Spannendverhaaltje.nl

Overspel is geil!

-
21-10-2010
Aan het einde van mijn 35e verjaardagsfeestje bleven de man van een nicht (Ron), een bevriend stel (Jody en Suus), mijn vrouw (Rachel) en ik (Michel) over. De sfeer was jolig, we hadden hem allemaal al flink zitten. Op gegeven moment pakte Ron Rachel van achter bij haar borsten. Hij hield haar zo een tijdje, een seconde of 5, vast. Rachel liet het gebeuren en ik was te dronken om te voorkomen dat een andere man in mijn bijzijn aan de borsten van mijn vrouw zat. Waarom ze het deed weet ik niet maar nadat Ron haar losliet greep Rachel hem in zijn kruis. Ron reageerde hierop door, nog steeds in bijzijn van Jody, Suus en mij, Rachel vervolgens over haar rok in haar kruis te pakken en er flink over te wrijven. Zo stonden die 2 elkaar nog een tijdje te betasten totdat Suus, zij was het minst dronken, zei dat ze daarmee moesten ophouden. Door het plotselinge optreden van Suus viel er een stilte en gingen we daarna door met waar we voor het ‘incident‘ mee bezig waren - drinken, lachen en hangen op de bank. Niet lang daarna werd de drank me teveel en heb ik een tijdje boven het toilet gehangen.

Op het moment dat ik weer een beetje was bijgekomen, heeft Jody mij naar boven gebracht waar ik op bed ben gaan liggen. Jody nam vervolgens afscheid en ging samen met Suus naar huis. Ik heb een tijdje op bed gelegen (hoe lang weet ik niet, kan een minuut maar ook een uur zijn geweest). Ongeveer gelijk aan het moment dat ik begon te beseffen dat Rachel en Ron alleen samen beneden waren hoorde ik Rachel opgewonden giechelen. Ik had een bepaald vermoeden en waarom weet ik niet maar ik moest gewoon zien wat er zich in de woonkamer afspeelde. Rachel die mij al aan hoorde komen riep nog naar me met de vraag of het goed met me ging en of ze me ergens mee kon helpen. Ik antwoorde niet, maar liep gewoon door in afwachting van wat ik aan zou treffen. Toen ik de woonkamer deur opende zag ik niet wat ik had verwacht. Rachel en Ron zaten dicht bij elkaar op de bank. Beide keken enigszins verschrikt en het leek wel of ze zich geen houding wisten te geven. Ron zei dat hij maar eens moest gaan, stond op en veegde zijn hand af aan zijn broek. Doordat ik onbewust zijn hand volgde zag ik dat hij een flinke stijve had. Toen Rachel ook op stond zag ik haar bh op de bank liggen terwijl ze wel gewoon haar t-shirt aan had.
Achteraf denk ik dat ik zelfs een beetje teleurgesteld was, en denk ik dat ik gehoopt had hen neukend aan te treffen. Het was dan wel geen heterdaadje maar er waren een aantal aanwijzingen die wat mij betreft voor zich spraken.Niet lang nadat Ron was vertrokken gingen Rachel en ik naar bed. Het eerste wat ik deed toen wij samen in bed lagen was het vochtgehalte tussen haar benen meten. En dat was behoorlijk hoog kan ik je zeggen. Rachel was super geil en hoe dat kwam kon ik wel raden. Ze bleef continu met haar kutje op mijn hand rijden. Vervolgens manouvreerde ze ons in een lepeltje lepeltje positie en lag met haar kontje tegen mijn inmiddels harde pik (toen nog gevangen in mijn broek) te wrijven. Ondanks dat we anaal nooit verder gegaan waren dan wat gevinger kreeg ik nu sterk de indruk dat zij meer dan een vinger in haar kontje wilde. Behoedzaam begon ik haar in haar nek te zoenen en daalde langzaam via haar rug af naar haar sterretje, die ik flink nat wilde likken. Dat was niet nodig want Rachel bleek ook daar al flink nat te zijn. Toen ik mijn eikel tegen haar sterretje plaatste ging ie erin zonder enige noemenswaardige weerstand. Later zou ik weten dat dit niet zomaar kan en dat er eerst wat voorwerk aan vooraf gaat voordat deze weerstand wordt opgeheven. Ik kon dus redelijkerwijs aannemen dat Ron al wat voorwerk had gedaan, of misschien zelfs wel al was begonnen aan het echte werk, en ik hier dus een fantasie van Rachel lag af te maken. Al met al vond ik het lekker om haar kontje te neuken en kwam ik heerlijk klaar. Het orgasme van Rachel liet ook niet lang op zich wachten omdat zij terwijl ik haar van achter nam zelf flink met haar vingers aan de voorkant bezig was geweest.

