Spannendverhaaltje.nl

Quick en Dirty

-
21-10-2010
De jaarlijkse familiedag van mijn man was weer even saai als de voorgaande. Na een dag lang rondslenteren in de Efteling met mijn schoonouders, zijn zus, zwager en wederzijdse kids had ik de lol er helemaal vanaf. Tot overmaat van ramp gingen we daarna ook nog met hele gezelschap uit eten.

In het restaurant zat ik tegenover Bart die net als ik ook bij “het aangetrouwde spul” hoort. We liepen samen de hele dag al wat te dollen en gelukkig was ik niet de enige die dit soort dagen niet uit kan staan. Het eten leek wel een eeuwigheid te duren. Mijn schoonouders namen alle tijd en de kinderen wisselden het eten af met spelen. Maar gelukkig hadden ze het erg naar hun zin.

Terwijl we na het toetje op de koffie zaten te wachten zei Bart “ik ga even een sigaret roken, ga je mee?”. Ik knikte instemmend en liep met hem mee naar de tuin van het restaurant. We stonden wat te kletsen en te roken. Bart had het net als ik helemaal gehad met het gezelschap en zat wat te plagen over onze partners en hun ouders. De wijn heeft zijn werk gedaan en ik begin me wat losser te gedragen. Ik moet lachen om Bart zijn scherpe opmerkingen en zijn charmante toespelingen.

Ik kijk Bart aan en zeg “ik moet even naar het toilet, zie je zo wel aan tafel”. Ik loop de trap af het souterrain in naar de toiletten en hoor zijn voetstappen achter me. Bij de damestoiletten pakt hij mijn arm en trekt me vliegensvlug een toilet in en sluit de deur achter ons. We zoenen en strelen elkaar. Ik rijd tegen hem op en raak opgewonden van zijn strelingen. We proberen zo stil mogelijk te doen omdat we voetstappen horen.

Hij draait me om, ik sta nu met mijn gezicht naar het toilet en rust met mijn handen op een betegelde rand. Zijn handen strelen mijn billen dwars door de dunnen stof van mijn zomerjurkje. Ik voel zijn grote vingers door mijn bilnaad schuren. De grote gesp van zijn riem rammelt en ik kan zelfs horen dat hij zijn knoop los maakt. Twee handen stropen mijn jurkje op tot op mijn heupen. Dan voel ik zijn pik langs de stof van mijn slipje glijden. Ik duw mijn kont naar achteren en hij glijdt soepel tussen mijn natte schaamlippen.

Met zijn handen op mijn heupen neemt hij me van achteren. Zijn harde dunne pik schuift in en uit mijn kutje. Ik geniet van de spanning en van het heerlijke gevoel in mijn onderlijf. Ik voel zijn pik steeds meer opzwellen en weet mijn orgasme uit te stellen totdat hij ook klaar komt. Ik slaak een klein kreetje maar schrik ook direct van een deur die naast ons dicht slaat.

Bart trekt zijn pik terug en wurmt zich snel weer in zijn broek. Even hebben we oogcontact, dan verlaat hij het vliegensvlug het toilet. Mijn slip is drijfnat en ik voel een natte plek in mijn jurkje. Shit, zal het opvallen? Ik ga snel zitten en plas me zo goed mogelijk leeg, veeg mijn schaamlippen schoon en kleedt me snel weer goed aan.

Als ik voor de spiegel sta om mijn haar te fatsoeneren stapt mijn schoonmoeder uit één van de andere toiletten. De schrik slaat op mijn hart, zou ze wat gehoord hebben? Uit haar gedrag kan ik niets vreemd opmaken, het zal dus wel goed zitten. Even later schuif ik weer aan tafel aan. Bart zit tegenover me. Zijn voet streelt langs mijn been. Ik voel zijn sperma nog plakken in mijn slipje. Mijn jurkje plakt aan mijn bil door de natte plek. Als ik naar Bart kijk zie ik zijn pretoogjes. Ik vraag me af waar ik aan begonnen ben?

Twee dagen later krijg ik een sms’je van Bart met de vraag “vond je het lekker, onze variant op Quick & Dirty”?. Ik sms terug “het was spannend en geil”. Nog geen minuut later reageert hij “nog een keer?”. Ik wacht bijna een uur met reageren en antwoord hem “lekker!”. Het duurt bijna drie weken voordat we weer contact hebben. Ik heb op een vrijdagochtend de kids net naar school gebracht als ik een berichtje van hem krijg.

