Spannendverhaaltje.nl

Rogier

-
21-08-2010
Dit verhaal is geschreven door Ik had me altijd al anders gevoeld dan de andere jongens. Niet dat ik niet me ze op kon schieten, ik had de ďruwheidĒ alleen niet gemeen met ze. In het begin van mijn middelbare school loopbaan heb ik me daar vaak onzeker over gevoeld maar na de ontdekking dat ik homo was ben ik daar gelukkig afgekomen.
Het was de eerste schooldag na de vakantie, ik zat in de 4e klas van de havo en had een tamelijk vervelende vakantie achter de rug. Daar zal ik jullie niet mee lastig vallen. Het was dus op die maandag morgen dat hij binnen kwam, Rogier, zoals hij werd voorgesteld door de leraar had al gelijk een hele vreemde uitwerking op me. Ik had me nog nooit eerder tot een jongen aangetrokken gevoeld dus dit was een hele nieuwe gewaarwording voor me. Hij was lang en breed en had een geweldig lieve en tegelijk naÔeve uitstraling.
Nadat de klas hem welkom had geheten liep hij langs te tafeltjes op zoek naar een plaats waar hij kon zitten. Toen hij naast mijn bank stil bleef staan en zijn tas naast de stoel liet vallen en ging zitten ging er een vreemde rilling door me heen. Hij keek me aan en glimlachte naar me. Ik glimlachte nerveus terug en keek snel de andere kant op.
In de loop van die dag bouwde zich iets op wat leek op het betgin van een vriendschap, ik had nooit echt veel vrienden gehad en verbaasde me over de interesse die hij voor me toonde.
Ik stelde hem in de pauze voor aan al mijn ďvriendenĒ en gaf hem een rondleiding door de school.
In de loop van die week breidde onze vriendschap zich uit en leerde ik hem wat beter kennen. Hij bleek een rustige jongen te zijn die veel humor had, maar dat kwam er pas uit naarmate je hem beter leerde kennen. Ook was hij erg in trek bij de meisjes, hij was erg aantrekkelijk en ze wemelde om hem heen. Vreemd genoeg schonk hij nooit veel aandacht aan ze.
Op een avond zaten we bij hem thuis, hij had me uitgenodigd om wat te komen drinken in zijn ouders te ontmoeten. Ik die mezelf er op betrapte dat ik maar al te graag bij hem in de buurt wilde zijn stemde gelijk in met dit voorstel. We hadden wat gedronken en wat TV gekeken om uiteindelijk op zijn kamer te belanden om zijn verzameling cdís te bekijken. Al gouw kwam het gesprek op seks, zoals volgens mijn beleving hoorde bij jongens onder elkaar. Het was die avond dat hij me serieus aankeek en me vertelde dat hij homo was. Ik schrok me helemaal kapot en ben naar huis gevlucht.
De dagen daarna zat ik behoorlijk met mezelf in de knoop, ik merkte duidelijk dat ik met tot hem aangetrokken voelde maar wilde er niet aan toe geven. Ook al had hij me verteled dat hij homo was, ik was er helemaal niet zeker van dat hij mij ook leuk zou vinden. Ik had me na zijn bekentenis niet veel meer met hem bemoeid en hij scheen er in te berusten dat ik niets meer met hem te maken wilde hebben. Totdat ik op een avond vroeg naar bed was gegaan en lag te fantaseren over hem. Ik verlangde erg naar hem en wilde bij hem zijn, hem strelen en kussen, in zijn ogen verdrinken. Toen heb ik de knoop doorgehakt en ben naar de telefoon gelopen en heb hem opgebeld.
Het duurde een tijdje voordat hij aan de telefoon kwam, en veel van mijn zekerheid was in die paar minuten verloeren gegaan. Al struikelend over mijn woorden vertelde ik hem wast ik voelde en dat het goed begreep als hij mij niet leuk vond maar dat ik het mezelf eeuwig zou verwijten als ik niets had gezegd. Het bleef even stil aan de andere kant van de lijn, totdat hij zij wacht ik kom naar je toe. Op dat moment waren mijn ouders niet huis en dat had het ook makkelijker gemaakt om dit gesprek te voeren.
Na ongeveer een kwartier ging de bel. Met kriebels in mijn buik van de zenuwen ging ik open doen. Daar stond hij dan, mijn god, de jongen die ik boven alles aanbad.
