Spannendverhaaltje.nl

Nieuw leven blazen in ons huwelijk

-
16-08-2010
We waren jaren getrouwd en het laatste jaar was ik erg ontevreden. Mijn man, Jan, keek nauwelijk meer naar mij om. Ik was goed om de was te doen, te zorgen dat het eten op tijd klaar stond en de administratie van zijn praktijk te voeren. Mijn baan als verpleegkundige moest ik opgeven van Jan toen er kinderen kwamen omdat dit pedagogisch beter voor ze was als de moeder thuis was. Jaren heb ik dat gepikt. Ik keek huizenhoog tegen Jan op, hij zou het wel weten. Immers hij was psychiater en druk met de opbouw van zijn praktijk. Mijn inmiddels 18-jarige dochter verzuchtte weleens: mam waar ben jij in dit geheel? Pa, heeft totaal geen respect voor jouw! Toen de kinderen op kamers gingen wonen schreef ik mijn in voor een cursus Reiki. Alles greep ik aan om de avonden niet bij dat stuk chagarijn te hoeven zitten.
De Reikimaster, John, was een man die er goed uitzag voor zijn kalenderleeftijd en goed kon luisteren en had aandacht voor mijn problemen. Ik viel niet op hem, maar zijn aandacht voor mij wonden mij wel op. Op een avond stonden we nog wat na te praten. Alle cursisten waren naar huis. Weet je man wel waar je nu bent vroeg John? Nee, zei ik het interesseert hem geen biet. John kwam wat dichter bij mij staan en zei: wat mis je dan het meest Lies? Dat ik eens aangeraakt wordt als vrouw zei ik. Ineens haalde John zijn hand naar mij uit en streelde heel zachtjes over mijn borsten. Een tinteling ging door mijn lijf. Bedoel je dat? Ja, zoiets kreunde ik zachtjes. Ik raakte opgewonden door deze aanraking en mijn tepels waren duidelijk zichtbaar door mijn bloesje. John raakte een andere borst aan en wreef over mijn borsten. Ik deed mijn ogen dicht met voornemens om deze nacht iets stouts te gaan doen met John. Plotseling hield John op. Ik laat het hierbij Lies, sorry, dat ik mij zo liet gaan.
We moeten dit niet doen, ga terug naar je echtgenoot. Hevig teleurgesteld ging ik naar buiten, ik stapte in de auto en reed naar huis. Toen ik thuis kwam stond Jan chagarijnig in de huiskamer mij op te wachten. Waar was je toch mopperde mijn man! Oh, zei ik sarcastisch: is het ongerustheid of boos omdat het huishouden niet is gedaan vroeg ik brutaal. Doe niet zo offensief en vertel gewoon waar je vandaan komt zei Jan die rare cursussen hebben totaal geen goede invloed op jouw. Ik ontplofte, vooral de denigrerende toon waarop Jan al jaren tegen mij sprak. Ik begon te schreeuwen en zei dat ik hem ontvluchtte. Gedraag je toch en schreeuw niet zo was het enigste wat mijn man zei. Ohh, wat haatte ik zijn formele gedrag. Ik walgde ineens van hem, vooral de manier zoals hij naar mij keek en totaal geen emotie liet zien en mij als een klein kind behandelde. Ik begon met kopjes en borden te gooien richting Jan.
Jan bleef rustig en zei alleen maar: Lies, het gaat echt niet goed met jouw, doe normaal en hou op met dit gekke gedrag. Dit was voor mij de druppel en ik gilde ineens: Ik ben met John, die Reikimaster van de cursus naar bed geweest en presteert in bed velen malen beter dan jij! Jan zijn gezicht vertrok ineens plotseling en ineens sloeg Jan mij totaal in het niets keihard in het gezicht. Zichtbaar geschrokken van zijn plotselinge agressie dook Jan ineen, keek geschrokken naar zijn handen en stamelde: wat heb ik gedaan...Lies...sorry, sorry, ik heb je geslagen, god wat ben ik een hufter zeg! De klap in mijn gezicht kwam erg hard aan maar vreemd genoeg wond het mij erg op. Ik keek Jan aan en ik begon mij uit te kleden. Eerst mijn bloesje, rok en panty totdat ik alleen nog in een slip en BH voor Jan stond. Jan keek mij aan en ik zag ineens weer een blik in Jan zijn ogen die ik alleen bij hem heb gezien ver voor de geboorte van onze kinderen. Jan kwam dichter bij staan en vroeg: is het echt Lies dat je met een ander naar bed bent geweest?
