Spannendverhaaltje.nl

Overwachte momenten

-
16-08-2010
Laatst kreeg ik een e-mail van een oude kennis die ik al zeker twee jaar niet had gezien: "We moesten maar weer eens contact opnemen. Groetjes Hans.". Ik stuurde hem een e-mail terug waarin ik vertelde hoe het met me ging. Een week later kreeg weer antwoord en gaf hij me een uitgebreid verslag over hoe het met hem ging. Met name het verloop van zijn liefdesleven was wel boeiend, hier is een fragment uit dat mailtje: "Mijn laatste vriendin die jij nog gekend hebt is bij me weg.
Het klikte niet tussen haar ouders en mij en eigelijk was ze te jong voor mij. Kort nadat we het hadden uitgemaakt stond ze toch weer op de stoep. Ze wist dat we geen relatie meer konden hebben maar dat stond seks niet in de weg. Gedurende een jaar kwam ze geregeld bij me thuis en gingen meestal meteen vrijen, vreemde relatie maar wel lekker. Later kreeg ik een nieuwe vriendin waardoor het contact haar verloren ging. Helaas heeft mijn nieuwe relatie niet lang stand gehouden. Ik heb nu dan ook niet veel seksuele contacten, ik bel wel eens van die seksnummers waar de mannen moeten betalen en met vrouwen in contact kunnen komen welke een gratis nummer bellen.
Daar ontmoet ik wel eens studentes die wel in zijn voor een geil gesprek, meestal kletsen die me dan helemaal geil en ruk ik mezelf klaar. " Ik liep naar mijn vriendin en liet haar het mailtje lezen. "Die komt wel wat te kort, nietwaar?", merkte ze op. "Ja, zeker weten", antwoordde ik. Toen kreeg ik een idee hoe we hier iets aan konden doen. Het is namelijk zo dat hij mijn vriendin nog helemaal niet kent, dat bood dus mogelijkheden. Ik vroeg mijn vriendin of zij hem anoniem wilde bellen en dan een geil gesprek aan te knopen.
Het kon niet moeilijk zijn om hem klaar te praten. Ze vond het een prima idee en 's avonds belde ze meteen die kennis op. Ik luisterde met een ander toestel mee, hier is een stukje van dat gesprek: ELINE: "Hallo met Eline", ik heb via een vriend vernomen dat je momenteel geen vriendin hebt, klopt dat? HANS: Ja, dat is correct, al sinds anderhalf niet meer, maar hoezo? ELINE: Welnu je kent me niet, maar ook ik heb al geruime tijd geen relatie. Daarom dacht ik: "Laat ik eens wat mensen vragen of ze iemand kennen die ook alleen is". Toen ik jouw nummer gekregen, heb je daar bezwaar tegen? HANS: Nee, helemaal niet maar wie heeft je dat nummer dan gegeven? ELINE: Dat mag ik niet vertellen, dat heb ik beloofd.
HANS: Goed dan! Zit jij ook al geruime tijd zonder erotische contacten en zo? ELINE: Totdat ik een nieuwe vriend heb los ik dat op een andere manier op, ik wil je wel vertellen hoe, maar dan moet jij je wel helemaal inleven, als je begrijpt wat ik bedoel? HANS: Ja is goed, ik begrijp je, vertel maar! ELINE: Ik heb een hele goede vriendin, haar kan ik alles vertellen dus ook van mijn frustratie dat geen seks meer heb. Zij reageerde daar heel spontaan op door mijn blouse en broek open te maken en mij te gaan vingeren. Echt een heerlijk orgasme kreeg van haar! HANS: Wauw dat klinkt geil zeg, heb enig idee hoe opwindend dat is? ELINE: Nee, vertel eens?
HANS: Mijn penis is nu al kei- en keihard. ELINE: Heb je je al uitgekleed? HANS: Ja ik lig met mijn broek naar beneden op de bank. ELINE: Mooi pak je penis maar vast en masturbeer jezelf, ik wil je ook horen hijgen en kreunen! HANS: En jij, ben jij ook naakt? Ik wil dat je je vingert! ELINE: Ja ik lig op bed, helemaal naakt en mijn vagina is al klets nat. Zal ik je nog meer vertellen wat die vriendin van mij allemaal doet? HANS: Ooh, ja lekker... ELIINE: Een week later kwam zij met haar vriend bij mij op bezoek en had ze een pornovideo mee genomen.
