Spannendverhaaltje.nl

Petra

-
16-08-2010
Ik ontmoette Petra een poosje geleden, ik had haar leren kennen doordat wij op dezelfde sites kwamen en begonnen te mailen naar elkaar, ze had zich voorgesteld als, niet meer zo piepjong 38 en ze was 1m65 en niet één van de slankste. Ik heb een paar stevige benen en een stevige geile kont. Die je lekker kan beetpakken! Haar borsten zijn niet zo heel erg groot, ze heeft cup B. Halflang donker haar donkere ogen, en een erg geile kut. Ze houdt er van om er sexy uit te zien en draagt vaak mooie nylonkousen en een strak maar keurig rokje. En ze krijgt er een nat kutje van als ze weet dat de mannen naar haar loeren.
En ze is er gek op om lekker geil te mailen met mannen en vrouwen. Nadat ik dit had gelezen was mijn belangstelling erg in haar gewekt, we hebben een hele tijd gemaild en we hebben ook wat foto’s uitgewisseld eerst wilde ze alleen maar een foto van haar mooie lichaam sturen maar daar kon ik haar gelukkig van af brengen en ik kreeg dus een hele mooie foto waarop ze half naakt te bewonderen was, wat een mooie vrouw die wist precies wat ze wilde en ze was echt gek op sex net zoals ik. Na een poosje wilde wij elkaar toch eens ontmoeten voor een bakje koffie zoals we zeiden en zo zou het ook gebeuren.
Dus op de afgesproken dag ging ik naar het restaurant waar we hadden afgesproken, ik was wat te vroeg dus ze was er nog niet, maar na een klein kwartiertje kwam ze binnen ik stond op en gaf haar een hand en bestelde twee koffie, we raakte aan de praat over onze passie en meer van dat soort dingen, ze zag er prachtig uit ze droeg een korte rok een mooie blouse die een beetje openviel en waar ik zo nu en dan de rand van een mooie bh zag, en dan dacht ik even aan mijn fantasie hoe mooi ze zouden zijn als ik ze in mijn hand zou houden, ze had schoenen met vrij hoge hakken aan waardoor haar benen erg strak en lekker vol overkwamen.
Na een poosje stelde ik voor om even een wandeling te maken en dat vond ze goed we liepen naar buiten en gingen het park in achter het restaurant, we bleven gezellig praten en ik merkte wel dat we steeds iets dichter naar elkaar toe kwamen, bij een bankje bleef ze even staan en ging toen zitten terwijl ze dat deed had ik heel even een heel mooi uitzicht tot ver onder haar rok, ik kon net niet tegen haar broekje aan kijken ik ging ook zitten en keek haar aan, ze keek me met die donkere ogen heel diep aan en zuchtte en kwam met haar hoofd richting het mijne en onze lippen vonden elkaar wat over ging in een hele hete zoen die wel heel even aanhield toen we elkaar los lieten zij ze dit was niet de bedoeling maar het is wel heel erg lekker en ik wil best meer, ze keek me aan en drukte haar mond weer op de mijne ik liet mijn handen over haar rug gaan wat haar nog iets dichter tegen mij aan drukte ik voelde haar borsten in mijn borst prikken en voelde ook dat haar tepels erg hard vooruit stonden ik liet haar even los en keek haar aan en zag een hele geile blik en ik wist dat ik niets meer hoefde te vragen.
Ik trok haar weer tegen me aan en gaf haar een zoen die ze gelijk beantwoorde ik voelde haar tong in mijn mond komen en onze tongen speelde een spel, ik liet mijn handen ook een spel over haar rug spelen, ze liet me los en stond op pakte mijn hand beet en trok me met haar mee de stuiken in, een stukje in de bossen was een open plek en hiervandaan kon niemand je zien, ze ging tegen een boom aan staan en trok mij tegen zich aan en onze tongen gingen weer verder met het geile spel, ik voelde dat het haar erg opwond en mij trouwens ook ik had een redelijke harde paal in mijn broek staan.