Een paar weken later kwam Ron een avondje bij ons langs om mij te helpen bij wat til- en sjouwwerk. Toen het werk erop zat gingen Ron en ik in tuin nog wat drinken. Nadat we de gebruikelijke onderwerpen (voetbal, F1 en auto‘s) begon Ron plots over het voorval tijdens mijn verjaardag. Een combinatie van drank en opgeilen van de kant van Rachel, zei hij. Hij vond het geen excuus want hij had gewoon van haar af moeten blijven, maar Rachel scheen hem die avond flink te hebben zitten op geilen. Het was begonnen toen ze Ron betrapte dat hij onder haar rok zat te kijken. Vanaf dat moment had ze meerdere malen een zithouding aangenomen waarbij Ron net wel en soms ook net niet haar slipje kon zien. Dat had hem niet onbewogen gelaten en de opwinding in zijn broek was voor Rachel meerdere malen zichtbaar geweest. Rachel had verlekkert naar zijn kruis gekeken en daarbij haar lippen nat gelikt, Ron had hierop gereageerd door zijn tong even snel tussen 2 vingers te bewegen. Rond een uurtje of 10 was Sandra (de vrouw van Ron / mijn nicht dus) samen met Dennis (mijn 8-jarige neefje), naar huis vertrokken. Zowel Rachel als Ron waren met haar meegelopen naar de hal om haar uit te laten. Toen Ron onze voordeur sloot stak Rachel haar middelvinger onder zijn neus. Ron rook overduidelijk haar geil, wat hem een nog hogere staat van opwinding had opgeleverd. Later was hij in de keuken naar haar toe gelopen en had hij gezegd dat hij haar wilde proeven. Rachel had gezegd dat hij geduldig moest zijn en met haar hand langs zijn gulp gestreeld. Zo rond de klok van 12 gingen de laatste gasten - op het bovenstaande groepje na - weg en ook zij werden uitgelaten door Rachel die Ron wenkte dat hij ook mee moest lopen. Dit keer stak ze na het sluiten van de deur haar hand onder haar rok en stopte haar middelvinger in het zicht van Ron in haar kut. Ron zag dat Rachel de van geil glinsterende vinger uit haar inmiddels sliploze kut haalde en naar zijn mond bracht. Je ruikt en smaakt heerlijk heeft hij haar toen gezegd. Daarop zou ze hebben gezegd dat nu hij haar geproefd had, zij hem ook wilde proeven. Nog steeds in de hal stak ze haar hand langs zijn buik in zijn broek om vervolgens in zijn onderbroek op zoek te gaan naar zijn eikel. Zijn pik stond recht omhoog dus was die zo gevonden. Ze streek haar vinger langs zijn eikel en likte vervolgens met haar tong zijn voorvocht van haar vinger en zei dat hij ook naar meer smaakte. Vervolgens heeft ze gezegd dat ze voor dan even moesten ophouden en terug moest naar de woonkamer. Ze had hem bij het weglopen nog even in zijn kruis betast en was de woonkamer in gelopen. In zijn opwinding had hij haar vervolgens zichtbaar voor de anderen en mij bij haar borsten gepakt waarna het eerder beschreven tafereel volgde. Hij verontschuldigde zichzelf nogmaals en ging huiswaarts. Ik had geen reden om aan zijn verhaal te twijfelen omdat ik Rachel wel vaker zo aan het ‘werk‘ had gezien, verschil was alleen dat ze mij dan aan het opgeilen was.

