Spannendverhaaltje.nl

Ontmoeting in de trein

-
16-08-2010
Op mijn reis terug naar huis zat ik rustig in de trein. Tegen over me een Indische vrouw van ongeveer 40 jaar. Ik merkte op'n gegeven moment op dat ze naar me glimlachte, ik lachte terug en ging verder met lezen. Even later keek ik voorzichtig naar haar en ze lachte alweer naar mij, leuk dacht ik en glimlach weer terug. Ik bleef haar even aankijken en toen liet ze haar ogen naar mijn kruis gaan en glimlachte weer en keek mij direct daarna aan. Ik merkte dat ze naar mijn bobbel in m'n broek aan het kijken was. Ze bleef echter naar mij kijken, ik wist me eigenlijk geen raad in de volle trein. Bij aankomst op het station stond ik op en ze liep mij achterna, stapte de trein uit en ze volgde mij.
Buiten het station merkte ik dat ze mij nog steeds volgde, ze liep ongeveer 10 meter achter me. Ik bleef stil staan en ze stapte op mij af. We begonnen 'n praatje en ze zie me dat ze mij wel leuk vond, ik kreeg de indruk dat ze alleen maar geÔnteresseerd was in mijn lul. Dat bleek wel toen ze mij bij m'n kruis pakte. Inmiddels had ik al 'n stijve gekregen, dit voelde zij gelijk en maakte direct mijn broek open, pakte mijn lul en begon mij langzaam af te trekken. Dat voelde heerlijk, inmiddels had ik 'n hand in haar broek gestopten voelde haar natte kutje, ze dreef helemaal. Ik begon haar te vingeren zomaar in in het park waar we doorheen liepen, gelukkig was het later op de avond rustig daar.
Ze zakte door haar knieŽn en nam mijn lul in haar mond, ze begon mij zomaar te pijpen in het park, inmiddels stond ik op springen en kwam heerlijk klaar, ze slikte alles door en likte nog even aan mijn weer slap wordende lul. Ze stond weer op en toen kon ik haar voor het eerst'n lekkere zoen geven. Ik vingerde haar naar een orgasme en ze werd helemaal wild van geiligheid, ze trilde helemaal toen ze klaarkwam in m'n armen. Na onze kleren weer gefatsoeneerd te hebben hebben we afscheid genomen, ik weet helaas haar naam niet, maar hoop haar wel weer eens tegen te komen in de trein.
Aantal keer gelezen:
813
Beoordeel dit verhaal:
(10 beoordelingen)