Spannendverhaaltje.nl

Onverwacht zwanger van een slippertje

-
21-10-2010
Het was schrikken in ons gezin toen ik in december 2007 op 41 jarige leeftijd vier maanden zwanger bleek te zijn. Wij hebben twee dochters van 14 en 11 jaar en hadden er nooit meer op gerekend dat ik nog eens voor de derde keer zwanger zou raken. Ik gebruik na de geboorte van onze jongste dagelijks de pil, de shock was groot toen ik van de gynaecoloog vernam dat ik toch echt op dat moment bijna vier maanden zwanger was. Ik menstrueerde vanaf oktober 2007 plotseling niet meer, had verder geen klachten op dat moment en ging er vanuit dat mijn hormonen een beetje van slag af waren en dit van tijdelijke aard zou zijn. Misschien ben je wel zwanger plaagde mijn man Henk 42 mij, jij ben gek wimpelde ik dat af, ik gebruik de pil toch! Toen ik in november nog steeds niet menstrueerde en mijn gewicht toch wel wat begon toe te nemen begon ik mij best wel zorgen te maken. Via onze huisarts naar de gynaecoloog en net voor de kerstdagen stond het heugelijke feit vast, ik was 4 maanden in (blijde) verwachting. Mijn man en dochters waren na eerst hiervan toch ook wel te zijn geschrokken, heel enthousiast geworden net als de rest van onze familie. Samen met de kerstkaarten werden de gelukswensen ons toegezonden voor deze toch wel bijzondere zwangerschap.

Mijn man schepte tegen iedereen die het horen wilde op, kijk mensen als je elke dag oefent en sterk zaad heb, dan is zelfs de pil niet veilig meer. Iedereen lachen natuurlijk, behalve ik, maar hoopte in mijn hart wel dat het zijn zaad was geweest wat mij had bezwangerd. Ik had namelijk wel iets gedaan in de zomervakantie waarvan ik na afloop geen spijt van had, maar wel gelijk voor mezelf besloten had, dat dit geen vervolg meer kon en mocht hebben. Eenmalig hoe intens en heftig dit ook was geweest voor mij om een keer te ervaren. Ik had stiekem volslagen onverwachts seks gehad met mijn halfbloed neefje Roy van 17 jaar. Toen ik in december de definitieve diagnose had gehad van de gynaecoloog werd ik als enigste in mijn gezin wel weer bijna 24 uur per dag in mijn gedachten geconfronteerd met deze gebeurtenis. Ik stelde mezelf in deze gedachten gerust dat ik wel een keer een hele middag seks had gehad met de zoon van mijn oudste zus en mijn Surinaamse zwager tijdens hun vakantie, maar hij was niet in mij klaar gekomen. Het kon gewoon niet van mijn neefje zijn, maar dat ik nu toch zwanger was zetten dit mijn leven totaal op zijn kop. Mijn man hoopte op een zoon en onze dochters keken uit naar een broertje, leuk mam als het een jongen zou zijn, mogen wij dan de naam verzinnen van ons broertje vroegen de meiden.

In januari werd er een echo gemaakt en ik bleek inderdaad zwanger te zijn van een jongen! Weer een periode van euforie in ons gezin en familie toen ook dit vast stond, hoera het word een jongen en wij noemen hem…. .

Tijdens mijn zwangerschap, wat ik toch ook volledig in januari 2008 voor mezelf had geaccepteerd en mij hierop aan het voorbereiden was, ik was uitgerekend rond 20 mei, dacht ik elke dag terug aan mijn eenmalige avontuurtje met Roy. Mijn zus trouwde 20 jaar geleden met Pablo, een man van Surinaamse afkomst. Hij woonde al wat jaren in Nederland toen zij verkering kregen, wat in het begin op veel weerstand stuiten in onze familie door alle vooroordelen die er zeker in die tijd waren over Surinamers die naar Nederland waren gekomen. Mijn zus was overtuigd van zijn liefde voor haar en helemaal tot op haar oren verliefd. Ik weet nog goed dat ik ook op haar in preekte, wat moet je daar nu mee zei ik dan, dat word niks. Hij is lief, super romantisch en in bed is hij het einde, daar kan geen blanke jongen tegenop zei zij. Wij schelen 4 jaar in leeftijd maar zij is wel mijn grote lieve zus tot op de dag van vandaag, het is even heftig geweest in onze zussen verhouding toen ik beviel, maar dat is gelukkig ook weer goed gekomen, met haar althans, niet met iedereen helaas van de familie. Maar daarover straks meer. Pablo was een super minnaar volgens mijn zus, hij was wel heel groot geschapen, maar nu ik daar goed aan gewent ben lachte zij dan, wil ik nooit geen kleintje meer in mijn kutje hebben. Het is jouw leven en toekomst kom ik alleen maar zeggen en wenste haar al het geluk van de wereld met Pablo. De tijd vorderde en het was allemaal heel serieus tussen hun, Pablo bleek heel goed te zijn voor mijn zus en samen gingen zij aan hun toekomst bouwen, trouwde en kregen drie jaar later hun zoon Roy. Onze familie banden zijn altijd heel sterk gebleven in voor en tegenspoed, mijn dochters zijn ook dol op hun oudere mooie halfbloed neef die altijd heel beschermend en waakzaam is voor hun.

