Spannendverhaaltje.nl

Opwinding

-
21-08-2010
Het was weer zo ver en ze verveelde zich mateloos. Het was pas 5:50, ze was al wakker sinds 5:00 deze ochtend. Ze liep dolend door de appartement, vooralsnog gekleed in haar badjas, getergd door dat onrustige gevoel dat zich plagenderwijs meester maakte over haar maag. Strompelend liep ze naar de koelkast en schonk wat sap in voor haarzelf. Hmmm...voelde nog altijd lekker, dat sprankelende sap in haar mond. Ze keek half afwezig rond, haar oog vallend op een verse banaan die ergens naast de mandarijnen op de fruitschaal lag. Opgewonden als ze eenmaal was van haarzelf, begon haar geest direct te spelen met allerlei opwindende gedachten. Klaarblijkelijk werd ze door iets terug naar de realiteit getrokken, want ze schudde haar hoofd en zei toen tegen haarzelf:"nou, laat ik hem maar gewoon lekker opeten, anders ligt het daar maar". Ze liep naar de fruitschaal en begon de banaan te peulen en terwijl ze dat deed begon dat onrustige gevoel opnieuw te woelen in haar maag. Ze sloeg haar blik neer en stelde voor hoe haar mond een forse, warme, klaarkomende penis bevredigde. Terwijl ze zo at, moest ze een diepe zucht uiten. Ze kon het niet ontkennen, dat brandende gevoel dat zich nu in haar maag bevond, begon zich geleidelijk aan richting de opening van haar benen te begeven. Ze ademde diep in en voelde hoe een opwinding in haar zich begon op te dringen. Ze at de banaan met langzame happen en gooide de schillen in de afvalbak. "Nou, da's me wat", zei ze stilletjes tegen haarzelf toen ze met haar vingers langs de binnenkant van haar wellustige dijen streelde en haar vingers haar eigen nat konden constateren. Ze bracht de natte vingers richting haar gezicht en snoof met halfgesloten ogen de vrouwelijke oergeur in haar op. Haar geest schilderde daarbij een scenario.
Twee vrouwen, wulps, stoutachtig gelach, mooie speeltjes, glinsternd, erotisch gekronkel en zacht gekreun. Vanuit het donker kwam het gestalte van een leuke donkere man door die... Ze keek verschrikt om zich heen. Ze was slechts alleen, het geluid dat haar abrupt uit haar fantasie ontwaakte kwam louter van de klok, die om het uur zonodig een harde tik moest geven. Haar ademhaling had een verzwaard ritme. Alsof ze in een trance verkeerde, ontdeed ze haarzelf van de knoop in haar badjas zodat de voorkant van haar heerlijke lijf nu vrijelijk kon doorschijnen. Met grote vooruitstekende borsten liep ze naar het aanrecht, om daar wat boterhammen te smeren voor haarzelf. Ze was in gedachte bezig, toen haar blik weer werd afgeleid door een groen voorwerp op het aanrecht. Een komkommer, die ze onlangs nog had gekocht, scheen vrolijk in haar gezichtsveld. Haar gedachten vlogen pijlsnel naar een herinnering, grijpend naar een gebeurtenis in het verleden. "Zal ik..ehm....?".....Haar geest ontrok zich weer van het beeld. "Nee, nu even niet", zei ze tegen zichzelf. Haar hart klopte in haar keel. Zorgvuldig sneed ze de boterhammen doormidden en vervolgde haar tocht naar de woonkamer. Het was nat tussen haar billen, ze voelde het duidelijk. Ze nestelde zichzelf op de bank en terwijl ze at, zweefde haar gedachten overal en nergens. Ze voelde hoe een stuwende golf van warmte over haar lijf trok, een warm gevoel dat voelbaar was tot in de puntjes van haar tepels. Ze had danwel geen spiegel voor haar, maar ze voelde wel een grote blos op haar wangen. Terwijl ze de laaste kruimels in haar mond deed, keek ze de huiskamer rond met een nogal geladen blik.
