Spannendverhaaltje.nl

privhoertje

-
16-08-2010
Enkele maanden geleden leerde ik een man kennen, via een internetsite. We chatten al enkele maanden..maar ik heb nooit een foto van hem gezien en kan me er dus geen beeld bij vormen. Onze gesprekken weken al snel af naar een seksueel niveau. Hij geilt me op, op een respectvolle manier, hij doet me verlangen, verlangen naar seks waarin ik alles zal doen om zn lusten te vervullen.. Laatst vroeg hij me of ik zijn privhoertje wil zijn en dat idee maakte me meteen warm. Ik vond dat het maar eens tijd werd om die rol ter harte te nemen, ik was elke keer druipnat na het lezen van zn berichten. Ik reserveerde een kamer voor een hele nacht in een gerespecteerd rendez-vous hotel. Een mooie, propere kamer met jacuzzi. We spraken af dat ik tegen negen uur daar zou zijn, dat ik hem zou laten weten als ik klaar was, per sms, en dat hij dan even later aan zou komen. Enkele dagen eerder had hij me een postpakje gestuurd met een blinddoek erin en een sexy slipje met kanten topje. Er zat een briefje bij waarop stond: Aan mijn privhoertje: trek voor mij het sexy slipje en topje aan, zwarte pumps en de blinddoek en wacht op me, zittend op het voeteinde van het bed . Het briefje lezen alleen al maakte me bloedheet. Ik deed wat hij me had opgedragen, stuurde hem een smsje dat ik klaar was, deed de blinddoek om en zat gespannen af te wachten.
Enkele minuten later ging de deur open, een warme stem zei me gedag. Ik zag helemaal niets en hoorde hoe hij zicht ontdeed van zn kleren en naar me toe kwam. Hij zei me dat ik maar eens moest rechtstaan voor hem, zodat hij me goed kon bekijken. Ik deed wat hij me vroeg en ik voelde hoe zn ogen mn lichaam bekeken. Ik voelde iets rond mijn nek, volgens mij een halsband die hij stevig vastmaakte. Hij stak zn handen onder het kanten topje en nam mn borsten stevig beet, schoof het topje omhoog en nam mn linkertepel in zn mond en beet er op, tot het eigenlijk pijn deed. Ik liet een kleine kreet van de pijn maar ik voelde de opwinding tot in mn tenen. Hij stak zn hand tussen mn benen en zei: geil teefje, je slipje is al helemaal nat Daarop gaf hij me een tik op mn billen, auw.. Hij zei me dat ik mn topje en slipje uit moest doen en ik volgde zn bevel op. Ik moest op bed gaan liggen, op mn rug en voelde zn handen over mn borsten gaan, langs mn buik en zn vingers trokken mn kutje open. Zn hoofd verdween tussen mn benen en zn tong deed wonderen. Hij stopte met likken en ik voelde twee vingers naar binnen gaan, drie vingers, vier vingers Ik was druipnat en voor ik het wist, zat zn hele hand in mn kutje. Ik kronkelde als nooit tevoren en smeekte om niet te stoppen. Maar op het moment dat ik zou klaarkomen als nooit tevoren trok hij zn hand weg Hij streelde mn borsten, stak zn vingers in mn mond, het smaakte naar mn eigen geil ga nou maar eens op de grond op je knien zitten sletje van me zij hij. Ik volgde zn bevel op en op dat moment nam hij mn handen achter mn rug en met een soort van zachte doek bond hij ze vast.. Hij stond achter me en kneedde mn borsten, hard en stevig. Ik voelde zn stijve paal tegen mn achterhoofd. Hij kwam voor me staan, nam me zachtjes bij mn haar en zei dat ik nu maar eens moest laten zien wat ik kon. Ik liet mn lippen flirten met zn eikel, likte daarna zn ballen en nam zn harde staaf in mn mond. Hij nam me opnieuw bij mn haar en neukte in mn mond, zo diep.ik moest even kokhalzen en het speeksel liep langs mn mond naar beneden, over mn borsten.. Hij ging tot diep in mn keel. Zn ballen kletsten tegen mn kin. Hij hielp me recht en smeerde mn speeksel uit over mn lichaam en ging met zn hand tussen mn benen waar hij me gek maakte met zn vingers. Terwijl knabbelt hij zachtjes op mn tepels. Ik zei dat ik het lekker vond. Toen stopte hij, ik voelde hoe hij achter me ging staan en me een pets op mn achterste verkocht, en nog n Ik werd alleen maar meer opgewonden. Mn handen waren nog steeds op mn rug gebonden en hij stak zn harde lul ertussen en ik kon hem zo aftrekken en ook zn ballen masseren. Hij maakte mn handen los en ik moest op handen en knien gaan zitten op het bed.
