Spannendverhaaltje.nl

Online opgeilen

-
21-08-2010
Eerst geilen via de comp en dan het echte werk. Zoals iedereen had ik ook een computer aangeschaft. Ik hoorde van iedereen over icq en dat dat zo leuk was. Maar dat het zo leuk en lekker kon worden heb ik nooit geweten. Elke dag zat ik te chatten met bekenden mensen die ik kende van schoolplein of gewoon via winkelen. Andere mensen konden mij opzoeken via naam of provincie. En aangezien ik toen in Amsterdam wonde werd ik vaak opgezocht. Zo ook die ene avond. Ik kreeg een briefje van een vrouw en dat begon zo: Hoi mag ik je wat vragen ben jij echt een amsterdamse? IK schreef terug dat ik dat echt was en wat ze wilde. Nou ze schreef een heel lang briefje ze kwam uit het noorden van het land en ging vaak met haar man naar amsterdam om te stappen of ik nog iets leuks wist. Ik gaf haar wat leuke dingen door en ze ging weer offline een paar dagen later kwam ze weer online en ik kreeg een briefje met: Hallo heb je het druk of heb je ff tijd? Ik schreef terug dat ik wel tijd had hoor en wat bleek het was die vrouw haar man. We hebben de hele avond zitten praten over van alles en nog wat en kwa praten was het een leuke vent beter dan de man die ik naast me had zitten. Na ongeveer 2 weken praten begon ik toch wel kriebels te krijgen en wilde wel een foto zien. Ik kreeg een foto toe gestuurd en wat ik toen zag jemig wat ene vent een kanjer eerste klas en ik voelde in mijn lichaam van alles gebeuren wat ik nog nooit had gevoeld. Ik zei het ook eerlijk tegen hem dat ik hem een spetter vond. Hij mij dus ook nadat ik hem ene foto had gestuurd en al gauw ging het gesprek over op sex. Hij vroeg wat ik zoal deed in bed en wat ik met zou doen. Ik begon het hele verhaal te schrijven.
Ik zou eerst je lekker zoenen met me tong je hele mond afgaan langzaam verdwijn ik met hand naar beneden en wrijf lekker over je lul totdat hij lekker hard en geil word. IK glij nu met me tong over je borst heen en ga langzaam naar je navel. Bij je navel aangekomen lik ik langzaam naar beneden en begin aan je eikel te likken ik lik je lul alsof het een lolly is ik doe langzaam mijn lippen over je eikel en begin zachtjes te zuigen en ga steeds sneller en sneller. Ik neem je ballen in me mond en lik je ballen zuig aan je ballen net zolang tot je gek word van geiligheid en mijn smeekt om je te pijpen. Ik ga terug naar je eikel en begin je nu echt te pijpen eerst heel langzaam en daarna heel snel je komt klaar en ik heb een mond vol met je lekkere geile sperma en slik het gretig door. Toen ik dit allemaal schreef naar hem ging me fantasie echt op hol en ik bracht een hand naar me string en ik voelde dat me kut heel erg nat was. Ik bedacht me geen moment en wilde klaar komen. Ik streelde me hard geworden klit en me lichaam begon te schokken langzaam breng ik 1 vinger naar binnen daarna nog 1 vinger erbij me kut was nu goed gevuld en ging hard en snel in en uit me kut met mijn andere hand bewerkte ik mijn geile klit en ik voelde dat ik giga ging klaarkomen. Begon te beven en schokken en zachtjes te kreunen en mijn kut kneep open en dicht en een straal geil kwam mijn kut uit lopen op de stoel. Ik moest bij komen en vertelde de man aan de andere kant wat ik had gedaan.Hm schreef hij terug toen jij vertelde wat je met mij zou doen heb ik mezelf afgetrokken en kwam heerlijk klaar denkend aan jou mond die om mijn lul heen zat. We besloten af te sluiten voor vandaag en morgen zouden we elkaar weer spreken. Ik kon de volgende dag maar moeilijk wachten tot het avond was duurde erg lang. Eindelijk de kids lagen in bed man naar zijn werk en ik kon weer op icq. Hm hij was al online en ik voelde vlinders in mijn buik.
