond en dan 2 tot 3 keer achter elkaar. Maar goed, als je in de IT zit, en waar dat maakt niet uit, weet je dat sommige zaken alleen na werktijd of in het weekend uitgevoerd kunnen worden.
Als ook bij een Gemeente. Ik werkte daar ongeveer een jaar, en ik moest me nog profileren bij onze nieuwe chefin. Dus voor elk klusje was ik wel te vinden. Vaak zat ik tot 21.00 uur nog te werken, om mijn beloftes waar te maken. Al een paar keer was het me opgevallen, dat ze stiekem naar me keek. Nee, niet mijn chefin, maar het meisje van de schoonmaakdienst. Donker, een jaar of 22, lang haar (in een staart), lekker figuur (niet de smal maar ook niet te dik), en die blik in haar ogen, die uitstraling, zowat hetzelfde als mijn vrouw die had toen we gingen trouwen.
Eerst viel het me helemaal niet op, maar na een aantal avonden begon ik het steeds leuker te vinden. Nu is het bij de gemeente zo dat de schoonmaakdienst met groepjes van twee werkt. Ze had dus altijd gezelschap. Tot op een avond ze alleen binnen kwam. Ik vroeg waar haar collega was, en deze was ziek. Ik ging door met mijn werk, maar zag hoe ze naar me keek. Ik keek haar recht aan en vroeg: "Wat denk je nu?". Waarop haar wangen begonnen te blozen en ze zich verlegen omdraaide. Iedere man die haar op dit moment had gezien, had het er niet bij kunnen laten zitten. "Sorrie, maar ik zag je naar me kijken, en ik vroeg me af of je hetzelfde dacht als ik." zei ik. Waarop zij antwoorde: "Ik kan niet zo goed inschatten hoe je over me denkt, maar als ik het mocht zeggen...." Het ene compliment na het andere ging over en weer.
De aantrekking tussen ons tweeen werd alsmaar sterker. Totdat we afspraken dat ze na haar dienst nog even koffie kwam drinken. De tijd kroop voorbij en ik kon haast niet wachten tot ze zou komen. Mijn gedachten waren al helemaal afgedwaald toen de deur open ging. Daar stond ze, dit keer zonder stofjas, maar met een strakke spijkerbroek en een los blousje. Je zag zo dat ze mooie strakke borsten had, niet te groot, en niet te klein. "Zal ik maar even koffie pakken?" vroeg ik. "Liever koud water." antwoorde ze. Snel liep ik koffie voor mezelf en water halen. Toen ik terug kwam had ze het zich al gemakkelijk gemaakt in mijn bureaustoel.
We dronken samen wat en raakte aan de praat. Ik kon mijn ogen niet van haar mooi gevormde lippen afhouden. Dit kwam uiteindelijk op een vraag uit of ik iets te kort kwam. Langzaam vertelde ik haar over mijn veranderde sexleven. Haar hand verdween onder de tafel en legde zich neer op mijn knie. Deze werd steeds warmer, maar ik wist niet of ik het prettig moest vinden of niet. Ik besloot hier niet op te reageren. Tenslotte had ik een dochtertje en was ik getrouwd. Mijn hand die op de tafel lag was haar volgende doel. Ze pakte mijn hand stevig vast en vertelde dat ze niet kon geloven dat een goed uitziende jongen als ik zo'n waardeloos sex leven had. Haar bureaustoel rolde zachtjes dichterbij, en ik voelde haar ene been aan de buitenkant van mijn knie glijden, en haar andere been zweefde ergens tussen mijn knie en mij kruis. Een heel ongemakkelijk gevoel.
Zeker als je niet weet wat je moet doen. Maar zij wist het wel. Ze begon me langzaam te zoenen. Eerst mijn handen, armen, nek en tenslotte, terwijl haar benen de mijne klemde, mijn mond. Nu kon ik niet meer terug en besloot me volledig te laten gaan. Onze tongen vonden elkaar in een hartstochtelijk gevecht. Mijn handen kropen langzaam onder haar losse blousje. Tot mijn verbazing had ze geen BH aan. Dit wond mij nog meer op en ging gretig door. Ik pakte haar twee lekkere borsten, die precies mijn handen vulden. Tussen middelvinger en wijsvinger staken haar harde tepels. Tijdens het masseren van haar bordten voelde ik deze nog stijver worden. Haar handen hadden al snel mijn riem losgemaakt, en mijn broek open.