Mijn contact met Roy is ook altijd heel goed geweest, hij noem mij altijd zijn lieveling tante en ik hoef maar wat aan hem te vragen of hij staat klaar. Naarmate hij ouder werd ging hij steeds meer op zijn vader lijken, Pablo is alleen donkerde van huidskleur, maar Roy is op zijn zeventiende al een behoorlijk jonge vent. Afgelopen zomer gingen mijn zus en zwager 14 dagen op vakantie naar Turkije, Roy had een vakantie baantje en wilde niet meer met hun mee.
Aan mij werd gevraagd of ik hun huis een beetje in de gaten wilde houden, plantjes, post en Roy. Mijn zus wilde absoluut niet dat hij met zijn vrienden s, avonds in hun huis zou hangen of dat er feestjes werden gegeven. En meisjes vroeg ik aan mij zus, moet ik die ook naar buiten sturen. O wat dat betreft is het precies zijn vader lachte mijn zus, die meiden komen gewoon zelf aan de deur om te vragen of hij met ze uit wil. Hij word zich er steeds meer van bewust dat er veel interesse voor hem is, je heb meneer toch wel in zijn korte of zwembroekje gezien lachte mijn zus, ja dat heb ik zeker zei ik. De meiden geile gewoon op zijn bult in zijn broek joh en hij heb al wat hangen hoor! Maar goed zusje, hou hem een beetje in de gaten, wij hebben goed met hem gesproken en hij heeft belooft zich te gedragen, dat vertrouwen geven wij hem dan ook hè, maar je weet verder wel wat ik bedoel zei mijn zus. Overdag werk hij, behalve op maandag kreeg ik verder nog als informatie, en hij kan voor zijn eigen eten zorgen en anders zal hij af en toe wel bij jullie thuis mee eten, ik vond het prima. Gaan jullie maar met een gerust hart genieten van je vakantie, hier komt alles wel goed zei ik.

Het eerste weekend toen mijn zus en zwager op vakantie waren, vroeg ik aan mijn man die in de buurt van hun huis chinees voor ons ging halen, rij gelijk even langs Roy en kijk of alles daar rustig is. Henk zat al bijna in de auto toen ik zag dat hij de sleutel vergat van hun huis, snel liep ik naar buiten en gaf hem de sleutel, hoe wil je er anders in als hij niet thuis is vroeg ik. Vergeet de sleutel niet mee terug te nemen zei ik, ik ga morgen ook nog even kijken of er iets valt op te ruimen. Toen mijn man terug kwam gaf hij mij de sleutel weer, alles rustig zei hij, Roy zat te eten en een filmpje te kijken, alleen vroeg ik, ja ik heb verder niemand gezien zei Henk. Het was wel een beetje rommelig zei hij, overal staan kopjes en glazen en liggen er kleren in de kamer van hem, dat ga ik morgen wel even opruimen zei ik. De meiden gingen heel de dag met een stel vriendinnen en een paar moeders naar het zwembad, het was vakantie en ik kon zodoende even het huis van mijn zus aan kant brengen. Toen ik binnen kwam was Roy niet beneden, het was inderdaad heel rommelig, ik moest de afwas doen en zijn kleding stukken op ruimen, met dat laatste begon ik. Met twee handen vol kleding liep ik naar boven naar zijn kamer, Roy kwam op dat moment met een slaperige kop zijn bed uit, spiertje naakt keek hij mij met zijn mooie donkere ogen aan. O ben u er, lachte hij, ik word net wakker en heb niets gehoord. Het is 11. 00 uur hè zei ik wat ongemakkelijk dat hij in zijn blootje voor mijn stond, dit is toch wel een tijd dat je uit je bed moet. Hij bleef gewoon voor mij staan en begon te vertellen dat hij uit was geweest en het een beetje laat was geworden, ik keek automatisch naar zijn lichaam. Mijn zus had gelijk, die jongen had een lul tussen zijn benen hangen waar je niet overheen kom kijken, Jezus wat een lang dik ding was dat.

