Spannendverhaaltje.nl

Op kantoor

-
21-08-2010
Dit verhaal is geschreven door bzeroxyu Blonde haren, blauwgroene ogen, een zeer mooi gezicht en voor zover ik kon zien een goed gevulde C-cup. Dagelijks keek ik naar haar prachtige, lange benen omdat de bureau's vanonder open zijn. Toch zonder dat ze het door had omdat haar computer haar bovenlichaam verborg. Vandaag rond de middag was het rustig op kantoor, de meeste mensen waren bij klanten op een vergadering. Ze had net nog iets gekopieerd voor ze zich terug neerzette op haar bureaustoel.Ze had weer een rok en een strak hemdje aan. Een zeer goede combinatie voor zo'n weelderige vrouw. Blonde haren, blauwgroene ogen, een zeer mooi gezicht en voor zover ik kon zien een goed gevulde C-cup. Dagelijks keek ik naar haar prachtige, lange benen omdat de bureau's vanonder open zijn. Toch zonder dat ze het door had omdat haar computer haar bovenlichaam verborg. Vandaag rond de middag was het rustig op kantoor, de meeste mensen waren bij klanten op een vergadering. Ze had net nog iets gekopieerd voor ze zich terug neerzette op haar bureaustoel.
Ik kon mijn ogen niet van haar af houden toen ze me voorbij liep met haar papieren. Waneer ze zich neerzette op haar stoel en ik net dacht verder te werken zag ik dat ze met haar rechter hand over haar dij begon te strelen. Haar rok ging mee omhoog en al snel had ik een zicht op haar slipje. Ik kon mijn ogen niet geloven. Ze zette haar benen iets uit mekaar en ze streelde de binnenkant van haar dijen. Toen plaatste ze zich meer vanvoor op haar stoel en ze liet een hand onder haar slipje gaan. Ik zag hoe ze zichzelf streelde met een op en neer gaande beweging. Ergens was ik in tweestrijd met mezelf, blijf ik kijken of onderneem ik iets? Ik moest snel een keuze maken want anders zou ze zich ongetwijfeld terugtrekken naar een plaats waar niemand haar kon horen om zichzelf tot een hoogtepunt te brengen. Opeens kreeg ik het idee om haar een email te sturen. Ik kon moeilijk gewoon op haar afstappen omdat er andere collega's in de buurt waren. Zo snel als ik kon typte ik een korte mail met daarin de vraag of ik haar niet kon helpen met hetgeen ze nu aan het doen is. Eerst keek ik nog eens terug naar haar en ik zag dat ze zichzelf nog altijd aan het strelen was. Snel klikte ik op versturen en enkele seconden later zag ik dat ze stopte. Ik hield haar in de gaten en ze verschoof haar met haar bureaustoel zodat ze mij ook kon zien. Ze bloosde een beetje en ze keek me aan met een geile blik. Toen begon ze iets te typen en enkele seconden later kreeg ik een email met daarin: "kom naar vergaderzaaltje 3 binnen enkele minuten, zodat het niet te hard opvalt voor de andere collega's." Ik werd haast gek, het waren ongetwijfeld de langste minuten van mijn leven. Allerlei gedachten gingen door mijn hoofd.
