Spannendverhaaltje.nl

Ode aan de prachtige Jeannette

-
21-08-2010
Het was een warme lentedag geweest. Aan heb begin van de zondagavond stapte ik in de trein van mijn ouders terug naar waar ik studeerde. De treinreis duurde normaal gesproken altijd ruim anderhalf uur. Na ongeveer 20 minuten stopte de trein op een tussenstation. Het was rustig in de coupe en ik had plaatsgenomen op een plek met 4 stoelen. Een prachtige vrouw ietwat stevige vrouw van rond de 40 ging tegenover mij zitten. Dat was opvallend want er waren nog genoeg andere plekken beschikbaar. Ze had prachtig glimmend zwart haar, volle lippen en zo te zien grote stevige borsten. Ze droeg een zwarte rok met een hemdje met korte mouwen en daaroverheen een chique jasje. Al snel zette de trein zich in beweging. Ik droomde in gedachten wat weg en zat wat voor me uit te staren. De vrouw tegenover me knipte haar haarknip los waardoor haar opgestoken haar over haar schouders viel. Showachtig schudde ze hiermee zodat het haar weer in model viel. Terwijl ze dit deed stak ze haar borsten prachtig vooruit. Ik kon niets anders dan haar aanstaren en dat viel duidelijk op want ze vroeg me: “kan je het zien?” met een glimlach. “Je hebt prachtig haar” antwoordde ik haar “zowel opgestoken als los staat het je prachtig”. “Ik ben Jeannette, hoe heet jij?” reageerde ze daarop. Hierdoor ontstond al snel een zeer geanimeerd gesprek. Ze was bij een oudtante op bezoek geweest en dat was eigenlijk een wat saai bezoek gebleken.
Na ongeveer driekwartier honderduit te hebben gekletst zei Jeannette: “over 5 minuten komen we aan op het station waar ik eruit moet. Ik weet dat jij nog verder moet maar ik vind het zo gezellig, heb je zin om nog even een borrel samen te gaan drinken?”. Zonder enige twijfel antwoordde ik haar met een volmondig “ja” en zo stonden we 5 minuten later op het station. Jeannette vertelde me dat ze nog haar huis slechts 10 minuten lopen van het station en dat ze nog een flesje champagne koud had staan. “Heb je daar zin in of ga je liever ergens in een kroeg wat drinken, je bent nou eenmaal met een oudere vrouw had pad” vroeg ze lachend terwijl ze haar haren gestileerd naar achter gooide. “Heerlijk champagne en dat nog wel met zo’n prachtige sexy vrouw” antwoordde ik haar uitdagend. Ik was inmiddels behoorlijk geil geworden en begon het idee te krijgen dat zij dat ook was. Wel bedacht ik me dat we bijna 20 jaar in leeftijd verschilden en vroeg me af of zij daar een probleem van zou maken.
Na ruim 10 minuten lopen liep ze met de sleutel in haar hand op een voordeur af, opende deze en liet me met een genereus gebaar voorgaan de trap op. Ze woonde op de derde verdieping. Bij de eerste verdieping liet ik haar voorgaan aangezien ik het lichtknopje niet kon vinden. Dit gaf me meteen een goed uitzicht op haar volle, heerlijke billen. Ze had van achter de voor mij ideale peervorm. Niet te mager, maar mooi volle en ronde vormen.
Eenmaal haar appartement binnengekomen liep ze snel door naar de koelkast, pakte de champagne en twee glazen en liep naar mij toe. Ik was inmiddels bij het raam gaan staan. Ze kwam vrij dicht bij me staan en vroeg me de champagne te openen. Dat deed ik en ik schonk de twee glazen vol. Bij het toosten keek ze me diep in mijn ogen aan “we drinken op een warme avond” zei ze met hese, zwoele stem. Haar jasje had ze inmiddels uitgedaan wat mij een nog beter zicht op haar grote borsten gaf. Terwijl onze glazen de toost beklonken streelde de achterkant van mijn hand langs haar borst. “Je viel me meteen op toen ik de coupé inliep” zei ze me terwijl ze haar schoenen uitschopte en naar de bank loopt. Ik loop haar naar toe en ga naast haar zitten en vrijwel direct voel ik haar hand over mijn been wrijven. Ik merk dat ik opgewonden word. Ook Jeannette heeft dit door en kust me teder in mijn hals terwijl haar handen hun weg zoeken richting mijn kruis. Ik laat het gewillig toe en durf mede door het leeftijdsverschil weinig te doen. Jeannette fluistert in mijn oor “ik wilde je al toen ik tegenover je ging zitten”. Ik draai me om en beantwoord haar tedere nekkusjes met een volle tongzoen. We zoenen innig en voelen met onze handen over elkaars lichaam. Jeannette duwt me onderuit op de bank, laat zichzelf van de bank glijden, duwt met haar handen mijn billen omhoog en schuift mijn broek omlaag. Ik zit nu in mijn onderbroek op de bank en kijk tussen mijn benen door naar de schitterende geile vrouw tussen mijn benen. Ze schuift handig mijn onderbroek langs mijn benen naar beneden en neemt mijn harde lul in haar mond. Dit doet ze met veel speeksel. Heerlijk warm voelen haar volle lippen rond mijn lul. Langzaam begint ze te pijpen. Ondertussen krioelen mijn handen door haar haar. Ze pijpt me steeds sneller en al snel voel ik mijn zaad omhoog borrelen. Ik waarschuw haar dat ik bijna ga komen.
