Spannendverhaaltje.nl

Nieuwe wasmachine

-
16-08-2010
Wat was wachten toch altijd vervelend. Ik had een dag vrij genomen, omdat de nieuwe wasmachine gebracht zou worden, maar ik wist niet precies hoe laat.?In de ochtend was natuurlijk een ruim begrip. Het was half tien en ik wilde me toch even gaan douchen. Nou, toch maar even snel onder de douche en goed de deurbel in de gaten houden Ik waste mijn haar en zeepte mijn lichaam lekker in mijn gladde handen gleden over mijn borsten.
Hmmm, het was al weer veel te lang geleden dat ik een goeie beurt had gehad. Mijn vriendje was druk met zijn werk en moest vaak overwerken. Als ie dan ‘s avonds laat thuis kwam was ie nog te moe om iets te ondernemen. Meestal haalden we in het weekend de schade wel weer in, maar dat was nu ook al weer twee weken geleden. En ik deed toch wel mijn best om hem te verleiden. Ik droeg regelmatig spannende lingerie of lekkere mini-shortjes waar mijn strakke kontje goed in uit komt. Ik had mijn kutje helemaal glad geschoren, maar hij had er gewoon geen oog voor. Ik sopte verder met het doucheschuim over mijn buik. Ik gleed met een vinger tussen mijn schaamlipjes en het voelde daar warmer en gladder dan normaal.
Ik leunde tegen de muur en liet de douche op mijn borsten kletteren. Ik stond met mijn benen gespreid en duwde een vinger in mijn gleufje. Mmmh, wat voelde dat lekker. Vanavond zou ik Marcel toch weer proberen te verleiden tot een lekkere vrijpartij, want ik was er aan toe, dat was goed te merken. ??Triiiiingggg! Shit, de bel, wat een slechte timing! Daar was de wasmachine. “Ik kom eraan!” , riep ik, terwijl ik druipend in m'n badjas dook. Ik rende de trap af naar de deur en deed hijgend de deur open. “Goedemorgen mevrouw”, zei een knappe gozer. “We komen de wasmachine brengen en installeren”. Daar kwam zijn collega al aan met een steekwagentje met de wasmachine erop. Jammer. De collega was een oudere, grote, stevige vent.
Niet het snoepje van de maand, maar meer het type bromsnor. De jongen aan de deur echter was wel een lekkertje. Mooi golvend donker haar, een glimlach met een mooie rij parelwitte tandenen, een stevige kaaklijn en een ondeugende blik. Ik had het idee dat hij van origine Italiaans was of Spaans ofzo. Zijn donkere ogen gleden naar beneden, naar mijn badjas die iets te ver openhing. Snel trok ik de panden wat verder over elkaar en trok de ceintuur wat strakker. “Ik stond net onder de douche”, verontschuldigde ik me. “Willen de heren koffie?”? “Lekker mevrouwtje”, zei bromsnor. En beide monteurs gingen op de bank zitten. Terwijl ik in de keuken de koffiepads in het apparaat deed, voelde ik vier ogen op mijn natte slanke gebruinde benen gericht.
Mijn badjasje was niet zo lang. Ook weer aangeschaft met het idee dat het ook nog een beetje verleidelijk moest zijn. “Wat willen jullie erin?”, vroeg ik vanuit de keuken. “Wat zou zíj erin willen?”, hoorde ik bromsnor grappen tegen zijn collega. “Wat zegt u?”, vroeg ik. “Eh, melk en suiker alstublieft”, zei hij snel. Ik ging tegenover de monteurs zitten en trok aan mijn badjasje. Verdorie, als je ging zitten bedekte het bijna helemáál niets meer. Ik sloeg mijn benen voorzichtig over elkaar, want ik had er natuurlijk niets onder aan. We hielden onze kopjes bij onze mond en bliezen de damp van de koffie. Daar ging de telefoon.
Ik boog voorover om mijn kopje op tafel te zetten. Ik realiseerde me te laat dat het badjasje alweer wat losser was gaan zitten en dat ik de heren zo een inkijk tot aan mijn navel gunde. De lekkere jongen keek met een glimlachje ongegeneerd naar binnen. Ik bloosde een beetje en keek quasi boos terug toen ik naast de bank naar de telefoon reikte. Hierbij hing ik schuin over een leuning. Bromsnor’s lepeltje viel van zijn schoteltje. Hij boog naar de vloer om het op te rapen, maar ik zag hem mijn kant op kijken.
