Spannendverhaaltje.nl

Op de camping met hemelvaart

-
16-08-2010
Dit verhaal speelt zich af in Zeeland waar ik op Hemelvaart op de camping stond want ik was op doorreis naar mijn ouders die op dat moment in Frankrijk zaten. Ik was net 18 jaar geworden dus ik mocht al auto rijden. Nou was het nacht ik denk ongeveer 3 uur en ik moest naar de wc. Iedereen weet waarschijnlijk wel dat als je naar de wc moet op de camping eerst er naar toe moest lopen. Dus ik uit mijn tentje en naar de wc. Dus ik zat de wc terwijl ik buiten gegiechel hoorde. Ik was klaar dus ging weer naar buiten en hoorde 2 meisjes praten.
Ik keek om het hoekje en zag inderdaad 2 mooie meisjes samen op een bankje zitten. Ik denk dat ze ongeveer 18/19 jaar oud waren. Ze waren alle twee blond alleen de een had kort haar en de ander lang. Ze hadden grote volle borsten en een lekker figuur. Ik wou net weer weg gaan totdat ik het meisje met de lange haren haar hand op de benen legde van de ander. Ze ging langzaam omhoog naar haar kutje. Daar aangekomen stopte ze en bleef erover wrijven. Ik zag het meisje met de korte haren genieten. Nou begon de ander haar kleren uit te trekken. Daarna begon ze aan haar tieten te likken. Ik had ondertussen een enorme lul gekregen en had ondertussen wel zin in een lekkere beurt. Terwijl de meisjes nog steeds lekker bezig waren werd ik steeds geiler en geiler.
De meisjes begonnen ook steeds geiler te worden want nou zat er geen een vinger in der kut maar ondertussen waren dat er 3 geworden. Ze waren nu allebei naakt en ik besloot er het maar op te wagen. Ik liep gewoon langs hen of als ik niks gezien had. Ik draaide me in hun richting en zei: wat zijn jullie in vredesnaam aan het doen. Ze keken me geil aan en zeiden dat ik dat wel wist. Ik begon naar hun toe te lopen en zag nou pas hoe lekker ze eruit zagen. Met hun lekker geschoren kutjes en hun grote volle borsten. Een van de meisjes keek naar mijn broek en zag dat die aardig gevuld was. Ze liep naar mij toe en stak haar hand in mijn broek. Ze vond mijn lul die ondertussen nog stijver was geworden. Daarna trok ze mijn broek naar beneden en zei tegen mij: Nou heb je wat meer ruimte. Ik keek haar aan en pakte haar vervolgens op haar bek.
Ze zei dat ze Anna heette en haar vriendin heette Esther. Anna zoenden me over heel mijn lichaam totdat ze bij mijn lul was aangekomen. Ze nam mijn lul in haar mond en begon me heerlijk te pijpen. Ondertussen zat Esther mijn op te geilen door de hele tijd met haar kutje te spelen. Anna stopte met pijpen omdat ik bijna klaar kwam maar dat wilde ze nog niet. Esther spreidde haar benen en ik kon recht in haar kut kijken. Ik liep naar haar toe en stopte mijn lul direct in haar kut. Ze kreunde van genot. Ik begon eerst langzaam maar na een tijdje voerde ik het tempo op. En Esther begon ook steeds harder te kreunen. Opeens hield ze op en kwam met een klein gilletje klaar. Ik was nog niet klaargekomen dus ik wilde meer. Gelukkig was Anna er nog. Anna had zich beziggehouden met vingeren toen ik Esther aan het neuken was. Maar een lekkere dikke lul had ze nog niet gehad. Ze bukte voorover en keek recht tegen haar lekkere kontgat aan.
Ze zei tegen mij: Ik wil je lekkere dikke lul in mijn lekkere kontje voelen. Ik liep daarna er recht naar toe en stopte mijn lul in haar kontje waarbij Anna een gilletje gaf. Ik neukte snel en Anna kreunde nogal hard. Dus ik zei dat ze stiller moest zijn anders maakte ze da andere mensen wakker. Maar het was te laat want ik hoorde voetstappen. Waarop Anna Esther in ik de douches invluchten. Anna zette de douches aan en ging er onder staan. Het natte lijf van Anna was echt vreselijk geil en toen Esther erbij stapte hield ik het niet meer. De dames zagen dat en ik moest erbij komen staan van hen. Ze begonnen me heftig te pijpen waarop ik klaar kwam. Ik spoot mijn geil op hun hoofdjes en tieten Daarna spoelde we ons af en kleden ons aan. De volgende ochtend reed ik van de camping af en zag Esther en Anna lopen. Ik zwaaide en hun zwaaide terug. Die nacht zou ik niet snel vergeten.
Aantal keer gelezen:
524
Beoordeel dit verhaal:
(10 beoordelingen)