Spannendverhaaltje.nl

Nog zo jong en al zo ver

-
16-08-2010
Ik ben marisha en ik ben 18 jaar. Ik heb een goede vriendin anne en die is 19 jaar. Omdat ik niet uitmocht had ik met anne afgesproken dat ze kwam logeren. Het was hartstikke gezellig en we zaten lekker op mijn (2persoons) bed aan de rose. Na wat gekletst te hebben vertelde ze mij dat ze zo'n spierpijn had. Ik zei : ik wil je wel masseren hoor. dus ze draaide zich op haar rug en ik begon te masseren. Aangezien we zouden gaan slapen had ze een tshirt aan en een string. Al snel deed ik haar tshirt iets omhoog zodat ik goed bij haar rug kon. Zo lag ze nog in haar stringetje. Ze heeft best mooie billen dus ik vond het wel een geil uitzicht!
Ik ging met mijn handen over haar rug en langzaam over haar billen. Af en toe ging ik ook met mijn handen over haar buik en steeds hoger, ze tilde dan haar lichaam op zpdat ik bij dr borsten kon. Ik ging daar langzaam over heen zonder te laten merken dat ik haar wel heeeeeel graag wilde want dit soort dingen hadden we nog nooit gedaan. Ik ging met mijn handen over haar kontje en kon me niet bedwingen. Langzamerhand ging ik steeds meer aan de binnekant van haar dijen masseren. Ik ging zachtjes met mijn vinger over haar string (zogenaamd per ongeluk) en merkte dat za hartstikke nat was. Ik was dat ook. Het vocht droop mijn string uit. Ik ging na nog wat wrijven langzaam met mijn vinger aan de zijkant van haar string naar binnen.
Ze spreide haar benen iets, ze vond het dus wel fijn. Ik boog mij en ging even met mijn tong langs haar string en bilnaad. Ik vroeg of ze zich om wilde draaien. Dat deed ze. Ik trok haaar string uit en vroeg of ze dit wel wilde. ze zei : graag. dus ik ging verder. eerst nog wat met mijn vingers en later deed ik haar benen wat open want ik wilde haar beffen. Ik ging met mijn hoofd omlaag en likte. Mijn handen hadden zich om haar o zo mooie borsten gesloten en masseerden haar tepels. Ik voelde dat ze lag te kronkelen van genot. Ik zoog aan haar klit en likte haar schaamlippen. Mijn handen gingen over haar borsten en langzaam heen en weer van haar kutje tot haar borsten. Ik likte haar geile vocht en kwam bijna zelf ook klaar alleen al van het idee dat ik haar lag te beffen! Ik likte nog een keer over haar klitje en stak mijn tong diep bij haar naar binnen.
Ze kronkelde nog wat en kwam vervolgens met een diepe zucht klaar! Ze zei datze had genoten en ik lag met mijn hoofd op haar buik. Ze streelde mijn haar en zei dat ze mij ook wilde verwennen. Ik ging naast haar liggen en heel voorzichtig ging ze met haar vingers over mijn inmiddels doorweekte string. behendig trok ze die uit en stak haar vinder diep in mijn kutje. En ze ging maar heen en weer met die vinger. Ondertussen lagen we lekker te tongzoenen en had ik haar borsten in mijn hand. Zo groot al voor haar leeftijd en zo mooi gevormd ik vond het heerlijk! Ik boog me wat en likte haar tepels. Ondertussen kreunde ze en stak haar vinger steeds dieper in me. Ik begon ook te kreunen en trok haar dicht tegen me aan. Ze keek me aan en kwam toen boven op me liggen (haar vinger nog steeds in mijn kutje) ze lag lekker op me te rijden en haalde haar vinger uit mijn kutje. Ze keek me nog eens aan en vroeg : mag ik.
Ik gaf geen antwoord maar keek haar zo geil aan dat ze het wel begreep. Ze likte mijn borsten en mijn buik en toen opeens voelde ik een lekker tongetje tussen mijn benen. Ze wist niet zo goed wat ze moest doen dus likte maar een beetje over mijn schaamlippen. Ik deed mijn benen nog wat verder open en duwde mijn kutje tegen haar gezicht. Ze likte mijn klit alsof haar leven er vanaf hing. Ik hijgte van genot en kronkelde hartstikke. Dat vond ze geil zei ze. Ik begon steeds harder te hijgen en ze stak 2vingers bij me naar binnen en zoog ondertussen op mijn klitje. Ik hield het niet meer en kreunde : o lieve anne, ik kom. Ze greep mijn borsten en kneedde. Dat was alles wat ik nodig had. Ik duwde mijn kutje nog meer tegen haar gezicht en kreunde. Ze kwam op me liggen en we zoenden nog wat. We kropen onder de dekens en staken een sigaretje op.
Ze zei dat ze ontzettend had genoten en ik zei dat ik dat ook had. Toen we uitgerookt waren kwam ze tegen me aan liggen en ik sloeg mijn arm om haar heen. Meteen voelde ik haar grote, ronde borsten en ik kon me niet bedwingen. Ik streelde ze nog even en duwde haar toen een stukje van me weg om vervolgens als standje 69 weer op haar te gaan liggen. Ik befte haar en zij mij. Toen ik voelde dat ze bijna kwam ging ik van haar af en vroeg me gehurkt boven mijn gezicht te komen zitten, dat deed ze en ik befte haar en stak tegelijkertijd mijn vingers in haar kutje. Ze bewoog op en neer en ik voelde dat ze nu haar hoogtepunt ging bereiken. Omdat ik dat nog wat langer op zich wilde laten wachten zei ik dat ze weer moest liggen.
Ik trok haar naar de rand van het bed en zorgde dat haar kut helemaal opengesperd lag op de rand zodat ik op mijn knieen op de grond kon zitten om haar verder te likken. Ik likte en likte tot ze zich echt niet meer in kon houden. Ze drukte haar lichaam tegen me aan en liet haar vocht lopen. Ik ving het op en slikte het door. Ze smaakte heerlijk. Ze smaakte naar meer. Ik wilde haar nog eens laten komen en stak mijn tong weer tussen haar benen maar ze zei dat ze dat nu even niet kon verdragen. Ik moest gaan liggen van haar en dat deed ik. Ik ging liggen en opende mijn benen. Ze pakte mijn electrische tandeborstel die ze had zien staan op mijn wastafel en ging met het bewegende kopje over mijn klitje. Ik genoot en kreunde. Alsof dit niet genoeg was stak ze haar tong in mijn kutgaatje. Ik kwam weer gillend klaar en bedankte haar.
Ze kwam naast me liggen en trok me tegen haar aan. Ze kwam in mijn armen liggen en duwde haar kutje met schaamhaar tegen mijn been. Met haar schaamlippen om mijn been gelegd en haar schaamhaar tegen mij aan viel ze in slaap. Ik bleef nog even naar haar kijken en ging toen voor de laatste maal met mijn tong over haar tepels. Daarna ging ik ook liggen en vielen we tevreden in slaap. De volgende ochtend zijn we eerst samen in bad gegaan en hebben daar nog wat leuke dingen gedaan. Daarna gingen we nog even op bed liggen en heb ik haar ook verwend met de tandenborstel. We hebben echt genoten van elkaar en doen dit nog regelmatig. Ze komt morgenmiddag film kijken. Ik heb een dildo van iemand geleend en heb verder alvast wat leuke speeltjes klaargelegd dus het moet een geslaapgde middag worden. Ik heb er zin in. Ik zal jullie nog wel vertellen hoe dat is afgelopen.
Aantal keer gelezen:
642
Beoordeel dit verhaal:
(10 beoordelingen)