Spannendverhaaltje.nl

Ongewassen sex

-
16-08-2010
Mijn naam is Lasse en ik ben 18 jaar. Ik ben ongeveer 1.80 lang, heb blond haar en blauwe ogen. Op een warme zomerdag wilde ik bij een vriend van mij langsgaan, het was een uur of twaalf in de middag en ik dacht dat hij wel thuis zou zijn. Toen ik aanbelde werd er niet open gedaan en daarom liep ik maar even om en omdat de achterdeur openstond ging ik maar even binnen kijken. Misschien lag Patrick, mijn vriend, nog te slapen, maar zijn kamer was leeg. Toen hoorde ik zijn zus, Judith, uit haar slaapkamer roepen wie daar was. Ik deed haar slaapkamerdeur open en zag dat ze nog in bed lag. Patrick was er niet zei ze, hij was met haar ouders naar familie toe en zou pas laat in de middag terugkomen. Judith is 18 en op zich best wel een lekker ding, maar zelf schijnt ze dat niet zo door te hebben en ze heeft nog niet veel vriendjes gehad, maar volgens Patrick kwam dat omdat ze nogal vaak een bepaald geurtje om zich heen had.
Ze heeft een hekel aan douchen, trekt beslist niet dagelijks een schoon slipje aan en heeft ook nog een behoorlijke zweetproductie. Ook heeft ze volgens Patrick een grote bos haar op haar kut, haar kont en onder haar oksels. Ik wilde al weer weg gaan toen Judith zei dat ik naar haar slaapkamer moest komen. Ze zei: Ik ben nu vreselijk geil en ik heb erg veel zin om jouw voor mijn geile spelletjes te gebruiken. Ik vind je namelijk een super lekker jong knulletje en ik wil je knappe gezichtje tussen mijn benen hebben. Ik was er nogal van overdonderd, maar tijd om na te denken kreeg ik niet. Kom hier zei ze, vanaf nu doe je alles wat ik zeg, of je rot op, OK. Ik werd opeens best wel opgewonden en zei dat ik haar in alles zou gehoorzamen. Toen moest ik mij uitkleden en bij haar voeteneinde onder haar dekbed kruipen. Onder haar dekbed hinh een doordringende geur, een mix van typische slaapgeur, zweet en een ongewassen lichaamsgeur.
Ik vond het wel een opwindende geur, hoewel ik zelf zeer schoon ben word ik altijd opgewonden van bijvoorbeeld een zweetoksel van een lekker uitziend meisje of jongen. Ik moest eerst haar voeten likken die nat waren van het zweet en volgens Judith had ze zich vier dagen gelden voor het laatst gewassen en haar voeten dus ook. Ze begon steeds opgewonderder te raken, vooral toen ik haar tussen haar tenen likte, haar voeten en tenen smaakten zout met nog een andere smaak. Judith werd steeds geiler en droop intussen van het zweeten nu beval ze mij om haar oksels schoon te likken. Ik kroop omhoog onder haar dekbed en likte eerst haar rechteroksel. Haar oksels stonken heel erg, waren zwaarbehaard en op die haren zaten allemaal grote zweetdruppels want ze waren drijfnat van het zweet. Ik likte haar oksel vanaf halverwege haar middel tot bijna bij haar elleboog en dronk haar zweet gulzig op.
Ook nam ik steeds plukjes okselhaar in mijn mond om het zweet hieruit op te zuigen. Daarna kwam haar linkeroksel aan de beurt tot ze zei dat ik op mijn rug moest gaan liggen. Ik kroop nu onder haar terwijl zij zich omdraaide en met haar knieen wat uit elkaar aan weerskanten van mij hoofd ging zitten met haar kutje boven mijn gezicht. Ze had haar slipje nog aan en zei dat ze datzelfde slipje al vier dagen droeg en ook haar kutje al vier dagen niet gewassen had. Uit haar kut kwam een vreselijk sterke doordringende geur en haar witte slipje had overal gele vlekken en omdat ze nu opgewonden was zat er ook een grote natte vlek op. Ze deed nu haar benen nog wat wijder uit elkaar en ging bovenop mijn gezicht zitten met haar vieze slipje. Ik werd ondanks de stank die ik eigenlijk best wel lekker vond steeds geiler te worden, en moest van haar met mijn mond haar slipje omlaag doen.