Ze stopt, kijkt met grote ogen omhoog en zegt dat ze daar alleen maar geiler van wordt. Langzaam sluiten haar lippen weer om mijn lul en met nog meer speeksel pijpt ze verder. Mijn zaad spuit ik met harde stralen diep in haar keel. Ze slikt alles door en zegt “tjonge, bij jou moest ook even de druk van de ketel”. Je bent nog jong, dus hij zal vast wel snel weer hard worden. Ze trekt mij omhoog van de bank en duwt me richting haar slaapkamer. Daar laat ze zich op haar bed vallen en sleept mij mee in haar val. We tongzoenen verder terwijl we rollend door haar bed gaan en elkaar overal bevoelen. Ik schuif nu ook haar rokje omlaag en zelf doet ze haar hemdje om hoog. Mijn handen sluit ik meteen om haar borsten. Ze voelen stevig en groot aan, mijn handen kunnen er niet eens helemaal omheen. Ik draai haar op haar rug en knip met één hand haar BH sluiting los. Ik masseer haar schouders en ga op haar billen zitten. Mijn handen gaan langzaam masserend van haar schouders naar haar rug. Ik ga nu naast haar zitten en masseer haar onderrug en billen. Ondertussen schuift mijn rechterhand zo af en toe tussen haar benen. Daar voel ik een heerlijk warm en soppig kutje. Mijn handen verschuiven nu langzaam van haar billen naar haar bovenbenen, haar kutje niet vergetend. Zacht ligt ze te kreunen. Plotseling stop ik met masseren, draai haar om en neem plaats tussen haar benen. Ik lik langzaam eenmaal van onder naar boven over haar kutje. Ze kreunt nog wat luider. Ik herhaal dit enkele malen en neem daarna haar klitje in mijn mond, zuig hier een aantal malen op en lik haar dan over haar klitje. Haar kreunen wordt onregelmatiger. Ik blijf hiermee doorgaan en voel dat ook mijn lid weer op oorlogssterkte begint te komen. Ik blijf haar likken.
Een golvende beweging komt vanaf haar borsten door haar buik, ze kreunt het uit en klemt mijn hoofd hard tussen haar benen. Er spuit een straaltje uit haar kut, iets dat ik nog nooit had gezien. Ze neemt mijn hoofd tussen haar handen en trekt me over haar heen. Bijna als vanzelf schuift mijn lul in haar sompige warme kutje. We zijn beiden in totale extase van geilheid. Zwetend schuiven we over en langs elkaar maar houden in de gaten dat mijn lul haar kutje niet uitschuift. Ik neuk haar harder en harder. Haar hand verplaatst ze naar haar klitje. We kijken elkaar met grote ogen aan. Ik ga haar nog harder neuken terwijl zij zich nogmaals klaarmaakt met haar hand. Ze rilt en schokt en precies op het moment dat haar benen mij vastklemmen spuit ik warme stralen zaad diep in haar kut. Zo blijven we uitgeput een tijdje boven op elkaar liggen. Ik rol naast haar. Zij ligt nog steeds uitgeput naast me. Ik vraag haar of ik me even kan douchen. Ze wijst met een hand naar een kast waar de handdoeken liggen en zegt me waar de douche is. Ze smeekt me bijna om haar niet nu te verlaten maar de nacht samen door te brengen. Ik zeg haar dat ik er niet over piekerde om weg te gaan en nog graag wat meer van haar wilde gaan genieten vannacht. Ze lacht en ligt nog steeds wijdbeens op haar rug. Als ik richting de douche loop kijk ik eenmaal om. Wat een schitterende en sexy vrouw. Ik zie dat mijn witte zaad uit haar kutje loopt. Dit maakt me weer enigszins geil. “Eerst maar even douchen” zeg ik haar. De lezer zal begrijpen dat ik me op deze ervaring al vaak heb afgetrokken en daarom wilde ik hem ook graag met jullie delen. Jeannette en ik zijn vanaf toen ruim een halfjaar in een sexrelatie verwikkeld geweest.
Aantal keer gelezen:
619
Beoordeel dit verhaal:
(10 beoordelingen)