Spannendverhaaltje.nl

Ontmoeting met Sonja

-
21-08-2010
Het was vrijdag en ik had een ontzettend geile bui. Ik besloot een bezoekje te brengen aan Sonja. Sonja is een leuke zuid amerikaanse dame, mooi postuur, c-cup en heerlijke billen. Ik belde bij haar aan en hoorde haar vrolijke stem naar beneden roepen, wie is daar. Hoi Sonja, ik ben het Rene. Kom boven lieverd, heb nog een lekker bakkie staan. Ik toog de trap op naar de 2e etage en trof Sonja in de deuropening in een leuke doorkijkblouse en een strakke rok. Hoi lieverd begroette ik haar, hoe is het met je. Met twee zoenen begroette we elkaar en liepen de huiskamer binnen. Wat brengt je hier Rene, ik lispelde iets van ik was benieuwd hoe het met je was. Waarop Sonja zei, je bent zeker weer geil.
Je valt ook met de deur in huis, hoe weet je dat, dat zie ik aan je ogen en die strakke bobbel in je broek. Ze trok me aan mijn hand naar haar toe en zoende me uitbundig op mijn mond en nodigde mijn tong uit om een hernieuwde kennismaking met die van haar. Ondertussen dwaalde mijn handen af naar haar strakke kont en schoof ik behendig mijn handen onder haar rokje op haar strakke billen en voelde alleen een string in haar bilspleet. Ze verschoof haar billen een stukje en zo gleed ik simpel met mijn vinger haar kutje binnen. Die was al aardig vochtig, jij mag ook niet klagen, je kut stroomt over van kutsappen. Ben al een paar dagen niet klaargekomen Rene en ben natuurlijk ontzettend geil als ik die lekkere pik van je voel.
Je hebt wel zin in een potje sex, met jou altijd rene was haar directe antwoord. Kom mee naar mijn slaapkamer dan maken we het ons gemakkelijk. Onderweg naar haar slaapkamer knoopte ze haar blouse los en liet haar rok van haar benen afglijden en liep ik achter het heerlijke strakke lichaam aan verhuld in een string en een bh. Ik liet me niet ongemoeid en schopte me schoenen uit en trok gauw mijn shirt over mijn hoofd. Bij binnenkomst in haar slaapkamer draaide ze zich naar me om en zei Sonja, Rene ik ben nu even helemaal van jou, neem me en laat me lekker klaarkomen. Ik nam haar in me armen en we begonnen met een heerlijke tongzoen, terwijl mijn handen haar van haar bh ontdeden en ik haar heerlijke knoppen kon betasten. Ondertussen ging ze met haar handen op zoek naar mijn lul en binnen 5 seconden had ze mijn broek en onderbroek nar beneden en begon ze mijn lul te masseren me haar hand. Ik werd hier ontzettend geil van en schoof met mijn handen van haar borsten naar haar heerlijke strakke billen. Langzaam trok ik haar string over haar billen naar beneden en zocht met mijn middelvinger haar warme plekje tussen haar kutlipjes op. Dit bracht meteen een siddering teweeg en ze begon langzaam ritmisch te bewegen tegen mijn vinger aan.
