Spannendverhaaltje.nl

Rik betrapt zijn bloedmooie dochter

-
21-08-2010
Het is vrijdagmiddag 3 uur en ik heb het helemaal gehad op mijn werk. Ik ben als vertegenwoordiger de hele week op pad geweest en ik besluit dat het mooi is geweest. Ik bel even met mijn vrouw die ook nog aan het werk is bij de bank. Ze vertelt me dat het erg druk is en dat ze moet overwerken. Ze is waarschijnlijk pas om een uur of negen thuis. Moe als ik ben rij ik naar huis om even lekker te gaan douchen en daarna met een biertje op de bank te gaan zitten.
Thuis aangekomen parkeer ik mijn auto voor de deur en zie de fiets van mijn dochter en die van één van haar vriendinnen in de voortuin staan. Ik loop de woonkamer in pak een biertje uit de koelkast en roep naar boven dat ik thuis ben. Mijn dochter en haar vriendin hebben blijkbaar muziek aan staan of zo want er volgt geen enkele reactie. Als ik mijn biertje op heb loop ik naar boven om even lekker te gaan douchen. Als ik langs de kamer van mijn dochter loop hoor ik inderdaad wat TOP40 muziek. De deur staat op een kiertje en ik steek mijn hoofd om de hoek. Wat ik daar zie overtreft mijn stoutste dromen. Mijn bloedeigen dochter van 16 en haar vriendinnetje zitten poedelnaakt op bed. Ze hebben mij nog niet gezien en snel trek ik mijn hoofd weer terug om daarna rustig verder te gluren. Ik heb als vader zijnde mijn dochter al wel regelmatig in een bikini gezien maar nog nooit naakt. Wat is ze mooi. Met haar lengte van bijna 1 meter 80 is ze vrij groot. Ze heeft mooi lang donkerblond haar en een goddelijk lichaam. Haar borsten zijn een Cup 75C en ze heeft haar kutje helemaal kaal geschoren. Ook haar vriendin Amber mag er zijn. Zij is een stuk kleiner , net 1 meter 60, kort zwart haar en een paar ongelovelijk grote tieten, ik schat een 75DD. Amber heeft nog wel een aardige bos haar op haar kutje staan. Het blijkt dat mijn kleine schatje van plan is om Amber ook een zelfde kale kut te bezorgen. Naast het bed staan mijn scheerspullen uit de badkamer.
Ga maar lekker op je rug liggen zegt mijn dochter Anja tegen Amber, dan zal ik je laten zien hoe je je moet scheren. Als een volleerd kapper smeert ze de kut van haar vriendinnetje in om vervolgens heel behendig met mijn scheermesje alle haartjes van haar kutje te scheren. Vanaf de deur kijk ik recht in de iets openstaande kut van Amber die met de minuut kaler en kaler wordt. Als de laatste haartjes zijn verdwenen voelt Anja met haar vingertoppen langs de schaamlippen van Amber of alles helemaal glad is. Zo en nu de finishing toutch, de babyolie. Dat moet je niet vergeten hoor anders gaat het heel erg jeuken. Ze spuit een grote straal babyolie op haar handen en begint vervolgens langzaam de kut van Amber te masseren. Deze heeft inmiddels haar ogen gesloten en geniet met volle teugen van de massage die ze krijgt. Mmm, wat is dat lekker zeg kreunt ze . Anja begint steeds meer met haar vingertoppen over de clit van Amber te gaan die steeds harder begint te kreunen. Als ze vervolgens met haar andere hand ook nog eens 2 vingers in haar kutje steekt houdt Amber het niet meer en komt ze luid gillend klaar.
Ik bemerk dat ik zelf inmiddels een enorme paal in mijn broek en heb en besluit deze even uit zijn benarde positie te bevrijden. Ik haal mijn pik uit zijn broek en begin er langzaam aan te trekken. Anja is inmiddels naast Amber op bed gekropen en de meiden beginnen heftig met elkaar te tongzoenen. Terwijl ze met elkaar liggen te zoenen vingert Amber Anja en speelt zij op haar beurt met de tieten van Amber. Na een tijdje gaan de meiden in een standje 69 liggen en beginnen elkaars kale kutjes te likken. Amber ligt onder met haar hoofd naar de deur, hierdoor heb ik een heerlijk uitzicht op de wijd openstaande kut en het heerlijk strakke kontje van Anja. Ik word zelf ook als maar geiler en sta inmiddels met mijn broek op mijn enkels aan mijn keiharde leuter te rukken. wat een ongelovelijk geil gezicht is dit.
Terwijl de meiden elkaar liggen te likken steekt Amber brutaal een vinger in het kontje van Anja. Blijkbaar is het niet de eerste keer dat ze dit met elkaar doen want Anja smeekt om meer vingers in haar kontje. Vol verbazing zie ik eerst 2 en even later zelfs 3 vingers in haar strakke kontje verdwijnen. Al likkend en vingerend komen beide meiden meerdere malen schreeuwend klaar. Ik houd het zelf ook niet meer en voel het zaad uit mijn ballen richting mijn eikel stromen. Op het moment dat ik klaar kom laat ik me even helemaal gaan en sluit mijn ogen. Ik spuit al mijn zaad met volle kracht tegen de kamerdeur van Anja en onbewust komt mijn tegen de deur. Deze springt daar door een flink stuk open en plots sta ik oog in oog met Anja en Amber.
Beide meiden schrikken zig kapot en proberen met hun handen hun tieten en kutje te bedekken.
Papa, wat doe jij hier stamelt Anja. Uuuh, ik heb een paar uur verlof opgenomen en ben iets eerder naar huis gegaan. Ik probeer zelf in eerste instantie met mijn handen mijn nog steeds grote leuter te verbergen, maar als ik merk dat ze allebie proberen er een glimp van op te vangen laat ik mijn handen weg.
Als je wilt weten wat er verder gebeurde zul je moeten wachten op het tweede deel. Of dit er komt hangt echter af van de beoordeling van deel 1. Is dit hoger dan een 8, dan zal ik zeer binnenkort deel 2 plaatsen.
Aantal keer gelezen:
1550
Beoordeel dit verhaal:
(10 beoordelingen)