Spannendverhaaltje.nl

Ontheffing

-
16-08-2010
Er werd aangebeld. “Hè”, dacht ik geërgerd , “wie belt daar nou weer”? Kort daarvoor hadden er een twee mannen voor de deur gestaan die mij een goedkoop contract met een energiemaatschappij kwamen aansmeren. “Geen interesse”, had ik gezegd,”ik word ziek van die colporteurs die mij telefonisch of aan de deur iets proberen te verkopen”. “Als ik iets nodig heb geef ik wel een seintje”! Mijn ergernis verdween toen ik zag dat mijn stiefdochter voor de deur stond. “Kom binnen, Gerda”, verwelkomde ik haar,”wat voert je hier heen, je moeder is niet hoor”! “Moet dat dan pa”, was haar antwoord, “ik was in de buurt en heb wel trek in een kop koffie”. “Natuurlijk meid, gezellig, kom er in, ik zal wel verse koffie zetten”.
Gerda nam plaats op de bank en ik ging in de keuken aan slag om koffie te zetten. Daarna joeg ik de kat uit mijn stoel en nestelde mij daarin. “En hoe staat het ermee, Gerda, gaat alles een beetje naar wens”vroeg ik. “Och, pa, er blijft altijd wel wat te wensen over, maar verder gaat het wel lekker”, antwoordde zij met een lach. “Leuke meid, toch” dacht ik, “als 35 jaar jonge uitgave van haar moeder”. “Lekkere borsten, niet al te slank, vrolijk, open.”.”Maar”, dacht ik, “je mag er alleen maar naar kijken, maar aankomen niet”. “Zo, Gerda, was je voor boodschappen in de stad”? Informeerde ik. “Ook, ook” was haar antwoord, “maar ik heb ook een piercing laten zetten”. “Een piercing”!? Zelf heb ik daar niet zoveel mee, maar ja ,de moderne vrouw kan niet zonder.
Als is het zo dat wij, als het om zulke zaken gaat, behoorlijk openhartig spreken over dergelijke zaken. Zo wist ik ook dat zij een piercing in in borsten en navel had, dus informeerde ik geïnteresseerd waar deze piercing nu te vinden was, naar mijn idee bleven er niet veel plaatsen over om dit soort metaalwaren kwijt te raken. “Wat dacht je stiefpapa ” lachte Gerda. “Nou, nou”, dacht ik ,maar vroeg een beetje schoorvoetend “.”Durf het bijna niet te vragen, maarre daar heb je toch niks aan met al dat haar, daar” Om deze opmerking moest Gerda smakelijk lachen. “Pa, je bent een schat, maar ook een beetje van de oude stempel”.
“Weet je dan niet de moderne meid zich van onderen kaal scheert?” Ik moet zeggen dat ik een blos op mijn wangen kreeg van die opmerking, natuurlijk had ik daar wel eens van gehoord, maar die nieuwigheid hoorde nu eenmaal niet echt bij mij. Gerda legde lachend uit dat het nodig was omdat ik daar ook een tattoe heb laten zetten. “Goh,” daar een tattoe. Wond me eerlijk gezegd wel een beetje op. “Ga je daarvoor met je benen wijd, bij zo'n baardige en tatoeëringen overdekte vent ”? Heb je daar geen moeite mee”. Gerda schudde glimlachtend van nee. “Wat voor een tattoe heb je dáár laten zetten, Ger?” Weer lachte zij.”Ik vind 'm erg grappig, je mag 'm wel zien ”.
Nu kreeg Gerda een duidelijke blos op haar wangen, maar zij scheen zich te vermannen. “Wil ik wel.” wist ik een beetje moeizaam uit te brengen. Hoewel ik zo monogaam ben als de pest, raakte ik onderhand aardig opgewonden van dit gesprek en mijn jongeheer kreeg behoorlijk last van groeistuipen. “Nou laat maar even zien, wat zo grappig is aan je tattoe” lachtte ik quasi nonchalant. Gerda liet zich onderuitzakken op de driezitsbank en begon langzaam de bovenste knoop van haar broek los te knopen en deed tergend langzaam haar rits naar beneden. Dit had ik nooit kunnen dromen, dat me dit zou overkomen. Natuurlijk heb ik in de jaren dat ik met haar moeder getrouwd ben, haar bekeken en ook wel eens iets gefantaseerd, maar dit! Mijn pik nam ondertussen grote vormen aan en ik raakte zeer opgewonden.
