Spannendverhaaltje.nl

Oosterse massage

-
21-08-2010
Na een dag in de reusachtige stad komen we moe in ons hotel aan. De kamers zijn stuk voor stuk een persoonskamers en voor ik het weet is de hele groep inclusief mijn vriendin al naar bed. Ik zit in de lounge van het hotel en lees in een Engelstalige Chinese krant als er plotseling een beeldschone Chinese vrouw gekleed in een zijden jurk naast me staat en in gebroken Engels vraagt ze “do jou want a massage”. Ze ziet mijn verbazing en ze noemt de prijs van 14 US dollar “for a totaal massage”. Weer ziet ze mijn verbazing ik had dit niet verwacht in China, dan zegt ze “what is your room number”. Ik antwoord zonder na te denken room 1614. Ze loopt weg en zegt “i see you soon in room 1614. Ik zie haar naar de lift lopen en zie dat haar jurk tot haar enkels reikt en de split aan de zijkant van haar jurk tot aan haar heup uitgesneden is, De jurk heeft een opstaand chinees boortje wat haar nek lang maakt. Het valt me op hoe lang ze is voor een Chinees uit deze omgeving en bedenk dat ze uit Peking kan komen waar ik beeldschone langbenige vrouwen heb gezien, dan is ze weg. Ik kijk rond en zie dat ik alleen in de louche zit. De ober komt aangerend hij heeft me zien rondkijken en vraagt of alles naar wens is. Ik antwoord met ja en vraag of hij de drankjes op de rekening van de kamer wil zetten. Hij buigt en knikt en vraagt of de massage ook op de rekening kan. Ik antwoord ja en besef me dat ik echt ja heb gezegd. Ik sta op en ga de lift in naar de 16e verdieping mijn hard bonkt. Ik weet niet wat ik kan verwachten. De kamerdeur staat open en ik ruik de lichte geur van wierrook. Er is bijna geen licht als ik binnen kom zie ik dat het bed is voorzien van een geborduurd zijden laken. Ze kijkt om en glimlacht naar me en zegt “i am not ready jet i have to undresse” Ik kijk haar aan en vraag haar of ik haar mag aanraken. Ze knikt en ik ga met mijn lompe Hollandse handen langs haar ragfijne nek haar schouders en heel zacht raak ik haar kleine borsten aan weer die glimlach. Dan beweeg ik mijn handen naar de split van haar jurk en laat mijn hand tussen de split gaan. Ik ben verrast ik voel geen slip maar wel de rand van hold up kousen. Ik voel dat mijn penis keihard is dan vraagt ze of ik me uit wil kleden. Ik trek mijn shirt uit en ze giechelt “wat are you strongk and big” Ik kleed me verder uit en ga op bed liggen. Tergend langzaam knoopt ze een tiental knoopjes van haar jurk los en dan laat je haar jurk over haar smalle heupen glijden. Ze staat op de vleeskleurige en glanzende kousen na naakt voor me. Ze wil de kousen uitdoen ik zeg please keep them on. Even flitst door mijn hoofd dat mijn vriendin in de kamer naast ons ligt te slapen. Waar ben ik mee bezig kan ik nog stoppen. Ik kijk het mooie Chinese dametje van plezier aan en besluit niet te stoppen.
Ze vraagt me of ik op mijn buik wil gaan liggen wat ik onmiddellijk doe. Dan gaat ze met haar billetjes op mijn billen zitten ze weegt bijna niets dan laat ze haar kleine voeten langs mijn nek en mond glijden dan langs mijn zij. Ze draait zich soepel om en gaat plat op mijn rug liggen haar voeten gaan aan de binnenzijde van mijn been omhoog. Tergend langzaam tot aan mijn ballen toe. De aanraking is zo zacht en subtiel mijn lichaam tintelt dit heb ik nog nooit mee gemaakt. Met de tenen van haar rechtervoetje speelt ze met mijn ballen en met haar linkervoetje glijd ze tussen mijn bilnaad. Ze laat de voet langzaam heen en weer glijden tussen mijn billen waarbij ze over mijn aarsje glijd. De tenen gehuld in de gladde kous drukken een voor een tegen mijn gevoelige gaatje ik kruin zacht bij elke teen die ik voel. Ze bijt zacht in mijn oor en fluistert do you like this. Zacht en met hese stem antwoord ik yes i do. Ze speelt nog even met me en glijd van mijn rug ik richt mijn hooft op waarop ze vrijwel gelijk mijn hoofd zacht terug duwt op het kussen. Ik begrijp haar en blijf liggen.
