Spannendverhaaltje.nl

Open haard

-
16-08-2010
Met een beker koffie zat ik net op de bank, toen de voordeurbel ging. Terwijl ik naar de deur liep bedacht ik me wie het zou kunnen zijn, maar er schoot me niemand te binnen. Ik zwaaide de voordeur open en daar zag ik een breed lachende man staan en die zei vriendelijk, "hai daar ben ik weer", "ik zie dat je wel weer wat hout kunt gebruiken". "Hallo, groette ik hem enthousiast terug", "ja zeker, gooi er maar weer een voorraadje neer". "Heb je zin in koffie zo meteen, als je klaar bent" ? "Ja graag, daar ben ik inmiddels wel aan toe", antwoordde hij.
OOOh, wat een leuke vent is het toch en terwijl die gedachte door mijn hoofd ging, voelde ik een enorme rilling door mijn onderbuik gaan. Geef het maar toe, zei ik tegen mezelf, je geilt gewoon op hem! Meteen trok ik m'n slipje uit en verstopte het snel. Ik haalde even een vinger door mijn spleet en ja hoor, ik was al zeiknat. Hopelijk heeft hij ook zin in mij en kan ik zo nog wat korting versieren, anders heb ik gewoon lekker geneukt. In het verleden hadden we samen al leuke gesprekken gehad, zelfs over sex in verschillende vormen. Ik zat tegenover hem en ik had m'n ene been iets opgetrokken. Heel makkelijk kon ik het gesprek weer naar sex brengen en hij vertelde weer een paar leuke dingen. Zijn naam was Erik en ik zei tegen hem dat mijn man het wel leuk vond dat we zulke openhartige gesprekken hadden gehad. Ondertussen liet ik mijn been iets meer naar buiten wijken zodat er heel langzaam iets van mijn bovenbenen zichtbaar begon te worden. "Weet je Erik, je vertelde dat je weleens het aanbod hebt gekregen van vrouwen die in natura wilden betalen". "Ik vind je zo'n leuke vent dat ik wel zin heb om een korting te verdienen". Terwijl ik dat zei spreidde ik mijn benen nog meer. Met grote ogen keek hij nu tussen mijn benen die niets meer verborgen en mijn kut helemaal lieten zien. "Goh zeg, je hebt een heel kaalgeschoren kutje, is dat nou lekker en kriebelt dat niet vreselijk". "Nee hoor", antwoordde ik, "ik ben altijd geschoren en John mijn man vindt het heerlijk, dan heeft hij geen haren in zijn mond als hij me beft". Ik sta op en loop naar hem toe en ga op mijn hurken voor hem zitten. Ik pak met beide handen zijn hoofd en trek hem naar me toe. Ik fluister in zijn oor "Voel maar eens aan mijn kutje". Ik begin zacht aan zijn oorlelletje te likken en ik voel hoe hij met zijn hand onder mijn rokje gaat. "Je kut is drijfnat, Katie" en hij begint met zijn dikke vinger diep in mijn grotje te roeren. Al hurkend spreid ik mijn benen zo wijd mogelijk en begin zacht te kreunen van geil genot. Ik begin inmiddels in zijn kruis te kneden en voel daar iets enorms opbollen. Hijgend zeg ik tegen Erik, "trek mijn jurkje uit". Hij trekt het omhoog over mijn hoofd en ik heb enkel mijn BH nog aan. Ik ga gauw in een fauteuil zitten en spreid mijn benen maximaal en duw hem met zijn hoofd naar m'n kut. "Je ruikt lekker Katie", ik voel zijn tong tegen mijn klit. Daarna begint hij zacht over mijn kale schaamlippen te lebberen.