Verdomme! Hij zat nu naar mijn blote kontje te gluren. Omdat ik zo schuin zat was een bil los van de bank en het badjasje nog verder omhoog getrokken. Ik voelde me betrapt, maar eigenlijk vond ik het ook wel leuk. Deze heren hadden in ieder geval wel oog voor vrouwelijk schoon! Ik legde de hoorn weer neer en de heren gingen aan de slag. De wasmachine stond in de bijkeuken. Ik keek naar de achterkant van de mooie jongen en zag dat zijn spijkerbroek heerlijk strak zat op de juiste plekken. Zijn lekkere kontje kwam er goed in uit en de voorkant leek ook goed gevuld. Bromsnor had zo’n soort tuinbroek aan van het bedrijf waar ze voor werkten. Het bleek dat ze een onderdeel vergeten waren en bromsnor ging terug naar de zaak om het te gaan halen. Zo bleef ik alleen achter met de lekkere jongen. Hij zat nog wat aan een slang te prutsen. Ik zag zijn spieren zich spannen, terwijl hij iets aan draaide. Ik stond de keuken wat op te ruimen en keek met een schuin oog naar hem. Ik vond het wel een spannende situatie.
Ik in mijn kleine badjasje met niets eronder met zo’n stuk in mijn huis. Ik zag hem in de wasmand gluren. Op een gegeven moment zag ik hem naar mij kijken. Ik draaide snel mijn hoofd naar de gootsteen. Toen ik weer voorzichtig keek, stond hij met zijn rug naar mij toe, maar hij had iets uit de wasmand gevist. Ik liep naar hem toe. “Waar ben jij mee bezig?”, vroeg ik. Hij draaide zich om en ik geloofde mijn ogen niet toen ik zag dat hij een stringetje van mij onder zijn neus hield! “Jij geile...geile”, zei hij en hij trok met een ruk mijn badjasje open. Ik schrok een beetje van zijn plotselinge aggressieve houding, maar tegelijk verhardden mijn tepels en voelde ik mijn kutje weer warm worden. Hij duwde mij tegen de muur en zette zijn mond op de mijne en greep meteen een van mijn borsten.
Zijn tong drong mijn mond binnen en terwijl mijn borst ruw gekneed werd, voelde de andere hand al over mijn kutje wrijven. “Denk je dat ik van steen ben”, hijgde hij in mijn oor. “Alles “zogenaamd” per ongeluk laten zien en dan ook nog je geilste slipjes bovenin de wasmand. En dan denken dat je er mee wegkomt? Nou, niet voordat ik klaar met je ben!”, gromde hij. Hij draaide me ruw om en duwde me voorover. Hij trok het badjasje van mijn schouders en gooide het achter zich in een hoek. Daar stond ik naakt en voorovergebogen voor hem. Ik was in één minuut zo geil geworden van de hele situatie. Ik stonde te trillen op mijn benen.
Daar voelde ik zijn handen weer hard in mijn billen knijpen. Hij trok ze uit elkaar en likte mijn hele spleet door. Van mijn kutje tot mijn anus werd ik helemaal afgelebberd. Tjezus! Dat had nog nooit iemand bij me gedaan en ik vond het op zijn zachtst gezegd niet onprettig. Terwijl mijn kutje nog flink gelikt werd voelde ik een vinger in mijn anus drukken. Verdomme ik voelde al een orgasme aankomen. Nu leek ik echt een sloerie. Na 3 minuten al klaarkomen, nou ja, ik kon er ook niks aan doen en de tijd dat ik me nog ergens druk om maakte was ook al voorbij. Ik ging hier gewoon even lekker van genieten. Na mijn orgasme werd ik bij mijn lange haar gepakt.
Hij trok mijn hoofd naar zijn kruis en met zijn andere hand rukte hij de knopen van zijn spijkerbroek open. Zijn duim haakte achter zijn onderbroek en hij trok alles in één keer naar beneden. Een heerlijk lul zwiepte naar voren. Tijd om lang te kijken kreeg ik niet, want ruw werd de paal in mijn mondje geduwd. “Zuigen, slet!”, was zijn weinig romantische opdracht, maar daarom niet minder geil. Ik hoefde eigenlijk weinig te doen, want hij roste zijn paal met kracht in mijn mond, terwijl hij me nog steeds bij mijn haar vasthield. De paal ging zo ver mijn keel in, dat ik ervan moest kokhalsen, maar hij ging gewoon door.