“Ben zo bij je aan de deur, heb maar heel even”. Nog geen tien minuten later gaat de bel. Als ik de deur open staat hij voor me. De zakenman, in kostuum en piekfijn verzorgt. Hij legt een vinger op mijn mond en zegt “niet lullen, Quick & Dirty”. Ik glimlach en zoen hem. Hij kijkt me aan en duwt mijn hoofd naar zijn kruis en maakt zijn broek open. Gretig haal ik zijn harde paal uit zijn short. Ik zoen zijn glimmende eikel en lik zijn eikelrand. Mijn vingers kneden zijn ballen. Minuten lang laat hij mij m’n gang gaan.

Dan grijpt hij me bij mijn haren en trekt mijn hoofd achterover. Als ik hem aankijk zie ik zijn geile blik en knik ik instemmend. Daaropvolgend begint hij me diep in mijn keel te neuken. Keer op keer ramt hij zijn lange dunne neukstaaf achter in mijn keel. Ik moet af en toe kokhalzen en het kwijl loopt uit mijn mond. Ik heb zijn ballen in mijn handen genomen en kneedt hem voorzichtig.

Zonder enige aankondiging voel ik zijn zaad achter in mijn keel schieten. Van schrik slik ik het door. Het is niet veel, maar genoeg voor mijn eerste keer zaad slikken. Hij gromt en glimlacht. Als hij zijn pik uit mijn mond terug trekt zie ik hoe hij hem in zijn hand neemt. Hij wringt zijn laatste druppels zaad er uit en laat die op mijn wang vallen. Zijn arrogante blik windt me op. Ik verlang naar meer maar weet dat hij me dat niet gaat geven.

De voordeur valt achter hem in het slot. Nog wat onwennig zit ik op mijn knieën in de gang. Mijn mascara is doorgelopen, ik voel me slap worden. Met mijn vingers haal ik de restanten van zijn sperma van mijn wang. Ik lik mijn vingers schoon en vraag me af wanneer ik weer van hem hoor.Ruim twee weken later piept mijn telefoon, er is een sms binnengekomen. Er staat “10 uur, parkeerplaats bij de Hema”. Ik kijk op de klok en zie dat ik nog een uurtje heb en sms terug “ok”. De kinderen komen om twaalf uur uit school en ik besluit om voor de zekerheid maar met fiets te gaan. Lopen kost me te veel tijd. Eenmaal bij de Hema zie ik zijn auto al staan. Ik zet mijn fiets weg en stap bij hem in.

We rijden een minuut of tien, dan stopt hij en rijdt hij achteruit een smal paadje in achter het kerkhof. De auto is omringd door struiken en niet direct zichtbaar vanaf de rijbaan. We hebben nog niet gesproken en alleen een sigaret gedeeld. Nu de auto stil staat buig ik me naar hem toe. Hij kijkt me aan, hij wil wat zeggen, maar ik ben hem voor en zeg “Quick & Dirty”. Hij glimlacht en streelt mijn borst. Ik kijk hem aan en stap uit de auto.

We staan naast de auto als ik zijn broek open maak. Mijn lange jas is los en mijn rokje heb ik opgestroopt. Zijn pik is al weer hard en opgezwollen. Aan zijn pik trek ik hem naar me toe en zet hem tegen mijn schaamlippen en zeg “toe neuk”. Ik buig me wat achterover tegen het portier van zijn auto. Zijn harde paal priemt in mijn vurig kutje. Jemig wat heb ik lang naar hem verlangd.

Mijn handen omklemmen de boord van zijn pantalon en ik trek hem tegen me aan. Ik sta op het punt om klaar te komen als ik zijn zaad al weer voel vloeien. Zijn warme mannelijke sappen vullen mijn onderlijf. Hij gaat door tot ik mijn hoogtepunt heb bereikt. Als ik nog rillend op mijn benen tegen de auto sta heeft hij zijn broek al weer gesloten. Ik zie een vlek naast zijn gulp maar zeg niets. Even later stap ik in. Mijn benen plakken van de lichaamsappen die uit me stromen.

Ik steek een sigaret op en kijk hem aan, hij glimlacht en start de motor. Een kwartier later stap ik op mijn fiets. Ik lek nog steeds na maar voel me heerlijk. Snel naar huis, de kids komen zo uit school en ik wil me eerst nog douchen.