Zijn tong lijkt overal in mijn kruis en ik voel hem diep in mijn kutje slurpen. Hij trekt aan mijn tepels en kneed met zijn ruwe handen mijn borsten. Ik woel met mijn vingers door zijn haar als hij aan mijn klitje begint te knabbelen. "OOOh wat voelen je kutlipjes glad aan zeg". "Nu ben ik aan de beurt, "ga eens staan", hijg ik en ik begin ongeduldig zijn rits los te maken en trek zonder aarzelen zijn broek en slip in een ruk naar beneden. Wat ik dan te zien krijg is super, een penis van een mooi formaat, zeker 21 cm en 6 cm dik. Met dikke aderen die recht vooruit in de aanslag staat. Ik omvat deze paal met mijn beide handjes en duw langzaam zijn vel naar achteren. Ik zie een dikke rode eikel kloppend tevoorschijn komen. Met mijn soepele tong ga ik met mijn puntje plagerig over zijn pisgaatje en ik kneed ondertussen zijn zaadballen. Met veel gevoel zuig ik zijn pik mijn mondje in en ik voel hem zacht diep in mijn keel. Boven me hoor ik hoe Erik kreunt van genot. "Kom mee naar boven", zeg ik ongeduldig en pak zijn hand en trek hem mee de trap op naar de slaapkamer. Haastig trek ik mijn BH uit en ga meteen wijdbeens op mijn rug op bed liggen. Bijna smekend vraag ik hem "kom zuig mijn kut naar de hemel", " maak me klaar". Zijn natte tong begint nu bij mijn kale schaamlippen en trekt een nat spoor naar mijn navel. Ongeduldig hijg ik, "kom laat me niet langer wachten bef me klaar, laat me komen". Hij zet zijn mond vol op mijn pruim en begint me nu aan een stuk door te tongen zonder te stoppen. Ik voel hoe hij een vinger tegen mijn rozetje aanzet en dan doorduwt. Ik voel zijn vinger diep in mijn anusje stoten en zijn likkende tong erbij zorgt ervoor dat ik mijn eerste orgasme krijg en krijs het gewoon uit. Ik zie hoe hij zich verder uitkleedt. Ik trek hem ongeduldig op bed, hap zonder aarzelen zijn vlaggenmast in mijn mond en begin hem dan een flinke pijpbeurt te geven. Met mijn beide handen ontbloot ik de enorme knots op zijn paal weer en zie een zijn dikke eikel tevoorschijn komen. Op deze manier lebber ik zijn machtige lolly helemaal af zodat hij glimt van mijn speeksel. "Oooh, wat kun jij goed pijpen", krijg ik als compliment te horen. Wacht maar ik ben nog lang niet klaar en daar verdwijnt zijn knuppel in mijn mond en laat ik hem zo door mijn keel glijden. Diep, dieper verdwijnt deze paal in mijn hals en begin ik hem op deze manier zacht te neuken. Mijn hoofd gaat langzaam op en neer en als ik voel hoe hij bijna zijn zaad in mijn keel wil gaan storten, stop ik. "Ooh wat gemeen, ik kwam al bijna", zei Erik teleurgesteld. Omhoog kijkend vraag ik aan hem, "Kun je hierna nog een keer komen dan? Zijn antwoord niet afwachtend ga ik verder en neem zijn paal weer in mijn mond. Ik maak mijn rechter wijsvinger nat met mijn kutsap en zacht begin ik aan zijn rozetje te kriebelen. Met mijn linkerhand kneed ik zijn machtige ballen en met de natte wijsvinger manipuleer ik zijn kontgaatje en dring soms een stukje naar binnen.