Ik stapte uit mijn op de grond liggende broek en onderbroek en duwde Sonja achterover op het bed en belandde zelf bovenop haar. Ik begon haar heerlijke tepels te likken. Mijn lul schoof over haar buik en ze duwde haar kutje tegen mijn harde pik aan. Zo schuurde we een tijdje met onze geslachtsdelen over elkaar heen, waarbij het gehijg van Sonja al aardige vormen aan nam. Ik zakte iets naar beneden en kwam met mijn gezicht tussen haar benen terecht, langzaam bracht ik het puntje van mijn tong bij haar naar binnen en kreeg meteen een stoot van haar bekken te verwerken. Ohh Rene pest me niet zo, lik me klit, laat me klaarkomen. Ik voldeed aan har vezoek en draaide met mijn tong cirkeltjes om haar klit, waarbij ik steeds even haar klit tussen mijn lippen nam om er op te zuigen. Dat bracht bij Sonja de nodige geilheid teweeg. Ohh ja geile beer je weet wat ik lekker vind, zuig er maar lekker aan, laat me maar lekker klaarkomen. Ondertussen bracht ik een vinger naar binnen en bleef met mijn tong haar klit bewerken. Heftig ritmisch stotend werd Sonja steeds geiler en begon ze geile taal uit te slaan. Ooh rene kom zuig aan mijn klit, steek die vinger diep in mijn kut, laat me sappen lekker stromen. Ooh kom op geile beer, laat me komen. Ze begon wild te schokken en haar lichaam kondigde haar eerste orgasme aan. Jaah rene, lekkere schat ik ga komen, blijf aan mijn klit zuigen geile beer, zuig me leeg.
Ik voelde haar sappen op gang komen en trok mijn mond van haar klit maar bleef met mijn vingers haar klit stimuleren. Ze begon nog wilder te schokken en nu kwam de explosie, ze spoot met krachtige stralen haar sperma uit haar kutje vandaan over haar benen en tegen mijn gezicht. Ooh lekker geile beer, wat doe je dat toch lekker, elke keer weer weet je me te laten spuiten. Langzaam naschokkend kwam ze tot rust en boog ze zich naar me toe en gaf me een geile tongzoen waarbij ze haar eigen kutsappen proefde. Dat smaakt lekker, nu ben jij aan de beurt geile beer.Ik ga je lekker pijpen en je pik leegzuigen. Ze nam mijn lul tussen haar lippen en zoog hem tot aan de schacht haar mond in, lang en diep zoog ze hem op, dit was hemels. Ondertussen speelde ze met mijn ballen en liet haar tong over mijn eikel glijden. Een heerlijk gevoel, kreeg dan ook het idee dat ik dit niet lang vol ging houden. Sonja ging steeds sneller pijpen en mijn eerste kriebels begonnen al te komen, ooh Sonja ik ga komen kondigde ik aan, Sonja liet zich niet van de wijs brengen en verhoogde het tempo. Ik voelde de eerste stralen komen en het voelde aan of ze uit mijn tenen kwamen. Met een gigantisch salvo spoot ik de eerste straal achter in Sonja’s keel, die hevig slikkend door ging met pijpen. Ook de volgende straal spoot haar keel in, daarna trok ik mijn lul uit haar mond en drukte die tussen haar ferme borsten, die de volgende stralen te verwerken kregen. De spetters vlogen tegen haar kin en neus aan en ik bleef mijn pik heerlijk tussen haar borsten schuiven tot de laatste klodders mijn lul hadden verlaten. Jezus rene dat was wel een hele behoorlijke lading. Het was ook ontzettend geil Sonja.
Lekker in elkaars armen liggend kwamen we weer op krachten. Nadat wede sperma spetters hadden verwijderd begonnen we elkaar op te warmen door elkaar te zoenen over het hele lichaam. Toen Sonja met haar tong mijn navel bewerkte begon er iets te groeien, he hij wordt weer groot Rene, wat nu jongen. Ik weet het niet Sonja, maar laat eens kijken of hij tegen donkere ruimtes kan. We gingen op onze zij liggen en ik stootte met mijn stijve pik tegen haar kutlipjes aan. Hij heeft moeite om binnen te komen Rene, wacht maar Sonja daar weet ik iets op. Ik bracht snel mijn hand maar mijn pik en duwde die met een krachtige stoot tussen haar kutlippen. Voelt dit beter Sonja, dit voelt goed rene, als of hij niet weg is geweest. Langzaam begonnen we te penetreren, waarbij we elkaar diep in de ogen konden kijken. Lekker geil Sonja, mjn pik in je kut, lekker warm dat gaatje van je, hij is ook zo lekker hard en warm rene. Denk je dat je me in hogere sferen kan brengen met die lul van je. We gaan ervoor Sonja, ik ga je lekker uitgebreid neuken totdat je niet meer kunt. Oooj ja rene neuk me zo lang en zo hard mogelijk. Ik begon sneller te penetreren en Sonja begon steeds harder terug te stoten, elke keer als ik mijn lul weer uit haar kut schoof, drukte ze met haar bekken weer terug over mijn lul. Net of ze wilde zeggen, niet eruit halen, laat hem nu zitten. Dit tempo begon steeds sneller en wilder te worden, Sonja begon te kroelen en geile taal uit te slaan, ik wist dat ze op het punt stond om klaar te komen. Ooh rene ga door, stoot harder en sneller, laat me komen geile beer met je lekkere geile pik, laat mijn kutje stromen. Wild penetrerend bereikte ze haar tweede orgasme, ik voelde de kutsappen langs mijn pik stromen.
