Spannendverhaaltje.nl

Op de step

-
21-08-2010
Op een zwoele zomeravond lagen we beide in bed en konden niet in slaap komen. We praatten over van alles en nog wat en langzamerhand ging het gesprek richting seks. Frank vroeg me plotseling welke fantasieŽn dat ik zoal had maar ik probeerde van onderwerp te veranderen omdat ik dit liever voor mezelf wilde houden. Mijn gedachten dwaalden af naar een paar maanden geleden, naar mijn verjaardag: Toen alle visite 's avonds de deur uit was kwam Frank ineens met een cadeautje aanzetten. Dol als ik altijd ben op cadeautjes pakte ik het meteen uit en er kwam een flesje massageolie en enkele flesjes met badolie tevoorschijn. Frank dirigeerde mij naar de badkamer, liet het bad vollopen en deed de inhoud van een flesje erin. Daarna ontstak hij een aantal kaarsjes en deed de lamp uit. Ik liet me in het heerlijk warme badwater zakken en keek hem vragend aan. "Ga jij maar lekker liggen ontspannen, dan ruim ik beneden nog even op en als jij zover bent dan kom ik naar boven en zal ik je eens even lekker masseren". Hij deed de lamp op de badkamer uit en ik bleef alleen achter in het romantische kaarslicht. Uit de speaker in het plafond klonk mijn favoriete muziek. Na een tijdje kwam Frank terug de badkamer in en nadat hij me had ingezeept en afgespoeld, droogde hij mij af. "Even wachten hier", zei hij en ging weg om vrijwel direct weer terug te keren met in zijn hand mijn zwarte glanzende tangaslipje en een sjaal. Ik keek hem vragend aan en hij glimlachte slechts.
Nadat hij mij mín slipje had aangetrokken moest ik me omkeren en werd de sjaal als blinddoek gebruikt! Ik vond het opwindend en tegelijkertijd ergens ook wel griezelig. Ik smeekte hem om te vertellen wat er ging gebeuren, maar hij zei dat het een verassing was en dat ik 't wel zou merken. Ik besloot om hem te vertrouwen en zonder verder moeilijk te doen liet ik me, gehuld in enkel mijn stringetje, naar onze slaapkamer leiden. Ik moest op mijn buik op bed gaan liggen en een straaltje massageolie liep over mijn rug. Zachtjes begon Frank mijn schouders en rug te masseren en het voelde heerlijk aan. Ik was al gauw totaal ontspannen en liet me lekker verwennen. Ineens verstarde ik, want ik voelde nog twee handen die mijn billen begonnen te masseren. "Hť, wat gebeurt er, wie is dat?" vroeg ik geschrokken. "Sssttt, je wordt lekker onder handen genomen, dus geniet nu maar", antwoordde Frank terwijl er vier handen over mijn lichaam gleden en kneedden. De twee vreemde handen die groot en sterk aanvoelden gleden naar beneden naar mijn bovenbenen en dijen en gingen niet zachtzinnig te werk. Ik lag halfnaakt op ons bed en Frank en een vreemde masseerden mij; bij die gedachte begon ik behoorlijk opgewonden te raken en ik voelde naarmate de minuten verstreken mijn slipje nat worden! Plots werd ik op mijn rug gedraaid en hoorde ik de vreemdeling zachtjes fluiten. Waarschijnlijk bekeek hij mijn ferme bollen! Direct daarna voelde ik een koud straaltje massageolie tussen mijn borsten lopen en de twee grote handen omvatten mij borsten die uitgebreid gekneed werden. Ik kon een goedkeurend gekreun niet onderdrukken en mijn tepels werden hard onder zijn handen.