Nee, natuurlijk niet. la je mij nog eens omdat ik tegen je gejokt heb zei ik tegen Jan. Die klap van net wond mij erg op. Ik zag dat Jan begerig uit zijn ogen keek, ik weet wat nog veel lekkerder is zei Jan ineens. Ruw pakte hij mij ineens vast en duwde mij op de grond en dwong mij op handen en knieeen op de grond voorover te gaan bukken. Vanuit mijn ooghoeken zag ik dat Jan zijn broek naar beneden deed en een enorme stijve penis had. Dit had ik in geen jaren meer bij hem gezien. Ineens voelde ik de harde penis van Jan hard tegen mijn kontje aandrukken en tegelijkertijd werd mijn vagina door Jan bevoeld. Je bent zo geil als boter hijgde Jan, geile slet. Omhoog met dat geile kontje van je, ik ga je hard neuken dat is toch wat je wilt geile slet van mij kreunde Jan. Ik stak mijn geile kont zo ver als het kon omhoog. De penis van Jan gleed gemakkelijk naar binnen zo geil was ik al. Ik kreunde het uit van genot al maanden had ik de penis van mijn man niet meer in mij gevoeld en vooral niet op deze manier.
Jan neukte mij zo dat zijn penis in en uit mijn vagina ging. Dit wekte een flinke prikkeling bij mij op. Al gauw kwam ik hevig kreunend klaar. Hierna werd ik hard op mijn billen geslagen en ik smeekte Jan om vooral door te gaan met slaan, dit wond mij nl. erg op. Mijn billen werd stevig onder handen genomen en zagen vuurrood. Ondertussen kreeg ik de grofste bewoordingen naar mijn hoofd geslingerd zoals geile slet, hoer, neukteef e.d. Jan bleef mij in hoog tempo hard op zijn hondjes neuken. Ik werd alsmaar geiler en wenste dat dit de hele nacht zo door zou gaan. Ik draaide mij om, voor een ander standje. Jan ging op zijn rug in de huiskamer liggen en beval mij om op hem te komen zitten. Ik pakte Jan zijn penis en hardhandig zoog ik aan zijn harde paal. Ik hoorde Jan hevig kreunen. Ohh Lies, geile nimf wat doe je dat lekker, ga door ga door. Omdat ik grote borsten heb wisselde ik dit af door Jan zijn penis tussen mijn borsten te leggen en ging ik op en neer met mijn borsten langs Jan zijn stijve paal.
Telkens als de penis tussen de borsten doorwipte nam ik de eikel even in mijn mond en zoog eraan. Mmmm Lies, wat heerlijk kreunde Jan. Ik ga klaarkomen zo mag dat. Ik vond alles best. Jan kwam luidgrommend en kreunend klaar. Het warme sperma spoot over mijn gezicht en haren wat ik vreselijk opwindend vond. Ik likte zoveel mogelijk af en veegde de rest door mijn haren. Jan bleek echter nog flink potent. Na een korte rustpauze wist ik hem weer zo op te winden dat Jan weer een stijve kreeg. Ik ging half op de bank liggen en Jan voor mij op de grond op zijn knieeen. Weer werd ik hard geneukt en tegelijkertijd ook mijn clitorus gevingerd. Ik schreeuwde het uit van genot. Jan draaide mij op de buik en weer moest ik mijn kontje naar hem richten. Jan zag nat van het zweet...ik wil in je kontje neuken Lies, daar fantaseer ik al een tijdje over mag dat? Ik knikte dat ik het goed vond. Jan haalde uit de salontafel wat handcreme en smeerde hiermee zijn penis en mijn anus mee in.
De harde penis van Jan voelde ik tegen mijn anussterretje aandrukkken. Ontspannen Lies, dit ga je erg lekker vinden wat ik straks bij je doe. Ik voelde een pijnscheut toen Jan zijn penis mijn anus binnendrong. Stukje bij beetje drong Jan steeds dieper in mijn sterretje. Auwww riep ik. Ik wist dat ik er even door moest en wond het mij allemaal wel erg op. Ontspan je Lies kreunde Jan. Toen ik mijn anusspieren ging ontspannen gleed de penis er gemakkelijk in. Wat ik toen voelde was heerlijk. Ik werd voor het eerst in mijn leven door mijn man anaal geneukt. Steeds dieper voelde ik Jan zijn penis mijn sterretje naar binnen gaan. Ondertussen bevredigde Jan mij clitoraal en hijgde Jan dat hij mij een lekker, geil dier vond. Jan bleef mij ritmisch in mijn kontje neuken en vingeren. Dit leverde ons een gelijktijdig orgasme op. Ik wist niet dat ik zo'n heerlijk geil vrouwtje heb zei Jan nog nahijgend, het spijt mij Lies dat ik je zo verwaarloosd heb afgelopen jaren. Ik beloof je beterschap. Jan heeft woord gehouden. Ons huwelijk en seksleven is volledig hernieuwd.
Aantal keer gelezen:
557
Beoordeel dit verhaal:
(10 beoordelingen)