Het verhaal had mij flink opgewonden, ik had best wel willen zien hoe Rachel een andere man aan het opgeilen was en vervolgens van haar geil had laten proeven. Ik besloot ook Rachel, zonder haar te vertellen wat ik van Ron had gehoord, eens naar haar verhaal over die avond te vragen. Het is dat anderen en ik het e.e.a. hadden gezien anders had ze volgens mij alles glashard ontkent. Nu bevestigde ze alleen wat ik toch al had gezien en zei me dat het niets met geilheid ofzo te maken had. Er was geen aanleiding voor geweest en het was slechts baldadig gedrag in een dronken toestand geweest. Rachel kennende had het nu geen nut om door te vragen, dat zou bij haar alleen maar irritatie opwekken. Een paar dagen later heb ik haar nog wel gevraagd of zij het niet vervelend vond dat ze het nog nooit met iemand anders dan mij had ‘gedaan‘. Ik was naar haar zeggen namelijk haar eerste en ze was naar eigen zeggen mij altijd trouw geweest. Over beide stellingen had ik zo mijn twijfels, maar ja iemand is onschuldig totdat het tegendeel bewezen is. Op mijn vraag antwoordde ze dat ze het wel best vond zoals het ging en geen behoefte aan sex met andere mannen had. Verder vragen had geen zin en omdat ik toch wilde weten wat er nadat Jody en Suus waren vertrokken was gebeurt besloot ik Ron dan maar naar de rest te gaan vragen. Ik nodigde hem uit om de volgende zondag bij mij naar de F1 te komen kijken. Dat kwam hem goed uit omdat Sandra en Dennis een weekje met mijn oom en tante mee waren naar een Landal huisje in Oostenrijk. Normaal ging Ron dan voor het weekend mee, maar vanwege de afstand was hij deze keer maar alleen thuis gebleven, hij moest immers na het weekend gewoon weer aan het werk.Die zondag ging rond 12 uur ging de bel. Rachel sprong bijna overeind en haastte zich naar de deur. Ze droeg een strakke zwarte aerobics broek die heel strak om haar billen zat met daarop een naveltruitje die haar borsten goed deden uitkomen. Ze zag er heerlijk uit in deze outfit, door mij ook wel gekscherend haar gevechtstenue genoemd. Normaal droeg ze dit alleen wanneer we samen thuis waren en wist ik in welke stemming ze verkeerde. Het duurde langer dan nodig voordat beide de woonkamer betraden. Ik begroette Ron en keek naar Rachel die met een blosje op haar wangen naar de keuken liep om wat te drinken voor ons te halen. Ron ging zitten en niet lang na zijn binnenkomst begon de voorbeschouwing zodat we zonder veel tegen elkaar te zeggen aandachtig naar de tv zaten te kijken. Vaker dan nodig liep ze door ons beeld en een paar keer bukte ze om iets uit het dressoir tegenover ons te pakken. Daarbij stak ze uitnodigend haar billen in de lucht, waarbij ook direct duidelijk werd dat haar ze of een piepklein slipje of zelfs helemaal geen ondergoed droeg. Ron, die normaal tijdens een F1 zijn blik amper van de tv wendt, zag ik nu toch wel heel vaak een soort van blikken van verstandhouding met Rachel uitwisselen. Na de wedstrijd, zoals zo vaak dat seizoen gewonnen door Schumacher, ging Rachel aan het eten beginnen (omdat Sandra weg was had ze Ron uitgenodigd om te blijven eten). Ron en ik gingen naar de tuin om nog wat na te praten over de wedstrijd. Op gegeven moment vroeg ik hem of het hem beviel hoe Rachel eruitzag. Hij zei dat hij vond dat ze er fantastisch uitzag en dat hij ook vandaag weer flink geil van door haar was geworden. Zijn reactie leek mij de juiste om door te vragen over die eerdere avond en ik vroeg hem wat er was voorgevallen nadat Jody en Suus waren vertrokken. In het begin ontkende hij dat er iets was gebeurd, maar nadat ik hem over oa de bh op de bank had verteld, leek het of hij begon te twijfelen. Toen ik hem ook nog vertelde dat ik hem niets kwalijk nam stak hij van wal.

