Spannendverhaaltje.nl

Niet alleen een mooie naam

-
01-11-2010
Dit verhaal is geschreven door GAP meer verhalen van GAP Op een regenachtige dag had ik een kennismakingsgesprek met onze nieuwe leidinggevende. Zij, ja een zij, heette Carla Mooi. Als de naam voorspelde hoe ze er uit zag dan zou dat prettig zijn. Toch een beetje zenuwachtig klopte ik op de deur van haar kantoortje. Ik hoorde een “kom maar binnen” en deed de deur open. Achter het bureau zat ze wat achterover in haar stoel. Nonchalant had ze de telefoon geklemd tussen haar oor en schouder. Haar schouders waren rank en haar vriendelijke blauwe ogen keken me van achter een blonde lok aan. Ze knikte zo van “ga maar zitten” en ging verder met haar gesprek. Natuurlijk moest ik haar even bekijken en van wat ik zo kon zien beviel me uitstekend. Haar kleine borsten bewogen rustig op en neer door haar ademhaling. De contouren van haar bh waren door de transparante stof van haar blouse duidelijk te zien. Na een paar minuten hing ze op, deed haar halflange blonde haren achter haar schattige kleine oortjes en begroette ze me vriendelijk. Ze stelde zich voor en vertelde in het kort over haar arbeidsverleden, leeftijd ( 45 jaar) en hobby’s. Ze was dus twee jaar ouder dan ik ben en het bleek dat ze een vriendin had. Daarna mocht ik wat over mezelf vertellen. Mijn favoriete hobby, vrouwen (klinkt zo wel erg sexistisch), vertelde ik maar niet. Nadat ik klaar was nam ze mijn omzetten en weekrapportages door en haar conclusie was dat ze daar zeer tevreden over was. Ook vertelde ze me haar plannen die ze had. Ik kreeg direct andere taken erbij en omdat ik meer verantwoording kreeg, kreeg ik ook nog eens een beter salaris. Niet super veel meer, maar het was toch substantieel. Met een lach om mijn mond bedankte ik haar voor haar vertrouwen en zei dat ik het graag wilde doen. Ik zou vaak met haar contact hebben en met haar op pad gaan. Ze zou tegen mijn collega’s zeggen dat mijn takenpakket veranderd was. Ze vroeg of ik een kantoortje wilde hebben, maar ik antwoordde dat ik graag bij mijn collega’s wilde zitten en omdat ik toch maar 2 dagen per week op kantoor zou zijn. (de rest van de week ben ik op route, zeg maar) Toen ze opstond om koffie te pakken kon ik haar lijf eens goed bekijken. Een slanke taille, in verhouding brede heupen en relatief lange benen verschenen van achter het bureau. Haar rokje dat net tot boven haar knieën kwam toonde haar welgevormde kuiten. Ik schatte haar op een meter tachtig.
“Jammer dat ze lesbisch” bedacht ik me. Tijdens de koffie vertelde ze me dat ze graag met mij mijn rayon indook om daar onze klanten bezoeken. Om bij mijn klanten te kijken en aan te horen wat er leeft.
“Regel maar een hotelletje voor twee nachten, zodat we geen tijdverlies hebben door het heen en weer rijden” zei ze als een na laatste. Als laatste gaf ze mij een hand en zei dat ze onze samenwerking wel zag zitten.
In de middag mailde ik haar wanneer ze tijd had om met mij mijn rayon in te duiken. Direct kreeg ik een antwoord. Ze antwoordde dat ik het maar moest bekijken, omdat ik toch de afspraken moest maken. Voor de zekerheid plande ik de afspraken voor over twee weken. Aan het eind van de dag mailde ik haar mijn afspraken en binnen een minuut had ik haar bevestiging in de mailbox. De twee weken schoten voorbij en ik genoot van mijn extra werkzaamheden. Toen ik haar op een dinsdagochtend om 7 uur bij haar thuis oppikte zag ik ook haar vriendin. Ze konden wel zussen zijn. Allebei slank, knap en blond. Jummie! Ik werd voorgesteld aan haar vriendin Joke. Ik kreeg een stevige hand en een vriendelijke glimlach. Carla gaf Joke een kus op haar mond en zei: “Tot over drie dagen”.
Zo galant als ik ben, nam ik haar koffer (het leek wel of we drie weken weggingen) en tilde hem in de kofferbak. Carla zag er weer lekker uit. Een strak zittende blouse en een rokje verpakten haar heerlijke lijf en haar blonde haren had ze leuk opgestoken. Toen ze naast me in de auto zat schoof haar rokje omhoog en zonder gene liet ze haar dijen zien. Enigszins ongemakkelijk en opgewonden van het aanzicht zette ik de auto in zijn één en reed weg. Joke zwaaide ons na. We hadden een rit van ruim twee uur voor de boeg. Deze twee uur vlogen voorbij, omdat we gezellig aan het kleppen waren. Ik kon mijn ogen niet van haar fantastisch dijen afhouden en toen haar rokje nog verder omhoog schoof zag ik dat ze geen panty aan had maar nylon kousen. De rand van deze nylons was duidelijk te zien. Mijn pik begon zich te roeren en begon me in de weg te zitten. De drie afspraken van deze dag leverde constructieve gesprekken en een leuke omzet op.
