Spannendverhaaltje.nl

Quick en Dirty 2

-
21-10-2010
Met open mond lig ik te kijken naar het stel naast het bed. Ik ril over heel mijn lijf. Geschokt kijk ik hoe Irene in haar kont geneukt wordt. Bart zijn woorden; “kijk, ze doen Quick & Dirty” galmen door mijn hoofd. Minutenlang dringt het amper tot me door en zie ik alleen hoe een vrouw zich hard laat nemen.

Haar geile hoerige blik doet me verbazen, de sigaret tussen haar lippen is iets wat ik nooit bij haar had gedacht. Langzaam herstel ik van de opwinding en zie ik kans om van een soort van shock te boven te komen. Beide neukende lichamen naast me veranderen van een waas in een helder scherp beeld. Daar staat ze, Irene mijn schoonzus, die zich hard in haar kont laat nemen door Tim, mijn man.

Bart kijkt me aan en glimlacht. Langzaam dringen nu ook de belangrijke details door in mijn hoofd. Het is niet alleen Tim die mijn schoonzus neukt, het is ook “mijn” Tim die zijn bloedeigen zus anaal gebruikt en dat terwijl wij toekijken. Ze lijkt het heerlijk te vinden. Ze kijkt om naar Tim, en hitst hem op “toe neem me harder, toe maar, toe maar”. Bart is naast hun komen staan en pakt haar hard bij haar borsten. Irene kreunt terwijl ze de sigaret tussen haar vingers neemt. Ik hoor haar zeggen “niet in mijn kont klaar komen, niet in mijn kont”.

Zijn lading sperma spuit langs haar been op het vloerkleed, er komt zelfs een deel op de muur. Dan staat hij opeens voor me en duwt zijn pik in mijn mond. Een vreemde geur van sperma, poep en zweet dringt mijn neus binnen. Zijn eikel duwt mijn lippen uiteen en ik neem hem gewillig in mijn mond en zuig hem leeg. Zijn handen kluwen in mijn haar en hij kreunt het uit. Opeens trekt hij zich terug en verlaat hij samen met Bart en Irene de slaapkamer. Ze praten niet als ze de trap af lopen. Ik hoor de voordeur dicht vallen. Mijn hoofd bonst als ik het laken over me heen trek. Minuten lang flitsen alle beelden door mijn hoofd, aan mijn lippen kleeft zijn zaad.

Weken lang hoor ik niets van Bart en Irene. Met Tim heb ik tot dusver geen woord gesproken over het avontuur. Ik durf er gewoonweg niet over te beginnen, uit angst dat ik het allemaal kwijt zal raken. Dan op een vrijdagmiddag krijg ik een sms’je van Irene. Er staat “vanavond 21.00 uur bij de V&D, wacht daar op een sms”. Tim stelt geen vragen als ik zeg dat ik de stad in ga voor boodschappen. Ik kleed me in een spijkerrokje en een witte blouse. Mijn leren jack en hoge laarzen maken het mooi af. Als ik de stad in fiets ben ik gespannen, benieuwd wat Irene van plan is. Mijn fiets staat net op slot als mijn telefoon in mijn hand trilt. Een berichtje komt binnen. Ik lees het, er staat: “in de steeg de rode deur achter je sluiten”. Ik kijk om me heen en zie de steeg die bedoeld wordt. Aan het eind zit een rode stalen deur met een kijkgaatje.

Als ik tegen de deur duw gaat hij piepend open. Het is er donker en muf. Even moet ik wennen aan de duisternis, ik sluit te deur. Net als ik me weer om wil draaien voel ik een leren handschoen op mijn mond, een mannenstem fluistert “je bek houden en doen wat ik zeg”. Mijn pols wordt wreed beet gepakt en ik wordt meegetrokken naar een tafel. Hij duwt me voorover en ik lig met mijn bovenlichaam op de tafel. Uit het niets worden mijn linker en rechter pols vastgepakt en met riemen vastgebonden. Ik lig voorover en met mijn armen gespreid op de tafel. Dan worden mijn benen op de zelfde manier aan de poten van de tafel geketend.