Nadat Jody mij naar boven was gaan brengen is Ron naar het toilet gegaan. Toen hij terugkwam van het toilet, zag hij Suus en Rachel samen zoenen op de bank terwijl Suus Rachel ondertussen ook nog aan het vingeren was. Suus scheen de hele avond al in de gaten te hebben gehad waar Rachel mee bezig was en ook zij was hierdoor behoorlijk in de stemming gekomen. Dat hij de dames zo had aangetroffen verbaasd me niets. Toen Rachel ooit eens de wens had uitgesproken om eens een andere vrouw bij ons in bed uit te nodigen en ik daarmee akkoord was gegaan had ik beide dames al eens zoenend op ons bed aangetroffen als uitnodiging voor meer. Dat ik daar toen niet op in ben gegaan had ermee te maken dat Jody een hele goede vriend van mij is en ik daarom niet zijn vrouwtje wou nemen. Dat Rachel ook wel wat voor de vrouwtjes voelde bleek een week of 2 later toen ze een andere vriendin bij ons in de slaapkamer uitnodigde.
Suus en Rachel gingen zo in elkaar op dat ze niet in de gaten hadden dat Ron naar hen stond te kijken. Pas toen het gekraak van de trap de komst van Jody aankondigde lieten de dames elkaar los. Jody, die dit hele tafereel had gemist vroeg Suus mee naar huis te gaan en Ron bleef achter met Rachel. Ze namen naast elkaar plaats op de bank. Ron vertelde dat hij haar samen met Suus bezig had gezien. En toen Rachel vroeg of dat hem had opgewonden zei hij dat hij er een flinke harde van had gekregen. Rachel zei dat zij ook behoorlijk nat was door wat zich in de loop van de avond tussen Ron en haar maar ook tussen Suus en haar had afgespeeld. Ron vroeg of ze het wel eens vaker met vrouwen deed waarop ze antwoorde dat ze het al een paar keer eerder met Suus had gedaan en refereerde aan het trio met Saïda. Ron vertelde me dat hij haar daarop heel ongelovig aankeek en vroeg of er nog dingen die ze nog niet had gedaan. Rachel antwoorde dat ze wel graag een keer gesandwicht wilde worden. Ze wilde weten hoe het zou zijn om in haar kont geneukt te worden, en het leek haar gewoon geil om continue een lul in zich te voelen. Daarnaast zij ze dat ze erover had gefantaseerd om het een keer met Ron en Sandra te doen. Ron kon zijn oren niet geloven en zei dat een trio met Sandra er niet in zat omdat Sandra daar absoluut niet van gediend was. Ron weet niet waar hij de moet vandaan haalde maar zei dat hij Rachel best wel in haar kont wilde neuken omdat hij dat nooit gedaan had, hij Rachel een heel lekker kontje vond hebben en ook dat er bij Sandra niet in zat. Rachel vroeg of hij nog steeds hard was en toen Ron dat bevestigde zei ze dat ze zijn harde nu wel had gevoeld maar ook wel eens wilde zien. Ze begon daarop de broek van Ron open te maken en bevrijdde zijn jongeheer uit zijn benarde positie. Rachel trok zowel broek als onderbroek van Ron uit en begon aan zijn eikel te likken terwijl ze met haar vrije hand zijn ballen begon te strelen. Ondertussen had Ron Rachel van haar t-shirt en bh ontdaan en streelde en zoende hij haar borsten en tepels. Niet lang daarna daalde zijn hand af naar haar enorm natte kutje. Hij begon haar geil door haar hele gleuf te verspreiden en vergat daarbij ook Rachel‘s perineum niet. Iedere keer dat hij daar met zijn vingers kwam, ontsnapte er een kreun uit de mond van Rachel. Tevens probeerde ze haar kont naar voren te duwen zodat hij ook haar sterretje zou raken. Ron zag dit als een uitnodiging en begon nu ook haar geil over haar sterretje te