Ik liet hem binnen en ging hem voor naar de huiskamer. Hij ging zitten en ik liep naar de keuken om wat te drinken voor ons te maken. Toen ik terug kwam en naast hem ging zitten keek hij me lang en doordringend aan. Weet je dat ik van het eerste moment dat ik je zag verliefd op je was, zij hij. Ik hoopte zo vurig dat je homo zou zijn, maar toen je zo wegvluchtte op die avond was al mijn hoop vervlogen. Ik vertelde hem dat ik ook van het begin af aan verliefd op hem was geweest maar dat ik niet wist hoe ik ermee om moest gaan. Ik was zo blij dat je belde zij hij terwijl hij langzaam naar voren boog. Hij kuste me! Gespannen beantwoorde ik zijn kus, deze spanning vloeide al snel weg en ik concentreerde me helemaal op hem. We hadden onze glazen weggezet en lagen boven op elkaar, al kussend en strelend. Ik voelde hoe mijn penis begon te reageren en ook aan zijn ademhaling was duidelijk te merken dat hij opgewonden raakte.
We verplaatsten onze activiteiten naar mijn slaapkamer, waar hij me voorzichtig maar toch resoluut begon uit te kleden. Ik had op dat moment een enorme stijve en wilde hem hebben. Toen ik alleen mijn boxer nog aanhad begon hij tergend langzaam af te dalen en bij mijn navel aangekomen bevrijdde hij mijn wild steigerende lul en zoog hem in een keer naar binnen. Een siddering van genot ging door me heem. Dit was werkelijk geweldig. Hij had duidelijk veel meer ervaring dan ik en wist precies wat hij met zijn tong moest doen om me te laten gillen van genot. Aan de spanning in mij onderlichaam merkte hij dat ik op het punt stond om klaar te komen en pesterig stopte hij met pijpen. Hij boog zich naar voren en fluisterde in mijn oor, ik wil je neuken, maak je niet druk het doet echt geen pijn. Ik knikte en draaide me om en ging op mijn knieŽn zitten. Hij begon met zín tong mijn anus te bewerken om het makkelijker voor hem te maken om bij me binnen te dringen. Toen het naar zijn mening nat genoeg was richtte hij zich op en liet zijn boxer zakken. Hij had een prachtige lul. Erg lang en kaarsrecht. Uit zín broek haalde hij een condoom die hij met een zeer professioneel gebaar om zín penis rolde. Hij pakte me bij mijn billen en ik voelde een kloppende eikel tegen mijn aars aanduwen. Tergend langzaam drong hij bij me binnen, ik voelde een hevige pijnscheut maar toen hij terugtrok om opnieuw toe te stoten was het al veel minder. Hij merkte dat het minder pijn ging doen en voerde zijn tempo op. De pijn maakte plaats voor intens genot, ik voelde hem keer op keer diep in me doordringen. Zijn ademhaling begon zwaarder te worden en het zou niet lang meer duren voordat hij klaar zou komen. Hij beukte me steeds harder en ik begon met hem mee te bewegen. Sneller en sneller ging het tot hij zwaar kreunend klaar kwam en over me heen viel.
Nadat we een tijdje uitgehijgd hadden zij hij, nu is het jouw buurt. Ik dacht dat het allemaal al afgelopen was maar torn kwam ik erachter dat mijn lul nog steeds onbevredigd fier omhoog stond. Uit zijn broekzak verscheen nog een condoom die hij me liefdevol omdeed. Met mij hoef je niet zo voorzichtig te zijn hoor, ik hou wel van een beetje ruw. Lekker hard doorstoten dus. Hij draaide zich om en ging net als ik daarnet op zín knieŽn zitten. Ik bracht mijn lul in positie tegen zijn anus en duwde langzaam naar binnen. Het was een geweldig gevoel om met mijn enorm opgewonden lul langzaam in dit warme gat door te dringen. Het was het meest geweldige dat ik ooit had meegemaakt, zijn sluitpier stevig om mijn lul heen. Langzaam bewoog ik in en uit, van elk moment genietend. Dat was echter niet wat hij in gedachte had. Harder, harder riep hij en ik begon hem met harde stoten diep te neuken, mijn ballen kletsten tegen zijn billen en dat maakte me alleen maar geiler. Het duurde daarom ook niet lang of ik voelde dat ik ging klaarkomen. Nog een laatste keer stootte ik diep toe en voelde hoe ik met veel kracht te condoom volspoot. Ik liet me languit boven op hem vallen om uit te hijgen sidderend van genot.
We zaten samen op de bank, op dezelfde plek waar we nog geen uur daarvoor ook hadden gezeten. We praatte over koetjes en kalfjes net of er niets veranderd was. Er was alleen wel wat veranderd. Hij had van mij een intens gelukkig mens gemaakt.
(Als je genoten hebt van het verhaal kan je reageren naar chivan100@hotmail.com)
Aantal keer gelezen:
530
Beoordeel dit verhaal:
(10 beoordelingen)