Net als ik wil opkijken wordt een blinddoek over mijn hoofd getrokken. Er wordt aan mijn rok getrokken, ik voel hoe de stof vanaf de zoom tot aan mijn billen scheurt. Om me heen wordt gelachen, ik hoor mannen en vrouwen stemmen. Mijn string knapt onder het geweld van een hand in een leren handschoen. Een pets op mijn bil, ik schrik en verkramp. Ik voel druppels in mijn bilnaad, een olieachtige substantie loopt langs mijn benen tot in mijn laarzen.Twee handen duwen mijn billen uiteen. Mijn kut wordt gespleten door een enorme penis die in één keer tot aan zijn stam in me ramt. Ik hoor gejoel en een vrouw zegt “toe, nu in haar kont”. Weer voel ik de handen op mijn billen, reflexmatig verkramp ik en span ik mijn kont aan. Het voelt als een explosie, de pik ramt nu zomaar in één keer in mijn kont. Het voelt alsof ik uitscheur. Ik schreeuw van pijn en verkramp nu mijn hele lichaam. Weer gejuich om me heen. Hij begint als een wilde in me te stoten. Zijn buik ketst tegen mijn billen. Mijn lijf wordt slap en langzaam geef ik me over aan het geweld.

Een vrouwenstem naast me zegt “niet in haar klaarkomen, spuit het hier in”. Als zijn pik uit me glijdt voel ik me bevrijdt. De vrouw spreekt tegen hem “kom maar ik help je”. Ik hoor hem kreunen en in mijn gedachten zie ik hoe ze hem met haar hand klaar maakt. Ik voel nu handen op mijn heupen, en kleine pik dringt mijn schaamlippen binnen en begint ritmisch te stoten. Een warme gloed gaat door mijn lijf. De spanning en pijn verdwijnt en maakt plaats voor opwinding en geilheid. Weer de vrouwenstem die zegt dat hij niet in me klaar mag komen. De man stapt opzij en voordat ik er op verdacht ben wordt ik opnieuw vastgepind op een harde paal. Dit keer voel ik een vinger in mijn sterretje graven en wordt ik opnieuw hard geneukt.

Ik kan geen kant op, de spanning verlamt me, maar op een of andere manier geniet ik er ook van. Van alle kanten wordt mijn lijf betast terwijl er keer op keer een pik in mijn kont of kut zit te raggen. Mijn schaamlippen voelen beurs aan, mijn kont voelt uitgescheurd. Ik kreun en kerm maar deins gewillig mee in het ritme van de neukende kerels achter me. De vrouwenstem voert weer de boventoon, ze lacht en ik hoor haar zeggen “nu de finale mannen, nu is Oscar aan de beurt”.

Ik hoor een andere vrouw zeggen “ooohhh.. jah… toe we willen nu dat Oscar het af maakt”. Het wordt stil om me heen. Ik hoor een gesp rinkelen, een vrouwenstem fluistert “Jezus, wat een lekkere neuklat”. Mijn armen en benen worden extra vast gepakt. Hij staat achter me, ik voel zijn warmte maar er is nog geen lichamelijk contact. Langzaam glijdt zijn enorme eikel langs mijn schaamlippen. Hij dringt steeds dieper en dieper in me door er lijkt geen eind aan te komen. Zijn bewegingen zijn subtiel en heerlijk. Zijn neuklat beheerst me volledig, ik voel hem bijna tot in mijn buik. Mijn god, hoe lang is die enorme paal in me. Ik voel nog steeds geen buik of benen tegen mijn lijf en hij zit al zo diep in me.Ik hou het niet meer en heb een enorm orgasme. Ik lig te rillen op de tafel, mijn shirt is doorweekt van het zweet. Handen betasten mijn lijf, strelen door mijn haren. Vingers strelen mijn lippen en dringen mijn mond binnen. Dan voel ik hoe hij zich terug trekt. Mijn lichaamssappen stromen langs mijn benen tot in mijn laarzen. De vrouwenstem schreeuwt “Nu Oscar…. NU…”. De vleespaal dringt tergend langzaam mijn kont binnen, dieper en dieper. Ik voel pijn, opwinding, angst en verlangen. Hij stoot niet in me zoals net in mijn kut. Hij boort alleen maar dieper en dieper in mijn darm. Weer wordt het stil om me heen. Ik voel zijn pik aanzwellen en vraag me af wat hij doet. Dan zegt de vrouw “ja, nu Oscar nu… pis haar kont vol”.