Ik moet nodig pissen tante Els zei hij, daarna ga ik gelijk douchen en kom zo naar beneden, Roy ging naar de badkamer. Ik ruimde hing zijn kleding op, maar zag wel dat zijn kamer ook opgeruimd moest worden, dat zou ik later wel doen, eerst maar eens de afwas beneden doen. Terwijl ik hoorde dat Roy ging douchen begon ik aan de afwas, Jezus dacht ik weer terug aan wat ik zojuist had gezien, wat een lul heeft die jongen al op zijn leeftijd. Van zijn vader was het algemeen bekent in de familie dat hij zeer groot geschapen was, die kon welke pantalon dan ook dragen, daar zag je altijd een grote dikke bobbel bij in zijn kruis. Toen zijn vader ouder werd droeg hij ook nooit meer van die kleine strakke sport of zwembroekjes, dat kon gewoon niet want dan zag je het gewoon bij hem. Ik keek ook wel stiekem naar hem, als hij in zijn zwembroek liep, ik kon dan vrij goed inschatte dat zijn lul lang en dik moest zijn. Pablo, s lul in zijn broekje was om te zien groter en dikker in zijn slappe toestand, als die van mijn man in een erectie. Ik heb daar best wel eens geile fantasieën over gekregen en mij af gevraagd hoe het zou zijn om door zo grote dikke lul geneukt te worden. Maar Pablo hield altijd een gepaste afstand bij andere vrouwen en is dol op mijn zus, ik heb nog nooit iets vernomen of gezien van hem, waarvan ik dacht die rommel vast wel eens wat met andere vrouwen. Nu ik even kort toevallig de lul van zijn zoon had gezien werd ik daar gewoon een beetje geil van, zo grote slappe bijna zwarte aanziende halfbloed lul had ik nog nooit van zo dicht bij in het echt gezien. Ik was nog met de afwas bezig toen Roy fris ruikend in alleen zijn boxershort de keuken in kwam, ik wil even wat eten tante Els zei hij. Dan moet je kijken wat er is jongen zei ik, maar blijf jij er zo bijlopen vandaag vroeg ik, ja hoezo wat is daar mis mee reageerde hij. Er is niks mis mee lachte ik, maar ik ben hier nog wel even en heb ook zo mijn gevoelens als er zo mooie halfnaakte jongen in het rond loop zei ik toch best wel gedurfd van mezelf.

Nou u heb mij toch net helemaal naakt gezien lachte hij met zijn ondeugende donkere ogen, ik schaam mij niet voor u hoor, nee dat heb ik gezien begon ik wat zenuwachtig opgewonden te lachen. Ik moest even onder deze aandacht vandaan en liep de woonkamer in om nog wat afwas te pakken, toen zag ik ook een vrij volle asbak, terwijl Roy nooit rookt. Jij rook toch niet vroeg ik hem, nee hoezo vroeg hij toen hij met twee broodjes in zijn hand op de bank in de kamer ging zitten. O dat zei hij kijkend naar de asbak, ik heb gisteravond visite gehad en dat meisje rookte. Aha meneer heeft een gezellig feestje gehouden met zijn meisje lachte ik, nou nee hoor niet echt. Ik ken dat meisje nog niet zolang, maar zij loop zelf achter mij aan en toen wij hier samen waren deed ze ineens heel koel en wilde niks, ja praten en een film kijken maar dat kan ik ook samen met mijn vrienden. Wat had jij dan verwacht vroeg ik, nou gewoon een beetje geile met elkaar zei hij. En op je kamer zei je tegen mij dat je uit was geweest, ja dat ben ik ook zei Roy, maar daarna heb ik haar hier uit genodigd. In de discotheek zat zij mij constant op te geile en hier wilde zij niets meer. Ik vond dat Roy hier heel open tegen mij over sprak, ik zetten de afwas en glazen terug op de tafel en ging even naast hem zitten op de bank. Ik heb u nog geen eens een zoen geven vanmorgen lachte hij, nee dat klopt zei ik, daar ben je anders nooit zo zuinig mee, hij boog wat naar mij toe en gaf mij een grote kus op mijn wang, zo beter tante lachte hij weer met een beetje bravoure en ondeugd. Ik krijg meestal een zoen van hem als wij elkaar zien, wat hij vanmorgen waarschijnlijk toch ook een beetje geschrokken dat ik ineens voor hem stond gewoon vergeten had. Ik voelde wel, ook al was het maar kort zijn warme blote bovenlichaam tegen mijn arm. Dus je heb geen seks gehad met dat meisje vroeg ik toch best wel nieuwsgierig geworden naar zijn avontuurtjes, nee joh dat was niets, ik moet geen preuts meisje lachte hij, nee jij wil dat ze gelijk met jouw het bed induiken zeker lachte ik.