“Je mag vaker met me mee.” zei ik tegen haar.
“Maar dat waren we toch al van plan” reageerde ze gevat en verwijzend naar ons eerste gesprek. Ik reed naar de Chambre D’hotes aan de rand van het centrum van Maastricht. Een oud straatje met grote keien als wegdek en de oude panden gaven een romantische sfeer. Na ons gemeld te hebben kon ik de auto achter het pand zetten en we liepen naar onze kamers. We spraken af om 20.00 uur, in de patio. Ik had me opgefrist en vrijetijdskleding aangedaan. Toen Carla beneden kwam had ze een leuk jurkje aangedaan die niets aan je verbeelding overliet. Een diep decolleté, ceintuur om haar taille en een split van af haar knieën tot halverwege haar blote dijen. Ze had een goede bh aan, want ondanks haar kleine borsten (b-cup) had ze mooie decolleté. Ze zag me kijken en vroeg of ze er mooi uitzag.
“Je ziet er fabelachtig mooi uit” antwoordde ik.
“Doet me deugd” zei ze met een glimlach. Ik leidde haar naar een achteraf straatje, waar je heerlijk vis kon eten.
“Gaan we niet naar het Vrijthof?” zei ze verbaasd.
“Nee joh, daar is het veel te toeristisch” zei ik amicaal. Tijdens het eten en drinken praatten we wat af en als ze moest lachen raakte ze mijn hand cq arm aan. Ik weet niet of het door de fles witte wijn kwam, maar op de terug weg hield ze geregeld mijn arm vast en raakte ze soms mijn billen.
“Je bent een fijne vent” zei ze toen we voor de deur van de Chambre D’hotes stonden. Ik waagde het erop en sloeg een arm om haar heen en zei dat ze een leuke mooie vrouw is. Verbaasd was ik toen zij ook een arm om heen sloeg en zei: “Kom, we gaan naar mijn kamer”.
Van opwinding kon ik de sleutel niet in gat krijgen en toen het uiteindelijk lukte zei ze lachend: “Ik hoop dat je zo meteen het gaatje makkelijker vind”.
Lachend en opgewonden liep ik voor haar de trap op en op de eerste verdieping gekomen, opende ze haar deur. Nauwelijks waren we binnen of ze liet haar jurkje van haar schouders glijden en opende ze met een handige beweging de sluiting van haar rode transparante bh. Met grote belangstelling bekeek ik haar figuurtje. De kleine tepelhoven met harde tepels staarden mij aan. Her en der had ze moedervlekjes. Ze had alleen nog een rode transparante hipster en haar pumps aan.
“Kleed je uit joh, ik ben zo geil” kreunde ze. In no-time stond ik naakt voor haar. Met haar tong bevochtigde ze haar lippen terwijl ze naar mijn stijve dikke geribbelde pik keek. Ze draaide zich om, zette haar linker voet op een stoel en leunde tegen de muur. Terwijl ze haar kontje naar achteren duwde, kreunde ze dat ik haar hard moest nemen. Ik ging achter deze geile lange vrouw staan, trok het kruisje van haar hipster naar rechts en richtte mijn kloppende paarse eikel richting haar openstaande neukgleuf. Rustig drukte ik mijn leuter tussen haar schaamlippen. Direct voelde ik dat ze zeiknat was en drukte mijn pik hard in haar nauwe kutje.
“Oefff, pfffffff, mmmmm, lekkere lange pik heb je zeg, jaaaaaa, doe het, oooooh lekkerrr” kreunde ze luid.
Ik schoof mijn 19x5 cm grote lul in rap tempo heen en weer. Ik pakte haar stevige tietjes vast en kneep er lekker in. Haar gekreun werd luider en luider. Haar kutje werd nog nauwer en met een kreet kwam ze klaar. Haar geil stroomde langs mijn pik, zak en benen.
“Oooh, mmmm, jaaaaaaaaa, neuk me, jaaaa, harderrrrrr” hijgde ze. Mijn ballen slingerden op het tempo van mijn neukritme heen en weer. Toen mijn zak zich om mijn kloten spande, wist ik dat ik zo moest komen. Na een paar lange halen propte ik mijn lul diep in haar en kondigde mijn zaadlozing aan.
“Ja, spuit mijn kutje vol, mmmmm, doe het, lekkerrrrrr” moedigde ze me aan. Met luide kreunen spoot ik mijn dikke zaad in haar baarmoeder. Ik leunde nog even tegen haar aan en gaf haar een kus in haar nek. Toen ik merkte dat mijn lul slap werd haalde ik hem uit haar gleufje.
“Ik was zo toe aan een vluggertje” zei ze overbodig.