Dat zette de vreemdeling aan tot nog harder en intensiever masseren! Frank's handen masseerden op dat ogenblik mijn bovenbenen en gingen langzaam naar onderen toe. De twee grote handen gingen ook naar onderen toe over mijn buik en gleden over de gladde stof van mijn slipje heen. In een reactie kromde ik mijn rug toen ik een hand op mijn venusheuvel voelde en drukte mijn kruis stevig ertegen aan. Door mijn slipje heen werd mijn klitje gemasseerd en ik begon te hijgen en met mijn heupen te draaien. "Toe maar", hoorde ik Frank zeggen en meteen voelde ik de vingers van de vreemdeling achter mijn stringetje haken en werd het ding van mijn kont getrokken! Nu lag ik geheel naakt te kijk op onze eigen slaapkamer! Terwijl Frank nu mijn borsten masseerde, werden mijn benen door de vreemdeling uit elkaar gelegd en gleed er een vinger door mijn inmiddels kletsnatte gleuf. Langzaam verdween de vinger naar binnen en begon op en neer te gaan. Ik kon mijn heupen niet stilhouden en mijn ademhaling ging steeds sneller. Al die tijd had deze man nog geen enkel woord gezegd en ik vroeg me af wie in godsnaam Frank geregeld had voor dit uiterst opwindende verjaardagscadeautje. Er verdween nog een vinger in mijn smachtende kutje en steeds sneller werd ik gevingerd. Langzaam begon ik helemaal gek te worden van geiligheid. Toen de vingers plotseling uit mij verdwenen baalde ik behoorlijk. Dit was echter maar van zeer korte duur want ineens voelde ik zijn ruwe gezicht langs mijn dijen schuren en begon hij me te beffen. Dit was echt te veel voor mij en toen hij slechts heel eventjes met zijn tong mij klitje bewerkte kwam ik bijna huilend van puur genot klaar! "Mag ik nu de blinddoek af doen?" vroeg ik smekend aan Frank, maar hij zei me nog eventjes te wachten.
Ineens voelde ik een eikel tegen mijn schaamlippen drukken en gleed de lul van de vreemdeling bij me naar binnen. Langzaam begon hij te neuken. Ik werd verdorie geneukt terwijl mijn man erbij was!! Ik was echter niet meer te houden, kruiste mijn benen achter zijn kont en drukte hem op die manier als het ware nog verder bij me naar binnen. Frank draaide intussen mijn gezicht opzij en ik voelde zijn lul tegen mijn mond drukken. Terwijl ik keihard geneukt werd, pijpte ik mijn eigen man naar een hoogtepunt. Ik kwam bijna voor de tweede keer klaar toen de vreemdeling zich plotseling terug trok uit mijn soppende kutje. Weer baalde ik. Maar lang had ik daar geen tijd voor want nu hield hij op zijn beurt zijn lul tegen mijn mond aan. Ik opende mijn lippen en nam de harde staaf in mijn mond. Ik proefde mijn eigen geil!! De man kreunde en begon steeds harder te hijgen toen ik zijn staaf in mijn mond nam en af en toe op zijn eikel zoog. Hij was schijnbaar gruwelijk opgewonden en nog meer van plan want hij duwde al rap mijn hoofd weg, bang om klaar te komen. Toen werd ik op mijn knieŽn gezet en werd ik door de vreemdeling op z'n hondjes genomen. Zijn grote handen omklemden mijn heupen en bij iedere stoot voorwaarts hoorde en voelde ik zijn ballen tegen mijn kont kletsen. Als een geile merrie stootte ik steeds harder terug en mijn hand ging onderlangs naar mijn gezwollen kittelaar om mezelf wild te vingeren. Plots voelde ik zijn leuter opzwellen en kreunde hij dat 'ie ging komen. Mijn vingers deden nog beter hun werk en tegelijkertijd kwamen we luid kreunend klaar! Nu mocht ik van Frank mijn blinddoek afdoen. Meteen draaide ik me om en keek in de ogen van mijn minnaar en wat bleekÖ de vreemdeling was Tom, een goede kennis van ons!! Naar mijn eigen gevoel begon ik nu pas te kleuren maar al gauw stelden de beide mannen mij gerust en begonnen we over de zojuist opgedane ervaring te praten wat me al weer snel opwond. Helaas moest Tom toen naar huis omdat zijn vrouw op hem zat te wachten! Toen ik Frank vroeg hoe hij dit geregeld had bleek dat hij eenvoudigweg toestemming van Tomís vrouw had gevraagd om mij samen met haar man te mogen 'verassen' voor mijn verjaardag. Ze had verder niet naar details gevraagd!