De luxaflex, die vooralsnog gesloten waren, hoeften deze ochtend nog lang niet geopend te worden, constateerde ze. Terwijl ze zich op een bepaalde manier op haar enorme geiligheid voorbereidde en haar lange haar losgooide, streek ze zachtjes over haar borsten en deed haar benen iets uit elkaar. "Ja, kom maar", hoorde ze zich tegen haarzelf zeggen. Ze kuste haar linkerborst en haar rechterhand gleed over haar buik, waarna ze begon te spelen met de weinige krulletjes die ze bewust op haar venusje had achtergelaten tijdens het scheren. Ze ademde diep in en uit, keek geil naar haar eigen grot en maakte toen een geluidje dat haast iets weg had van een mauwende poes. Een druppel geil liet zich vanuit haar natte poes zien en bevochtigde het leer van de bank waarop ze zat. Ze plaatste begerig haar vingers op het vlees van haar poes en terwijl ze haar lippen bevochtigde, begon ze al spoedig met het masseren van haar intussen lekkende kwijlkut. De geile aroma van haar poesje trok strelenderwijs binnenin haar neusgaten en maakte de passie van haar masturbatie nog dieper, wat zich op z'n beurt weer uitte in een mooi, diepzacht gekreun. De positie waarin ze haarzelf bevond was haar al spoedig te krap geworden. Ze verlangde nog meer vrijheid, dus ging ze op haar rug liggen en gooide non-chalant haar rechterbeen over de rugleuning. "Zo, dit is beter, denk ik", zei ze met een hoofd vol geile gedachtes tegen haarzelf.
Met haar linkerhand begon ze haar rechterborst te strelen en zuchtte diep van verlangen. Haar onderlijf begon er heerlijk door te kronkelen, als reactie hierop kneep ze spontaan in haar harde tepel. "ooooh", riep ze, zo lekker dat haar lijf aanvoelde. Haar rechterhand gleed nu werderom over haar buik en haar vingers begonnen snel en begerig haar dikke clit te betasten. "hmm...ja", zei ze zachtjes alsof ze haar eigen opwinding meer dan goedkeurde. Haar vingers, die langzaam maar zeker geladen werden, zagen bevochtigd van haar erotisch-geurende kutkwijl. Haar keel werd er spontaan droog van. Begerig als ze was liet ze de vochtige vingers in en uit haar mond gaan als was het een genot van jewelste. Drie vingers gingen terug naar de ingang van haar poes en het duurde niet lang alvorens een vreemsoortige vloeistof als geiligheid uit haar grot stroomde. Ze stroomde heerlijke 'cum' uit haar natte grot als teken van krankzinnig-lekker genot. De binnenkant van haar dijen glinsterden van het kutsap. Ze kreunde en zuchtte nu in alle staten, terwijl ze als een wild bezetene over haar hete clit al wrijfend en vingerend in haar poes tekeer ging. Haar kont dreef van natheid. Ze beet stevig op haar onderlip, voorzag haar poes van diepe, roterende stootjes en slaakte toen ineens een kreet van verlichting. De spanning die ze voorheen in haar maag voelde scheen haar nu te willen verlaten in de vorm een heerlijk orgasme. Met stralen van rechtvaardig genot drongen de geile golven uit haar poesje, stralen met 'cum' spuitend op haar pas aangeschafte leren bankstel. Ze hield haar borsten stevig vast en keek toe hoe haar trillende poes haar heerlijk geil klaarspoot, terwijl ze om de secondes kreuntjes van puur lieflijk genot liet horen. Een stoute plas vormde zich al snel en terwijl dat oerlekkere gevoel weer langzaam wegebde, vingerde ze haar poes nog eventjes na en proefde tegelijkertijd van het heerlijke geile vocht.
Weldra lag ze heerlijk nagenietend op de bank, klaargekomen en wel. Nouja, de bank moest natuurlijk nog wel eventjes worden schoongemaakt. Ze stond dus maar op, maar ontdeed haarzelf eerst maar eens van die vervelende badjas. Het was voor haar een verrukking om door haar woning in haar natte kutje rond te lopen. Helemaal te gek natuurlijk, nadat ze haar doorgaans geile poes van een goede beurt had voorzien. Het met geil geladen sap droop vooralsnog over haar geile benen terwijl ze naar de keuken liep om wat schoonmaakdoekjes te pakken, toen haar aandacht plotsklap opnieuw werd getrokken door de komkommer op het aanrecht. Het onrustige gevoel dat zojuist leek te zijn verdwenen, presenteerde zich nu opnieuw aan haar binnenste.
Aantal keer gelezen:
731
Beoordeel dit verhaal:
(10 beoordelingen)