Hoi zit je hier al lang schreef ik. Ja antwoorde hij een half uurtje ik wilde spreken de hele dag was je in mijn gedachten en eindelijk ben je daar. Hij vertelde me dat hij de volgende dag naar amsterdam moest vanwege zijn werk hij had een eigen bedrijf en vroeg of ik hem kon ontmoeten daar. Ja we waren allebei getrouwd maar ach ik deed het neimand kon er achter komen we woonde zover uit elkaar dus ja we spraken af voor de volgende dag. De avond ging veel te langzaam voor mij en ik besloot vroeg naar bed te gaan. De volgende ochtend stond ik op kids naar school brengen en ff snel douchen en me kut ff scheren aangezien ik een hekel aan schaamhaar heb is em kut altijd kaal. IK deed een kort rokje aan net tot net onder me billen en een strak truitje waar me tieten bijna uit rolde. IK besloot om geen string aan te doen en lekker in blote reet te lopen vandaag. Op de afgesproken tijd reed ik naar het postkantoor waar we hadden afgesproken ik was nerveus maar ook bloedgeil geworden omdat ik zonder string liep vandaag. IK kwam aan rijden en zag hem al op de hoek staan en stopte met mijn auto vlakbij hem. Jemig ik wist niet wat ik zag wat een mooie vent lang, slank,lang zwart haar kortom een vent uit mijn dromen. Deed me raampje open en vroeg hem met welke auto gaan we die van jou of mij? Nou parkeer de jouwe maar in we stappen in die van mij zei hij. IK stapte uit gaf hem ene hand en stelde me voor we wisten elkaar naam wel maar nu zagen we elkaar in het echt. Nou ik ben dus Sonja in het echt lachtte ik. Hoi ik ben Harry in het echt en ik we staptte zijn auto in. Toen ik instapte zag hij dat ik geen string aan had HMMMM wat zag ik daar een blote kut en lekker kaal en glad.
Loop je altijd zonder string? vroeg hij. Nee antwoorde ik normaal niet maar door jou ben ik zo geil geworden ik had zin in iets geks vind je het erg? Nou nee totaal niet maar ik moet op de weg letten want we moeten nog een stuk rijden zei hij hijgend.Het was erg warm weer en werd daar helemaal geil van. Onder het auto rijden keek ik naar zijn lul hij had een zeer strakke broek aan en kon zien dat hij een goed gevulde broek had. Als vanzelf gingen mijn benen uit elkaar en ging mijn hand naar me natte grot toe. Ik was echt drijf nat en begon door em lippen heen te glijden. Ik had grote lange schaamlippen en trok ze uit elkaar. Met een scheef oog zag ik dat Harry naar me keek. Oja verwen jezelf laat me kijken hoe je je eigen klaarmaakt onder het rijden maak me gek met je lijf. En ja gek maken wilde wel ik was zelf al gek van geiligheid. Mijn klit die opgewollen groot was was super gevoelig geworden ik maakte mijn vinger nat met kutvocht en begon over mijn klit te wrijven ik begon over de stoel heen en weer te schuiven en werd nog geiler bij de gedachten van al die auto's die ons inhaalde en niemand wist wat ik deed. Ik hield het niet me moest me vinger naar binnen brengen langzaam ging met mijn ene vinger in en uit me kut en mijn andere vinger wreef over mijn klit. O ja ja hijgde ik shit ik kom ik kom mijn lichaam schokte en me kut spieren knepen mijn vinger helemaal fijn al het geile vocht liep mijn kut uit en Harry zag dat en bracht er een vinger heen en wreef langs me kut en liktte zijn vinger af. Hmm echt lekker ben jij verdomme wat een geil wijf zeg dat ik dat via de computer heb ontmoet. moet je mijn lul zien die is helemaal klaar voor jou hij wil uit die strakke broek vandaan. Ik bedacht me geen moment en maakte zijn gulp open en haalde zijn lekkere stijve paal eruit. Zijn eikel was nat van geil en ik besloot zijn eikel af te likken. Bij die aanraking schokte zijn lichaam onder me.
Ik liktte zijn lul van onder tot boven en plagend zoog ik soms even ana zijn eikel. O ja shit dit is lekker lik me lul maar helemaal af hij is voor jou kreunde Harry. Ik deed mijn lippen om zijn en begon langzaam te zuigen en ging steeds harder mijn hoofd ging sneller en sneller op en neer. O je moet stoppen nu ik kom bijna en moet op het verkeer letten. IK voelde zijn lul kloppen en kon maar beter stoppen en ging recht op zitten en stopte zijn lul in zijn broek. O alsjeblieft wil je naar het bos rijden het amsterdamse bos daar zijn we in de buurt vroeg ik. Nou wijs me de weg maar en we gaan erheen ik heb zin in je ik wil je neuken hard en lang. Ik wees hem de weg en we reden het bos in naar een stille plek. Motor uit en mijn kleding ging uit en die van Harry. Ik deed mijn stoel naar achteren en Harry ging met zijn hoofd naar mijn kut en trok mijn grote lippen uit elkaar. O wat een geile kut heb jij wat een lippen ik zal je eens ff lekker likken. Hij begon op mijn klit te sabbelen en zachtjes te bijten ik werd gek mijn ademhaling ging sneller sneller en ik smeekte hem om 2 vingers in mijn geile grot te stoppen. Eerst 1 vinger en al snel volgde er nog 2 vingers en voor ik het wist had ik er 4 in zitten. O wat was dit geil snel ging hij met zijn vingers heen en weer en sabbelen aan me klit ik voelde dat ik weer ging komen ik duwde zijn hoofd helemaal tegen me kut aan en ik drukte me kut hard tegen zijn hoofd en begon tegen zijn hoofd ana te rijden. O ja ga door ga door niet stoppen ik kom o shit ik kom en een stormvloed van geil verliet mijn kut en kwam terecht op zijn gezicht. Hij likte zijn mond en af en keek mijn met geile ogen aan en vroeg of hij nu eindelijk zijn lul in grot mocht stoppen.