"Nou, vertel nu eens van welke fantasie dat jij opgewonden raakt", vroeg Frank nogmaals. Ik was inmiddels behoorlijk opgewonden geraakt en begon na nog wat aandringen van hem twijfelachtig te vertellen. "Ik moet zeggen dat ik behoorlijk geil was toen jij Tom hier had uitgenodigd tijdens mijn verjaardag en hij mij lekker nam terwijl jij er bij was. Dat was ons allereerste triootje en ik moet zeggen dat 't mij goed bevallen is. Zo zou ik ook wel eens een triootje willen doen met een vrouw er bij." Frank keek me aan: "Hoezo, met een vrouw erbij?" "Nou, het lijkt me wel leuk te zien hoe jij met die vrouw dan bezig bent, en daarnaast droom ik er al lang van om eens een vrouw te beffen en door een vrouw gebeft te worden!" We spraken er nog wat verder over en lieten al onze kennissen de revue passeren, maar kwamen er al gauw achter dat we niemand kenden waarmee we dit zouden willen. Dit zou dus een moeilijk te vervullen wens zijn. Frank had inmiddels zijn hand op mijn bovenbeen gelegd en streelde langzaam mijn dijen. Ik voelde dat ik een zeiknat kutje had en was zo opgewonden dat ik ook mijn andere fantasie vertelde. "Weet je wat mij ook ontzettend geil lijkt, en waar ik wel eens over gedroomd heb? Dat ik ergens ben, bijvoorbeeld in een huis of schuur, en dat ik dan heel brutaal genomen word door een lekkere kerel terwijl we elk moment door zijn vrouw betrapt kunnen worden! Die man komt plotseling achter me staan en kneed mijn tieten. Dan glijden zijn handen naar beneden en trekt hij mijn jurkje omhoog en steekt zijn hand in mijn slipje. Ik bied weerstand maar als zijn vingers mijn kittelaar strelen geef ik me al snel over en kom al vlug klaar. De man rukt me dan de kleren van het lijf waarna 'tie zichzelf uitkleed.
We beginnen te tongen en hevig te vrijen en dan draait hij me om en legt me voorover op een tafel. Heet als ik inmiddels ben zet ik mijn benen uit elkaar en voel ik zijn eikel mijn schaamlippen uit elkaar duwen waarna zijn lekkere lul soepel bij mij naar binnen glijdt. Zo neemt hij me dan totdat we samen heerlijk klaar komen. En net op 't moment dat we weer aangekleed zijn komt zijn vrouw binnen en heeft niets in de gaten!" Frank's handen streelden inmiddels mijn kletsnatte grotje en ik voelde onder het dekbed waar ik al snel zijn keiharde lul te pakken had. "Volgens mij vindt jij 't ook een leuke fantasie, of niet?" vroeg ik. Frank knikte en rolde zich naar mij toe. We begonnen te vrijen en al snel voelde ik zijn tong mijn kutje bewerken. Toen ik klaargekomen was draaide hij me op mijn buik en kwam bovenop me liggen. Zijn hete snikkel verdween in mijn hunkerende doosje en hij begon me te neuken. Onder mijn buik door bereikten mijn vingers mijn sneetje en draaiden kleine cirkeltjes om het genotsknobbeltje. Op het moment dat Frank luid begon te kreunen en ik zijn warme zaad in mij voelde spuiten kwam ik zelf ook voor de tweede keer hevig klaar! We lagen nog wat na te praten over mijn fantasieŽn en ineens zei Frank dat de laatste fantasie van mij wel te realiseren was. "Ik bedoel", zei hij, "Tom is hartstikke geil op jou, dus als je een keertje weer bij hun aan het steppen bent, kun je hem volgens mij wel zo gek maken dat 'ie je neemt." Eens in de week ging ik bij Tom en Yvette op de hometrainer en de steps die ze boven hadden staan en heel soms stond ik dan mijn conditie op peil te brengen terwijl Tom daar achter de computer zat te werken. Maar altijd was ook Tom's vrouw thuis en veelal deden we onze oefeningen samen en wisselden we van toestel. Ook waren hun kinderen meestal in de buurt en dat vond ik toch iets te gek. "Lijkt me gruwelijk geil, maar dat krijg ik nooit geregeld hoor!" zei ik tegen Frank en legde hem uit hoe dit soort avonden meestal verliepen. "De kinderen gaan meestal pas naar bed als ook ik naar huis ga, dus dat gaat nooit!" Frank keek me aan en zei simpel: "Dan ga je toch een uurtje later. Tegen die tijd moeten ze al lang naar bed!" We fantaseerden nog even en uiteindelijk draaiden we ons om en gingen slapen. Althans, Frank ging slapen, ik kon de slaap niet te pakken krijgen en lag maar te piekeren hoe ik mijn fantasieŽn werkelijkheid kon laten worden. Uiteindelijk zag ik geen haalbare oplossing en viel ik ook in slaap.