“Ik ook, maar ik dacht dat je lesbisch was!” zei ik tegen Carla.
“Ik ben zo bi als de pest” zei ze toen ze me op het bed duwde.
“Blijf hier maar lekker slapen hoor. Wie weet in wat voor stemming we morgenochtend wakker worden. Ik stond weer op en zei dat ik naar mijn kamer ging om mijn toilettas e.d. te halen.
“Neem je koffer maar mee….” zei ze met een geile ondeugende blik. Snel trok ik mijn broek en t-shirt aan en liep de gang op. Ik hoorde voetstappen op de trap, maar die hoorde je wel vaker in een hotelletje. Toen ik met de koffer een paar minuten later terug kwam hoorde ik een stem uit de badkamer komen. Carla zei tegen mij: “Moet je nu eens kijken. Hoeveel zaad heb je wel niet in me gespoten?” Ze stond helemaal naakt met haar benen wijd in de badkamer en liet me zien hoe mijn zaad langs haar dijen droop. Ze veegde met twee vingers mijn witte room weg en likte deze met een tevreden blik schoon.
“Mmmm, lekkerrrr” zei ze geil. Ze herhaalde dit totdat haar dijen schoon waren. Het was blijkbaar nog niet genoeg, want ze dipte met twee vingers in haar kutje om vervolgens deze vingers weer af te likken. Haar tepels staken alweer hard naar voren. Ik kleedde me ook uit en toen ze zag wat haar gelik gelebber te weeg had gebracht, lachte ze me toe.
“Zo jongetje, kan je al weer.” Ze ging op haar knieën voor me zitten en hapte mijn stijve pik in haar mond. Ze zoog hard aan mijn lul en kneedde mijn ballen op een stevige manier. Met ogen dicht genoot ik van haar tong, mond en handen. Op een moment deed ik een stap naar achteren en trok haar overeind. Ik nam haar mee naar het bed en ging op mijn rug liggen. Ik hoefde verder niks te zeggen want ze begreep precies wat ik wilde. Ze nam met haar lekkende kale kut plaats op mijn mond en boog voorover. Ze ging verder met wat ze in de badkamer deed. Op een verrukkelijke manier pijpte ze me. Ik duwde haar kutje van mijn mond en trok haar schaamlippen uit elkaar. Haar lippen glinsterde van haar geil en mijn zaad. Ik stak mijn tong in haar kutje en proefde haar zoete sap en mijn zilte sperma. Met mijn tong schreef ik het alfabet op haar klitje. Klitje? Zeg maar klit. Deze was goed ontwikkeld en leek inderdaad op een mini pikkie. Ze rilde en kreunde van genot. Even later stak ik mijn tong diep in haar kutje en neukte haar met mijn tong. Carla deed haar best om mijn leuter diep in haar keel te krijgen. Plotseling gleed mijn eikel achter haar huig en voelde ik haar lippen tegen mijn getrimde schaamhaar.
“Oooh, lekkerrrr, ga door” hijgde ik. Ze liet mijn pik uit haar mond schieten en hapte naar adem. Toen ze op adem gekomen was, liet ze haar lippen over mijn pik glijden en een seconde later gleed mijn paarse dikke eikel weer achter haar huig. Ik haalde mijn tong uit neukgleufje en duwde wild twee vingers in haar steeds nauwer worden roompotje. Toen ze mijn pik uit haar mondje liet glijden, kletste deze nat van haar speeksel op mijn buik. Direct kreunde ze dat ze moest komen. Snel drukte ik mijn mond op haar openstaande kut. Even daarna kwam ze met een gil trillend voor de tweede keer klaar. Ik zoog al het geil in mijn mond en slikte alles door.
“Mmmmm, lekker zoet hoor” hijgde ik toen ik haar kutje van mond duwde. Nadat ze was bijgekomen viel ze weer aan. Wild op en neer pompend met haar mondje zoog ze hard aan mijn leuter en hard kneep ze in mijn zak.
“Oooh, jaaaa, lekkerrr, mmmmm, ik koooom” riep ik en perste met luid gekreun mijn zaad uit mijn kloten. Lange stralen zaad pompte ik in haar pijpebekkie. Carla bleef zuigen totdat er niets meer uit mijn ballen kwam. Ze ging naast me op haar knieën op het bed zitten en opende haar mond. Ze liet me mijn zaad zien, sloot haar mondje en slikte alles door. Ze moest twee of drie keer slikken om al het sperma weg te krijgen.
“Tjemig de pemig, lekker veel zeg. En deze hoeveelheid bij de tweede keer komen. Mmmmm” zei ze terwijl ze me geil aankeek. Met een vinger veegde ze nog de laatste paar druppels zaad uit haar mondhoek en maakte deze vinger met haar tong schoon. Nadat we ons gedoucht hadden doken we naakt op het bed, zetten de wekker op de gsm en vielen in slaap.
Ik werd wakker van het geluid van de douche en liep de badkamer in.
“Ik heb de wekker niet eens gehoord” zei ik toen ik keek hoe zij haar schaamstreek waste.