Een maand later zie ik hem voor het eerst weer. Zijn oudste dochter wordt 8 en ze vieren het met een zwemfeestje. Bram en Irene, zijn vrouw, hebben in totaal 8 kinderen uitgenodigd inclusief de twee van mij. Ik heb beloofd ze te helpen en ben dus al vroeg aanwezig. Als we het subtropisch zwemparadijs bereiken kleden we ons snel om en zoeken we een mooi plekje met voldoende stoelen en ruimte voor een heerlijk middagje. De kinderen zijn inmiddels zo oud dat ze zich prima vermaken zonder al te veel toezicht.

Ik geniet net zo veel als de kinderen. Zwemmen, zonnebanken, stoomcabine en het bubbelbad. Heerlijk om zo te ontspannen. Af en toe zie ik hoe hij naar me kijkt en knipoogt. Irene neemt de kinderen mee om friet te eten. Bart en ik hebben geen trek en blijven achter. We zitten naast elkaar achter wat plantenbakken en uit het zicht van het publiek. Ik kijk hem aan en glimlacht, zijn lippen zeggen “Quick & Dirty”. Hij zoent me vluchtig op mijn mond, legt een handdoek op zijn schoot en pakt zijn boek.

Ik laat mijn hand voorzichtig onder het badlaken glijden en kneedt zijn penis. Zijn zwemshort bolt op en ik voel hoe hij reageert op mijn strelingen. Ik kijk nog eens om me heen en zie dat de kust veilig is. Dan laat ik mijn hand in zijn short glijden en begin hem voorzichtig af te rukken. Hij ademt diep en ik zie het zweet van zijn lichaam lopen. Het duurt maar een paar minuten totdat hij klaar komt. Zijn plakkerig zaad loopt uit zijn penis en belandt in zijn zwemshort en kleeft aan mijn vingers.

Hij kikt naar me en ziet hoe ik mijn vingers aflik. Zijn glimlach verbleekt als hij Irene hoort zeggen “hey lieffies, gaan we nog zwemmen?”. Opeens staat ze naast ons. Voor Bart reden om snel “ja” te zeggen en vervolgens langs ons te glippen en in één keer het water in te rennen. Irene kijkt me lachend aan en zegt “en jij dan”. Ik knik instemmend en volg haar naar het water waar Bart met de kinderen aan het ravotten is.

Het duurt bijna drie weken alvorens ik weer een sms van Bart krijg. Hij vraagt wanneer ik die week hard loop? Als ik hem antwoord dat ik woensdagavond van 18 tot 20 uur hardloop volgt onmiddellijk zijn reactie. “wo 19.30 uitkijktoren”. Ik ben precies op de afgesproken tijd aanwezig en zie zijn auto al staan. Ik kijk naar boven en zie hem naar me kijken.Al rennend ga ik de trap op. Eenmaal boven stapt hij op me af, we zijn alleen en kunnen hier iedereen aan horen komen op de houten trap. Hij glimlacht naar me en zegt “Dirty, je ruikt naar zweet”. Dan pakt hij me ruw bij mijn arm en draait me naar de balustrade en duwt me daarna voorover. Zijn sterke hand rukt mijn tight omlaag en ik sta met mijn blote billen voor hem. Ik voel hoe hij in mijn bilnaad spuugt en zijn met zijn vinger langs mijn kont en bilnaad streelt.

Zijn gezwollen eikel duwt tegen mijn kringspier en glijdt dankzij zijn spuug verrassend makkelijk binnen. Ik slaak een klein pijnkreetje. Zijn hand grijpt mijn haren beet als hij ritmisch op me in begint te stoten. Zijn lange dunne pik boort telkens diep in me. Ik voel zijn geschoren ballen tegen mijn billen klotsen. Hij heeft maar heel even nodig om klaar te komen. Zijn zaad borrelt in mijn kontgaatje en ik voel de warmte van zijn lid en zaad. Ik voel me enigszins vernederd maar daarnaast windt het me ook enorm op.