Op een avond stond ik op onze slaapkamer om mij om te kleden voor weer een avond steppen. Er waren inmiddels enkele weken (en dus ook enkele 'sportavonden') verstreken en we hadden het er niet meer over gehad. Sterker nog, de hele fantasie was naar de achtergrond weggegleden nadat ik tot de conclusie was gekomen dat het bij een fantasie zou blijven. Uit de kast pakte ik mijn sport T-shirt, korte legging, sportsokken en Ėschoenen en legde dit op ons bed neer. Uit mijn nachtkastje pakte ik een witte string met bijbehorende beha en trok deze aan. Nadat ik ook de andere kleren had aangetrokken liep ik de trap af en in de woonkamer meldde ik Frank dat ik ging. "Wacht even", zei hij, "je moet eerst je broer nog bellen en een prettige vakantie wensen." Ik keek hem verward aan en zei: "Hoezo, gaan die morgen al weg?" Frank knikte en ik liep naar de telefoon om te gaan bellen. Mijn broer en schoonzusje hadden van alles te vertellen en zo kwam het dat ik bijna een uur later dan normaal pas bij Tom en Yvette aanbelde. "Ik dacht al, die komt niet meer!" zei Yvette toen ze me binnen liet. Ik legde uit waarom ik later was en Yvette zei me dat ze haar oefeningen al gedaan had en ik alleen maar moest gaan steppen en fietsen. "Kom straks als je klaar bent maar even koffie drinken," zei ze. Ik liep de trap op en kwam op de overloop de kinderen tegen die al geheel gekleed in pyjama de badkamer af kwamen. Ik wenste ze welterusten en ging de kamer binnen. Op de kamer zat Tom achter de computer te werken! Meteen dacht ik weer aan die avond enkele weken geleden en ik kon er niets aan doen dat mijn hart begon te bonken van opwinding. Ik was bang dat het Tom zou opvallen en dus begon ik op de hometrainer te fietsen. Ik deed mijn uiterste best om zo lang mogelijk hard te fietsen en probeerde op die manier de gedachten te verzetten maar het lukte niet.
Tom keek af en toe opzij en vroeg of ik soms ergens naar toe moest omdat ik zo te keer ging! Na 30 minuten stapte ik van de fiets af en begaf mijn naar de steps. Nadat ik de tijdsduur en het niveau had ingesteld begon ik rustig te steppen. Het was warm op de kamer en omdat ik me daarnet zo had uitgesloofd op de hometrainer had ik het zweet op m'n voorhoofd staan. "Poeh, ik heb het er heet van gekregen. Vind je 't erg als ik mijn legging uit doe?" vroeg ik Tom. Ik wachtte het antwoord niet af, stapte van het toestel af en trok het strakke ding van mijn billen naar beneden. In mijn string begon ik te steppen. Vanuit mijn ooghoek zag ik Tom regelmatig naar mij kijken en het spel wond me gruwelijk op. Ik was vastbesloten het helemaal uit te spelen. Na een poosje trok ik dan ook zonder het nog te vragen mijn T-shirt over mijn hoofd. "Zo, dat is beter", zei ik. Tom bekeek me van top tot teen en zei lachend: "Dat vind ik ook!" Ik lachte terug en zei hem: "Nu maar hopen dat Yvette beneden blijft, ze zou er eens iets van gaan denkenÖ." Tom draaide zich om op de stoel en keek me aan: "Hoezo, er is toch nog niets gebeurt? Buiten dat, Yvette is niet zo snel jaloers!" Ik kreeg het steeds warmer en mijn hart klopte in de keel van opwinding. Langzaam hervatte ik het tempo weer en probeerde me op het steppen te concentreren. Tom draaide zich weer om richting computer en ging verder maar regelmatig zag ik hem kijken. Toen hij weer eens uitgebreid mij in zich opnam vroeg ik hem plotseling: "En, krijg ik al strakke billen?" Hij stond op en kwam mijn kant oplopen. "Effe controleren", sprak hij en legde zijn handen op mijn billen. Ik bood geen weerstand, sterker nog, ik duwde mijn billen uitdagen tegen zijn handen aan.