“Ik had hem uitgezet, geile vent” zei ze. Toen we allebei klaar waren met wassen en aankleden, gingen we ontbijten. We begroetten de eigenaresse toen we de ontbijtruimte inliepen. We hadden reuze trek en aten elk een stevig ontbijt. De eigenaresse kwam bij onze tafel staan en zei: “Ik wil jullie iets vragen. Er zijn een paar gasten die, van bepaalde geluiden, niet in slaap konden vallen. Hebben jullie daar ook last van gehad?” Carla zei dat wij de geluiden ook gehoord hebben, maar dat wij er geen last van gehad hebben. Met een knipoog liep de eigenaresse heupwiegend weg. Ze wist dondersgoed dat wij het waren. Ik moest in één keer denken aan de voetstappen op de trap van vannacht.
“Dat is een discrete manier om te zeggen dat we wat zachter moeten doen” zei ik lachend. We zeiden “tot vanavond” tegen de eigenaresse en gingen aan het werk. Deze werkdag was ook goed verlopen en Carla zei dat ik de twee moeilijke gesprekken goed had laten verlopen. De hele dag, op de afspraken na, hadden we elkaar lopen opgeilen en liepen dan ook verhit Chambre D’hotes weer binnen. De eigenaresse begroette ons met de armen over elkaar, waardoor haar borsten (d-cup) bijna uit haar blouse sprongen. We besloten om niet aan onze geile bui toe te geven en gingen na het omkleden direct uit eten. Tijdens het diner zat ik continue met een stijve in mijn broek. En als ik goed keek zag ik de harde tepels van Carla door haar shirt heen prikken. We nuttigden alleen een hoofdgerecht, dronken een kop koffie en waren dan ook snel weer terug in het hotel. We gingen direct naar de kamer en verloren ons in een lange natte tongzoen. Onze handen gleden over onze lichamen en het duurde dan ook niet lang of we lagen naakt op het bed te zoenen en te strelen. Het voorspel duurde en duurde, totdat ik het niet meer hield. Mijn onderbuik deed zeer van de geile spanningen van de dag. Na bijna een uur gestreeld, gevingerd en gezoend te hebben, zette ik haar op handen en knieën. Ik zette haar zo op het bed dat haar kontje over de rand van het stak en dat ik achter haar kon staan. Ze keek me over haar schouder aan en toen ik mijn pik in haar schoof zag ik haar ogen weg draaien van genot. Ze legde haar hoofd schuin en haar schouders op de matras en genoot kreunend van mijn penetratie. Treiterend langzaam schoof ik mijn harde lul in haar nauwe natte kut. Ik pakte haar heupen vast en voerde naar een paar minuten mijn tempo op. Aan de wortel van mijn leuter vormde zich een wit randje van haar geil. Bij iedere penetratie werd dit randje dikker. Met mijn duim masseerde ik haar anus.
“Ooooh, jaaa, wat fijn” hijgde ze toen ik mijn duim in haar kontje duwde. Ik voelde hoe Carla met een vinger haar klit masseerde. Terwijl ze dit deed, raakte ze ook mijn pik met haar vinger. Als of ze naar de eigenaresse geluisterd had kwam ze zachtjes en trillend klaar. Haar sappen dropen tussen mijn pik aan haar schaamlippen naar buiten.
“Ga door, ga doooooor, mmmmm” hijgde ze. Mijn andere duim verdween ook in haar kontje. Met deze twee vingers rekte ik haar sluitspier op. Toen ik mijn duimen er uit haalde bleef deze mooi open staan. Ik haalde mijn leuter uit haar neukgleuf en duwde hem in haar nauwste opening.
“Ooooh, pffffff, oeffffff, hij voelt in mijn kontje nog groter” kreunde ze. Omdat mijn pik nat en glad van haar geil was verdween hij gemakkelijk in haar kontje. Wild pompte ik mijn pik in haar reet. Zo neukte ik haar een paar minuten. Ik wisselde weer van neukgat en ramde mijn lul diep in haar kutje. Toen ik voelde dat ze voor de tweede keer moest komen, spande mijn zak zich maar weer eens om mijn ballen. Bijna tegelijker tijd kwamen we klaar.
“Oooh jaaaaaaa, ik kooom, ik kom nuuuuu” kermde ik luid. Mijn zaad schoot uit mijn eikel en zocht zich een weg naar haar baarmoeder.
“Ik oooook, mmmmmm, wat geil, mmmmmm, jaaaaa, ik kooooom” kreunde Carla. Snel haalde ik mijn leuter uit haar, deed een stapje naar achteren en keek hoe haar sappen en mijn zaad uit gleuf geperst werden. Toen ik zag hoeveel naar buiten kwam, ging ik op mijn knieën, likte het mengsel van onze sappen van de binnenkant van haar dijen weg en zoog haar kutje leeg. Carla draaide zich om en ging met gespreide benen op de rand van het bed zetten. Ze trok me overeind en tussen haar benen, om mijn pik schoon te likken. Even later lagen we tevreden naast elkaar op het bed.