Dat ook weer niet, maar ik was geil op haar geworden, het was ook een mooi meisje en zij had mij zitten op geile, dus ik mocht verwachte dat zij zelf ook geil was, ze had mij op zijn minst even kunnen zuigen zei hij. Ik had zo nog nooit met mijn neefje gesproken, hij kwam over dat hij zich volledig op zijn gemak voelde. Toen ik langs zijn lichaam naar beneden keek ging er echt een heerlijke tinteling door mijn lichaam, zijn lul stond schuin omhoog in zijn boxershort.
Hij zag het aan mijn gezicht, ja sorry hoor lachte hij zelfverzekerd maar van dit praten word ik weer geil, vannacht is zij boos weg gelopen toen ik mijn broek voor haar open deed en zat ik hier ook al met een stijve lul. Zijn taal werd steeds grove, maar ik raakte steeds meer opgewonden van mijn neefje, zijn lul was ongelooflijk voor mij, nog verborgen in zijn boxer maar met een erotisch gehalte van heb ik jou daar. Zal ik je even pijpen hoorde ik mezelf in de verte vragen, meen u dat vroeg hij en deed gelijk met zijn hand zijn boxershort een stukje naar beneden waardoor er een zwarte paardenlul in mijn beleving de lucht insprong vlak voor mijn ogen. Vol ongeloof pakte zijn dikke grote zwarte lul vast, er kon makkelijk nog een hand omheen. Ik ging wat onderuit op mijn zijde liggen op de bank en begon heel voorzichtig zijn geweldige zwarte lat te likken. Zijn ballen zijn gitzwart en ook al enorm groot. De gehele balzak van mijn man, is ongeveer een bal van Roy. Ik weet nog heel goed terwijl ik bijna een jaar later deze gebeurtenis aan het opschrijven ben, dat ik zo geil en warm werd door heel mijn lichaam, dat ik zelf mijn blouse voor mijn neefje opentrok om hem met mijn tieten te laten spelen, terwijl ik verder ging met het voorzichtig aftasten van zijn paardenlul. Met twee handen een stukje om zijn ballen en lul heen probeerde ik zijn eikel in mijn mond te krijgen, ik moest hiervoor mijn kaken tot het uiterste openen. Het voelde aan of ik een grote mandarijn in zijn geheel in mijn mond had zitten toen het mij lukte zijn eikel helemaal in mijn mond op te nemen. Ik kon er voorlopig alleen maar op sabbelen zo weinig ruimte had ik in mijn mond over. Roy begon lekker met mijn tieten en tepels te spelen, scheuten van hevige opwinding trokken door mijn onderlichaam.