Toen hij dit merkte begonnen zijn handen langzaam mijn billen te kneden en na een poosje gleden ze voorzichtig naar onderen toe. Ik probeerde zo goed en kwaad als 't ging door te steppen, maar toen zijn rechterhand mijn kruis naderde stopte ik. "Je slipje is aardig nat van het zweten", zei hij. "Ik ben bang dat dat geen zweet is", antwoordde ik gevat. "Oh nee?" vroeg hij en meteen duwde hij brutaal het kleine lapje textiel aan de kant. Zijn hand wreef over mijn kale venusheuvel en ging direct naar beneden tussen mijn benen. Ik plaatste een been opzij zodat hij meer ruimte kreeg en zijn middelvinger gleed soepel tussen mijn zeiknatte schaamlippen. De vinger pompte op en neer in mijn hunkerende doosje en ik greep naar achter waar ik al meteen zijn keiharde lul door zijn korte broek heen voelde! "Kom, neuk me. Neem me hier en nu", hijgde ik opgewonden. Hij trok zijn vinger terug uit mijn kutje en stak hem in z'n mond. "Ik weet 't nog niet zo zeker", zei hij tartend, "is 't nu zweet of iets anders dat ik proef?" Ik stapte van het toestel af en rukte zijn broek open. Snel trok ik het ding tezamen met zijn slip naar beneden en liet het op de grond vallen. Met mijn hand omvatte ik zijn staalharde staak en kneep in de eikel. Tom kreunde goedkeurend. "Kom, pak me", zei ik nogmaals. "Even geduld", was zijn antwoord en hij zette me op het bureau neer. Daarna liep hij naar de deur en trok die dicht. "Even zekerheid dat er niemand naar binnen kijkt." Toen hij terug kwam lopen knielde hij voor het bureau neer en bracht zijn hoofd tussen mijn benen. Ik spreidde ze zover als ik kon en drukte mijn bekken naar voren. "Nu ga ik controleren of het per ongeluk toch geen zweet is", zei hij plagend. "Ik weet zeker dat het dat niet is", hijgde ik en toen ik zijn tong over mijn spleet voelde gaan gooide ik mijn hoofd in de nek en sloot mijn ogen van puur genot. Tom drukte zijn tong diep bij me naar binnen en begon naarmate hij verder ging harder te snuiven.