Ze ging nu met haar blote kut op mijn gezicht zitten en zei dat ik haar kutje moest schoonlikken. Ik begon eerst de grote bos haar van boven naar onder en rechts naar links te likken en begon toen aan haar schaamlippen te likken waar een soort witte klodders op zaten. Toen begon ik haar kut van binnen te likken en begon zij wilt op mijn gezicht te bewegen. Ze was nu op een hele woeste manier aan het paard rijden op mijn gezicht, vooral op mijn neus en mijn tong en kwam al snel krijsend klaar terwijl ik de grote lading kutsappen inslikte. Ze kwam nu achterelkaar wel drie keer klaar toen ze opeens stopte met tekeer gaan op mijn gezicht en zei dat ze vandaag nog niet geplast had en toch wel nodig moest en wilde dat ik haar ochtendurine op zou drinken. Ze ging een beetje omhoog, nu kon ik ook weer even vrij ademhalen, en er spoot een donkerkleurige straal urine uit haar plasgaatje. Ik probeerde zoveel mogelijk ervan op te drinken, mar een gedeelte kwam toch naast met mond terecht en droop langs mijn gezicht op haar matras.
Daarom ging ze weer zakken en zakte ze met haar plasgaatje op mijn mond. Omdat ze vandaag nog niet eerder geplast had, kon ik niet alles doorslikken en kwam een grootgedeelte in haar dikke bos schaamhaar terecht en toen ze uitgeplast was nam ik steeds plukjes schaamhaar in mijn mond om haar pis eruit op te zuigen en likte ik ook haar kutje helemaal schoon. Nu, zei ze zou ze mij laten zien wat facesitting was, en ze draaide zich om en legde haar voeten naast mijn hoofd en terwijl ze met haar handen haar blillen uit elkaar trok ging ze met haar zwaarbehaarde bilspleet op mijn gezicht zitten en haar kontgat boven mijn mond. Ik moest eerst het gedeelte tussen haar kut en poepgat likken, daarna de rest van haar harige, warme en natte bilspleet. Daarna trok ze haar billen nog wijder uit elkaar zodat haar kontgat steeds groter werd en moest ik met mijn tong diep in haar poepgat naar binnen om haar daar te likken, nadat ik eerst het zweet wat rondom haar poepgaatje zat had opgedronken en haar kontharen ook in mijn mond had gehad.
Het was heel erg warm in haar kont en ik likte poeprestjes, volgens mij veegt ze niet elke keer haar billen af, en een soort kutsap, maar dit kwam uit haar kont. Ik zat helemalm vast geklemd en kon nog maar met moeite ademhalen toen ze schreeuwde dat het nu ging komen. Dat was eerst een paar keer een scheetje en toen kwamen er eerst een paar hardere keutels en toen een lading nattere poep en ik kon niet anderes dan het doorslikken. Nu begon ze terwijl mijn tong weer in haar kont moest van haar weer paardje te rijden op mijn gezicht en likte ik haar poepgat schoon. Dit ging zo een hele tijd door terwijl ze af en toe ging verzitten als ze weer bijna klaarkwam en ze bijna languit ging liggen en ik haar kut weer een tijd moest likken. Ik weet niet meer hoe vaak ze nu klaarkwam, maar het viel me me dat er geen blaren op mijn gezicht zaten zo lang ging ze daar op met haar natte, stinkende en harige kont en kut tekeer. Na een tijdje had ze er genoeg van en kon ik onder haar vandaan kruipen en trok ze haar dekbed weer over haar heen.
Ze was drijfnat van het zweet en ik moest haar hele licham nu aflikken. Dit heb ik gedaan en na liters vuil en zweet binnen gekregen te hebben kwam ik weer bij haar kut en kont aan en moest ik eerst weer haar kont likken en ook weer diep in haar poepgat, maar nu hoefde ze niet te poepen, en moest ik langdurig haar kut likken. Nu bleef zij op haar rug liggen en kon ik wat vrijer ademen, mar af en toe duwde ze mijn gezicht diep bij haar kut naar binnen. Toen had ze er genoeg van en schopte mij haar bed uit en zei dat ze zich vanaf nu nooit meer zou wassen, maar ik eens in de week langs moest komen om haar helemaal schoon te likken.
Aantal keer gelezen:
991
Beoordeel dit verhaal:
(10 beoordelingen)