Spannendverhaaltje.nl

Op vakantie

-
16-08-2010
We mochten om drie uur ons huisje in en mijn vader en moeder gingen voorop daarna kwam ik en achteraan liep Agnes al jaren lang een huis vriendin van de familie. Hoewel ze 40 was zou je haar zo jonger schatten. Om het niet al te duur te maken hadden we een kleine bungalow en ik en Agnes deelden een slaapkamer.
Agnes was sinds kort weer vrijgezel na een korte relatie van een paar maanden. Wat doen zei Agnes toen ik met haar in de slaapkamer stond. Maken we het gezellig en huppetee de bedeen tegen elkaar aan of allebei in een hoek. Ik wilde wel 1 groot bed met haar dus na wat geschuif hadden we ons eigen twee persoons bed. We pakten naast elkaar onze koffers uit en hingen onze kleren in de kast. Mijn ouders riepen of we zin hadden om mee te gaan naar de plaza maar ik had geen zin en Agnes bleef ook liever thuis.
Winkelen kan ik thuis ook voegde Agnes er nog aan toe. Ik liep naar de badkamer om mijn toilet spullen neer te zetten. Er was een ligbad een toilet en een mooie wastafel. Agnes kwam ook de douche in en had haar kleding ingeruild voor een badjasje. Oh zalig een bad riep ze verrukt ze liep er naartoe om het vol te laten lopen. Zo daar ben ik wel aan toe Dick, ja lekker zo een bad. Terwijl het water kletterde vertelde ze dat ze er wel zin in had lekker een weekendje uitrusten. Ik stalde rustig mijn spulletjes uit. Ik was mijn aftershave vergeten en liep naar de slaapkamer. Toen ik terug de badkamer inliep zat Agnes al in bad.
Toen ik naar binnen liep keek ze verschrikt op en zei dat ze dacht dat ik al klaar was. Oh sorry ach wat geeft het ook we slapen tenslotte ook in 1 bed joh zei ze er snel achteraan. Nu ze het toch niet erg vond liep ik weer naar de wastafel en zette mijn aftershave neer. Ik draaide me om en vroeg of het lekker was en bekeek haar eens goed.Ik had wel eens gefantaseerd over haar borsten maar ze waren mooier dan ik dacht.Het is heerlijk Dick moet je ook doen. Zo nu zie je mij ook eens in mijn nakie klonk het plagerig ze had vast gemerkt hoe ik haar bekeek. Na ja dan kun je mijn rug ook wel even wassen. Ik ging op de rand van het bad zitten en pakte de spons. Ik begon zachtjes over haar rug te wrijven.
Ze zat met opgetrokken knieen in bad en zei niets meer. Ik bleef gezellig op de rand van het bad zitten. Ze stond op en ik kon haar nu goed bekijken. Ga ook even in bad joh. Ze trok de stop eruit en het water liep weg. Terwijl ze het bad uitstapte wachtte k tot het water weg was om het weer vol te laten lopen. Het bad werd weer gevuld en ik trok mijn kleren uit. Via de spiegel merkte ik hoe ze me bekeek. Ik stapte in bad. Het warme water voelde heerlijk, Agnes riep ik doe jij mijn rug even. Ze had zich net afgedroogd en liep naakt naar me toe. Ze deed zeep aan haar handen en begon mijn rug te wassen.
Had ik ook maar mijn handen gebruikt. Ik voelde een erectie komen en probeerde hem te verbergen maar volgens mij zag ze het. Toen we allebei schoon en gewassen in de woonkamer zaten kwamen mijn ouders weer terug. We keken met zijn vieren tv en mijn moeder maakte hapjes. Om half elf besloot ik naar bed te gaan. In bed dacht ik aan agnes die zo meteen naast me zou komen liggen. Na een uurtje ging de deur zacht open en ik deed of ik sliep. Ik lag verstopt onder de dekens met alleen een onderbroek aan. Agnes ging voor de spiegel staan om zich vevolgens uit te kleden. Alles op haar slipje na ging uit.
Ik hield me nog steeds slapend en voelde hoe ze naar me keek. Het licht ging uit en ze kroop in bed. Ik lag op mijn zij met mijn rug naar haar toe. Ze gaf me een welterusten kusje op mijn wang en kwam tegen me aan liggen. Ik voelde haar warme borsten tegen mijn rug en voelde hoe ze haar arm om me heen sloeg en haar hand kwam op mijn buik terecht. Ik genoot van de manier waarop ze bij me lag maar bleef nog steeds doe alsof ik sliep. Ik trok mijn benen iets op en ze deed het zelfde ik lag in haar schootje. Haar hand lag nog op mijn buik iets onder mijn navel. Ze wreef even zachtjes en ik voelde weer iets groeien in mijn broek.
