Spannendverhaaltje.nl

Partnerruil

-
14-05-2012
Dit verhaal is geschreven door Eric meer verhalen van Eric Tijdens de sex liet mijn vrouw regelmatig vallen dat ze het wel geil zou vinden om eens het bed met een andere man te delen. In eerste instantie schrok ik hier van. Maar later realiseerde ik me dat dit ook perspectief voor mij bood. We fantaseerde vanaf die dag tijdens de sex regelmatig over hoe het zou zijn om sex te hebben met een andere man en vrouw.
Na een aantal weken vroeg ik mijn vrouw hoe zij het zou vinden om onze fantasie om te zetten in daden. Zij had hier wel oren naar. Maar hoe? Naar een parenclub? Nee die drempel was voor ons te hoog. Maar wat dan? Tot mijn grote verrassing kwam mijn vrouw met een prima voorstel. Ze stelde voor om ons in te schrijven op een site voor partnerruil.
Zo gezegd zo gedaan. Die zelfde avond nog maakt we een profiel aan en voegde een paar pikante foto’s toe. Al snel kwamen de eerste reacties binnen. Veel reacties verwezen we meteen door naar de prullenbak. Maar niet de reactie die we kregen van Rob en Madelon. Deze sprak ons erg aan, en via MSN kwamen we in contact met hen. Na een paar weken van intensief mailen en chatten besloten we om af te spreken. Zaterdag zouden Rob en Madelon bij ons langskomen.
Eindelijk was het het zover. De deurbel ging. Ik deed open. Ik kreeg een hand van Rob en drie zoenen van Madelon. Jezus wat een stuk. Madelon was 1.70m, halflang bruin haar en gekleed in een jurkje wat op het eerste gezicht erg netjes leek, maar tegelijkertijd enorm sexy was. Vanaf dat moment was ik verkocht. Haar zou en moest ik die avond in bed krijgen.
Het klikte enorm tussen ons vieren en het werd later en later. Eigenlijk had niemand de ballen om de eerste stap te zetten. Ik realiseerde me dat wanneer ik nu geen actie zou ondernemen Rob en Madelon straks onverrichter zaken naar huis zouden keren. Ik liet daarom vallen dat we net een nieuwe badkamer hadden, en vroeg aan Madelon of ze hem wilde zien. Enthousiast sprong ze op en liep met me mee naar boven. Op de overloop aangekomen konden we onze handen niet meer van elkaar af houden. We betastte elkaar overal en onze tongen vonden elkaar. Ik voelde haar overal en verdween uiteindelijk met mn handen onder haar jurkje. In mn broek had zich inmiddels een erectie vanjewelste ontwikkeld. Madelon ontdekte dit al snel en knoopte met de nodige handigheid mijn broek los. Voor ik het wist had ze mijn lul in haar mond en werd ik ongelooflijk lekker gepijpt. Het was zelfs zo lekker dat ik mijn zaad binnen notime op voelde borrelen. Ik wilde haar waarschuwen maar ik was te laat. Ik spoot haar helemaal vol. Ook haar lekkere jurkje zat helemaal onder met mijn smurrie. Maar ze vond het niet erg, ze zag het als een goede reden om ook maar snel uit de kleren te gaan. Ik heb haar vervolgens opgepakt aan naar de slaapkamer getild. Daar heb ik haar een heerlijke bef beurt gegeven. Ze hield het wat langer uit dan dat ik dat enkele minuten geleden deed, maar ineens begon ze te kronkelen en te kreunen. Hevig schokkend kwam ze klaar. Vervolgens zijn we heerlijk tegen elkaar aan gekropen.
Toen we heerlijk en voldaan tegen elkaar aan in bed lagen hoorden we vanuit de woonkamer ook hevige kreungeluiden komen.
“Volgens mij heeft mijn man jou vrouw goed te pakken” fluisterde Madelon me in mn oor. En daar was geen woord aan gelogen. Het ging flink tekeer daar beneden. Het liet me niet onberoerd. Mijn lul was weer op volle oorlogssterkte en op zn hondjes heb ik Madelon heerlijk geneukt. Na enkele minuten lagen we moe en voldaan weer heerlijk tegen elkaar aan.
We spreken nog regelmatig af met Rob en Madelon en we hopen nog lang met z’n vieren te kunnen genieten.(Als je genoten hebt van het verhaal kan je reageren naar eric.sanders@hotmail.nl)
Aantal keer gelezen:
1378
Beoordeel dit verhaal:
(10 beoordelingen)