Dit was absoluut een buitensporige grote dikke lul, ik weet nu ook wat mijn zus bedoelde toen zij twintig jaar geleden tegen mij zei, dat nadat zij eenmaal aan Pablo, s grote lul gewent was geraakt niets anders meer wilde. Mijn neefje was op zijn 17e jaar nog geen eens mannelijk volgroeid en had nu al een lul van zeker 25 centimeter. Ik liet mij volkomen gaan, om niet in ademnoot te raken liet ik zijn eikel even voor wat die was en begon over de gehele lengte van zijn zwarte ook nog eens keiharde lul te likken. Ik spuugde op zijn ballen en likte mijn eigen spuug weer op, zijn machtige natte lul trok ik met twee handen af. Ik weet niet meer hoelang ik hiermee bezig ben geweest, maar het was behoorlijk lang, Roy begon onrustig met zijn billen te draaien, ik ga klaarkomen tante Els kreunde hij, kom maar lekker klaar jongen nodigde ik hem hiertoe uit, ik trok hem met mijn twee handen af zo hard ik kon. Ik wilde hem ook graag zien klaarkomen, hoe zou hij spuiten, hoeveel, kom maar hijgde ik. Zijn lul werd nog iets dikker net als zijn eikel, vlak voor mijn gezicht spoten er de eerste stralen uit zijn eikelspleet. Ik lag met mijn hoofd op zijn platte buik waar hij volledig overheen spoot, de laatste paar straaltjes kwam vol in mijn gezicht terecht, ik had het niet meer en verkeerde in volledige extase. O wat lekker kreunde Roy onderuit gezakt, zo lekker ben ik nog nooit afgetrokken, hij had nog wel mijn tieten stevig vast in zijn grote zwarte handen en kneep bijna mijn tepels eraf. In mijn slipje voelde ik mijn vocht vloeien, het moest kletsnat daar zijn. Ik bleef nog even lekker na spelen met zijn lul die nu iets in kracht afnam waardoor ik hem wat makkelijke kon pijpen, de laatste restjes van zijn sperma vond ik heerlijk smaken en zoog dit geil op. Heel je haren zitten onder mijn sperma tante Els lachte hij toen ik zijn hand door mijn haren voelde gaan, ja ik voel het zei ik, ik moet zo eerst onder de douche.

Ik wilde het eigenlijk nog niet, maar kwam overeind, alles plakte op mijn hoofd en in mijn gezicht. Ik voelde ook dat ik van alle opwinding moest plassen, mijn kutje stond in brand en mijn blaas liep bijna over. Ik moet echt even plassen en daarna douche zei ik, maar ik wil u ook verwennen zei hij met die lieve maar ook super opgewonden donkere ogen van hem. Dat mag je straks uitgebreid op bed doen zei ik, maar eerst ga ik nu plassen en douchen. Mag ik kijken als u plast vroeg Roy, van mij wel jongen als jij dat graag wil lachte ik. Samen liepen wij naar het toilet in de hal, mijn blouse stond open en mijn tieten hingen eruit toen ik mijn natte slipje onder zijn ogen naar beneden deed en mijn rokje op tilde om te gaan zitten. Mijn plas kletterde in het toilet, met een verheerlijkte blik keek Roy naar mijn spuitende urine wat uit mijn kutje spoot. Het staat u mooi zo kale kut zei hij bijna nog altijd beleeft, zijn zwarte nog steeds gillende paal stond nog steeds stijf vlak voor mijn gezicht. Ik was zo geil geraakt op mijn neefje en zijn enorme lul, dat ik het niet na kon laten om nog een paar kusjes op zijn dikke paddestoel te geven onder het plassen. Ik wilde zeker een keer geneukt worden door zo grote zwarte dikke lul, maar wel safe natuurlijk. Nu was ik samen met mijn neefje en wilde ik ook gebruik maken in al mijn opwinding van deze gelegenheid. Mag ik samen met u douchen tante Els vroeg hij. terwijl ik mijn kutje zo goed en zo kwaad dat ging probeerde droog te maken, ja hoor lachte ik. In deel twee beschrijf hoe wij verder gingen met elkaar nadat wij onder de douche geweest waren en waar mijn overtuiging vandaan kwam dat toen ik zwanger bleek te zijn, ik meende dat dit niet van de 17e jarige zoon van mijn zus kon zijn.

Inmiddels ben ik op 28 mei 2008 bevallen van een mooie gezonde halfbloed zoon en kwam mijn eenmalige slippertje aan het daglicht tijdens mijn bevalling in aanwezigheid van mijn man en zus. Ik heb mij hiervoor moeten verantwoorden tegenover mijn gezin en familie, maar nooit bekent dat mijn neefje Roy de vader is. Ook Roy denkt nadat ik mijn verzonnen biecht had gedaan, dat hij niet de vader is van Raymond.
Aantal keer gelezen:
2479
Beoordeel dit verhaal:
(10 beoordelingen)