“Tjemig, wat duurde dit lekker lang zeg” zei ze toen ze me indringend aankeek.
“Ik heb nu wel een schrale kut en kont hoor” hijgde ze na terwijl ze arm om me heen sloeg. Een paar minuten later hoorde ik haar rustig ademhalen. Ze sliep!
De volgende ochtend werd ik wakker en Carla lag nog naast me. Ik duwde haar arm van af en voelde aan mijn pik. Het opgedroogde geil herinnerde me aan de geile neukpartij van gisteravond. Bij deze herinnering begon mijn lul weer te steigeren. Ik keek op mijn horloge en zag dat het pas 6 uur was. Ik dacht aan wat anders, zodat ik kon plassen. Toen ik mijn blaas geleegd had en terug in de slaapkamer kwam, had Carla zich op haar andere zij gedraaid en haar knieën op getrokken. Zo kon ik haar pruimpje weer eens bewonderen. De kleine schaamlippen staken tussen haar grote schaamlippen naar buiten. En haar grote kittelaar was erg goed te zien. Ik dacht weer aan gisteravond terwijl ik haar bekeek, waardoor mijn lul opnieuw snel fier overeind stond. Zachtjes ging ik op bed liggen en kroop tegen haar aan. Mijn harde pik bevond zich in haar bilnaad. Na een poosje zo gelegen te hebben, merkte Carla dat er wat hards tussen haar billen zat. Ze drukte haar kontje naar achteren en begon met haar heupen te draaien.
“Mmmm, dat is nog eens wakker worden” zei ze terwijl ze haar knieën nog verder optrok. Mijn hand vond één van haar tietjes en masseerde deze. Met mijn vingers trok ik haar harde tepel uit haar tepelhof. Ik zakte met mijn lichaam naar beneden, totdat mijn lul richting haar kutje schoof. Mijn hand liet die ene borst los en gleed naar haar kutje. Met mijn vingers voelde ik hoe nat ze was. Ze was nog niet super nat, maar toch nat genoeg om er in te schuiven. Ik richtte mijn lul op haar kut en drukte hem naar binnen. Langzaam schoof ik mijn pik in haar en toen ik er helemaal in zat tilde ik haar been op en zette haar voet op haar knie. Met mijn vinger zocht ik haar klitje en toen ik hem gevonden had, kneep ik er zachtjes in. Het ademhalen van haar ging steeds zwaarder en ging over in gekreun. Terwijl ik haar klit masseerde schoof ik rustig mijn pik in en uit haar neukgleuf.
“Ooooh kut, ik word al weer geneukt door een echte pik, mmmmmm, lekkerrrrr” hijgde ze.
“Is weer wat anders dan Joke met een voorbind pik” kreunde ze verder. Met het beeld voor ogen hoe die geile knappe Joke met een voorbind pik haar neukte, verhoogde ik mijn tempo. Doordat ik haar nu hard neukte en harder op haar kittelaar drukte, kwam ze snel klaar.
“Ooooh, kut, godver, mmmmmm, ik koooooom” riep ze. Ze kwam zo heftig klaar dat ze verkrampte en meerdere kreten slaakte. Wild ramde ik mijn leuter in haar nauwe verkrampende soppende kut. Met Joke en haar voorbind pik die Carla van achteren nam, in mijn gedachte, spoot ik grommend zonder aankondiging mijn dikke room in haar kut.
“Oooh kut, ik spuit je voooool” riep ik er bij. Na deze climax bleven we tegen elkaar aanliggen. Toen mijn half slappe lul vanzelf uit haar gleufje gleed, zei Carla een paar seconden later dat ze mijn zaad uit haar kut voelde lopen. Ze duwde me weg, ging op haar rug liggen en herhaalde de handelingen van de eerste dag: het wegvegen en op likken van mijn zaad. Omdat we zagen dat het half zeven was, besloten we om ons te gaan douchen.
Nadat we ontbeten, betaald en onze koffers in de auto gedaan hadden, reden we naar de laatste 3 klanten van deze drie daagse zakenreis. Deze dag was wat minder, qua omzet, dan de afgelopen twee dagen, maar nog steeds goed. Uiteindelijk kwamen we om 19.00 bij het huis van Carla en Joke. Omdat we nog niet gegeten hadden, nodigde Carla mijn uit om te blijven eten. Ik vond dat natuurlijk goed en sjouwde haar koffer naar binnen. Carla en Joke begroetten elkaar met een tongzoen. Is en blijft bijzonder omdat zo zonder gene te zien gebeuren. Ik vond het ook wel wat geils hebben. Joke was iets kleiner dan Carla en haar figuur was zo op eerste oog het zelfde. Allebei waren slank en hadden kleine tietjes. Tijdens het tongen hadden ze hun handen op elkaars ronde billen gelegd.
