Spannendverhaaltje.nl

Ouder maar beter

-
21-08-2010
Op dinsdag ben ik toch maar eens na ze toe te gaan om een praatje te maken. Naast erg lekker waren zo ook nog heel gezellig. En zeiden ze dat ze allebei getrouwd waren maar elk jaar samen hierheen op vakantie gaan omdat een zus van Marjo hier in de buurt een huisje heeft, waar Marjo op woensdag ook heen zou gaan. Toch maar aan ze gevraagd of ze avonds ook mee gingen stappen maar dat zagen ze helaas niet zo zitten. Ze zouden avonds nog wel wat drinken in de hotelbar en voordat we gingen stappen zouden we wat drinken. Toen ik na het eten nog even naar onze kamer ging viel ik echter in slaap en werd ik wakker toen de bar al dicht was. Nog wel uitgegaan die avond maar ik baalde wel een beetje.
De volgende middag zat ik alleen bij het zwembad, mijn vriend was wat te enhousiast geweest met het uitgaan en was een beetje ziek die dag. En opeens stond Lieke toples naast me en vroeg me waar ik was gisteravond, behoorlijk onder de indruk van haar mooi stevige en grote borsten waar ik mijn ogen niet van af kon houden, verontschuldigde ik me en zei ik dat ik in slaap was gevallen. Ze zag ook dat ik naar haar borsten aan het staren was en ze vroeg of ik genoot van het uitzicht. Wat rood aangelopen moest ik wel toegeven dat er heel mooi uitzag en ze was blij met het compliment. Marjo had haar vertelt over een afgelegen maar heel mooi strand in de buurt waar bijna niemand wat van afwist, ze wou daar wel heel graag heen maar ze durfde niet alleen te gaan en vroeg of mijn vriend en ik mee wilde gaan.
Ik vertelde dat mijn vriend ziek op bed lag maar dat ik wel mee wilde gaan. Met een stoute glimlach zei ze kom maar mee dan.
Na een rit van een kwartier met de taxi waren bij het strandje aangekomen en het was inderdaad een heel mooi strand alleen keek ik meer naar Lieke in haar sexy zomerjurkje.
We waren de enigste twee op het strand en ze trok gelijk haar jurkje en haar en bikini uit. Ze wou streeploos bruin worden lachte ze tegen me. Ik zei gelijk dat ik haar groot gelijk gaf. Toen liep ze naar me toe en trok ook mijn zwembroek uit lachte en zei ik naakt dan jij ook naakt.
Ze ging op haar buik liggen en gaf mij de zonnebrand en zei dat ik haar rug in moest smeren. Ik kneep wat zonnebrand in mijn handen en begon haar in te smeren eerst haar rug en ik ging met mijn handen ook naar de zijkant zodat ik ook de zijkant van haar heerlijk borsten voelde, daarna wat lager om ook haar mooie billen te masseren. Ik voelde al een behoorlijk erectie op komen en Lieke merkte dat ook, ze kwam met haar mond naar mijn mond en toen naar mijn oor en fluisterde zachtjes dat ik me maar even moest afkoelen in het water en gaf me weer die stoute glimlach. Ik ging nog wat meer tegen haar aanliggen zodat ze mijn stijve goed kon voelen en zei dat we ook wat anders konden doen. Ze lachte weer en zei dat ze een getrouwde vrouw was maar dat ze wel erg gevleid was door mijn intresse. En dat ik me ook niet hoefde te schamen wat ik wel een beetje deed. Uiteindelijk hebben we heerlijk liggen zonnen en gezwommen en elke keer als ze naar me keek lachte ze een beetje.
We kwamen om zeven uur terug bij het hotel en spraken af om ons een beetje op te frissen en daarna samen te gaan eten. Na het eten vroeg of ik weer ging stappen of dat ik zin had om nog even met haar wat te drinken in de hotelbar. Eigenlijk wou ik gaan stappen na de teleurstelling van eerder op de dag maar ik ging toch nog even wat met haar drinken. Na de eerste drankjes werd ze erg loslippig en zei ze dat ze wel had genoten die middag. Ik schaamde me nog steeds een beetje maar dat ik het wel kon begrijpen van haar. Na nog wat drankjes vertelde ze dat ze ook onder de indruk was van mijn erectie. En dat ze er over nagedacht had om mij te pijpen, toen ik vroeg waarom ze me dan toch afwees lachte ze ‘dat was wel een beetje dom’ ik lachte dat ze haar kans heeft verbruikt. O ja lachte ze terug.
Ons gesprek ging toen eigenlijk alleen nog maar over sex en ik merkte op dat haar man een gelukkig man moest zijn, omdat hij elke avond met haar mooi kutje mocht spelen. Ze biechte op dat haar sexleven op een behoorlijk laag pitje stond en dat ze al tien jaar niet meer gebeft was. En dat ze daar altijd wel enorm van genoot maar haar man vond de pokeravonden twee keer per week belangrijker. Ik had ondertussen al weer een behoorlijk erectie in mijn broek en zei dat we ons gesprek beter op haar kamer konden voortzetten omdat er best wel wat mensen naar ons keken. ze lachte en zei het zijn toch allemaal engelsen waren en die verstaan ons toch niet, maar ze vond het wel een goed idee. We kochten bij de bar een fles wijn en gingen naar haar kamer.
Het was geen luxe hotel dus op de kamer stonden alleen maar twee bedden en we gingen op haar bed zitten. En toen keek ze me aan en zoende me gelijk op mijn mond, het was een van de beste zoenen die ik ook heb gehad en vertelde dit ook gelijk aan haar. Er zijn er nog veel meer antwoorde ze en zoende me gelijk weer. Haar hand ging al naar beneden en weer trok ze mijn broek uit en begon mijn stijve lul te strelen, ze keek me aan en vroeg of ze nog een kans had en wachte het antwoord niet af. Ze begon me heerlijk te pijpen en ik kon niet geloven dat ze dit zo weinig deed want het was fantastisch, lange halen met haar tong gevolgd door korte halen, dan weer kusjes op mijn eikel om hem vervolgens weer helemaal in haar mond te nemen. Nog nooit heb ik zo`n lekkere pijpbeurt gekregen en ik kwam dan ook hevig schokkend in haar mond klaar en met weer die stoute glimlach slikte ze het door.
Ik pakte haar vast en fluisterde in haar oor, nu ben jij aan de beurt. Ze ging liggen en ik begon haar te zoenen eerst bij haar oor in haar nek, op haar mond en langzaam ging ik naar beneden. Eerst kuste ik rond haar al heerlijk natte kutje en daar begon ik met haar clitje te spelen. Hoe sneller ik haar likte hoe harder ze kreunde waardoor ik haar nog sneller ging likken todat ze schreeuwend klaar kwam. Ze schreeuwde zo hard dat het hele hotel haar gehoord moest hebben. De eerste vijf minuten hijgde ze alleen maar bedankt dat ik had ik nodig.
Toen Lieke de volgende dag met Marjo weer bij het zwembad lag, lachte iedereen naar haar toen Marjo vroeg waarom dat was, kwam er een glimlach keek ze naar mij en zei, ik heb geen idee.
En nu op de pokeravondjes van haar man spreken we altijd wat af en krijgt Lieke wat ze verdiend.
Aantal keer gelezen:
724
Beoordeel dit verhaal:
(10 beoordelingen)