Nadat haar ademhaling weer wat rustig werd, trok ik mijn stijve pik uit haar kut en drukte mijn met haar kutsappen vochtige pik tegen haar sterretje aan. Ooh geile beer je wil mijn kontje neuken. Nou kom maar op dan, steek die lekkere pik maar in mijn donkere smalle gaatje. Ik drukte mijn eikel tegen haar sterretje en langzaam schoof deze bij haar naar binnen. Dit was een hemels gevoel, beetje bij beetje schoof mijn pik haar kontje binnen. Ooh rene, hij moet nog even wennen aan je dikke pik, maar hij vind hem wel lekker hoor, Langzaam begon ze met haar sterretje te knijpen waardoor mijn pik een heerlijk gevoel ervoer. Ik ga je kontje netzo neuken als je kutje Sonja, kom maar rene laat me kontje maar voelen hoe hard je pik is. Ik begon het neuktempo op te voeren en merkte daarbij dat Sonja’s kutje begon te lekken. He geile teef, je lekt, vind je het gek rene, je neukt me ook zo lekker. Kom neuk me harder en vinger mijn kutje. Ik begon wilder te neuken en onderwijl stak ik drie vingers in haar kut om haar kut te stimuleren. Het leek wel een waterval wat een vocht stroomde er door haar kutje. Ooh rene wat doe je dat toch lekker. Voel je met je vingers je pik aan de andere kant, inderdaad als ik mijn vingers diep in haar kut bracht kon ik mijn pik voelen in haar kontje.
Mijn pik begon al behoorlijk vochtig te worden van dat nauwe kontgaatje van Sonja en het duurde dan ook niet lang meer voordat mijn orgasme zich aankondigde. Ooh Sonja ik geloof dat ik ga spuiten. Kom maar rene geef mijn kontje maar de volle sperma lading, geef me die warme stralen. Diep stotend kwam de eerste golf in haar kontje terecht en de tweede golf bleef hangen aan de rand van haar gaatje toen ik mijn pik uit haar kont trok, de volgende stralen belandde op haar zij en billen. Kom rene blijf me vingeren mijn orgasme nadert. Ik bleef haar kutje penetreren met drie vingers, maar ze wilde meer, geef me je hele hand, duw je hele hand in mijn kut. Ik duwde mijn hele hand naar binnen en deze werd opgeslokt tot aan mijn pols, dat was een geweldig gezicht. Ze stootte met haar onderlichaam tegen mijn hand aan die diep in haar kut zat geplaatst en kondigde haar orgasme aan met een wilde kreet. OOh ja rene het komt, ik trok mijn hand uit haar kut en hoorde het soppende geluid en nog geen seconde later spoot het kutsap met een boog uit har kutje. Heig schokkend en trillend volgde nog 3 van die stralen en toen kwam ze tot rust. Ooh rene wat heb je met me gedaan, ik heb nog nooit zo lekker sex gehad. Sonja ik heb een vrouw nog nooit zo zien spuiten. Je bent echt een sex beest, je bent mijn sex tijgerin.
Aantal keer gelezen:
643
Beoordeel dit verhaal:
(10 beoordelingen)