Hij likte als een bezetene en het sopte zo hard van onderen dat ik bang was dat Yvette het beneden zou kunnen horen. Na een poosje trok hij zijn kletsnatte gezicht terug. Nog altijd had ik mijn stringetje en beha aan gehad en die werden nu door Tom snel verwijderd. Met zijn grote handen kneedde hij mijn borsten met de gezwollen tepels en zoog afwisselend op de spenen. Toen knielde hij andermaal en begon met het puntje van zijn tong kleine cirkeltjes te draaien om mijn kleine genotspareltje. Hij drukte zijn tong dan weer hard en dan weer zacht op het knopje en het duurde niet lang totdat ik mezelf niet meer kon beheersen en mijn orgasme van diep op voelde komen zetten. "Ohh, harder, harderrrrÖ Oh ga door, ja, jaÖik kom, ik koooommm", kreunde ik uit en voelde de sappen uit mijn hete poesje lopen. Tom kwam overeind en liep naar het venster waar hij het rolgordijn naar beneden deed. Ik was zo geil dat ik niet eens meer in de gaten had gehad dat het gordijn niet gesloten was! Wie weet had iemand ons wel bezig gezien! Die gedachte maakte me nog heter en toen Tom terug kwam lopen duwde ik hem tegen het bureau aan en zakte ik op mijn beurt door de knieŽn. Met mijn vingers streelde ik langzaam zijn geschoren zak en woog de ballen in mijn hand. Zonder de handen te gebruiken liet ik zijn snoeiharde lid in mijn mond verdwijnen en duwde tegelijkertijd met mijn tong de voorhuid helemaal naar achteren. Langzaam begon ik te pijpen en dit deed ik blijkbaar heel goed want hij kreunde en snoof steeds harder! "Stop Marieke", zei hij plotseling, "anders kom ik al klaar en ik wil nog iets anders doen." Dat was mijn idee, en daarom stopte ik en kwam omhoog. Hij legde mij voorover over het bureau heen en ik zette de benen uit elkaar.
Meteen voelde ik zijn kletsnatte eikel tegen mijn gezwollen lippen duwen en verdween de dikke harde paal in ťťn stoot naar binnen. "Jezus, wat heb je een hete kut zeg! Ik brand m'n lul bijna", hijgde Tom in m'n oor. Hij legde zijn handen op mijn schouders en begon me met vinnige stoten te neuken. Ik voelde zijn zak tegen mijn kont kletsen en stootte hitsig terug. Zijn handen bracht hij nu onderlangs mijn bovenlichaam en hij begon mijn bollen, die als twee zware klokken naar beneden hingen, te kneden. Zijn bovenlichaam rustte nu op mijn rug en zachtjes begon hij mijn nek te kussen. Ik was heter dan heet en begon steeds harder te kreunen en met mijn kont naar achter te stoten. Tom maande me om stiller te zijn, bang dat Yvette het zou horen, maar ik was zo geil dat mijn omgeving me nu niets meer interesseerde en ik was alleen nog gefixeerd op een knallend orgasme. Toen hij weer rechtop ging staan en met zijn beide handen mijn billen vast greep waarbij de duim van ťťn hand in mijn sterretje verdween, kwam dat o zo gewenste orgasme. Het leek uit mijn tenen te komen en duurde langer dan ooit. Hij had inmiddels mijn stringetje gegrepen en als een prop in mijn mond gestoken om het geluid te dempen. Ik stond nog na te trillen toen Tom zich uit mij terug trok. Ik draaide me om en ging met opgetrokken benen op het bureau zitten en Tom kwam tussen mijn benen staan. Hij likte mijn tepels en zakte langzaam via mijn buik naar beneden af om mijn hete tunneltje nogmaals een lekkere likbeurt te geven. Toen hij merkte dat een volgend orgasme bij mij niet ver weg meer was kwam hij overeind en duwde zijn lul weer naar binnen. Met lange halen begon hij nu te stoten. Ik sloot mijn benen achter zijn rug en dit standje was heerlijk!
