Spannendverhaaltje.nl

Neuken in de auto

-
16-08-2010
Het was zaterdagavond rond 23:00. Na heerlijk samen met mijn vriendin over de boulevard gelopen te hebben, keerden wij terug naar de auto. Nadat we eventjes hadden gereden, stopten we langs het strand en parkeerde de auto zo dat we uitzicht hadden op de zee. We zaten gezellig te praten over allerlei dingen en begonnen over de plaatsen waar we het nog wel eens zouden willen doen. We werden allebei erg geil en begonnen elkaar heerlijk te tongen.
Ik begon haar borsten te strelen en ze kreunde zachtjes. Zij kwam met haar mond naar mijn oor en draaide met haar tong rondjes over mijn oorlel. Ze zij zachtjes in mijn oor: ik heb zin!! Omdat de auto naast allemaal andere auto's stonden en er een hoop mensen voorbij liepen, besloten we maar om weg te rijden en een plek op zoeken waar we heerlijk ons gang konden gaan. We reden langs een paar loodsen voor visopslag en tussen die loodsen lag een weg die eindige achter de loodsen. Ik parkeerde hier mijn auto en we gingen weer verder waar we mee bezig waren. Mijn vriendin knoopte rustig mijn broek los, terwijl ik heerlijk haar tepels aan het likken was.
Ze haalde mijn lul uit mijn broek en begon hier hard aan te trekken. Het was zo lekker dat ik bijna moest klaarkomen. Ik maakte haar broek los en zei tegen haar dat ze bovenop me moest gaan zitten. Ze trok haar broek uit en daarna haar string. Ik vingerde haar eerst even met 1 vinger en ging er al snel met 3 vingers tegelijk in. Ze was zo geil geworden dat ze me pik weer beetpakte en bovenop me ging zitten. Ze duwde mijn pik in haar kutje en ik genoot van het warme gevoel. Nadat we allebei heerlijk waren klaargekomen, reden we weg. Onderweg naar huis waren we nog steeds geil, dus besloten we om bij een groot industrieterrein nog maar een keer lekker te gaan neuken.
Ze zat weer boven op me en ging heerlijk op en neer, ik likte ondertussen haar tieten. Na ongeveer 5 minuten kwam ik weer klaar. Zij was nog niet klaargekomen en was dus nog onwijs geil, ik was zelf zo geil dat ik gewoon bleef doorgaan en mijn lul verstijfde gelijk weer. Toen mijn vriendin schokkend aan het klaarkomen was, zagen we door de beslagen ruiten een auto aan komen rijden. De auto kwam langzaam aanrijden en we schokten zo erg dat we snel iets over onze geslachtsdelen hadden gelegd. Toen de auto ons langzaam voorbij reed, starte ik de auto en deed snel de airco aan zodat de ruiten niet meer beslagen waren.
Ik reed snel weg en de auto bleef staan op de plek waar wij stonden. Toen ik in mijn achterruit spiegel keek, zag ik dat het een wagen was van de beveiliging. Wij baalden onwijs dat we het niet echt goed af konden maken en zijn dus thuis heerlijk verder gegaan.
Aantal keer gelezen:
721
Beoordeel dit verhaal:
(10 beoordelingen)