Ik wachtte in spanning af of er nog iets zou gebeuren. Ze duwde zich nog dichter tegen me aan en zakte iets met haar hand. Ze raakte de bovenkantvan mijn harde piemel aan met de zijkant van haar hand. Alleen de stog van mijn onderbroek zat er nog tussen. Ze had gemerkt dat ik een stijve had en legde gewoon haar hand op mijn kruis. Je droomt zeker spannend mompelde ze zacht. Omdar ze haar hand gewoon liet liggen besloot ik maar wat te doen. Ik legde mijn hand op de hare. Ik drukte iets en het voelde wel lekker en zij maar denken dat ik sliep. Mmmmmm hoorde ik achter me. Ze begon zachtjes te wrijven en ik liet haar.
Die Agnes lag me gewoon op te geilen. Ik deed mijn benen weer recht en Agnes werd wat vrijer. Uiterst voorzichtig deed ze haar hand onder mijn broek. Ik voelde haar vingers aan mijn piemel. Met haar hand in mijn broek draaide ik me om. Ze dacht dat ik nog sliep en schrok zich wild toen ik zei Lekker he. Schoft ik schrik me dood. Ze kroop onder de dekens en trok mijn slip uit. Ik wist niet wat ze ging doen maar toen ik haar mond mijn eikel voelde kussen en ze hem langzaam in haar mond stopte werd ik gek zo lekker deed ze dat. Ik zag haar niet ze was onder de dekens en pijpte me langzaam maar zo lekker. Haar tong speelde met mijn eikel en ik wist dat ik dit niet lang meer hield. Ik kwam klaar in haar mond en ze bleef maar zuigen. Toen er echt niets meer uit kwam kroop ze weer naast me en zei me nu lief te gaan slapen.
Ik was al weer vroeg wakker en zag Agnes nog in diepe rust. Wat zij kon kon ik ook en nu kroop ik onder de dekens. Ik wilde haar slipje ui doen maar zag dat die helemaal niet meer aan had. Ik duwde haar benen wijd en begon haar te likken. Onder de dekens kon ik niet zien hoe ze eruit zag tussen haar benen maar het voelde geweldig lekker aan mijn tong. Ze werd er al snel wakker van en deed gewillig haar benen nog wijder. Af en toe drukte ze op mijn hoofd ik likte haar lekker poes overal ook haar klitje. Met het puntje van mijn tong bewoog ik heel snel langs dat knopje. Ze trok haar benen op en ik likte haar gaatje. Oh Dick ga door zei ze met een piepstemmetje en opeens kwam er een hele staal uit haar poes. Ik likte en likte. Ze schokte steeds meer. Ze trok me omhoog zodat ik bovenop haar kwam te liggen.
Ze sloeg haar armen om me heen en zonder dat ik wat hoefde te doen zat ik al in haar met mijn stijve piemel. Ze kuste me ik voelde haar tong met de mijne spelen en begon te neuken. Ze wilde dat ik langzaam bleef neuken. Ik stootte rustig mijn pik in haar en voelde haar nagels in mijn billen. Ik had haar kutje zo gevoelig gelikt dat ze dit heel lekker vond. We zoenden nog wat toen we ons al neukend omdraaiden en zij boven kwam . Ze nam de zit houding aan en bleef mij neuken. Ik pakte haar borsten vast en wreef. Eindelijk kon ik er aan zitten. Iedere keer als ze weer neer kwam drukte ik mijn onderlichaam omhoog om nog dieper in haar te komen. Eindelijk was ze er klaar voor en begon steeds wilder te bewegen en zelfs het bed begon te kraken. Ik werd helemaal gek en geil van haar zacht maakte ze de aaah en ooohhh geluiden en ik voelde dat ik ging komen. En terwijl ze bleef neuken spoot ik haar vol. Uitgeput kwam ze weer naast me liggen. Oh Dick dit wordt een heel gezellig weekendje dat weet ik zeker.
Aantal keer gelezen:
733
Beoordeel dit verhaal:
(10 beoordelingen)