Spannendverhaaltje.nl

Prettige kennismaking

-
21-08-2010
Nietsvermoedend loop ik de trap af richting voordeur en daar stond ze ineens voor me. In een strak T-shirt met diep decolleté en een strakke zwarte broek. Wauw! Sprakeloos keek ik haar aan en ze zei vrolijk, “hoi ik ben je nieuwe buurmeisje, Franceska. Wil je m’n kamer zien? “Eh, jawel”, stamelde ik. Ze loopt zwierig voor me uit en ik bekijk haar ontzettend strakke lichaam. “Ben nog niet helemaal gesetteld hoor”, zegt Franceska. Ik loop onrustig door haar kamer heen en weer. “Ben je onder de indruk?”, vraagt ze. “Eh, ja, dat kun je wel zeggen, van jou”, glimlach ik. Waarop ze mijn hand vastpakt en me naar de bank trekt. “Ga maar lekker zitten, dan pak ik wat lekkers.” Even later komt ze terug uit de keuken in een luchtig onderjurkje. In haar hand een flesje. Ze zet het flesje op tafel en tot mijn verbazing zie ik dat het glijgel met een smaakje is. “Ik zag je wel kijken naar mijn lichaam”, zegt ze terwijl ze me een ondeugende knipoog geeft. “Jij lust er wel pap van.” Ze doet de gordijnen dicht en loopt vastberaden op mij af.
Ze gaat schuin naast me zitten en begint me van top tot teen te aaien. Beginnend bij mijn liezen over mijn ballen, naar mijn borst. “Zo, jij wind er geen doekjes om. Prettig kennis te maken.”, zeg ik terwijl ze mijn broek begint los te knopen. Ze kust me gretig op de mond terwijl haar hand in mijn broek naar mijn lul zoekt. Ze begint me gelijk stevig af te trekken. Ik kneed haar borsten. Lekkere kleine zachte meisjesborsten. Ze kreunt zachtjes en vraagt me of ik haar wil voelen hoe nat haar kutje is. “Ik vond je gelijk een lekker ding”, zegt ze, “en sommige dingen zijn nou eenmaal onweerstaanbaar.” Insgelijks”, antwoord ik verbaasd. Ze pakt mijn hand en brengt hem richting haar roze lipjes. “Voel maar”. “Ik verlang echt naar je”. Ik begin langzaam haar kutje te vingeren en voel dat ze steeds natter wordt. “Oh, stop, voordat ik klaarkom”, kreunt ze. Ze trekt mijn broek naar beneden en begint nog harder aan mijn lul te trekken. Ik wil je pijpen, fluistert ze zacht. Met haar tong begint ze langzaam rondjes te draaien om mijn eikel. Ooh, mijn god, wat een lekkere meid. Ze drukt me achterover op de bank en draait zich met haar kont mijn kant op. “Lik me”, commandeert ze me. Dat laat ik me geen tweede keer zeggen.
Een lekker jong kutje, kan ik niet weerstaan. Ik stop mijn tong in haar spleetje en proef haar sap. Ze is echt lekker! Ik lik zachtjes haar lipjes en klitje. Ze begint te kreunen en pijpt me nu echt hard. Ik druk mijn mond stevig op haar natte kut en begin haar als een bezetene te beffen. Minuten lang proeven we elkaar tot ze hevig trillend klaar begint te komen. “Aaaah, oooh, ja, ga door”, kermt ze luidkeels. Ze legt haar onderlichaam op mijn borst en kreunt zachtjes, “Ik wil jou sperma proeven”. Ze pakt het flesje glijgel van tafel en giet een beetje van het spul in haar handpalm. Langzaam wrijft ze het van mijn paal naar mijn ballen. Ze begint zachtjes mijn ballen te kneden die telkens door haar vingers glippen door het glijmiddel. Met haar andere hand pakt ze mijn eikel en begint heel zacht te trekken. “Dit is goddelijk”, kreun ik zacht. Met beide handen om mijn lul begint ze te kneden, te trekken en te aaien. “Oh, je gaat me klaarmaken”, zeg ik, “maar ik wil je nog wel nemen” Ze neemt mijn eikel vol in haar mond, likt een paar keer stevig aan mijn eikel en zegt vervolgens. Ik kan toch geen genoeg van je krijgen, maar goed, wat jij wilt”.
Ze gaat voor me op haar knieën zitten en steekt haar kontje achteruit. Ik dacht dat ik nu niet meer overrompeld kon worden, maar dit uitzicht deed mijn mond openvallen. ”Neuk me, buurman”, roept ze me toe. Ik ga achter haar zitten en steek mijn lul een klein stuk je in haar spleetje. Ik neuk haar maar steek hem er net in. Steeds een stukje dieper. Ze vraagt of ik haar lekker vind, als ik tot aan mijn ballen in haar kutje zit. “Van jou kan ik ook geen genoeg krijgen”, hijg ik. Oh wat een lekker wijf. Ik neuk haar, ik neuk haar. Ik maan haar op me te gaan zitten en ze komt wijdbeens boven me staan. Terwijl ze me ontzettend geil aankijkt, gaat ze op mij paal zitten. “Ik wil je wel proeven hoor”, hijgt Franceska, terwijl ze mijn lul hard begint te berijden. Ondertussen begint ze stevig in mijn ballen te knijpen. Ze hijgt en kreunt het uit van genot tot ze voor de tweede keer klaarkomt. Niets kan me geiler maken dan een vrouw die klaarkomt terwijl ik in haar ben en ik voel mijn zaad langzaam omhoog komen. “Ik ga komen”, kreun ik haar toe en ze springt van me af. Ze pakt mijn lul vast en neem mijn eikel in haar mond. Mijn lul begint haar geile mond vol te spuiten en ze slikt het warme zaad gulzig door. Ze blijft zuigen en ik kronkel alle kanten op op haar bank. Ze kneed nog een paar keer stevig in mijn ballen en zegt dan, “Wat mij betreft is mijn kamer nu wel ingewijd, kom je snel een kopje suiker lenen, buurman?
Aantal keer gelezen:
543
Beoordeel dit verhaal:
(10 beoordelingen)