Ik voel dat ze op bed komt zitten en voel een warme vloeistof over mijn onderrug en billen lopen. Ze masseert mijn rug en billen stevig en ze glijd steeds plagend over mijn aarsje en masseert steeds kort mijn ballen. Ze masseert mijn rug met haar kleine borstjes en fluistert in mijn oor i can fuck you if you like. Razendsnel denk ik na wil ik geneukt worden ik kijk over mijn schouder en zie haar op haar knieën zitten ze heeft een rubber slip aan met een gat waaruit een behoorlijke zwarte strap on penis steekt. Ik aarzel en kijk in haar ogen ze gebaart dat ik stil moet zijn en duwt me wederom zacht terug op het bed. Ze raakt mijn heupen aan waarop ik ze iets optil. Ik voel een kussen onder mijn onderbuik schuiven. Mijn billen zijn nu omhoog en mijn aarsje is een beetje geopend.
Ze masseert mijn maagdelijke neukgaatje ik merk dat ik sneller ga ademen. Een en gelijk een tweede vinger glijden soepel naar binnen ik voel de spanning op mijn spieren maar ik voel geen pijn. Ik ben nu echt geil en voor ik het weet zeg ik met droge mond fuck me please. De voorbind penis druk zacht tegen mijn neukgat ze duwt ik voel de kracht die ze zet en langzaam millimeter voor millimeter duwt ze de harde rubber penis in mijn kont. Ik ontspan me zoveel ik kan mijn hoofd slaat op hol wat lekker is dit. Langzaam geef ik wat tegen druk en langzaam heel langzaam begint ze me te neuken. Ze voert het ritme op en ze duwt de penis in zijn geheel naar binnen zodat ik haar buik tegen mijn billen aan voel drukken. Ze neukt me stevig en met een onregelmatig ritme ze maakt me gek. Ze pakt met beide handen mijn half harde lul en begint me af te trekken terwijl ze me langzaam neukt. Mijn pik wordt harder ik verlang naar klaarkomen. Dan plotseling trekt ze de penis uit mijn kont. Nu voel ik dat mijn anus in brand staat wat een heftig gevoel. Ze draait me om en trekt razend snel haar rubber slip uit en doet de voorbind penis af. Soepel en vrijwel gewichtloos gaat ze op mijn buik zitten. Ze richt zich op en haar geheimzinnige glimlach pakt ze mijn harde lul en plaatst in een handbeweging een condoom over mijn lul en plaatst zich met haar kale kutje boven mijn lul. Ze laat zich tergend langzaam over mijn lul heen zakken. Haar strakke kutje omklemt mijn harde lid strak. Ze laat zich tot aan mijn ballen over me heen zakken en blijft stil zitten. Ik wil haar neuken maar ze gebaart dat ik stil moet blijven liggen. Zonder dat ik haar zie bewegen voel ik dat mijn lul gemolken wordt. Ze knijpt met haar kutje hard en ritmisch. Ik voel dat ik ieder moment klaar kan komen. Ze glimlacht geheimzinnig en begint me als een wild dier te bereiden ik hoe het niet meer en kom heftig klaar. Ik ben bij het vrijen met mijn vriendin gewent dat na het klaarkomen ik me uit haar terug trek. Maar de mooie Chinese dame blijft me bereiden. Mijn orgasme lijkt minuten te duren als ik voel dat ook zij klaar komt en zich schokkend van me af gaat. Ze blijft even naast me liggen en stapt uit het bed
Ze pakt zwijgend een badjas uit de kast verzameld haar kleding en spullen. Ze kust me op mijn wang en zegt sleep well. Ik raap mijn broek van de vloer en zoek het in de broek verstopte geld ik geef haar een ruime tip. Ze telt het geld kijkt me aan en zegt do you want this more this night. Ik voel mijn slappe pik op mijn buik en mijn branderige kontje en schud nee. Ze kust me nu liefdevol op mijn mond en verlaat de kamer. De volgende morgen loop ik met een pijnlijke kont achter mijn vriendin aan de ontbijtzaal in het zitten doet pijn. Ik eet zwijgzaam mijn ontbijtje en bij het verlaten van de ontbijtzaal staat mijn tijdelijke sexpartner van een paar uur terug voor me en vraagt of alles naar wens was. Ik voel me gezicht kleuren en zeg onbeholpen yes. En loop door.
Ik ben later nooit meer met een ander dan mijn vriendin naar bed geweest. maar hele reis door China en ook nu 6 jaar later nog denk ik nog regelmatig terug aan de total massage in kamer 1614
Aantal keer gelezen:
732
Beoordeel dit verhaal:
(10 beoordelingen)