Spannendverhaaltje.nl

PETRA op het strand

-
21-10-2010
Wim was de volgende dag nadat ik hem had verteld over mijn fantasie, (Zie PETRA) erg opgewonden. Mijn kleine neuker pakte mij bij het wakker worden al weer. En toen hij uit zijn werk kwam nog eens, waarbij hij zelfs voor zijn doen want hij kan flink te keer gaan, nogal woest te werk ging. Ik vond dat niet erg. Ik kom goed klaar op ruige sex. Maar toen kwam de aap uit de mouw: zou je echt met mij en Karel samen willen? Plagend zei ik: dat zou je wel willen hŤ, viezerik? Laten we eerst nog maar eens lekker een weekendje met zijn viertjes op stap gaan.
Een maand later was het zo ver. We hadden al een fles wijn en een fles port op en waren alle vier flink aangeschoten. Zelfs Trudie, de minst hete van ons vieren, deed mee aan ons gesprek op de geile toer. Weet je wel dat het extra geil is als je ligt te vrijen en een stukje verderop zie je een ander stel liggen neuken? Ze had blosjes op haar wangen en duwde tegen haar gewoonte in de handen van Karel niet weg, toen hij haar zoende en haar flinke tieten masseerde. Zou jij het op het strand durven, vroeg Wim aan Trudie. Best wel, maar alleen als er geen andere mensen bij zijn. Hevig opgewonden spraken we af om de volgende ochtend vroeg naar het strand te gaan. Als we een stukje zouden lopen, hadden we het strand voor ons alleen.
De volgende ochtend klopte ik al om zeven uur op de deur van Karel en Trudie. Trudie deed ze open. Ze zag er witjes uit en zei: "Ik kan vandaag niet meekomen. Ik ben vannacht ongesteld geworden en heb zo'n pijn in mijn buik. Gaan jullie maar lekker met zijn tweetjes. Maar Karel kwam om de hoek en zei: Ik ben nu toch wakker. We kunnen ook gewoon even lekker met zijn drieŽn gaan zwemmen. "Doe maar wat je niet laten kunt, ik ga weer in bed," antwoordde Petra een beetje nors. Ik kuste haar op beide wangen en ging in m'n eentje op weg met Wim en Karel. Die nacht was het ongewoon warm gebleven en de septemberzon scheen al lekker op onze halfblote lichamen. Op het strand trok Wim me op de grote strandhanddoek en begon aan me te voelen en me op te geilen. We tongzoenden en Wim schoof met zijn hand mijn bikinibroekje binnen en speelde met mijn tieten. Karel zat vlak bij en keek openlijk naar ons gevrij. Arme jongen, die hij zijn beurt vandaag moest missen. Duidelijk zag ik hoe zich een enorme bobbel in zijn zwemslip ontwikkelde en dat maakte me nog heter dan ik al was door het gevrij met Wim. Ik wist immers hoe groot de pik van Karel was en hoe die voelde? Ik duwde Wim even van mij af en keek veel betekenend naar de bobbel van Karel.Ik was al weer zo heet dat ik moest plassen en liep drie stappen opzij. Ik trok mijn behaatje en bikini uit en liet mijn urine kletterend in het zand lopen. Wim en Karel keken hun ogen uit. Ik liep terug. Zielig hŤ, voor Karel, dat Trudie ongesteld is, zei ik met zenuwachtig trillende stem tegen Wim. Ik zal Karel even troosten. Wim reageerde niet. Ik gaf Karel een nogal hete zoen en ging weer terug naar Wim, die mij nogal bruut vastgreep. Hij stopte twee vingers tegelijk in mijn hete urinekutje maar intussen hield ik mijn ogen strak gericht op de stijve pik, die zich in Karelís zwembroek aftekende, en dat ontging Wim zowel als Karel niet. Toen Wim hees fluisterde, terwijl hij zijn stijve lul uit zijn broek tevoorschijn haalde: "Zuig me eens lekker af, Petra," vond ik het erg opwindend om dat onder de hete blikken van Karel te doen. Wim ging op zijn rug liggen en ik ging op handen en voeten tussen zijn benen zitten met mijn benen expres wijd uit elkaar zodat mijn kutje naar Karel toe was. Ik begon Wim te pijpen. Steeds weer gluurde ik vanuit mijn ooghoeken naar Karel, terwijl ik Wim van boven tot onder aan het aflebberen was, en Karel werd zo ongelofelijk geil dat hij zijn monster tevoorschijn haalde en er aan begon te trekken. Ik wees onder het pijpen stiekem op mijn kontje. Karel stond op en kwam aan de andere kant van de handdoek naast met zitten. Ik zag Wim kijken. Hij vond het geil, want hij greep me onbeheerst bij mijn haren en duwde zijn pik tot achter in mijn keel. Karel kreeg door dat Wim alleen maar heter werd van de situatie. Hij haakte mijn bikini los en greep in mijn tietjes. Zijn grote stijf staande pik zwiepte tegen mijn blote lijfje twerijl Karel mijn tepeltjes stijf wreef. Ik hoorde hem opgewonden hijgen.