Hij trok mn billen open en begon mn sterretje te likken, stak ook enkele vingers in mn kutje en gebruikte ook dat vocht bij mn sterretje. Een vinger ging naar binnen, twee vingers..het is altijd even wennen vind ik maar ik vind het daarna wel een heerlijk gevoel. Nadat hij mn sterretje wat had open gerokken, voelde ik hoe zn eikel tegen mn kontje duwde en heel voorzichtig duwde hij zn hele staaf naar binnen. Ik slaakte een kreet van opwinding. Hij trok me recht, tegen zich aan, en masseerde mn klitje terwijl hij in mn kontje beukte. Daarbij beet hij ook zachtjes in mn schouders en dan iets harder, zodat het net een klein beetje pijn deed. Hij trok zich terug en zei dat ik mezelf moest proeven. Ik ging aan het voeteinde van het bed zitten en likte zn penis af. Het smaakte zoet en geil. blijf zo maar even zitten, geil hoertje van me Ik bleef zitten en hoorde hoe hij zichzelf bevredigde. Hij spoot me helemaal onder met zn warme zaad en zei me dat ik zn penis moest aflikken. Mmmmmmmmmm, het smaakte heerlijk. Hij duwde me naar achter en smeerde zn zaad over mn hele lichaam uit, ook over mn mond. Ik wilde klaarkomen, werd gek van opwinding. wil je me alsjeblieft een orgasme geven, ik sta op ontploffen, alsjeblieft zo vroeg ik hem. Hij zei dat hij me ging laten spuiten als een kolkende rivier. Zn vingers gleden in mn kutje, wat hij deed was hemels en onbeschrijflijk. Ik voelde mn hoogtepunt naderen en merkte dat hij ook duidelijk wist hoe laat het was en dit keer trok hij zn vingers niet meteen weg. niet stoppen alsjeblieft, ga door, ik smeek je zo smeekte ik hem. Op het moment dat ik voelde dat dit het moment was, trok hij zn vingers weg en ik kwam klaar zoals ik nooit eerder was klaargekomen, dit had ik nooit gevoeld. spuitertje van me, mn buik is helemaal nat van jouw geil vocht hoorde ik hem zeggen. rust maar even uit mn geile hoertje, ik kom dadelijk bij je Ik hoorde hoe hij het water van de jacuzzi openzette. Hij kwam naast me liggen en nam me in zn armen. Hij streelde mn gezicht en door mn haren. Ik droeg nog steeds mn blinddoek en vond het spannend niet wetende in wiens armen ik lag. Ik voelde dat het een hele warme man was. Hij vroeg me of ik ervan genoten had en ik was zo uitgeput dat ik nog net ja kon zeggen. Hij ging door met me te strelen. Na een tijdje was de jacuzzi volgelopen. Hij ging erin en hielp me bij het instappen.
Ik nam plaats tussen zn benen en ging tegen hem aanliggen. Ik voelde hoe hij met een hele zachte spons mn bovenlichaam waste. Hij deed mn benen open met zn handen en masseerde nog even mn klitje, heel zacht. Ik werd opnieuw zo opgewonden dat een orgasme niet kon uitblijven. sta nu maar even recht zei hij me. Ik stond recht en hij waste nu ook mn onderlichaam, heel teder en liefdevol. Hij stapte uit de jacuzzi en hielp me ook opnieuw om eruit te stappen. Hij deed me een malse badjas aan en legde me op het bed. Ik moet meteen in slaap gevallen zijn. Plots werd ik wakker en hoorde dat hij zich aankleedde en zei: je bent mn eersteklasse privhoertje . En toen ging de deur dicht en weg was hij. Ik deed mn blinddoek af en zag dat het al ochtend was, blijkbaar had ik de hele nacht naast hem liggen slapen. Ik wil zeker nog eens zn privhoertje zijn, het was een unieke ervaring.
Aantal keer gelezen:
884
Beoordeel dit verhaal:
(10 beoordelingen)