Dit is teveel voor Erik en zonder waarschuwing explodeert zijn machtige wapen in mijn mond. Ik proef de eerste stralen en laat de rest van zijn sperma in mijn gezicht en op mijn borsten terechtkomen. "Ooh, ik kon het niet meer inhouden, wat kun jij pijpen zeg", hijgde Erik. "Geeft niet schat ik wil jouw staaf ook nog in mijn kutje voelen en mijn kontje houdt er ook van. "Denk je dat je mijn pik ook in je reet kunt verdragen", vroeg hij verbaasd. "Nou daar heb ik al zoveel grote en dikke voorwerpen in gehad dat deze lekkere lul van jouw geen enkel probleem is", antwoordde ik met een zwoele geile stem. Fantastisch, het is totnogtoe nog steeds niet gelukt om een geile vrouw te vinden die hem in haar reet kon hebben. Verbaasd zie ik hoe zijn paal stijf voorruit blijft staan. Ik duw hem op zijn rug en neem boven zijn superlul plaats en zak dan langzaam over zijn eikel en daarna dieper en dieper. Ik word helemaal geopend om deze staaf te kunnen ontvangen. Met een natte slijmkut zak ik er toch makkelijker overheen dan ik had gedacht. Als een volleerd amazone berijd ik deze kanjer van een lul en als hij ook omhoog begint te stoten heb ik niet veel meer nodig en krijg mijn volgende klimaks die nog heftiger is als de eerste. Ik reik achter me en neem zijn natgekwijlde lul in mijn hand en draai me om. Ik begin mijn eigen kutgeil van zijn slurf af te likken en voel hoe hij zich weer over mijn kale doos ontfermt. Na een tijdje elkaar zo verwent te hebben neem ik het initiatief weer en ga voorover op mijn knieën op bed zitten. Achterom kijkend, met bloedgeile stem vraag ik hem, "kom naai me in mijn reet met je boomstam", ik wil je diep in mijn kontje voelen". Vlug sopt hij zijn paal nog even in mijn neukscheur en dan voel ik hoe hij de kop van zijn knots tegen mijn anusrozetje aanzet en dan zacht mijn sluitspier doorboort met zijn gigantische penis. Kleine pijnscheutjes voel ik, maar het kan me niet schelen. Ik begin zelf naar achteren te duwen om hem maar zo diep mogelijk in zijn geheel in me te voelen. Ik voel hoe hij zijn hele lengte naar binnen duwt. Langzaam begint hij het tempo op te voeren en hij hijgt, "ik zie hoe je binnenvoering mee naar buiten komt als ik m'n lul terug haal". "Jaah, je moet me harder gaan neuken, kom harder, ik kan het verdragen". " Ik wil je in me voelen spritsen, ik wil je lading zaad in me voelen. Ik hoor nu dat zelfs mijn reet aan het soppen is, het is daar nu ook kleddernat alsof het een kut is. Erik begint steeds wilder, harder en dieper in me door te rammen. Ik reik onder me door zodat ik zelf mijn klit kan vingeren. Mijn tieten kan hij niet met rust laten en begint ze weer stevig te kneden. Hij haalt zijn penis over de hele lengte heen en weer door mijn sluispier.
Het voelt geweldig deze enorme paal die me in mijn kontje neukt. Zwaar hijgend kondigt hij aan dat hij gaat komen, met een kreet en met een harde stoot nog dieper mijn darmen in weet ik dat hij me gaat volpompen. Ik voel een enorme golf sperma, warme mannenpap in me geloosd worden. Het lijkt wel alsof hij in me aan het pissen is, het lijkt niet op te houden. Terwijl Erik zich in mij leegspuit kom ik net zo hevig als hij tot mijn orgasme en ik zak als pudding in elkaar, met Erik boven op me. Ik voel tussen mijn billen hoe ik daar nog steeds gespleten lig door deze heerlijke knots. "Wat een geweldige neukbeurt Katie" zegt Erik. Helemaal onder de indruk dat hij nu eindelijk zijn boomstam in een poepgaatje heeft kunnen stampen. Na even zo te hebben uitgerust glipt zijn eindelijk verslappende paal uit mijn anus. Ik voel hoe zijn zaad in slierten als een rivier uit mijn poepgat druipt. "Je reet blijft helemaal openstaan, Katie". Ik voel achter me en duw zonder enige moeite 2 vingers in m'n gladde openstaande anusje. Heerlijk nagenietend, zoenen en strelen we elkaar. Mijn borsten en tepels krijgen extra aandacht van hem. Erik vindt dat ik nog een keer moet komen en hij vingert mijn kutje en kontgaatje. In no-time raast een laatste klimaks door mijn lichaam. Ik kus hem dankbaar op zijn mond en hijg zachtjes, “dit was geweldig”. Nadat we ons hebben aangekleed en naar beneden zijn gegaan, nemen we in de hal nog even innig afscheid. "Tot de volgende keer", zegt hij, als hij de deur uitstapt. Dankbaar voor zo'n geile beurt, heb ik maar de helft hoeven te betalen. Als John thuis komt en ik hem het hele verhaal opbiecht krijg ik van hem opnieuw een traktatie.
Aantal keer gelezen:
602
Beoordeel dit verhaal:
(10 beoordelingen)