Mijn inmiddels kloppende adonis keek boven mijn boxershort uit. Ze ging op haar knieen zitten en trok mijn broek helemaal naar beneden. Of het nu door de spanning kwam, of doordat ik nu iets deed wat ik eigenlijk niet goedkeurde, maar ik begon te gloeien. Zij merkte dit en begon me botergeil te pijpen. Ik moest me inhouden om niet te kreunen van genot. Tijdens het pijpen begon ze me ook nog te trekken. Ook een variant waar ik nog nooit aan gedacht had. Het gevoel wat je daarbij krijgt is onbeschrijflijk. Ik kreeg er in ieder geval een kloppende pik van. Het duurde niet lang of ik kwam klaar in haar mond. Tot mijn verbazing pijpte ze me gewoon door. Heerlijk was dat. Met het warme zaad nog in haar mond kwam ze overeind en begon me hevig te tongzoenen. Het klinkt raar, maar erg vond ik dat niet. Zij werd er in ieder geval nog geiler van.
Ik liet mijn hand tussen haar benen glijden en voelde dat haar spijkerbroek al behoorlijk vochtig was. Al snel had ik haar broek uit en wreef met twee vingers over haar venusheuvel. Deze was zo nat, dat ik zonder problemen met mijn vingers in haar vagina kon komen. Met geleidelijke bewegingen ging ik uit en in haar vagina, daarmee ook haar knobbeltje stimulerend. Ik zette haar op mijn bureau waar ik net het netwerk uitgetekend had. Ze ging achterover hangen en deed haar benen uit elkaar, zodat ik overal goed bij kon. Haar kutje lag er zo uitnodigend bij dat ik haar gretig begon te likken. Eerst langzaam, toen steeds sneller.
Mijn vingers gingen verder waar ze gebleven waren. Haar bekken vertoonde kleine schokjes. Op dit moment wist ik dat ze beina klaar moest komen. Ik haalde mijn vingers uit haar kutje en stak mijn natte wijsvinger voorzichtig in haar poepgaatje. Dit ging makkelijker dan ik gedacht had en het maakte haar nog gekker. Het duurde niet lang of ze kwam lekker schokkend klaar. Ze was zo geil geworden, dat ze me boven op haar trok. Nat was ze zeker, want ik gleed zo naar binnen. Met diepe stoten was ik op weg naar ons tweede hoogtepunt. Zachtjes kraste haar nagels in mijn rug. Ik kneep in haar schouders. Mijn rechterhand speelde tijdens het neuken nog wat met haar knobbeltje. Hier genoot zij zo van, dat haar zachte kreunende geluidjes uitgelopen waren tot behoorlijk hoorbare kreten. Nu zag ik dat het licht in de gang al uit was.
Dit betekende dat iedereen al weg was en dat we ons nu ook echt konden laten gaan. Met lange diepe stoten kwam het hoogtepunt nabij. Mijn penis klopte zo hard, dat ik het voelde bonzen in mijn buik. Kreunend liet ik merken dat ik het geweldig vond. Haar nagels kraste bij elke stoot steeds harder in mijn rug. Ook ik ging steeds ruwer tekeer. Ze deed haar benen bij elkaar, waardoor we allebij een strak gevoel kregen en nog geen vijf tellen daarna kwamen we samen tot een hoogtepunt. Na nog wat tongzoenen en stimuleren kwamen we erachter dat we al 2 uur bezig geweest waren.
Zij moest opschieten, want anders haalde ze haar laatste trein niet meer. Al snel zat ik weer alleen achter mijn bureau, kijkend naar een verkreukt blad papier, met een natte plek wat ooit mijn netwerktekening was geweest en ik dacht: "Sjit, dat wordt morgen weer overwerken....."
Aantal keer gelezen:
637
Beoordeel dit verhaal:
(10 beoordelingen)