Spannendverhaaltje.nl

Ontmoeting

-
24-08-2011
Dit verhaal is geschreven door Sjoerpieter Woudstra Ze, Winifred, Winny voor intimi, is eindelijk klaar en op weg naar Ullapool om eens een lekkere lange nacht door te brengen want ze is echt moe. In Newcastle met de ferry aangekomen heeft ze tegen de klok in zo’n beetje heel Schotland rondgereden om haar waren aan de man te brengen.
Voedingsgrondstoffen en specerijen waarmee de hele Alfa 159 vol ligt plus de nodige gratis monsters. Het ruikt daarom ook altijd lekker in de wagen. Edinburgh, Glasgow, of ‘Glaski’ zoals de Schotten het plegen te noemen, Dundee, Aberdeen en dan helemaal naar John O’Groats -genoemd naar de Nederlander Jan de Groot die in 1496 van Jacob IV van Scotland de veerrechten verwierf met de eilanden- en daar een weekendje verbleef om op de maandag weer tegen de klok in in zuidelijke richting vertrok.
Niet voor de eerste keer dat ze hier kwam en weer valt het desolate landschap haar op terwijl ze op de zeer smalle weg rijdt. Deze ‘single track roads’ geven haar een part gevoel omdat je, als er een auto van de andere kant nadert, de eerste die een inhaal inham, een ’passing place’, ziet de ander met groot licht een seintje geeft. Dat is tot nu toe slechts twee keer gebeurd en voor de rest is ze alleen maar met zichzelf bezig.
Ze moet nodig en wacht tot ze een gelegenheid ziet, zet de Alfa langs de kant en gaat heerlijk ontspannen haar blaas legen. Ze zit op A835 en heeft tot nu toe als tegenliggers een wagen van British Post gezien en een schoolbus.
Nog 8 landmijltjes naar Ullapool voor enige rust en ziet dat ze vroeg is. Rond de klok van enen ziet ze de eerst huizen aan de horizon. Nu is het zaak haar hotelletje te vinden, Ardvreck, dat even ten noorden van het plaatsje ligt. Het ligt ruim een kilometer voor Ullapool zelf en ze ziet het van een afstand al liggen. Het ziet er leuk uit en loopt naar binnen voor een kamer voor een dag of twee bij de dame die haar inschrijft en even de gegevens van haar paspoort noteert.
Ze blijkt de enige gast te zijn al zijn bijna alle kamers bezet maar dat zijn vissers die op hun boot blijven slapen. De vrouw schrijft haar in en zegt dat het diner om 18.00h is.
Nadat ze wat heeft gegeten en gedronken neemt ze het ervan en omdat het nogal warm is, zelf hier in het hoge noorden, ligt ze luchtig gekleed op een zonnestretcher.
Bij het diner blijkt de vrouw te zijn verdwenen en wordt ze bediend door een knappe Schot van rond de dertig lentes. Ze eten met zijn tweeën en hij blijkt een aangename causeur te zijn die het hele weekend de honneurs waarneemt. Zijn zus, die was het namelijk, is ook een weekendje weg. Ze zijn met zijn tweeën.
Na het eten vraagt Simon, zoals hij heet, of ze zin heeft in een wandelingetje en de benen even strekt. Ze trekt wat makkelijks aan en haalt voor de eerst keer haar bustehouder met tepelopeningen te voorschijn en haar kruisloze slip. Kijken of hij daar tegen kan.
Hij maakt voordurend complimentjes en ze komen terecht op een klein strandje en ze laat zich languit vallen. Ze voelt hoe haar tepels hard worden door het zachte schuren tegen haar T-shirt en hoopt dat het Simon ook opvalt. Languit op het strandje van Loch Broom, het Broommeer.
Hij staat op de rand van land en water en kijkt haar aan. Ze ligt met wat opgetrokken knieën en dus moet hij tegen haar kont kunnen aankijken. Ze doet haar benen wat uit elkaar, hopelijk komt haar kruisloze slip nu in het zicht.
Op haar rug liggend met de ogen dicht voelt ze ineens een paar lippen op de hare ”You like this”vraagt hij zacht?