Nog steeds zoog ik verwoed aan de stijve pik van Wim en ik kronkelde onderhand van geilheid toen Karel zijn handen verplaatste naar mijn natte kutje. Ik voelde zijn begerige vingers. Oh, ik had het niet meer en kwam schreeuwend klaar. Mijn hoofd suisde nog harder dan de branding van de zee en wie begon weet ik niet, maar opeens zat ik boven op Karel, die zijn grote hete stamper in mijn krappe poesje stootte, terwijl Wim zijn keiharde pik in mijn kontje had gespeerd. De kerels knepen en zoenden me op mijn intiemste plekjes en maakten me zo waanzinnig geil, dat ik binnen de kortste keren achter elkaar klaarkwam. Toen werd ik op mijn rug gelegd en kreeg de pik van Wim in mijn door de knoert van Karel opgerekte en gloeiende kut. Karel stopte zijn grote lul in mijn mondje. Ik proefde mijn eigen kutvocht. Mmmmm. Lekker. Karel was erg wild en diverse keren stikte ik zowat met die grote eikel in mijn keeltje. Wim duwde mijn benen omhoog en ragde bonkend in mijn drijfnatte spleet op en neer, totdat hij met een hevige kreet mijn kutje overvol spoot met zijn geil. Daarna werden de rollen omgedraaid en werd ik door Karel geneukt in mijn kontje en mocht ik onderhand Wims klaargekomen leuter schoonlikken. Die ging door die behandeling weer stokstijf staan. Karel zette mij opnieuw op zijn enorme pik zodat Wim zijn pik weer in mijn kontje kon steken. Mijn gaatjes werden zo lekker doorgeneukt dat ik opnieuw schreeuwend een orgasme kreeg. Mijn grote handdoek zat onderhand onder de spermavlekken, want ik kon lang niet alles wat in en over mij heen werd gespoten aan.
Toen we even gestopt waren ging ik de zee in om me schoon te spoelen. Maar ik kreeg geen rust. Karel zette me in het water op zijn al weer keiharde pik en Wim zat al weer in mijn kontje. Van geiligheid moest ik weer plassen, wat erg lekker was met de pik van Karel tot achter in mijn baarmoedertje. Daarna werd ik op het strand nog weer door die twee hete kerels geneukt. Wim vond het geweldig geil om met zijn letterlijk en figuurlijk grote vriend mij, zijn vrouwtje, zo te neuken. Hun pikken heb ik keer op keer in mijn mondje gehad, terwijl ze nog dropen van het sperma. Ik was me nergens meer van bewust dan van een alles overheersende geilheid, die niet meer op mocht houden. Het was in een woord fantastisch! Aan Trudie heb ik toen we terug kwamen niets verteld, en de jongens hielden ook hun mond. Tjee, wat was het zeewater lekker, zeiden we enthousiast tegen haar. Toch keek ze ons terwijl ze koffie voor ons zette een paar keer vreemd aan. Die avond begon ze zelf echter weer over het gesprek van de vorige avond. Wij haakten er enthousiast op in en daardoor kwam het dat Trudie even later op Wims pik zat te zuigen. Maar daarover een volgende keer.
PETRA
Aantal keer gelezen:
450
Beoordeel dit verhaal:
(10 beoordelingen)