Spannendverhaaltje.nl

Onverwachte verassing

-
16-08-2010
Ik werk in een verpleeghuis en éénmaal in het jaar gaan we van de afdeling op vakantie met de bewoners. Zo ook dit jaar en wel naar Epe. Een bungalow ergens in een vakantiepark. De bewoners die meegaan zijn vrij zelfstandig. Naast mij gaan Ben (het hoofd van de afdeling), Gina (een leerling), Rikus (ergotherpeut) mee. Een gezellige groep mag ik wel zeggen. Wel een apart stelletje. Rikus is echt een alternatieveling, de hele dag met een shaggie in zijn mond en lopend op teenslippers. De kleding die hij draagt is meestal verwassen.
Gina is een wat mollig donkerharig meisje van ongeveer 24 met een formidabele voorgevel. Ben is een toffe vent die op zijn tijd een kointje rookt en altijd erg relaxed is. Ikzelf ben als ziekenverzorgende werkzaam op de afdeling. Over mij valt niet zoveel bijzonders te vertellen. Maar goed, ik zal vertellen wat ik meemaakte tijdens deze vakantie. De tweede dag, het was stralend lenteweer, werd het idee opgevat om na het avondeten met de bewoners een glaasje te drinken in het centrum van het park.
Ik zou met Ben gaan en Rikus en Gina zouden achter blijven in de bungalow om de afwas te doen en andere klusjes. Toen we in het centrum waren aangekomen met de mensen en ons hadden geïstalleerd besefte ik mij dat ik het geld om mee af te rekenen was vergeten in de bungalow. Ben moest er om lachen, hij zei dat ik het geld maar even moest gaan halen en voegde er aan toe me niet te haasten. "Het is tenslotte vakantie" hoorde ik hem nog zeggen toen ik de weg terug naar de bungalow al had begonnen. Toen ik bij de bungalow aankwam, liep ik naar binnen en wat ik zag deed mij een aantal stappen terugdoen. "Had ik dat goed gezien, stonden Rikus en Gina niet erg dicht tegen elkaar aan daar in de keuken?"
Voorzichtig keek ik om het hoekje weer naar binnen. Ik zag dat ze dicht tegen elkaar aan stonden en dat ze aan het praten waren. Wat ze zeiden kon ik niet horen. Opeens zag ik Rikus (getooid in vaal shirtje en afgekinpte spijkerbroek) achter Gina gaan staan. Gina had een soort gebloemde legging aan en een wit ruimzittend shirt. Rikus was met een hand over het kontje van Gina aan het wrijven en volgens mij stond hij gewoon met zijn pik tegen haar aan te rijen. Ik begreep niet dat Gina dit toestond, volgens mij had ze toch een vriend (zo een bodybuildtype wat ik mij kon herinneren). Rikus begon nu met twee handen in de billen van Gina te kneden. Aan het gezicht van Gina te zien vond ze het best.
Een lichte glimlach was op haar gezicht af te lezen. Rikus begon opeens aan de legging van Gina te trekken en stroopte hem, met enige moeite, over Gina haar stevige kont naar beneden. Ik kon zien dat ze een klein lichtblauw slipje droeg. Rikus liet één van zijn handen naar voren gaan en deze verdween richting het kutje van Gina. Ik kon aan de bewegingen van zijn hand zien dat hij haar aan het vingeren was. Stel je voor zo´n alternatieveling die een jong hip grietje aan het betasten is. Ik voelde bij mij een erectie opspelen. Wat was dit geil! Het was duidelijk dat Gina moeite had om stevig op haar benen te blijven staan.
Opeens rechtte Gina haar rug en draaide zich om. Ze keek Rikus diep in zijn ogen en zonder een woord te zeggen zakte ze naar beneden en trok langzaam Rikus zijn spijkerbroek uit. Rikus liet , nog gehuld in een vrij grote onderbroek, gelaten over zich heen komen. Gina begon de pik van Rikus door de stof van de onderbroek te masseren en ik zag dat het Rikus niet ongemoeid liet. Nadat Gina de onderbroek naar beneden trok was een flink grote paal zichtbaar geworden. Ik zag dat gina iets tegen Rikus zei terwijl ze langzaam de voorhuid heen en weer over zijn eikerl schoof. Ik kon het niet verstaan, maar ik vermoed dat het een complimentje was over de worst die haar voorgehangen werd.
Gina bleek een ervaren rukster te zijn, in een soepel gelijkmatig ritme wist ze Rikus zijn paal tot steeds grotere hoogten te drijven. Rikus genoot met volle teugen en zijn genot werd nog groter toen Gina, al knielend, de pik van Rikus in haar mond nam en geleidelijk aan naar binnen zoog. Jezus, wat was dit een mooi schouwspel, al glurend begon ik mijn eigen pik te strelen. De pijpbeurt was grondig. Gina sabbelde dan weer op de eikel en dan weer zoog ze met lange halen de leuter naar binnen. Ik was volgens mij al tien keer klaar gekomen! Terwijl ik dit dacht zag ik dat Rikus langzaam zijn lul verloste uit deze orale omstengeling en Gina weer omhoog hielp. Zonder iets te zeggen liet hij zijn handen van haar schouders af naar de forse tieten afglijden.
Hij begon de memmen langzaam en gleeidleijk te kneedden. hij kon ze onmogelijk omvatten. Gina was toch wel met een dubbel D cup gezegend. Het tafereel in het keukentje ging voort en ik had ondertussen mijn pik maar in mijn hand genomen en rukte me langzaam af. Rikus had Gina aan het aanrecht geposteerd met haar rug naar hem toe. Hij trok het shirt bij haar uit en maakte het haakje van haar BH los. Twee enorme meloenen vielen uit hun verpakking. Rikus omvatte ze van achterlangs en trok plagerig aan de grote bruine tepels. Gina kronkelde onder deze, volgens mij, overheerlijke tietenmassage. Rikus nam een beetje afstand en ik zag dat hij aanstalten maakte om zijn paal in haar kutje te laten verdwijnen. Zo geschiedde en, onderwijl de grote tieten knedend, liet hij zijn pik in en uit het poesje van Gina glijden.
Het was een lekker schouwspel. Het neuktempo werd verhoogd en opeens haalde Rikus zijn pik uit haar gleuf. Hij leek haar iets te vragen en ik zag Gina glimlachen. Ze draaide zich om en ging weer door haar knieën. Ze pakte de pik en posteerde hem tussen de twee grote vleesbergen. Ze duwde haar tieten bij elkaar en liet Rikus zijn paal er tussen op en neer glijdden. Binnen een minuut spoot Rikus een aanzienlijke lading zaad over Gina haar tieten heen. Vermoeid gleed hij op de grond. Dit werd me teveel en ook ik liet mijn zaad rijkeijk vloeien.
Ik besloot naar Ben terug te gaan met de smoes dat er niet werd open gedaan en dat ik het over een half uurtje weer zou proberen. Je kunt je voorstellen dat ik nu met heel andere ogen naar deze twee collega´s kijk. Terwijl zij niet weten waar ik getuige van ben geweest.
Aantal keer gelezen:
527
Beoordeel dit verhaal:
(10 beoordelingen)