Spannendverhaaltje.nl

Rimpelkikker op pad

-
21-10-2010
En dan heb je het ineens weer, dat geile gevoel. Zomaar ineens een ontzettende zin in sex. Jezus, je bent als een beer! Je pik klopt in je broek en je droomt van een lekker wijf dat je eens flink te grazen kunt nemen. Gelukkig zit je werk er weer op. Je hebt helemaal geen zin om naar huis te gaan en duikt de eerste de beste kroeg in. 'Dag Rimpelkikker', zegt de barkeeper, 'The usual?' Je knikt en terwijl je op de kruk glijdt, kijk je om je heen. In de hoek van het lokaal, zit aan een tafeltje bij het raam, een blonde vrouw. Ze rookt een sigaret en kijkt naar buiten. Het glas rode wijn op tafel is half leeg. Het is best een lekker stuk. Ze heeft haar haren nonchalant opgestoken en haar lippen zijn rood gestift, wat ze voller maakt en heel sensueel. 'Verdomme', denk je, 'als ik hem daar toch eens tussen zou mogen steken!' Maar Rimpelkikker jongen, je vergeet zeker even dat er thuis nog iemand op je wacht! Nee, dat toch niet.

Maar dan hoor je dat stemmetje in je hoofd. Je komt wel vaker wat later thuis. Je kunt makkelijk zeggen dat je over moest werken. Zo zeldzaam is dat niet. Je kunt dat stuk daar bij dat raam gewoon een drankje laten brengen, dan volgt de rest vanzelf. Alsof ze voelt dat je naar haar kijkt, draait ze ineens haar hoofd om. Ze kijkt je aan en neemt een trekje van haar sigaret. Je ziet hoe haar lippen zich samentrekken om dat filtertje en je voelt haar als het ware zuigen. Het gevoel dat die gedachte teweegbrengt trekt helemaal door naar je kruis en je kunt ternauwernood een kreun onderdrukken. De barkeeper vult je glas nog eens bij. 'Geef die dame ook wat', zeg je. 'Zeg maar dat het van Rimpelkikker is'. Hij loopt naar het tafeltje toe en je ziet haar even verrast naar je kijken. Als de barkeeper achter de bar het glas nog eens volschenkt, staat ze op en komt naar je toe. 'Ze lacht en steekt haar hand uit. 'Hallo, ik ben Gisela. Hoe heette jij ook alweer?' 'Rimpelkikker', zeg je en je geeft haar je hand. 'Rimpelkikker', herhaalt ze zacht, 'wat een leuke naam. Weet je dat ik vroeger een vriend had die zo heette?' Als ze naast je op een kruk gaat zitten, bekijk je haar nog eens goed. Ze heeft een behoorlijke voorgevel en haar truitje is zo dun dat haar knoppen er doorheen steken. 'Allemachtig, die heeft een paar schijven!' denk je. Haar benen mogen er ook zijn. Ze heeft ze over elkaar geslagen en haar rokje is daarbij een behoorlijk eind omhoog gekropen. Je kunt tot aan haar ene dij kijken en dan, als ze zich nog iets meer naar je toedraait, kijk je zelfs tussen haar dijen.

'Kom je hier wel vaker Rimpelkikker?' vraagt ze met dat sexy stemmetje van d'r. Je knikt ja. 'ik ben hier nieuw', zegt ze. 'Woon hier nog maar pas.' Jullie praten verder en dan moet ze even naar het toilet. Als ze van haar kruk opstaat legt ze haar hand op je dij en die schuift vervolgens veel hoger op, dan nodig is. Ze raakt de harde bobbel in je broek. Je voelt je betrapt, maar zij lacht, en voordat ze wegloopt zegt ze: 'Heb je misschien zin om straks nog even met me mee te gaan Rimpelkikker?' Je hart klopt in je keel. Eigenlijk is het al veel te laat, maar je kunt deze kans gewoon weg niet voorbij laten gaan. Zeker niet als je haar nakijkt en dat heerlijke kontje van haar ziet deinen. Wat staat dat korte strakke rokje haar lekker geil! Wat zal daar een heerlijk sappig kutje onder zitten! Je rekent af en als zij terug komt sta jij al bij de deur. 'Dag Rimpelkikker', groet de barkeeper je als je de deur voor haar open houdt. 'Veel plezier he!' En hij geeft je een vette knipoog omdat hij donders goed weet wat jij gaat doen. Haar appartement is maar twee straten van de kroeg vandaan en jullie zijn er zo. 'Schenk alvast iets voor jezelf in schat', zegt ze, dan kleed ik me even snel om. Als ze vervolgens de kamer weer binnenkomt verslikje je bijna in je drankje. Ze heeft haar haren los gemaakt, draagt een kort super doorzichtig rood neglig‚etje en aan haar voeten heeft ze een paar open muiltjes met hoge hakken.