Bart zegt niets als hij zijn pik terug trekt. Met de rand van mijn shirt veegt hij zijn inmiddels slap wordende paal af. Als ik naar hem kijk zie ik een arrogante blik. Dan draait hij zich om en loopt de trap af terwijl hij zijn broek nog dicht moet doen. Ik sta nog wel een minuut of vijf te rillen op mijn benen alvorens ik me kan hervinden. Langzaam ga ik de trap af, bij elke stap heb ik het gevoel dat zijn zaad uit mijn kont loopt. Ondanks dat ik me gebruikt voel wil ik meer en verlang ik al weer naar de spanning van een volgende keer.

De week daarop loop ik peinzend rond. Hoe kan het toch dat ik het spel met hem mee speel, dat ik me laat vernederen en bijna laat gebruiken? Zijn harde aanpak windt me meer op dan ik ooit had verwacht. Ook het onbekende van zijn spel daagt me elke keer weer uit. Ik lijk wel verslaafd te zijn op de spanning en de sensatie van dit verboden spel. En daarnaast realiseer ik me ook nog eens dat ik telkens vreemd ga met mijn eigen zwager.

Op zondagochtend trilt mijn telefoon, er komt een sms binnen. Mijn dochter hoort het en heeft de telefoon ongekend snel gepakt. Ze leest het berichtje hardop voor “Q&D, zeg maar waar en wanneer”. Mijn man kijkt me verbaasd aan en ik roep haar dat ik het zelf wil lezen. Samen met mijn man lees ik het bericht. Als ik mijn schouders ophaal heeft hij snel zijn conclusies getrokken “fout nummer” zegt hij. Ik stem nonchalant in en wis het berichtje. Voor de zekerheid controleer ik of ik alle andere berichten wel heb verwijderd. Pffff… gelukkig is mijn mailbox leeg.

Een paar uur later kan ik pas antwoorden. Ik stuur Bart het berichtje “morgenochtend 9 u, bij mij thuis”. Nog geen halve minuut later krijg ik een bevestiging “ok”. Ik zet mijn telefoon uit en kruip op de bank naast mijn man. In gedachten ben ik al weer bij mijn volgende ontmoeting met Bart. Wat zou hij deze keer weer bedacht hebben, zou hij het nog extremer gaan maken?

De volgende ochtend, als de kinderen naar school zijn, sms ik Bart dat de achterdeur open staat. Ik ga naar boven en trek mijn kleren uit en doe mijn badjas aan. In de badkamer maak ik me zelf op. Ik heb de afgelopen weken regelmatig wat nieuwe “looks” uitgeprobeerd. Van saai, tot sexy maar zeker ook een beetje ordinair heb ik op mijn gezicht gehad. Vandaag kies ik voor sexy. Donkere ogen, warmrode lippen en een lichte parfum. Mijn haar kam ik ruimvallend en ik doe een smal leren halsbandje om. Om het geheel af te maken trek ik een paar kniehoge veterlaarzen aan. Als ik in de spiegel kijk bevalt het me wat ik zie. Sexy maar ook een beetje gewaagt.Ik hoor de achterdeur in het slot vallen en loop de trap af. Hij kijkt naar me als ik halverwege de trap ben. Ik zie eerst een kritische blik en daarna een glimlach. Als ik voor hem sta rukt hij in één hand mijn badjas van mijn lijf. Ik sta nu naakt voor hem en heb alleen mijn laarzen aan. Hij gebaart dat ik naar boven moet gaan. Eenmaal boven duwt hij me de slaapkamer binnen en wijst dat ik op het bed moet gaan liggen. Mijn benen worden ruw uiteen getrokken en hij gaat op zijn knieën tussen mijn benen zitten. Uit zijn broekzak haalt hij een tube glijmiddel die hij leegspuit op mijn schaamlippen.

Zijn lange vingers masseren mijn kutje en langzaam één voor één dringen ze naar binnen. Even heb ik het gevoel alsof ik uitscheur, maar dan glijdt zijn hele hand naar binnen. Ik voel hoe hij langzaam zijn vuist balt en me begint te vuistneuken. Laatst heb ik met verbazing op internet zitten kijken naar filmpjes waar vrouwen op deze manier werden klaargemaakt. Nu onderga ik het zelf en moedig ik de man die het bij me doet notabene aan. Ik fluister tegen hem dat hij moet doorgaan, ik smeek hem me klaar te maken.