Oja antwoorde ik alsjeblieft neuk me neuk me hard. Ik voelde zijn eikel naar binnen gaan en daar werd ik nog geiler van. Oja neuk me neuk me. Hij begon te stooten hard en stevig elke keer kwam hij tegen me klit aan ik begon tegen aan te rijden en werd steeds wilder en wilder. Ik ging met mijn hand richting zijn billen en stak 1 vinger in anus en neukte zijn anus met mijn vinger. IK merkte dat hij daar helemaal wild van werd en ging sneller op en neer in zijn reet. Ik voelde dat ik zou gaan komen oja ga door niet stoppen niet stoppen o ja neuk neuk ik begon heel hard te schreeuwen en met mijn ene hand flink te knijpen in zijn rug. Jemig sprak hij hijgend wat knijpt jou kut als je klaar komt heerlijk wat een spieren heb je ,ja neuk me kont ga door sneller sneller. Mijn vinger ging steeds dieper naar binnen in zijn reet tot aan me hand palm. Oja ik ga spuiten hijgde hij ik ga komen. Ik zei haal je lul uit me kut ik wil je geile sprema in mijn mond proeven. Hij haalde zijn lul eruit die zijknat was van mijn geil en ik nam zijn lul in mijn mond en begon het te zuigen. Ik voelde dat zijn lul begon te kloppen en voor ik het wist kwam de eerste straal geil uti zijn eikel vandaan. Ik slikte het door en de volgende straal kwam er al aan ik haalde zijn lul uit me mond en liet zijn straal sperma over mijn gezicht heen spuiten. We waren door en door nat van het zweet en erg moe. Jemig wat een geil wijf ben jij nog nooit zo ene vrouw meegemaakt die zo geil als jij bent je bent net zo geil als een kerel is.
Jij kan volgens mij elk uur van de dag wel. Ja antwoorde ik ik kan altijd mijn kut staat de hele dag open voor een lekkere lul. Ik voelde dat ik moest plassen en zei: wil jij een shaggie draaien voor me ik ga ff pissen. IK stapte uit liep naar de bosjes en deed mijn rokje omhoog. Ik zag dat hij keek vanuit de auto en liet me pis de vrije loop ik had een harde straal lekker geen eind aan te komen. Eindelijk uitgedruppeld liep ik terug naar de auto. Zo he dat is een geil gezicht als je plast mijn lul begon er op te reageren het idee dat die straal uit je kut komt heerlijk. Ja antwoorde ik wie weet als je vaker komt bij me doen we ooit nog eens plassex dan gebruik ik je mond als wc en mag je mijn als wc gebruiken. HIj begon te lachen en zei ik kan niet wachten totdat we dat gaan doen ik zal er nu steeds van dromen. Hij startte de auto en we reden weer richting naar waar mijn auto stond. Daar aangekomen gaf ik hem een lekkere lange tongzoen en vroeg of hij me nog wilde zien? Oja antwoorde Harry zeer zeker ik zorg dat ik vaker naar Amsterdam moet voor me werk en zoek jou zeer zeker op. Ok is goed ik wil je blijven zien en vooral voelen . Nou ik ga lekkere geile beer van me spreek je vanavond wel weer op icq en zal aan je lekkere geile lul denken zei ik. Ok doei doei tot vanavond en hij reed weg en zwaaide nog naar elkaar. We hebben nog heel lang met elkaar op icq gezeten en elkaar vele malen stiekem ontmoet en lekkere spelletjes gedaan. Maar stiekem hoeft het nu niet meer we wonen nu samen zijn allebei gescheiden en elke avond houden we ons bezig met allerlei sex spelletjes en niets is ons te gek. We hebben wel een afspraak gemaakt geen pijn en hele smerige dingen en verder genieten volop van elkaar. Wat een computer al niet teweeg kan brengen.
Aantal keer gelezen:
1505
Beoordeel dit verhaal:
(10 beoordelingen)