smeren. Rachel had het bijna niet meer en begon nu steeds wilder met haar sterretje over zijn vingers te bewegen. Ron zette daarop een vinger tegen haar ster die er door de smering van haar geil zonder enige moeite ingleed. Rachel kreunde nu heel luid waardoor beide even bang waren dat ze mij wakker zouden hebben gemaakt. Toen het leek dat dat niet zo was ging rond weer door met het sterretje waar hij al snel 3 vingers in had zitten die hij rustig op en neer bewoog. Af en toe probeerde hij zijn vingers wat te spreiden zodat haar sterretje goed open zou komen te staan. Ondertussen was Rachel Ron stevig aan het pijpen. Ongeveer gelijktijdig hadden ze het idee dat Rachel er klaar voor was om in haar kontje genomen te worden. Rachel ging op haar knieen op de bank zitten en Ron ging achter haar staan. Hij duwde zijn eikel tegen haar sterretje dat nog openstond van zijn vingerwerk. Voorzichtig duwde hij zijn eikel steeds verder haar kontje in. Rachel trok een pijnlijk gezicht waarop Ron vroeg of hij moest stoppen. Ze zei dat ze juist wilde dat hij door zou gaan en dat ze zo geil was dat ze wilde dat hij in haar kontje zou klaarkomen. Toen zijn eikel eenmaal haar kringspier gepasseerd was en de druk wat was afgenomen begon Rachel haar kontje om Ron zijn pik te bewegen. Dit deed ze steeds wilder en ondertussen was ze met een hand haar kutje aan het strelen. Ron had het niet meer en spoot al snel een lading zaad in haar kontje. Rachel vroeg hem zijn pik niet terug te trekken omdat ze ook bijna kwam. Niet lang daarna kwam ze inderdaad met veel kabaal klaar.

Toen ze een beetje waren opgefrist, Ron had tenslotte met zijn pik in haar kont gezeten, wilde Rachel weer verder voor een volgende ronde. Ze deed haar benen uit elkaar en vroeg Ron haar kale kutje te beffen. Ron was nog maar net bezig of Rachel lag al weer te kreunen en te giechelen. Niet lang daarna hoorden ze de trap kraken. Ron knoopte snel zijn broek dicht en Rachel had snel haar t-shirt aangetrokken. Haar bh was ze vergeten, maar daar was ook geen tijd meer voor geweest. Ze zaten nog geen seconde op de bank voordat ik binnen was gekomen. Ik hoorde het verhaal van Ron aan en had zelf inmiddels een flinke stijve pik in mijn broek gekregen. Het idee dat ik waarschijnlijk het zaad van Ron uit de kont van Rachel had gelikt stond me een beetje tegen, maar wond me wonderbaarlijk genoeg ook een beetje op. Ron verontschuldigde zichzelf nogmaals, zei dat hij zich zeker lullig voelde omdat ik omwille van de vriendschap tussen Jody en mij het triootje met Suus had gewijgerd. Meer tijd om erover te praten was er niet omdat Rachel het eten klaar had en wij aan tafel konden.Tijdens het eten werd werd er een lekker flesje wijn soldaat gemaakt en een beetje over koetjes en kalfjes gesproken. Doordat het weer wat slechter werd verhuisden we naar binnen. Al sinds het gesprek met Ron maalde het door mijn hoofd dat Rachel zich door 2 man wilde laten verwennen en ik moet zeggen dat zowel dat wat Ron met haar had uitgespookt als de gedachte haar geneukt te zien worden door iemand anders mij flink opwonden. Ik speelde daarom met de gedachte om, wanneer de gelegenheid zich voor deed om haar maar te laten gebeuren. Ze had het tenslotte al gedaan met Ron dus waarschijnlijk zou ze het wel ok vinden dat wanneer het moest gebeuren het met hem zou gebeuren. Voor de zekerheid trok ik nog een flesje wijn open. De wijn had zijn uitwerking want na