Óf ze het goed vindt! Dan voelt ze een hand tussen haar dijen die langzaam omhoog klimt en haar klit beroerd.
“Don’t let we stay here” fluisterd hij en trekt zijn hand terug, steekt zijn handen uit en trekt haar overeind. Ze lopen terug naar het hotel en hij gaat haar voor naar boven en naar zijn eigen slaapkamer.
Hij doet zijn T-shirt uit en maakt zijn broek los, Winny heeft zich al van alle kledingstukken bevrijd en staat met haar zwaar behaarde kut naakt voor hem. Met een sierlijke zwaai trekt ze zijn slip naar beneden en zwiept er een keiharde stijve pik schuin omhoog. Ze kan een kreetje niet onderdrukken bij het zien van een dergelijk grote pik. Hij staat zo stijf omhoog dat zijn eikel al helemaal bloot is. Een schitterend gezicht zo’n potente man.
Voor ze het zichzelf bewust is begint ze hem al af te sjorren en gaat zijn hand tussen haar benen op zoek naar haar gevoelige plekje. Ze is begiftigd met een redelijk grote klit die al tussen haar kutlippen doorpiept.
Godsamme wat is ze geil!!!!
Naast elkaar liggen elkaar kussen bevoelen ze elkaar zij met haar hand om de nauwelijks te omvatten pik van hem, hij gaat met zijn vingers over haar nu goed zichtbare klit.
Dan gaat hij op zijn rug liggen en trekt haar averechts over hem heen. Hij duikt met zijn hele gezicht in haar kut terwijl zij zijn enorme vleespaal begint te bewerken. Moet dat straks haar kut in??? Ze ziet wat vocht uit zijn pik omhoog komen en zelf wordt ze ook knapjes nat en probeert haar knieën nog verder uit elkaar te doen om hem nog makkelijke toegang tot haar natte spleet te geven. Ze voelt zijn tong over haar klit gaan en steekt hem zelfs behoorlijk ver haar kut in en zij bewerkt zijn zwaar geaderde pik alsof het de laatste keer is.
Het wordt tijd om zijn vleesstaaf in haar mond te nemen en dan zijn ballen te bewerken. Het is me een bekkie vol met vlees en ze bewerkt met haar tong zijn plas-en spermagaatje waar hij nog veel hitseriger van wordt.
Dan is het tijd om eens lekker goed te neuken. Legt haar op haar rug en steekt, heel voorzichtig de kop van zijn reusachtige lul tussen haar kutlippen. Echter, hij glijdt met gemak tot aan zijn ballen in haar natte liefdesgrot. Om nog meer van zijn vlees binnen te krijgen trekt ze haar benen ver op, wordt haar kut in de lengte korter en stoot hij nog even dieper en voelt dat zijn enorme gevaarte tegen haar baarmoeder aanstoot.
Ze zijn beiden oergeil en genieten met volle teugen van elkaar. Dan wil hij haar op zijn hondjes neuken en zet haar op haar knieën en duwt alweer heel voorzichtig zijn pik naar binnen. Weer glijdt hij zonder enige weerstand naar binnen en leunt over haar heen. Met een hand op bed bewerkt hij met zijn andere hand haar klit.
Overmand door een heerlijk intiem gevoel laat ze zich zakken en hangen haar grote tieten met de tepels op het bed. Dan begint hij ook haar grote tieten te bewerken, draait heerlijk met haar tepels en ondertussen haalt hij zijn pik bijna uit haar warme grotje om hem er dan weer met een forse stoot in te stoppen. Ze kreunt van genot.