Ik voel de druk toenemen op mijn darm. Zijn pik zwelt op en mijn kringspier verzet zich. Een vreemd en onbestemd gevoel maakt zich meester van mijn darm, ik voel hoe hij zich leeg plast en hoe hij staat te trillen als hij zijn laatste druppels in me perst. Heel langzaam trekt hij zich terug. De laatste centimeter nog voorzichtiger als daarvoor. Reflexmatig span ik mijn kringspier aan om niet te lekken. Ik ruik een pis- en poeplucht en voel dat er iets langs mijn benen druipt. Mijn armen worden los gemaakt, daarna wordt het stil om me heen. De vrouwenstem spreekt zacht tegen me, het duurt even voordat ik hoor wat ze zegt.

Nu dringt het tot me door, ze heeft gezegd dat ik vijf minuten moet wachten, dan de blinddoek af moet doen en moet vertrekken. Even later doe ik de blinddoek af, de ruimte is nu fel verlicht. Ik kijk om me heen, er is niemand meer. De enkelboeien maak ik zelf los. Telkens als ik beweeg voel ik mijn kont lekken. Alles loopt langs mijn been en in mijn laarzen. Ik hurk in een hoek van de ruimte en pers alles uit mijn gehavende kont. Mijn gescheurde rok zit nog om mijn middel en zakt omlaag als ik weer op sta. Ik vraag me af of ik zo wel over straat kan.

Mijn tasje staat op een stoel, ik pak het op en kijk er in en zie mijn sleutels, telefoon en portemonnee. Alles zit besmeurd onder een dikke laag sperma. Shit, ze heeft de mannen klaar laten komen boven mijn tas, wat een rotstreek. Mijn string is nergens te vinden en ik besluit zonder te vertrekken. Even later fiets ik naar huis. Lekkend uit mijn kut en kont, ik voel me smerig. Mijn rok zit dubbel onder m’n kont zodat niemand kan zien dat het gescheurd is.

Thuis zet ik mijn fiets in de schuur, de kinderen liggen al op bed en Tim is boven. Als ik de trap op loop voel ik mijn benen soppen in mijn laarzen. Pis, olie en mijn eigen lichaamssappen plakken aan mijn benen en voeten. Onze slaapkamerdeur staat open, Tim ligt op het bed, hij kijkt naar de tv. Hij glimlacht en wijst naar de tv. Ik kijk mee en zie me zelf liggen op de tafel, omringd door gemaskerde mannen en vrouwen.

Een grote neger steekt zijn pik in mijn kont, de anderen joelen en ik kan zien hoe ik mijn vingers verkramp. Een andere man wordt door een vrouw aftrokken en zijn zaad druipt in mijn handtas. Ik kijk naar Tim die naar me glimlacht en zegt “dat was pas Quick & Dirty. Je was live op internet, meer dan 5000 kijkers”.

Ik draai me om en loop naar de badkamer, in mijn achterhoofd hoor ik stemmen, gekreun. Ik voel de warme handafdrukken nog op mijn billen en rug. De pikken in mijn lijf en ik weet dat ik verslaafd ben aan “Quick & Dirty”. Even vraag ik me af hoe dit avontuur, wat ooit begon als overspel, zal eindigen.
Aantal keer gelezen:
503
Beoordeel dit verhaal:
(10 beoordelingen)