“GAP blijft eten” zei Carla na de tongzoen tegen Joke en Joke zei spontaan dat ze dat erg gezellig vond. Na enig overleg besloten we om pizza’s te bestellen. Nadat we de pizza’s in onze magen verdwenen waren, bleven we kleppen. Ongemerkt was het al elf uur geworden.
“Is het al zo laat geworden” zei ik verbaasd. De dames keken op de klok en schrokken van de tijd.
“Jij moet nog een uur rijden. Je mag wel overnachten hoor” zei Carla toen ze Joke aankeek. Joke knikte dat zij het ook goed vond. Met geile gedachtes zei ik zonder twijfel dat ik wel bleef overnachten. Ik liep naar de auto, pakte mijn koffer, volgde de dames naar boven en zette mijn koffer op de gang. Ze lieten me de bovenverdieping zien en leidden me naar waar ik zou gaan slapen. De kamer was groot en in deze kamer stond een waanzinnig groot bed.
“Wij hebben geen logeerkamer, dus je slaapt bij ons” zei Joke en ze duwde me op het bed. Voordat ik het wist stond Joke naakt voor me.
“Carla had me gisteren gebeld en verteld van jullie neukpartijen. Ik wil je leuter ook wel in me voelen” zei Joke. Haar handen kleedde me uit en toen ik één maal naakt was, ging Joke op het bed zitten en pakte ze mijn half stijve pik vast. Rustig trok ze aan mijn lid en toen deze in vol ornaat overeind stond, likte ze haar lippen vochtig.
“Ik kan me voorstellen dat Carla die graag in haar kut had.” zei Joke vol bewondering toen ze naar mijn geaderde dikke pik keek. Ze ging met haar kut boven mijn leuter zitten, trok deze richting haar gleuf en zakte naar beneden. Toen mijn paarse kloppende eikel haar schaamlippen van elkaar drukte, zuchtte ze luid. Haar tepels staken ver uit haar tepelhoven. Met haar ogen dicht wipte ze rustig op en neer en trok aan haar tepels. Carla was in geen velden of wegen te bekennen. Na even op en neer gewipt te hebben zakte ze helemaal over mijn leuter en kantelde haar bekken rustig heen en weer. Nog steeds met haar ogen dicht genoot ze van mijn eikel die tegen haar baarmoeder aandrukte. Ik zette mijn handen op haar tieten en kneedde haar stevige b-cup. Haar tepels staken tussen mijn vingers door. Ik trok haar aan haar tepels, zodat ze met haar gezicht naar me toe moest komen. Toen ze dicht bij was drukte ik mijn mond op de hare en stak mijn tong diep in haar mondje. De tongzoen was nat en wild, waardoor onze speeksel langs onze kinnen liep. Ze trok zich los uit de innige tongzoen en begon snel op en neer te wippen.
“Oooooh, mmmmm, godver, ik kooooom” hijgde ze. Direct daarna verkrampte ze en kwam ze kermend klaar. Haar sappen stroomden langs mijn pik en haar schaamlippen. Ik nam haar bewegingen over en pompte mijn pik soppend in haar nauwe, natte en verkrampende kut, zodat ik haar climax rekte. Toen ze slap voorover op me viel, duwde ik haar van me af. Ik zette haar op haar handen en knieën, zag hoe haar kutje lekte en propte mijn geribbelde pik in haar kut. Soepel gleed hij in haar roompotje. Wild beukte ik mijn lul in de hijgende kreunende vrouw.
“Mmmmm, jaaaaaa, spuit me vol, doe het, jaaaaa” riep ze uit.
“Oooooh, wat is ie lekker dik en lang” kermde ze er achter aan. Bezweet pompte ik mijn staaf diep in haar. Mijn kloten slingerden in mijn zak heen en weer en mijn buik petste tegen haar ronde billen.
“Mmmm, jaaaaa, ik ga je vol spuiten, oooooh, wat ben je lekker nauw en nat” hijgde ik zwaar. Een paar seconde later trok mijn leuter bijna uit haar gleuf en liet nog net mijn eikel in haar kut. Kreunend spoot ik mijn lading zaad in haar neukgrotje. Toen er geen druppel meer uitkwam haalde ik mijn pik uit haar neukopening en vroeg aan haar of ze mijn zaad uit haar kutje wilde persen. Haar antwoord was bevestigend, maar dan moest ik op mijn rug gaan liggen. Ik lag nauwelijks of ze zat met haar kutje boven mijn mond. Ze trok met een paar vingers haar schaamlippen van elkaar en begon met persen. Mijn zaad kwam in een lange sliert naar buiten en viel op mijn gezicht en daarna druppelde de rest van sperma naar beneden. Joke veranderde snel van houding toen er geen sperma meer uit haar kutje kwam en likte ze smakkend mijn zaad van mijn wangen, neus, mond en kin. Toen we tevreden naast elkaar op het bed lagen zag ik dat het al 00.15 uur was. Wat een heerlijke lange geile neukbeurt was dit zeg!
