Spannendverhaaltje.nl

Niet langer de baas

-
16-08-2010
Annet was een 30-jarige vrouw met donker haar een stel mooie tieten en een strakke kut. Niet dat ze daar veel gebruik van maakte want ze had het veel te druk om haar reclamebedrijf te runnen. Sex had ze zelden zo eens in de maand speelde ze met een vibrator en met een man was ze al een jaar niet meer geweest. Annet liep na een week hard werken naar haar auto toe. Ze was opgewonden want ze stond op het punt een bedrijf over te nemen. Na keihard onderhandelen dat ze de tegen partij bijna zover dat ze aan haar eisen zouden voldoen. Net toen ze de sleutel in het slot wilde steken werd ze hard van achteren beetgepakt, een hand schoof voor haar mond zodat ze niet kon schreeuwen. ze werd door drie gemaskerde mannen in een busje gesleept en ze kwam hard met haar rug op de grond terecht. Haar armen en benen werden beetgepakt en met boeien vastgemaakt.
Ze lag nu met gespreide armen en benen op de vloer."Doe me alsjeblieft niets als je geld wilt kan ik dat regelen". Maar de mannen reageerden niet, een pakte een mes en kwam op haar af. Annet dacht dat haar laatste uur geslagen had, maar de man sneed niet haar maar d'r kleren kapot.Daar lag ze nu een andere man dook op haar poesje af en knipte het schaamhaar weg en scheerde haar helemaal glad. Nadat ze een paar keer geschreeuwd had stopte Annet ermee de mannen werden er niet anders van en ze had wel door dat ze uit de inmiddels rijdende bus niet gehoord kon worden.
Een van de mannen kroop tussen haar benen en begon haar poesje te likken eerst kronkelde ze uit verzet maar ze gaf zich even later over. De rillingen liepen haar over de rug ze dacht eerst dat het door de kou kwam maar al snel had ze door dat het gewoon lust was. Ze opende dan ook snel haar mond toen daar een stijve pik boven hing. Gretig slikte ze de staaf van 17x5 cm naar binnen.De man tussen haar benen was nu ook met zijn pik bij haar binnen gedrongen en de derde stond zich af te trekken.
Annet voelde een orgasme opkomen en ze schreeuwde het uit toen ze haar hoogtepunt haalde. De man die zich stond af te trekken was naast haar hoofd geknield en ze moest ook zijn pik gaan zuigen. "Klaar?" vroeg een van de mannen "Bijna" zeiden de anderen twee. Ook de derde man was nu bij haar hoofd neergeknield en voor Annet door had waarom spoten de drie mannen hun zaad in haar gezicht en over haar tieten. Het waren hele ladingen en het droop langs haar hele lichaam,helemaal toen ze haar losmaakten en rechtop zetten, toen voelde ze zelfs het zaad over haar net geschoren poesje druipen.
Annet merkte dat het busje vaart minderde en ze hoopte dat ze eruit gezet zou worden, maar haar handen werden op haar rug gebonden dus het was nog niet afgelopen. De achterdeuren van het busje gingen open en toen ze uit stapte zag ze een man met een videocamera staan, Ze probeerde haar hoofd weg te draaien maar ze werd tegengehouden en zo kwam ze druipend van her zaad op band te staan. Ze besefte dat ze nu makkelijk te chanteren zou zijn , maar andere andere kant vond ze het ook heel geil. Ze werd een zaal ingeleid waar nog eens 5 mannen stonden,samen met de drie inde bus en de cameraman maakte dat dus negen. Ergens klonk een stem: "Mevrouw als u meewerkt bent u snel van ons af en zult u geen last meer van ons hebben" Annet had weinig keus en gaf zich maar over.
De daarop volgende twee uur werd ze door acht man in al haar gaten en in allemogelijke posities genomen. Het sperma droop uit haar kont, kut en mond en alles werd gefilmd. Na twee uur verdwenen de mannen en werd ze weer in het busje gezet, na een rit waarbij niets gezegd werd kwamen ze bij haar huis aan. Naakt en nog steeds druipend van het zaad werd ze op straat gezet, snel rende ze naar binnen, daar aangekomem wachtte haar een verrassing de televisie stond aan en ze zag de opnamen die van haar gemaakt waren. Ze zag dat het de laatste paar minuten waren waarin de laatste twee man haar donkere haar onderspoten.
TOen draaide de camera weg en zag ze de man in beeld die alles had opgenomen, het was de man waarmee ze de laatste tijd zo hard mee onderhandeld had."Annet je bent een harde zakenvrouw maar ik heb je toch klein gekregen ,maar ik ga accoord met je voorwaarden, de zaak is voor jou maar die heb je gekregen door je lichaam in te zetten en niet door het onderhandelen" Annet snapte de hint ze zou in het vervolg anders zaken doen, want moest ze toegeven op deze manie was zaken doen toch veel leuker. Voldaan stapte ze onder de douche om al het sperma af te spoelen
Aantal keer gelezen:
458
Beoordeel dit verhaal:
(10 beoordelingen)