Ik speelde met mijn handen over haar borsten wat haar een diep gegrom bezorgde ik maakte haar blouse open en haalde haar borsten uit de bh en zakte langzaam met mijn mond naar beneden en nam een tepel in mijn mond en zoog er zachtjes op, liet hem uit mijn mond glijden en nam de andere in mijn mond ook deze stond erg strak en keihard in mijn mond ik beet er zachtjes op en ze zuchtte en fluisterde ja dat is lekker ga door ik speelde nog even met haar borsten en liet één hand naar beneden glijden en toen ik aan de rand van haar rok was liet ik hem weer zachtjes omhoog gaan maar nu onder haar rok ik streelde over het blote vlees en ze begon steeds harder te kreunen, ik liet een vinger in haar slipje glijden en streelde over haar kutje heen die al heel erg nat was.
Ik keek haar aan en ze fluisterde lik me maak me klaar met je tong oja doe het alsjeblieft, dit liet ik me geen twee keer vragen en ik zakte met mijn hoofd onder haar rok en trok het slipje opzij, ze spreidde haar benen nog wat verder wat er voor zorgde dat haar kut een stukje kwam open te staan en ik stak mijn tong uit en begon haar heerlijke kutje te likken eerst er zachtjes omheen en soms ineens mijn tong in haar kut ze beet op haar lippen en pakte mijn hoofd beet en drukte het tegen haar kut aan, ik begon sneller te likken en zoog haar klitje in mijn mond en stak een vinger in haar kut en haalde die op en neer haar sappen stroomde rijkelijk ik trok mijn vinger uit haar en stak hem in één keer in haar kontje dit was te veel voor haar en met een hele diepe zucht en ingehouden gil kwam ze klaar.
Ik kreeg nog meer van haar sappen te verwerken wat heerlijk smaakte. Toen ze weer wat was bijgekomen trok ze bijna mijn kleren van mijn lijf en pakte mijn lul in haar hand en begon er zachtjes aan te trekken maar ze liet zich al snel zakken en nam hem in haar mond en likte langs mijn paal en nam mijn ballen in haar mond en kwam toen weer langzaam omhoog en nam ineens mijn hele lul in haar mond dit was een heerlijke sensatie, dat had ik nog nooit gevoeld en ik wist dat als ze dit nog een keer zou doen dat ik klaar zou komen, ze bleef even een beetje zuigen en liet hem toen weer uit haar mond schieten, ze likte een vinger nat en nam mijn lul weer in haar mond en met haar hand begon ze mijn kont te strelen met die natte vinger was dat een heel apart gevoel maar wel erg lekker ze likte weer langzaam omhoog en ik voelde dat ze haar vinger tegen mijn sluitspier aan zette, ze nam ineens mijn lul weer helemaal in haar mond en stak gelijk haar vinger in mijn kont.
Dit was voor mij teveel en ik kwam met hevige schokken klaar ze slikte al mijn zaad door en likte mijn lul helemaal schoon, toen kwam ze omhoog en drukte haar lippen op de mijne en stak haar tong in mijn mond, ik proefde mijn eigen zaad maar vond dat niet erg maar juist heel apart met haar speeksel en vermengd met haar tong, een zalige tongzoen was dit zo één die je niet vaak krijgt. We ruste even uit en deden onze kleren weer goed en liepen terug naar het pad waar we gearmd verder liepen ieder met z’n eigen gedachte maar wel met een ervaring die ik hoopte nog een vervolg zou krijgen want ik had genoten zoals ik lang niet meer had gedaan.
Toen we weer op de parkeerplaats waren zei ze ik heb heel erg genoten en ik hoop dat wij dit nog een keer kunnen doen het liefste deed ik het nu maar ik heb niet zoveel tijd meer, ik keek haar aan en zei als het aan mij ligt doen we dit zeker nog een keer over wat ik heb genoten zoals ik al heel lang niet meer heb genoten, dus als je weer tijd hebt dan hoor ik het wel en kom ik snel naar je toe. Ze keek me aan en ik zag een kleine traan in haar ogen en ze zei dat is omdat ik echt heel echt fantasties heb genoten, dat geld voor mij ook. Ik liep met haar mee naar haar auto en gaf haar nog een stevige zoen en stapte toen in mijn eigen auto en reed weg, met de gedachte aan een heerlijke middag die niemand me meer zou afpakken en ik hoopte dat we het snel nog eens een keer kunnen overdoen.
Aantal keer gelezen:
735
Beoordeel dit verhaal:
(10 beoordelingen)