Ze heeft er echt niks onder aan. Je ziet haar borsten door de stof heen schemeren en w‚‚r die knoppen. Als je je ogen naar beneden laat dwalen zie je ter hoogte van haar venusheuvel een donker driehoekje. Naakt! Ze is naakt Rimpelkikker! Je weet dat dat maar ‚‚n ding kan betekenen: Ze w¡l jou! Ze verlangt naar sex! Jij zit nog steeds op de bank. Zij gaat tegenover jou zitten in een grote stoel. 'Schenk je voor mij ook iets in schatje?' vraagt ze lief. Als je opstaat zie je hoe zij schuin in de stoel gaat zitten en haar benen over de leuning legt. Haar neglig‚e valt open en je ziet haar blote buik en borsten. Rimpelkikker, Rimpelkikker, je handen trillen zo erg dat je de drank bijna over het glas heen giet! Rustig aan jongen. Ze wil echt, er kan je niks meer gebeuren. Je pik wordt hard. Als je haar het drankje aanreikt heb je echt een tent in je broek. Natuurlijk ziet ze het. Ze zegt dat je het drankje maar even op tafel moet zetten en als je dat gedaan hebt en weer naar haar kijkt, spreidt ze langzaam haar benen. Haar poesje is donkerblond en haar haartjes glanzen. Ze legt haar hand op haar kutje en je ziet hoe ze met haar vingers haar roze lipjes spreidt. 'Oh Rimpelkikker', zegt ze', ik ben zo heet!' Ze gaat met haar vingers naar haar lippen en duwt ze in haar mond. Haar tongetje cirkelt er even omheen. Dan legt ze haar vingers op haar tepel en streelt deze. Haar knopjes glimmen van haar spuug. Wat zijn ze hard. Als ze her weer overheen wrijft kun je je niet meer bedwingen. Je laat je naar voor vallen en neemt die harde tepel in je mond. Haar hand kroelt door je haar als je er aan begint te zuigen. Je hoort haar opgewonden kreunen. Je laat haar tepel los en glijdt al kussend en likkend naar beneden. Over haar warme buik, langs haar navel. Als je met je mond bij haar kutje bent aangekomen, hoor je haar zeggen:' Oh ja Rimpelkikker, doe het bij me schatje! Doe het!' om haar woorden kracht bij te zetten duwt ze tegen je hoofd en drukt je zo nog harder met je mond tegen haar kutje aan. Ze ruikt geil. Je steekt je tong uit en gaat op zoek naar haar klitje. Ze geeft geile kreetjes als je het gevonden hebt en er met de punt van je tong overheen gaat. Dan zuig je er aan. Je schuift je arm onder je door en gaat met je vingers op verder onderzoek uit.

Terwijl je haar vol overgave blijft likken, duw je twee vingers in haar natte soppende spleetje. Haar hele onderlichaam beweegt nu. Ze schokt en zucht en kreunt. En dan voel je haar verstrakken. 'Oh ja. Ik kom. Oh Rimpelkikker, geile schat, ik kom! Ga door..ja. ja..Rimpelkikker ga door!' Je tong beweegt in een tempo dat je nooit voor mogelijk had gehouden en je hand wordt drijfnat. Jezus, wat komt dat teefje ontzettend geil klaar. Het lijkt alsof er geen eind aan komt. Ze blijft bewegen en kreunen. Maar dan wordt ze toch langzaam rustiger. Ze pakt je bij je shirt en trekt je omhoog. Je ligt nu helemaal over haar heen. Als je haar zoent, zoent ze je hartstochtelijk terug. 'Hmm..wat geil', zegt ze, 'ik proef mijn eigen kutje!' Dan duwt ze je voorzichtig van zich af. Ze staat zelf ook op en begint je met zachte dwang naar de bank te duwen. Als je zit trekt ze eerst je shirt uit en maakt vervolgens je broek los. Je tilt je billen even van de bank als ze je broek uittrekt. Je onderbroekje glijdt mee. Jouw pik is zo stijf dat hij meteen omhoog springt.

Terwijl ze tussen je benen knielt kijkt ze je heel geil aan en zegt:' Nu zal ik jou eens lekker verwennen lieve geile Rimpelkikker.' Ze buigt haar hoofd naar voor, pakt jouw harde lul met twee handen vast en schuift er met haar lippen omheen. Je kreunt en gromt van genot als ze begint te zuigen. Wat is dit heerlijk, wat is dit geil! Haar hand beweegt heen en weer. Haar tongetje likt en likt, en ze zuigt. Allemachtig wat zuigt ze! Je ziet dat blondje hoofdje in je schoot, voelt die hete lippen, die warme tong, die hand.En dan komt het. Je hebt nog nooit zo geschreeuwd tijdens je orgasme. Nu brul je het uit! Als de eerste druppels de uitgang bereiken trekt ze haar hoofd terug. Ze richt jouw spuitende pik op haar tieten en op haar mond. Ze moedigt je aan: 'Ja, spuit maar. Kom maar schatje..Oh ja Rimpelkikker.toe maar.spuit me maar vol!' Hmmmmmmm... ooooooohhhh..Langzaam zak je terug in de bank. Als je uitgeput ligt na te hijgen, kruipt ze nog even heel lief tegen je aan. 'Het was echt heerlijk Rimpelkikker', fluistert ze lief in je oor. 'kom je nog eens bij me langs?
Aantal keer gelezen:
461
Beoordeel dit verhaal:
(10 beoordelingen)