“Moet ik even helpen, Gerda, til je billen maar even op en zal ik je broek maar even helemaal uittrekken” vroeg ik gedienstig. Toen zag ik haar tattoe en piercing en schoot in de lach. Mijn stiefdochter lachte met mij mee, “Grappig he,” lachte zij Boven haar kaalgeschoren kutje prijkte een tattoe van een verkeersbord. “verboden voor alle verkeer”. “Erg leuk”, zei ik, “maar is zo'n piercing nu wel lekker, mag ik even voelen”? Bij mij waren alle remmen nu los. Ik pakte Gerda onder haar benen en legde haar op de bank. Ik ging op mijn knieën en keek haar nogmaals vragend aan. Zij knikte. Voorzichtig raakte ik de piercing aan en vervolgens betastte ik de tattoe. Ik hoorde Gerda zuchten, ik keek haar nogmaals aan. Ze knikte weer.
Zij kreunde toen ik zachtjes over haar kale schaamlippen streek, die duidelijk blijk van opgewondenheid gaven, toen ik dan ook met mijn vinger wat dieper tussen haar lippen drong voelde ik hoe nat zij waren. Ik keek haar aan. “Stoute meid, je wist dat ik alleen thuis was” en stopte mijn wijsvinger in haar natte kutje. Nu kreunde zij luider. “Stop je andere vinger daarbij”, smeekte zij. Ik voldeed met graagte aan haar verzoek en neukte haar met drie vingers, met grote halen. Met graagte snoof ik haar geuren op, boog me en sabbelde zacht aan haar piercing en begon met mijn tong haar clitoris te bewerken terwijl mijn vingers met graagte haar grotje neukte. Gerda begon steeds luider te kreunen en kroelde met haar handen door mijn haar.
“Heerlijk, lieve stief, ik kom bijna klaar” Terwijl ze dat zei voelde ik heftig orgasme om mijn hand, “Wat heb je me lekker verwend, pa”, zei ze zachtjes, toen ze lag bij te komen, “nu ben jij aan de beurt”! Zullen we dan maar even naar boven gaan, daar heb ik een lekker bed staan. Zonder het antwoord af te wachten greep ik haar bij de hand. Gedwee liet zij zich mee de trap op geleiden. Eenmaal boven gekomen trok ik mijn trui en shirt uit terwijl Gerda een beetje ongeduldig aan mijn broekriem stond te rukken en mijn broek naar omlaag trok. Zij omvatte mijn lul en maakte een aftrekkende beweging, terwijl ik haar trui en bh uitttrok.
Gerda zakte vervolgens door haar knieën en begon mijn bijna op barsten staande pik met haar tong te bewerken. Nu was het mijn beurt om te kreunen, die meid die kende het klappen van de zweep. Heerlijk! Steeds verder omvatte zij met haar lippen mijn jongeheer. “Gerda”, kreunde ik, “geldt dat verkeersbord ook voor geslachtsverkeer ” Ik voelde haar knikken. Zij liet mijn parmantige jongeheer uit haar mond glippen, keek mij lachend aan, “ja, ook voor geslachtsverkeer, maar jij krijgt van mij ontheffing” Voor mij het teken om haar op bed te leggen. Zo stond ik daar met mijn opgeheven lid en bekeek mijn stiefdochter in al haar pracht Mijn aandrang om haar te neuken was onweerstaanbaar. “Kom maar, zoals je weet ben ik gesteriliseerd”.
“Nou dan zijn we dubbel beveiligd, want voor mij geldt hetzelfde”, was mijn antwoord. Ik ging op mijn knieën op het voeteneinde van het bed zitten en kroop van daaruit omhoog, onderwijl haar kussend en strelend over de gevoelige plekjes. Ik begroef mijn hoofd in haar kruis en liet mijn tong en neus zijn werk doen waardoor Gerda weer erg opgewonden raakte. “Ik wil nu je pik voelen, stief” zuchtte zij. Dit verzoek wilde en kon ik niet onbeantwoord laten en ik kroop omhoog tot ik voelde hoe mijn eikel in aanraking kwamen met haar warme kutsappen. Voor mij het sein nu aan te vallen. In één keer drong mijn pik haar grotje binnen terwijl onze monden elkaar vonden en onze tongen elkaar omstrengelden. Deze intense neukpartij veroorzaakte bij ons beiden een diep orgasme, waarbij een vulkaanuitbarsting, vergeleken, maar kinderspel was.
Aantal keer gelezen:
597
Beoordeel dit verhaal:
(10 beoordelingen)