een tijdje werd sex het gespreksonderwerp. Op tv, die ik op de achtergrond had aangezet, speelde zich in een film een erotische scène af. Ron was de eerste die zich in het gesprek liet afleiden maar al snel had de tv ook de aandacht van Rachel en mij. Het was een vrij geile scène en liet geen van ons drieën helemaal koud. Rachel zei dat ze aan mijn broek kon zien dat ik het leuk vond om naar de tv te kijken. Ook bij Ron was duidelijk zichtbaar dat hij het goed naar zijn zin had met wat er op tv te zien was. Aan de tepels van Rachel te zien was ook zij in staat van opwinding waar ik haar dan ook op wees. Zij zei heel wijselijk dat dat niets te maken had met de film maar met de temperatuur in de kamer. Ik zei dat ik daar niets van geloofde en dat ze dan maar haar broek uit moest doen zodat we haar slipje konden controleren op natte plekken. Ze zei dat dat niet ging lukken omdat ze geen slipje aanhad en dat ik daarom maar even tussen haar benen moest voelen. Zo gezegd, zo gedaan, ik stak mijn hand in haar broek en voelde haar drijfnatte poes. Ik zei dat ik niet zeker wist of ze wel geil was en dat Ron misschien ook maar even moest controleren. Rachel reageerde door met haar poes over mijn hand te wrijven en ik ging ervan uit dat het ok was en wenkte Ron dat hij ook kon komen ‘controleren‘. Even later zaten we met zijn drieën naast elkaar op de bank, Rachel in het midden. Ron en ik hadden Rachel van haar topje en broek ontdaan en zaten beide met een hand op haar borsten en de andere tussen haar benen. Ron zat met 2 vingers in haar kutgaatje terwijl ik haar klitje aan het vingeren was. Ondertussen probeerde Rachel onze neukworsten uit onze broeken te krijgen. Dit was voor haar niet zo makkelijk want ze zat al flink te kronkelen van genot. Na een poosje besloten we het gefriemel te beëindigen en naar onze slaapkamer te gaan. Ron kon niet van Rachel afblijven en probeerde zelfs een paar vingers in haar kut te duwen terwijl ze de trap opliep. Boven gekomen ging Rachel op bed liggen en ontdeden Ron en ik ons van het restant van onze kleding. Ze zei dat ze gelikt wilde worden en dat ze wilde pijpen, waarop Ron op bed ging liggen zij haar kutje tegen zijn mond duwde en zijn lul in haar eigen mond nam. De 2 lagen in een 69, het enige wat mij restte was achter Rachel te gaan staan en vlak boven de mond van Ron haar in haar kutje te neuken. Toen ik haar een tijdje aan het neuken was had ik het gevoel dat Ron af en toe per ongeluk met zijn tong langs mijn zak of ballen ging. Het gebeurde steeds vaker dus ging ik er vanuit dat hij het opzettelijk deed. Ondanks dat ik nooit had gedacht dat ik sex met een man lekker zou vinden wond dit mij verschrikkelijk op. Het duurde dan ook niet lang voordat ik in het kutje van Rachel klaarkwam. Terwijl mijn lul, nog steeds in Rachel‘s kutje, naar normale proporties was Ron mijn sperma, dat uit haar kutje liep aan het weglikken. Dat vond ik zo geil dat ik het tegen Rachel zei, die niet lang daarna ook klaarkwam. Om Ron klaar te krijgen hoefde Rachel nu niet veel moeite meer te doen want ook hij kwam in minder dan een minuutje nadien in haar mond klaar. Dit was onvoorstelbaar want mijn zaad had ze nog nooit geslikt, sterker nog Ron, nb een man, was de eerste die ooit mijn zaad had geslikt. Toen ik daar een opmerking over maakte begon ze spontaan de laatste restjes zaad van mijn lul te zuigen, geiler had ik haar echt nog nooit meegemaakt.