Ik voelde me echt een hoer, maar het voelde tegelijk ook supergeil. Lange slierten voorvocht en speeksel dropen langs mijn kin. Plots trok hij met een plop zijn pik uit mijn mond. Hij zette me tegen de achterdeur aan, haalde een paar keer zijn paal door mijn gleuf en roste hem toen in één keer volledig naar binnen en begon in me te stoten. Ook weer niet zachtjes, maar hard, diep en snel. Ik kut begon te tintelen en te zinderen. Ik was zo geil! “Dit zal je leren geile hoer!”, zei de wasmachinemonteur. “Ja, aaah, aah, straf me”, kreunde ik het spel mee. Hij sloeg op mijn kont, terwijl hij in me beukte. Plotseling ging de achterdeur open en stond ik oog in oog met bromsnor! Met grote ogen keek hij wat er zich hier afspeelde.
Voor ik er erg in had, had hij zijn tuinbroek losgehaakt en zijn onderbroek hing al op zijn enkels. Een dikke zware lul hing slap tussen zijn benen. Ik twijfelde niet eens en pakte de pik en zoog ‘m tussen mijn lippen”. “Zie je wat een snol het is?”, zei de jongen. De pik van bromsnor begon de groeien in mijn mond en in notime had hij een erectie staan waar menig man jaloers op kan zijn. Ik trok het vel heen en weer over zijn grote beaderde lul en likte de dikke knop. Ik werd ondertussen nog steeds in rap tempo geneukt. “Laat mij effe”, zei bromsnor. Hij trok me mee naar de woonkamer en ging op de bank zitten. Zijn pik was zo groot en dik als een courchette en stond trillend omhoog. Hij pakte me om mijn middel en plantte me bovenop zijn paal. “Een beetje monteurtjes gek maken zeker? Nou...wij zullen jou eens gekmaken”, zei bromsnor.
Zijn grote grove handen knepen hard in mijn kont toen hij zijn stamper in me begon te stoten. Geluiden van ruwe seks vulden de kamer. De knappe jongen liet zijn lul heen en weer tegen mijn gezicht zwiepen. Ik hapte toe en zoog de pik weer naar binnen. “Oeeh, aaah, jaa!” Elke keer als bromsnor zijn chorizo tot aan zijn ballen in me ramde reed mijn kale kutje over zijn bos stug schaamhaar. Mijn clitje werd zo goed gestimuleerd. Het voelde zo lekker! Mijn tweede orgasme was een feit.
De knappe monteur had zijn pik uit mijn mond gehaald en ging voor de bank staan. bromsnor trok mij voorover tegen zich aan. Mijn borsten schuurden over zijn borsthaar. En mijn kontje stak uitnodigend in de lucht. Ik voelde de pik van het lekkere joch tegen mijn anus drukken. Bromsnor hield even stil en ik voelde zijn pik diep in me kloppen. Een pijnscheut trok door me heen toen de lul door mijn sluitspier drukte. “Niet zeuren, slet!”, was wederom het subtiele commentaar. De twee lullen begonnen in en uit te bewegen. Mijn rozetje stond helemaal open, maar nu ik me had ontspannen deed het geen pijn meer. Sterker...ik vond mezelf ook een geile snol, want ik vond het super! Twee palen die me helemaal opvulde. Ik reed zelf over bromsnor zijn lul met de dikke aders, terwijl de ander me in mijn kontje paalde. Bromsnor begon nu vervaarlijk te hijgen en te kreunen. Ik voelde zijn pik nog verder opzwellen en daar spoot hij zijn zaad diep mijn kutje in. Het werd zwart voor mijn ogen en daar kwam ik voor de derde keer binnen een half uur. Door mijn orgasme kneep ik pulserend mijn kontje samen, waardoor ik achter me ook een diepe kreun hoorde. De pik werd uit mijn kontje getrokken en ik voelde het zaad op mijn rug en billen spatten. Er leek geen eind aan te komen! Wat kon die gozer spuiten zeg! Het droop van mijn kont. Ik lag op de bank uit te puffen en vroeg me af wanneer ze verder gingen met de wasmachine. De wasmachine is klaar hoor, zei bromsnor vanuit de deuropening, zonder iets gedaan te hebben. “Dat ging weer goed, niet?”, zei het lekkere ding, terwijl hij bromsnor op de schouder sloeg. Ze liepen lachend het pad af. De hufters! Dit spelletje hadden ze blijkbaar al eens vaker gespeeld! Nou ja, wat maakte het eigenlijk uit? Ik had nooit eeder zulke geile seks gehad.
Aantal keer gelezen:
505
Beoordeel dit verhaal:
(10 beoordelingen)