Ze wil nu wel het onderste uit de kan en dwingt hem op zijn rug en gaat schrijlings op hem zitten met zijn pik plat tegen zijn buik waar ze overheen schuift. Op die manier wrijft zijn pik langs haar nu echt gezwollen clitoris wat beiden een heerlijk gevoel geeft. Dan schuift ze naar achteren en begint zijn pik lekker te masseren. Zelden zo’n enorme grote piemel gezien, ze krijgt met moeite haar hand er om heen. Ze spugt er op om hem lekker glad te maken en begint hem af te trekken. De kop van zijn lul is nu roodblauw en een genot om te zien. Zo zie je ze niet veel en ze geniet met volle teugen. Inmiddels is hij begonnen met het masseren van haar behoorlijke grote tieten en draait weer met haar tepels die nu glashard zijn. Haar dubbel D-cup tieten hangen heerlijk als zware klokken naar beneden en gaan een beetje heen en weer. Als ze het rijden zat is probeert ze zijn enorme vleesstaaf in haar kut te frommelen. Die is op deze manier nóg groter dan ze dacht maar krijgt hem er toch in en gaat heel langzaam op en neer. Als alles lekker nat is gaat het ineens veel beter en begint ze heerlijk op zijn pik te wippen. Bijna er helemaal uit en dan weer heel diep erin en tegelijkertijd haar nu echt gezwollen klitje te bewerken.
Dat gaat zo een tijdje door maar ze wil nu wel eens helemaal klaarkomen en gaat weer geheel ontspannen plat op haar rug liggen en trekt haar benen maximaal op. Ze zegt tegen hem dat hij haar moet klaarneuken en dan zal ze hem met het handje doen.
Daar heeft hij wel oren naar en begint regelmatig te pompen in haar ontplofte mol. Af en toe moet hij toch even wachten om niet klaar te komen en zo gaat het niet.
Hij dwingt haar haar benen bij elkaar te doen en recht omhoog en pakt haar enkels vast en dat werkt wel want ven later voelt hij dat ze nog natter wordt dan ze al is en dat gaat nog maar net goed. Dan moet ze even uithijgen want ze is bijna uitgewoond.
Met zijn knieën wat uit elkaar begint ze hem heel langzaam af te trekken en af en toe met slechts één vinger te plezieren. Ook haar tong komt aan de beurt en probeert het puntje van haar tong in zijn gaatje te persen.
Ze blijft verbaasd te zien hoe groot een harde pik kan zijn en gaat hem een beetje plagen. Er komt wat voorvocht uit zijn lul en deze begint wat te steigeren. Simon begint te kreunen en zijn benen te trillen.
“Make me come” schreeuwt hij het uit maar dat is Winny toch niet echt van plan. Ze blijft met voorzichtige aanrakingen en strelingen zijn pik teisteren totdat ook zij het genoeg vindt, gaat op zijn buik zitten en dan serieus proberen hem klaar te krijgen.
Met mond en handen voert ze de spanning op totdat ze denkt dat hij zo ver is en dan nog slecht de kop van zijn lul met haar vingertoppen beroert.
Als of er een explosie is vliegt zijn neukvet door de kamer, meters ver en niet zo’n klein beetje ook. Overal witte klodders tot bijna op het plafond aan de muren. Als de grootste hoeveelheid is gespuid neemt ze zijn lekkere ding weer in haar mond want sperma smaakt af en toe toch lekker maar waakt zich het door te slikken.
Beiden zijn behoorlijk moe en Simon stelt voor om samen onder de douche te gaan. Ze gaat er op in en even later voelt ze de warme stralen op haar brandende huid. Dan moet ze haar handen tegen de tegelwand zetten, een beetje voorover staan en haar benen ietsjes uit elkaar. Inmiddels heeft hij weer een behoorlijke stijve, gewoon al van het gezicht op Winny met haat stevige grote tieten, en drukt zijn lul weer in haar kut achter haar staande.
Gelukkig kunnen vrouwen meerdere keren klaarkomen en zo gebeurd het ook. s’Avonds drinken ze een lekkere borrel, de volgende ochtend is zijn zus weer terug op het honk maar Winny heeft voor een hele poos genoeg gehad. De Zondag geniet ze weer van het mooie weer en maandagochtend, minder mooi en er dreigt regen te gaan vallen, stapt ze op om 10.00h. Weer achter het stuur op weg naar de ferry. Het lijkt wel alsof ze nog steeds die harde staaf van Simon in haar kut voelt branden en rijdt met een zeer voldaan gevoel naar de boot toe.
Aantal keer gelezen:
668
Beoordeel dit verhaal:
(10 beoordelingen)