Ongeveer 2 minuten later stond ik op, zei ik tegen de collega's die er nog waren dat ik ging lunchen en stapte de kamer uit, richting vergaderzaal 3. Mijn hand nam de klink vast en ik stapte naarbinnen. Daar was ze dan... goddelijk mooi. Ze kwam naar me toe, duwde me zachtjes tegen de deur en gaf me een passionele tongzoen terwijl ze de deur in het slot draaide. "Dan kan niemand ons storen" zei ze. Haar kus dwaalde af naar mijn nek, ze duwde haar boezem tegen me aan en haar handen opende mijn broek. Mijn handen gleden over haar rug en verder naar beneden. Ik ging langzaam onder haar rok, dan langs de buitenkant van haar dijen naar boven en uiteindelijk naar haar billen. Deze wou ik al zo lang in mijn handen voelen. Ik duwde haar tegen me aan en gaf haar een tongzoen. Terug daalde zij verder af naar mijn nek maar deze keer ging ze verder naar beneden. Ze haalde mijn pik tevoorschijn en begon me zachtjes af te trekken. Al snel gaf ze enkele kusjes op mijn eikel en voelde ik haar tong met mijn eikel spelen. Ze duwde mijn pik omhoog en haar tong gleed langs mijn penis naar beneden en verder likte ze enkele keren aan mijn ballen. Vervolgens nam ze hem terug in haar mond en begon ze me zalig te pijpen. Wat was ze goed, echt ongelooflijk. Ik vertelde haar dat ik al heel hard genoten had en dat ik haar nu wou verwennen. Ze stond op en ik duwde haar tegen de muur, knielde voor haar neer en deed haar slipje uit. Zachtjes kuste ik aan de binnenkant van haar dijen en werkte me langzaam een weg naar boven. Toen ik bij haar kutje kwam likte ik langs haar schaamlippen en ze sidderde van genot. Ik stond terug recht en leidde haar naar de tafel. Ze had haar hemdje helemaal losgeknoopt zodat ik een beter zicht had op haar prachtige borsten in haar sexy bh.
Zachtjes legde ik haar op de tafel en ik ging in de stoel voor haar zitten. Ze spreide haar benen en ik dook onder haar rok om verder te gaan waar ik gebleven was. Direct likte ik over haar clitoris en ze kreunde zachtjes naar meer. Na enkele lekken over haar clitoris wreef ik met mijn wijsvinger over haar nat geworden vagina en zachtjes liet ik mijn vinger een beetje naar binnen glijden. Steeds dieper en dieper terwijl ik haar clitoris bleef likken. Toen mijn wijsvinger zachtjes helemaal in en uit ging zei ze dat ze me in haar wou voelen. Ze knoopte haar rok los en zwaaide hem helemaal open zodat ik nu het prachtige zicht van haar naakte kut had. Ze kwam recht, deed haar bh uit en vroeg me om haar lekker te verwennen met mijn grote pik. Daarna nam ze me mijn rug vast en leidde mijn stijve naar haar grotje toe. Voorzichtig zei ze eerst, maar al gauw duwde ze me zelf helemaal naar binnen. Toen liet ze zich achterover zakken zodat ze terug op de tafel lag. Bij elke stoot die ik gaf wipten haar prachtige borsten mee. Een goddelijk zicht dat gepaard ging met goddelijke zachte kreunen. Ik nam haar benen vast zodat ik haar beter kon neuken. Ze was zo geil, ze nam haar borsten vast en kneep er in. Daarna liet ze haar rechter hand verder naar beneden zakken over haar buik en ze begon haar clitoris te strelen. Het zicht verbeterde er dus alleen maar op. Zo'n prachtige meid die voor me op tafel lag en terwijl ik haar neukte zichzelf stimuleerde. Haar borsten die ritmisch mee bewogen op ons tempo. De kamer die gevuld werd met stille geile kreunen. We verhoogden het tempo en voor mij werd het moeilijker om het nog lang vol te houden.
Plots zei ze dat ze bijna ging klaarkomen. Zachtjes kreunde ze snakkend naar meer. Ik werpte me op haar neer en begon haar nu met lange diepe stoten te neuken terwijl zij hevig over en weer haar clitoris streelde. Haar hete lichaam tegen het mijne voelen was een zalig gevoel. Ik hield het niet langer meer uit en ik zei haar dat ik ging klaarkomen. Ze kreunde: "Ik ben er ook bijna, ik wil je in me voelen klaarkomen". Na enkele diepe trage stoten kwam ik klaar en toen ze dat voelde liet ze zich ook gaan. Ik gaf nog enkele stoten terwijl ik klaar kwam en toen voelde ik haar ook samentrekken, kronkelen onder mij en dan zalig ontspannen. Uitgeput bleven we nog een kleine minuut naast elkaar liggen. Daarna kleedden we ons terug aan, verfristte we ons en zijn we samen gaan lunchen. Na de werkdag is ze mee naar mij thuis gekomen en sinds kort wonen we samen. (Als je genoten hebt van het verhaal kan je reageren naar bzeroxyu@yahoo.Com)
Aantal keer gelezen:
620
Beoordeel dit verhaal:
(10 beoordelingen)