Nadat we allemaal een beetje waren bijgekomen kwam bij Rachel het hoge woord eruit, ze wilde gesandwicht worden. Maar voordat we daaraan zouden beginnen wilde ze zien hoe Ron en ik elkaar in de kont zouden neuken. Gelukkig zagen Ron en ik dat beide niet zitten dus geen dat feesie niet door. Ron stelde voor dat hij mij zou pijpen waarop Rachel zei dat ze dan wilde zien hoe wij elkaar zouden pijpen. Ik kon me voorstellen dat zij er geil van kon worden wanneer wij dat zouden doen omdat ik het ook een ontzettend geil gezicht had gevonden om haar destijds tijdens het triootje haar vriendin te zien likken. Met enige tegenzin en een beetje onwennig, Ron had er volgens mij minder moeite mee, gingen Ron en ik in een 69 houding liggen. Ik nam de lul van Ron in mijn mond en ik moet zeggen dat ik het best wel wat vond om zijn lul in mijn mond te voelen groeien. Toen we al een tijdje bezig waren, Rachel had zich ondertussen ongegeneerd liggen vingeren met 3 vingers in haar kutje en 1 van haar andere hand in haar kontje, kwam Rachel met haar hoofd bij mij liggen en begon Ron van zijn ballen tot zijn sterretje te likken. Waarschijnlijk deed dit Ron nogal wat want hij kwam binnen de kortste keren, in mijn mond, klaar. Ik had daar minder moeite mee dan vooraf gedacht en wilde het allemaal doorslikken, maar Rachel dacht daar anders over. Zij wilde nu eens flink met mij tongen en nogmaals het zaad van Ron proeven. Ik vond dit zo geil dat niet lang daarna ook ik in de mond van Ron klaarkwam.

Nu werd het tijd dat Ron en ik ons op Rachel gingen richten voor haar klapstuk. We hebben haar waarschijnlijk zo‘n half uur over haar hele lichaam liggen likken en zoenen. Zoals je begrijpt kwamen daarbij vooral haar kutje en kontje aan bod. Ondertussen speelde zij wat met onze lullen en ballen om deze weer op oorlogssterkte te krijgen. Toen Ron en ik zover waren besloten we dat Ron haar kutje en ik haar kontje zou nemen. Dit had te maken met de omvang van onze pikken die allebei van gemiddelde lengte zijn maar die van Ron was iets dikker. In het klassieke standje, ik op mijn rug op bed Rachel met haar kutje zittend op mijn lul en haar kontje naar achteren zodat Ron erin kon hebben we het toen gedaan. Doordat Ron en ik ons beste kruid al verschoten hadden hebben we dit best wel een tijdje kunnen volhouden waardoor Rachel 3 keer klaarkwam voordat Ron klaarkwam. Nadat hij zich had teruggetrokken is Rachel mij blijven neuken terwijl Ron mijn ballen ging likken. Nu liet ook mijn orgasme niet lang meer op zich wachten en kwam ik heerlijk klaar in haar kutje. Vervolgens heeft Rachel voor de 2e keer die dag mijn pik schoongelikt met de belofte dat ze dat in de toekomst vaker zou doen (die belofte heeft ze gehouden). Daar de volgende dag een werkdag was, besloot Ron dat hij maar eens naar huis moest gaan. Nadat hij was vertrokken heb ik Rachel verteld dat Ron mij alles had verteld over wat er tussen hen was voorgevallen tijdens mijn verjaardagsfeestje. Rachel schrok een beetje en begon zich te verontschuldigen. Ik zei haar dat ik het niet leuk vond dat het achter mijn rug om was gebeurt, maar het wel geil vond om te weten dat ze zich door een andere vent had laten nemen. Daarnaast had ik een van de meeste geile beurten van mijn leven gemaakt dus was ik eigenlijk wel blij dat het zo gelopen was. We spraken af ze in het vervolg open kaart met mij zou spelen. Daarnaast beseften we dat Ron haar nooit in haar kutje had geneukt en dat we bij een volgende gelegenheid zeker de andere man in haar kutje zouden laten neuken. Verder spraken we af dat we voordat we het weer met een andere man zouden het eerst weer met een 2e vrouw zouden doen...
Aantal keer gelezen:
354
Beoordeel dit verhaal:
(10 beoordelingen)