Even later kwam Carla de kamer binnen. Zij had zich ook ontdaan van haar kleding en zei dat het tijd was om te gaan slapen. Joke en ik fristen ons op en schrobden ons gebit. Even later lagen we op bed en vielen we in slaap. Om elf uur in de ochtend schrok ik wakker en de twee dames lagen naast me te slapen. Eigenlijk was het een werkdag, maar ik dacht als de baas mag uitslapen, dan mag ik dat ook. Ik trok mijn short aan en liep naar beneden en zette, na enig zoek werk, een kan koffie. Op de deurmat vond ik de telegraaf en zo zat ik wat aan de eettafel bij te komen. Een half uur later hoorde ik gestommel op de trap. Carla strompelde, zonder kleding, slaperig de kamer binnen. Ze pakte op de tast een mok en liep naar de tafel.
“Morguh, lekker ding” zei ze en ze gaf een zoen vol op mijn mond. Ze had haar tanden wel gepoetst, merkte ik op. Het viel me op dat haar tepels in staat van opwinding waren. Ze zag me staren en zei dat ze ’s ochtends altijd harde tepels had.
“Joke slaapt meestal een gat in de dag als ze laat naar bed is gegaan” zei ze terwijl ze een stuk van de krant pakte. Door haar naakte lichaam en geile oogopslag, rommelde het al weer in mijn short. Even later had ik mijn gedeelte van de krant uit en zei dat het maar goed is dat de gordijnen dicht zijn.
“Hoe zo?” antwoordde ze. Als antwoord stond ik op en schoof mijn short richting mijn enkels. Ik stapte uit mijn short en met een paar passen stond ik met mijn stijve leuter voor haar. Ik pakte haar hoofd vast en duwde deze naar mijn kloppende dikke paarse eikel. Gewillig deed ze haar mond open, likte aan mijn eikel en liet de krant voor wat ie was. Even stopte ze met likken, draaide op haar stoel, spreidde haar benen en trok me aan mijn leuter dichter naar haar toe. Haar tong ging van mijn zak naar mijn eikel en weer terug. Daarna likte ze langs het randje van mijn eikel en toen ze zag dat er een druppel voorvocht uit mijn pisgaatje kwam, likte ze deze weg. Haar ene hand bewerkte mijn kloten en haar andere hand lag op mijn billen. Ze hapte mijn pik in haar mond en met de hand die op mijn billen lag duwde ze mijn onderlichaam richting haar mondje, waardoor mijn pik diep in haar mond gleed. Ze wrikte wat met haar hoofd en voordat ik wist zat mijn eikel achter haar huig. Ik legde een hand op haar hoofd en duwde deze zo ver mogelijk richting mijn kruis. Haar lippen raakten mijn getrimde schaamhaar en door mijn hand op haar hoofd kon ze geen kant op. Toen ik haar hoofd los liet, liet ze kokhalzend mijn lul uit haar mond glijden. Toen ze me geil aankeek zag ik dat er een sliert speeksel aan haar kin hing. Ik pakte haar hoofd weer vast, richtte mijn pik op haar mond en duwde deze in een keer achter haar huig. Nu pakte ze zelfs met twee handen mijn billen vast om mijn lul zo diep mogelijk in haar mondje te krijgen. Voor de tweede keer liet ze mijn leuter kokhalzend uit haar pijpebekkie schieten. Naar adem snakkend keek ze me loensend aan. Ze stond op, veegde de krant van tafel en ging er met haar rug op liggen. Ik pakte haar heupen vast, trok haar kutje over de rand van de tafel, duwde mijn eikel tussen haar schaamlippen en ramde hem in een keer diep in haar nauwe drijfnatte kut.
“Oeffff, pfffff, mmmmmm, jaaaaa, lekkerrrrrr” kreunde ze luid.
“Schuif hem er maar lekker diep in hoor” moedigde ze me aan. Ik legde haar benen tegen mijn schouders, waardoor ik nog dieper in haar kon komen.
“Ja, neuk me, mmmm, jaaaaa, harderrrrr” riep ze luid. Met soppende geluiden gleed mijn pik in en uit haar flamoes. Haar tietjes trilden op het ritme van mijn gebeuk. Ze trok met haar vingers aan haar harde tepels en zuchtte en kreunde naar hartenlust. Ik haalde mijn lul uit haar kutje en drukte met mijn eikel tegen haar klitje. Met mijn hand stuurde ik mijn eikel over haar kittelaar, waardoor ze harder begon te kreunen.
“Ik wil je pik in mijn kut, jaaa, prop hem er in” hijgde ze commanderend. Met een vloeiende beweging gleed mijn harde leuter weer in haar roompotje. Haar kutje was nauwer dan zo net en het duurde dan ook niet lang dat ze klaar kwam.
“Ja, jaa, jaaaa, jaaaaaaaaaa, ik koooooom” kermde ze luid en ik voelde hoe haar kut verkrampte. Schokkend en kermend perste ze haar geil uit haar neukopening. Omdat ik ook zo moest komen bewoog ik minder gecontroleerd, wat ze dan ook merkte.
