Spannendverhaaltje.nl

Ongewild voyeur op de wintersport

-
21-08-2010
Ik was 22 jaar en studeerde in Frans in Leiden. In mijn tweede studiejaar ontmoette ik mijn mede studiegenote Rianne tijdens een college. Rianne zag er fantastisch uit ze had mooi bruin krullend haar, was ongeveer 1.65 lang een mooie cup c borsten en ze had bovenal een stralende lach. Vanaf het eerste moment was ik helemaal in de wolken van haar. Tijdens het college waar ik toevallig naast haar zat vroeg ze aan mij of ik de vorige tentamens had gehaald. Ik zei dat ik beide tentamens had gehaald, waarop zij zei dat zij de tentamens niet gehaald had. Zij wilde perse de volgende tentamens halen en vroeg of ik samen met haar wilde studeren om zo elkaar te motiveren, want ze had het nogal druk op haar studentenvereniging en zij kon wel een stok achter de deur gebruiken. Ik vond het een fantastisch idee (niet dat ik een stok achter de deur nodig had, maar alleen het samen studeren leek mij al super!!) en zei gelijk dat ik dat wel wilde doen. In de volgende maanden trokken wij heel veel met elkaar op, de tentamens werden gehaald en we kregen een hele goede band. Ik was tot over mijn oren verliefd op haar geworden en droomde ervan een relatie met haar te hebben. als we zaten te studeren raakte ze af en toe mijn arm aan met haar borsten en dan wist ik niet hoe ik moest reageren.
Tijdens onze pauzes vertelde zij mij dat ze wel eens zoende met jongens van de studentenvereniging, maar dat dat nooit veel voorstelde en dat ze nooit een serieuze relatie had. Ook vertelde ze mij dat ze niet zo losbandig was als haar mede clubgenoten. Sex bewaarde ze voor de "ware". In mijn bed fantaseerde ik dan dat ik de "ware" was en hoe het zou zijn om met haar naar bed te gaan. Ik wilde het liefste altijd bij haar zijn! Op een dag vroeg zij of ik zin had om mee te gaan op wintersport want er was nog een plek vrij in het chalet en het was in Frankrijk dus qua studie zouden we er ook nog wat van opsteken. Ik zei natuurlijk gelijk ja! Met een groep van 6 studenten gingen we naar Frankrijk. Het was een heel mooi chalet en iedereen had een eigen kamer. De week was heerlijk 's ochtends gingen we met de groep skien en 's middags ging ik altijd alleen met Rianne skien. Ik genoot! Woensdagavond zouden we gaan eten en daarna naar de disco gaan. Er werd veel gedronken en de sfeer was geweldig. we gingen met z'n zessen naar de disco alwaar we shots jagermeister dronken. Rianne nam daarin het voortouw en al snel stond ze sensueel tegen mij aan te dansen. In de disco werd het steeds drukker en vlak bij ons stond er een groep franse jongens. We raakten met hen in gesprek en samen dronken we nog meer jagermeister, Rianne leek mij helemaal te zijn vergeten. Rianne stond nu heel sensueel te dansen met Mumo (een hele sterke atletische neger) en Bernard ( een echt sportief snowboardtype).
Ik ging moest naar de wc en toen ik terug kwam vroeg ik aan Rianne of ze ook mee naar huis ging want ik voelde dat ik toch teveel had gedronken en ik zag dat zij ook duidelijk teveel had gedronken. Zij zei dat ik alvast kon gaan en dat zij het niet veel later zou maken. Ik ging naar huis en bedwelmd door de drank viel ik snel in slaap. Om twee uur schrok ik wakker uit mijn onrustige slapen en ik wilde wat water gaan drinken. Ik liep mijn kamer uit naar de wc en zag dat de kamerdeur van Rianne op een kier stond en dat er licht uit scheen. Ik dacht dat ze het licht was vergeten uit te zetten en besloot dit voor haar uit te doen. Ik keek voorzichtig door de kier en mijn hart stond stil! Ik zag dat Bernard naakt op bed zat zichzelf sloom aftrekkend. Alain stond met alleen zijn boxer nog aan terwijl Rianne naakt gehurkt voor hem zat. Langzaam trok Rianne de boxershort naar beneden en kwam de zwarte piemel van Alain met een sprong te voorschijn. Ik kon net de zijkant van haar borsten zien en die zagen er geweldig stevig uit! Mijn pik groeide en ik was opeens klaar wakker! Rianne pakte de zwarte pik en trok de voorhuid terug waardoor de grote roze eikel duidelijk zichtbaar werd en nam deze in haar mond. Bernard gromde wat en Rianne stopte met pijpen en stond op. Nu kon ik haar duidelijk naakt zien.
Ze had een fantastisch figuurtje met mooie ronde borsten en haar kutje was helemaal kaal. Ze liep naar Bernard toe en ging op hem zitten. Bernard stootte in een keer zijn pik in haar en zij begon zachtjes op hem te rijden. Alain liep naar hen toe en onderbrak hen. Hij zei dat ze op bed moest liggen en dat Bernard niet zo lui moest zijn! Rianne ging liggen en spreidde gelijk haar benen, Ik keek recht in haar kale natte kutje. Bernard kroop gelijk bovenop haar en Alain duwde zijn piemel in haar mond. Na een tijdje wisselde ze van positie en lag Alain haar hard te neuken. Het werd me teveel (ik voelde een combinatie van een geil en een hartverscheurend gevoel door mij heen gaan) en ik liep snel naar de wc. Op de wc keek ik naar mezelf in de spiegel en kon mezelf wel voor mijn kop slaan dat ik zonder haar was weggaan uit de disco. Toch was ik behoorlijk geil geworden door het tafereel en ik begon mijzelf af te trekken. Plotseling ging de deur open en daar kwam Rianne binnen nog steeds naakt en met haar buik en borsten helemaal ondergespoten met sperma.
Ze keek me aan en keek daarna naar mijn pik in mijn handen. ik keek vervolgens naar kale kutje en zag dat haar gleuf ook helemaal onder het sperma zat. Het enige wat ik op dat moment uit kon brengen was of dit de "ware" waren? Ze veegde zichzelf af en zei toen op een bijtende toon dat ik dat zo weer kon zien als ze aan de tweede ronde zou beginnen . Ze liep daarna snel weer weg. En toen ik even later weer door de kier keek zag ik dat Alain haar van achteren nam en terwijl Bernard al leek te slapen. Terwijl ik keek draaide ze haar gezicht naar de deur en keek me aan. op dat moment begon ze harder te kreunen. En moedigde Alain aan haar nog harder te neuken. Alain deed dat maar kon zich niet langer inhouden en trok zijn pik terug en kwam klaar op haar ronde billen. Ik liep naar mijn kamer en heb nooit meer met Rianne gesproken ook ontweken we elkaar op de studie.
Aantal keer gelezen:
656
Beoordeel dit verhaal:
(10 beoordelingen)