Spannendverhaaltje.nl

Op de trein

-
16-08-2010
Rijden met de trein is altijd een beetje reizen. Je weet nooit wat er gaat gebeuren. Ik stond in het station te wachten toen opeens een knappe brunette in het oog sprong. Ze was slank, lang en had kleine vooruit priemende borstjes. Mijn ogen gleden altijd naar haar. Ik moest haar lichaam bewonderen en droomde hoe ze er naakt zou uitzien. Ze had een spannend bloesje aan met daaronder een kort rokje. Je kon zo de vormen van haar tepels zien. Na een tijdje glimlachte ze naar mij. Ik kleurde rood en voelde me betrapt. Ze kwam naar mij toe. We werden opgeschrikt want de trein kwam het station binnen. Altijd heb ik mijn manieren geleerd en ik liet natuurlijk haar voor. Zonder het te beseffen, klom ze de trein in en kon ik zonder problemen zien dat ze zwarte zelfophoudende kousen droeg en een zwart satijnen slipje. Ik voelde mijn lul stijf worden van opwinding. Toen ik een plaatsje ging zoeken, passeerde ik haar en gaf ze teken om bij haar te komen zitten. Recht over haar was er nog plaats. Ik nestelde me op mijn gemak en we geraakten aan de praat. Tijdens ons gesprek zag ik dat ze blauwe ogen had. Ik werd gewoonweg betoverd van haar schoonheid. Haar benen had ze over elkaar geslagen zodat ik het bandje van haar zelfophoudende kousen zag. Blijkbaar staarde ik er te veel naar, want opeens vroeg ze me of ik ze mooi vond en schoof haar rokje omhoog. Ik kon mijn ogen niet geloven dat deze onbekende vrouw, zomaar haar benen liet zien. Haar zelfophoudende kousen waren mooi met kant afgewerkt en de nylon zat strak rond haar benen. Mijn adem werd meer en meer een stoomtrein. Zoiets had ik nooit durven dromen. Ze nam mijn hand vast en streelde er zacht mee over haar benen. Plots kneep ze eens in mijn hand en deed haar benen open. Omdat haar rokje al wat omhoog geschoven was, kreeg ik haar zwart satijnen slipje zomaar te zien. De vormen van haar schaamlippen kon ze echt niet verbergen en ik had de indruk dat er een vochtige plek was op haar slipje. Hier en daar kwamen er zelfs een paar schaamhaartjes piepen! Mijn handen gleden zonder nadenken verder naar boven. Ik voelde de zachte satijnen stof en de warmte van haar lichaam. Zachtjes wreef ik over haar venusheuvel. Ze begon lichtjes te kreunen. Mijn handen werden opeens weggeduwd en ze deed haar rokje weer naar beneden. Begrijpelijk, want de conducteur kwam de kaartjes nakijken. Toen die weer verdwenen was, gleden mijn handen automatisch terug naar haar satijnen slipje. Deze keer liet ik een vinger tussen haar slipje glijden.
Mijn handen dwarrelden eerst wat tussen haar schaamhaar, maar gleden daarna tussen haar natte schaamlippen. Ze kronkelde, zuchtte en vroeg om meer. Dit liet ik me geen twee keer zeggen en liet mijn vinger zijn werk begaan. Ik wreef over haar klitje en liet mijn vinger in haar vagina glijden om haar g-spot te bewerken. Dit werd op gekir onthaald. Ik voelde haar satijnen slipje nat worden. Daarna trok ik mijn vinger terug en likte hem voor haar ogen af. Toen ze wat bekomen was, deed ze teken naar mij en deed mijn rits open. Zonder pardon kwam mijn stijve lul tevoorschijn. Mijn slip kon zelfs mijn lul niet meer verbergen. Ik moest wat onderuit schuiven en haar laten begaan. Haar schoenen had ze al uitgedaan en met haar voeten begon ze mijn lul te masseren. Dit was een ongelooflijk fijn gevoel. Telkens weer kreeg ik haar zwart satijnen slipje te zien als ze haar benen op en neer schoof.. Na een minuutje massage, bukte ze zich voorover en had ik in een flits haar borstjes zien bengelen, omhuld door haar zwarte satijnen BH. Een vrouw dat een volledige sensuele lingerieset droeg. Ik kon het echt niet geloven. Zeker niet toen ik een seconde later haar warme mond op en neer voelde gaan over mijn lul. Dit was echt te veel en ik schoot mijn warm zaad diep in haar mond. Ze lachte naar mij en slurpte mijn sperma volledig op. Het rare was dat mijn lul helemaal niet slap viel. Zij zag dit ook. Zonder iets te zeggen begon ze de knopen van haar bloesje los te maken en liet ze me haar borstjes zien. Haar zwarte satijnen BH was goed gevuld door haar borstjes. Haar tepels kon ze niet wegsteken en priemden fier vooruit. Daarna liet ze haar rokje vallen. Daar stond ze dan voor mij in haar lingerie. Ik keek rond mij of er niemand meer in de wagon zat, maar blijkbaar had ze dit al lang gezien. Ze trok me tegen haar aan. Ik voelde haar borstjes tegen me duwen. Zonder pardon kneep ze in mijn lul om me tot mijn positieven te brengen. Ik liet mijn handen over haar lichaam dwarrelen. We begonnen elkaar hevig te zoenen. Zoals een echte vrouw, schoof ze haar zwart satijnen slipje opzij en leidde ze mijn lul naar haar vagina. Ik moest haar nemen in de trein, waar we op elk moment betrapt konden worden. Nog nooit had ik een vrouw, met al haar lingerie nog aan, geneukt. Dit overkwam me nu en ik genoot er van. Ik duwde mijn lul op en neer in haar vagina en ik kon zonder probleem haar nog bewonderen in haar satijnen lingerie en zelfophoudende kousen. Na een paar minuten voelde ik haar spieren samen trekken en kwam ze klaar. Door haar nauwe, warme spleet en haar sappen die vrij kwamen, brulde ik het ook uit en schoot ik mijn sperma diep in haar vagina. Daarna liet ik haar achterover zitten en opende ik haar benen. Ik zag mijn sperma en haar sappen uit haar kut druipen.
Ik likte haar volledig mooi en voelde haar klit trillen. Dit kon ik echt niet laten. Door met mijn tong over haar klitje te wrijven, begon ze terug te zuchten. Ze kon er echt niet genoeg van krijgen. Haar heupen maakten terug neukbewegingen. Ik had moeite om haar te bedwingen, maar toen ik met mijn tanden in haar klitje beet, sprong ze overeind en kwam ze heviger dan daarvoor klaar. De trein verminderde snelheid voor het volgende station. We maakten ons beiden terug deftig. Met een dikke zoen bedankte ze mij. Nog nooit was ze zo klaar gekomen. Ze gaf me haar adres. Als het paste moest ik maar eens langskomen. Toen de trein verder reed, keek ik haar na. Ik heb ze nooit meer ontmoet, het adres was verkeerd. Had ze het erom gedaan of niet. Wie zal het zeggen…
Aantal keer gelezen:
768
Beoordeel dit verhaal:
(10 beoordelingen)