“Ja toe maar, ja, jaaaa, spuit me weer vol, pleasssssse” jammerde ze geil. Net toen ik moest komen voelde ik een hand op mijn heup. Het was Joke. Met haar andere hand trok ze mijn leuter uit de kut van haar vriendin en trok me af. Een paar seconde later schoten er stralen zaad uit mijn eikel, die op de tietjes, buik en venusheuvel terecht kwamen. Joke melkte mijn pik leeg en toen er niets meer uit kwam ging ze naast Carla staan en begon ze met het schoonlikken van de romp van haar vriendin. Na iedere lik gaven ze elkaar een tongzoen. Omdat dit zo’n geil gezicht was en omdat ik recht tegen de openstaande glimmende natte pruim van Joke aankeek, bleef mijn leuter hard. Onaangekondigd drukte ik mijn neuklat tussen haar schaamlippen. Met een verbaasde blik keek ze over haar schouder.
“Mmmm, potente gozer, jaaaaaa, neuk me” geilde ze. Met een tevreden geile blik drukte ze haar billen naar achteren, waardoor mijn lul dieper in haar gleed. Kreunend ging ze verder met het schoonlikken van haar vriendinnetje.
Nadat ze de romp van Carla schoongelikt had, duwde ze me weg, waardoor mijn pik uit haar gleed. Ze ging voor de openstaande kut van Carla staan en bukte, zodat ze dat kutje kon likken. Weer stond ze uitnodigend gebukt, waardoor ik mijn leuter zo bij haar naar binnen kon drukken. Joke stak haar tong diep in het grotje van Carla en door mijn penetratie ging haar tong op mijn neukritme in en uit de kut van haar vriendin. Soppend gleed mijn leuter in en uit de lekkende gleuf van Joke. Het gekreun en de sexlucht van de twee vrouwen vulde de ruimte. Carla kondigde luid kreunend aan dat ze weer eens moest klaarkomen. Joke haalde haar tong van de kut van Carla en drukte met haar vingers op de grote kittelaar van haar biseksuele vriendin. Toen Carla met een luide kreet klaar kwam drukte Joke haar mond op de pulserende neukgleuf. Ik merkte dat Joke nauwer werd. Dit moedigde mij aan om haar nog harder te nemen. Het gekreun en gehijg van Joke werd steeds luider.
“Ja, jaaaa, neuk me hard, jaaaaaaa” riep ze tussen het likken door. Door mijn gebeuk moest ze met het likken stoppen en leunde met twee handen op de tafel. Carla duwde een arm van Joke weg en rolde van de tafel. Ze ging onder mijn bungelde zak zitten en keek hoe mijn lid keer op keer glimmend diep in de kut van Joke gleed. Ze likte met het puntje van haar tong aan de kittelaar van Joke en mijn geribbelde staaf. Het was een heerlijk gevoel toen ze dat deed en dat ze met haar hand in mijn zak kneep. Door de extra stimulans van Carla kwam Joke snel klaar. Kermend verkrampte ze en perste ze haar geil naar buiten. Carla likte dankbaar al het vocht weg dat langs de binnenkant van de dijen van Joke liep en langs mijn pik en zak droop. Na de climax van Joke hurkten de dames voor me en vroegen ze me om mijn zaad. Verwoed trok ik aan mijn harde natte gladde pik. Beide dames likten aan mijn zak terwijl mijn hand over mijn pik flitste. Grommend kondigde ik mijn zaadlozing aan.
“Ja, mmm, ooooh, jaaaaaa, ik kooooom” hijgde ik zwaar en toen ik dat zei opende ze allebei hun mond en staken hun tong naar buiten. Ze drukten hun wangen tegen elkaar en keken mij verlangend aan. Ik richtte mijn dikke eikel richting hun monden en spoot mijn zaad richting hun tongen. De twee stralen zaad spatten uit een op hun neuzen, kinnen en tongen. De rest van mijn zaad droop uit het pisgaatje en druppelde op hun tongen. Het was een geil gezicht hoe mijn dikke room langzaam naar beneden gleed en op hun kleine tietjes viel. Uiteindelijk veegde ik mijn eikel langs het voorhoofd van Joke om het laatste room van mijn eikel te vegen. De twee vriendinnen gingen vervolgens op in een lange tongzoen. Mijn pik verloor ik rap tempo zijn lengte en voelde erg schraal aan. De afgelopen dagen had hij genoeg te lijden gehad. Als je hier over lijden kunt praten trouwens. Jummie, wat een geile dagen waren dit.
Na een verkwikkende douche beurt namen we afscheid en beloofden we elkaar dit nog eens te herhalen. Op de terugweg naar huis bedacht ik me dat ik de eerste weken niet meer zou neuken, om mijn zaadvoorraad weer optimaal te krijgen. Het leven is mooi. Lang leve de vrouwen.
Aantal keer gelezen:
421
Beoordeel dit verhaal:
(10 beoordelingen)