Bart kijkt me niet aan maar verhoogt het tempo terwijl hij met de duim van zijn andere hand mijn klitje masseert. Het duurt minuten voordat ik klaar kom. Mijn orgasme voelt vreemd en heel anders dan normaal, maar ik vind het heerlijk. Als hij zijn hand terug trekt hoor ik het soppend geluid van mijn natte kut. Zijn vingers gaan naar mijn mond, hij commandeert me dat ik het schoon moet likken. Ik doe wat hij vraagt. Opeens staat hij op, draait zich om. Ik hoor hem de trap aflopen en de voordeur achter zich dicht trekken.

Ik blijf wijdbeens op het bed liggen. Mijn kutje voelt vreemd en is gevoelig. Ik denk nog even terug aan zijn grote vuist die zomaar bij me binnendrong. Ik heb met mijn man nog nooit zulke seks gehad en begin me ter realiseren dat er een andere wereld is die me trekt. De wereld van ongeremde seks, de wereld van lust en spanning. Ik steek een sigaret op en streel mijn borsten. Dan loop ik naakt naar de woonkamer. De hakken van mijn laarzen klikken op de houten vloer. Ik pak mijn telefoon en verstuur een sms en loop daarna naar de hal om mijn badjas te pakken die daar nog steeds lag.

Even later piept mijn telefoon, ik lees het bericht. Hij heeft geantwoord dat “het goed is”. Het is twee weken later, vrijdag negen uur. De kinderen zijn al een half uur naar school. Ik lig naakt in bed. De achterdeur is niet op slot. Bart weet het en ik lig ongeduldig te wachten. Dan hoor ik hem binnen komen en ik hoor dat hij de trap op komt. Ik hoor nog meer voetstappen en glimlach, hij heeft gedaan wat ik hem heb gevraagd.

Als de slaapkamerdeur open gaat komt hij binnen. De andere personen blijven geheimzinnig op de overloop. Bart stapt op me af en gooit een gezichtsmasker op mijn schoot. Hij wijst zonder iets te zeggen. Ik zet het masker op en direct draait hij me ruw om en zet me naast het bed, leunen op mijn handen. Dan wordt het heel even stil. Ik voel het bed schudden. Een been raakt de mijne. Ik voel een pik langs mijn billen schuren. Een klodder speeksel belandt in mijn bilnaad gevolgd door een paar vingers die me ruw masseren.

De druk op mijn kont is enorm. Ik schreeuw als een enorme pik mijn kont binnen dringt. Twee handen pakken mijn borsten en trekken me tegen een behaard lichaam. Hij stoot diep in me en laat zich achteruit op het bed zakken. Dan trekt hij me achterover en lig ik met mijn rug op zijn borst. Jemig wat voelt die pik in mijn kont lekker. Een tweede neuklat meldt zich tegen mijn schaamlippen. Ik ontvang hem gemakkelijk. Mijn opgerekte en inmiddels ervaren kut en kont bedienen twee mannen.

Ritmisch stoten ze in me. Ik begin te kreunen en te kermen van opwinding. Ik daag ze uit en roep “toe geile hengsten, neuk me, neuk me harder”. Ze stoten als gekken in me. Opeens voel ik iets vreemd op mijn mond. Even twijfel ik, maar dan weet ik het. Het zijn schaamlippen. Reflexmatig begin ik te sabbelen. De vrouw kreunt. Beide pikken rammen nog steeds in me. Onze lijven beginnen bijna gelijktijdig te schokken. De pik in mijn kont spuit me als eerste vol, gevolgd door die in mijn drijfnatte kut.

Net als ik klaar kom voel ik een warme straal urine in mijn mond. De vrouw begint te plassen. Haar warme sterk ruikende urine prikkelt mijn keel. Ze pist me helemaal onder. Ik moet kokhalzen en een gulp van het goudgele vocht slik ik door. Ik hoor ze lachen als ik versuft op mijn zij draai.

Het gekreun naast me klinkt alsof de vrouw zich laat neuken. Dan wordt mijn masker afgerukt. Even moet ik wennen aan het felle licht. Dan zie ik hoe mijn man Irene, mijn schoonzus, in haar kont staat te neuken. Tussen haar lippen bungelt een sigaret, ze kijkt me lachend en hoerig aan. Ik kijk naar mijn man, zo ken ik hem niet, mijn mond valt open. Als ik wat wil zeggen is het Bart die hard lacht en zegt “kijk, ze doen “Quick and Dirty”.
Aantal keer gelezen:
464
Beoordeel dit verhaal:
(10 beoordelingen)