Na een klein half uurtje kijken maakte zij de broek van haar vriend open en haalde zijn stijve penis eruit. Daarna kwam ze naar mij toe gekropen en begon me helemaal uit te kleden. "Kijk eens naar die mooie penis en vinger jezelf!", commandeerde ze me. Terwijl ik me vingerde kon ik lekker genieten hoe zij haar vriend aftrok. HANS: Jezus wat heerlijk, ik wou dat ik in zijn plaats stond. Mijn pik is helemaal nat, ik hou niet lang meer! ELINE: Geniet maar, ik wil je horen klaarkomen. Ik zal de hoorn bij mijn vagina houden, luister maar eens hoe dat sopt! HANS: Oh, heerlijk, zalig, oooh. ELINE: Kom maar, laat je gaan, ah aah aah. HANS: Ik kom, oh ooh ik kom. ELINE: Ja, oh ik ben ook net klaar gekomen, tot bels.
Uiteraard ben ik ook klaargekomen van dit geile gesprek, wat kan die vriendin van mij geil vertellen zeg! Nu is het alleen zo dat mijn vriendin in werkelijkheid haar beste vriendin zo heeft geholpen! De rollen waren dus omgedraaid! Ze heeft me toen inderdaad meegenomen en me afgetrokken terwijl ik door haar beste vriendin bekeken werd. Zelf vind ik dat heel erg geil en ze heeft het al eens eerder gedaan hoor.
We waren toen op een camping in Zuid-Frankrijk en het was heel rustig op die dag en werden we door de dochter van de camping-baas rondgeleid. Ik had een boxer-short aan en mijn vriendin taste telkens in mijn kruis als ze wist dat zij niet keek. Gevolg: ik kreeg natuurlijk een stijve penis in die boxer- short en dat zag onze "gids" natuurlijk wel. Toen ze het had gezien gebaarde ze ons om haar te volgen naar een toiletgebouw, ze liep bij het dames gedeelte naar de douches. Toen liep zij een douchecel in waarna wij volgden. Daar zei ze tegen mijn vriendin dat ze mij maar moest "helpen". Mijn vriendin trok daarop mijn boxer naar beneden en begon mij af te trekken.
Terwijl onze "gids" toekeek zei mijn vriendin tegen haar dat ze mijn penis moest pakken. Ze ging op haar knieŽn voor me zitten en pakte mijn stijve pik. Ik voelde toen hoe ze mijn natte eikel begon te likken, het was zalig. Om zeker te weten dat ik met passie gepijpt zou worden knielde mijn vriendin achter de gids en ging met haar hand in het slipje. Hevig vingerde ze dat geile franse meisje en ik merkte aan de manier van zuigen en likken dat ze echt mega botergeil was. Ik voelde mijn ballen op spanning komen en even later spoot mijn sperma over haar gezicht. Onze gids liet zich nu lekker klaar vingeren door mijn vriendin en kwam luid kreunend klaar. Daarna hebben met z'n drieŽn gedoucht en heb ik mijn vriendin nog klaar gevingerd.
Nu ja dat is allemaal verleden tijd, na dat geile telefoongesprek heb ik die kennis van mij een paar weken later uitgenodigd om een bij ons te komen logeren. Toen hij aankwam hebben eerst een paar uur bijgekletst en heb ik hem even onder vier ogen gesproken terwijl mijn vriendin aan het koken was. Ik heb hem toen voorgesteld of hij zich aan ons zou willen "overgegeven". Eline houdt van pikken en ik weet dat zij het heel geil zou vinden om zijn penis te zien en te betasten. Eline kwam de kamer binnen en ik gaf haar een teken, zij wist nu dat ze haar gang kon gaan. Meteen liep ze naar Hans toe en trok al zijn kleding behalve zijn onderbroek uit.
We hebben toen lekker gegeten terwijl hij daar in z'n onderbroek zat, met een grote bobbel uiteraard. Na het eten zijn we naar boven gegaan en kleedde ik Eline helemaal uit en ging zij wijdbeens op bed liggen. Ik gaf hem de opdracht om zijn onderbroek uit te doen en haar te gaan beffen. Terwijl hij bezig was kleedde ik me uit en kroop op bed. Nu ging hij liggen en mijn vriendin ging tussen zijn benen zitten en begon hem te pijpen. Terwijl zij lekker aan het likken was nam ik haar van achteren. Kort nadat hij klaar kwam liet ik me ook gaan, het was heerlijk. Terwijl ik dit verhaal aan het schrijven ben is Eline de slaapspullen samen met hem aan het opruimen. Ik geloof alleen dat ze hem net wťťr heeft afgerukt! Zo kun je elkaar toch maar helpen.
Aantal keer gelezen:
843
Beoordeel dit verhaal:
(10 beoordelingen)