Ik kon zijn dikke glibberige lat in en uit zien schuiven en voelde de bovenkant ervan langs mijn klitje schuren. Het duurde dan ook niet lang of ik voelde het orgasme naderen. "Oh shit, ik ga weer komenÖ. Harder.. neuk me harderrrr, ik voel 't komen. Ohhh jaaa, ik kommmm." Op het moment dat ik klaar kwam voelde ik Tom's eikel in mijn tunneltje opzwellen ten teken dat het bij hem ook kwam. Plotseling trok hij zich terug en met een grimas en zweet op zijn gezicht spoot hij het zaad uit zijn lul over mijn buik heen!! "Goed gedaan! Bravo! Wat een prachtige voorstelling!" We keken beide geschrokken opzij, en in de deuropening stond Yvette! Wat nu? Dit einde had ik mijn fantasie niet ingecalculeerd. Lang hoefden we echter niet in spanning te zitten. "Kun je dat nog een keer?" vroeg ze aan Tom, "want ik vind het prima als jij Marieke neukt, maar ik word daar zo geil van dat ik nu ook genomen wil worden!" Enigszins schaapachtig keken we haar aan maar Yvette wachtte niet op Tom's antwoord en kleedde zich meteen uit. Ze nam Tom en mij bij de hand en trok ons mee hun slaapkamer in. Ik had nog geen kans gehad om het zaad van mijn buik af te vegen en het liep nu over mijn venusheuvel en langs mijn schaamlippen tussen mijn benen door. "Ga maar op het bed zitten", zei Yvette tegen mij en uit het nachtkastje haalde ze een enorme dildo tevoorschijn. Ze gooide het ding naar mij toe: "Als je net zo opgewonden raakt als ik daarstraks toen ik jullie bezig zag, heb je er misschien wat aan!" Daarna ging ze op haar rug liggen en trok Tom over haar heen. Tom's lul was al weer aardig op krachten en hij manoeuvreerde het ding tussen zijn vrouw's gezwollen schaamlippen. Terwijl ze lagen te neuken bekeek ik de dildo.
Ik was al meerdere malen klaar gekomen en voelde niet de behoefte om nogmaals een orgasme te beleven maar de omvang van deze dildo maakte me er nieuwsgierig naar om hem in me te voelen. Ik draaide aan de knop aan het uiteinde van de staaf en het ding begon te trillen. Langzaam bewoog het ding over mijn venusheuvel en tussen mijn benen. Tom had inmiddels Yvette op haar knieŽn gezet en nam haar op zijn hondjes. Stiekem werd ik toch weer opgewonden van de hele situatie (ik, die zat te kijken hoe onze beste kennissen seks met elkaar hadden) en ik spreidde mijn benen. De kop van de dildo plaatste ik tegen mijn lippen en ik moest behoorlijk duwen alvorens het gevaarte in me te krijgen. Het ding rekte me volledig op en het voelde heel apart aan. Langzaam bewoog ik 'm op en neer en het zaad van Tom dat nog tussen mijn benen kleefde maakte de dildo lekker glad zodat 'ie steeds makkelijker naar binnen gleed. Ongemerkt ging ik steeds harder pompen en begon ik weer behoorlijk geil te worden. "Neem me van achteren", hoorde ik Yvette plotseling kreunen en zonder pardon zag ik Tom zín speer in haar sterretje verdwijnen. Met zijn vingers masseerde hij haar kittelaar. De twee neukten als beesten en na een poosje kwamen ze beide klaar. Uitgeput vielen ze op het bed neer en keken mijn kant op.
Ik zat nog wild te pompen en voelde van heel ver een orgasme komen. "Help me eens effe", kreunde ik naar Tom. Ik ging op mijn knieŽn zitten en steunde achterover op mijn handen. "Neuk me met die rubberen paal", hijgde ik en Tom begon het ding in en uit mijn soppende doos te bewegen, ondertussen lekker mijn borsten knedend met zijn vrije hand. Ik trok me niets aan van hun blikken en ongegeneerd genoot ik van de sensatie die het dikke ding me bracht. Plots spanden mijn spieren zich rondom de dildo en kwam ik trillend en zwaar hijgend klaar! Alweer een orgasme. Ik was de tel kwijt geraakt en liet me achterover op het bed vallen. Zo lag ik zeker tien minuten en toen kwamen Yvette en Tom terug uit de badkamer. Ik ging me ook douchen en spiernaakt zaten we even later in de woonkamer koffie te drinken. Ik was helemaal beurs en voelde aan mijn schrale kutje. "Die kan voorlopig even niets meer hebben", lachte ik. "Da's jammer voor Frank, want als ik hem straks vertel wat hier gebeurd is zal hij zeker hitsig worden en zin hebben om te neuken. Maar ik kan geen pap meer zeggen!" We praatten nog even na en toen kleedde ik me aan en ging naar huis. Nog steeds doen Yvette en ik iedere week onze oefeningen en zo eens per twee maanden zit Tom op de computerkamer en doen we er wat extra oefeningen bij.
Aantal keer gelezen:
855
Beoordeel dit verhaal:
(10 beoordelingen)