Spannendverhaaltje.nl

Natte sex

-
20-01-2011
Ze liep door de kamer en deed of ze bezig was, maar met haar gedachten was ze heel ergens anders. Er kwam niet echt iets uit haar handen. Vandaag zou hij weer langskomen. Hemel, wat had ze een zin in hem! Zoveel zin dat ze vanmorgen, nog voor ze zich had aangekleed, haar vibrator had gepakt en zich op de bank in de kamer hiermee had verwend tot ze trillend en kreunend klaar was gekomen. Maar hierdoor waren haar geile kriebels niet minder geworden. Nee, het was alleen maar erger geworden. Ze kon niet wachten tot hij er zou zijn. Ze wou hem voelen, zoenen, neuken. Eindelijk zag ze zijn auto voorrijden. Ze liep naar de keuken en hoorde hem binnen komen. Zodra de keukendeur openging, sprong ze op hem af en begon wild met hem te vrijen. Hij zoende haar terug en zij voelde dat hij net zoveel zin in haar had als zij in hem. Al vrijend liepen ze de keuken verder in. Hun lichamen wreven tegen elkaar en haar handen woelden door zijn haar. Ze keken elkaar aan en begonnen te lachen. "Je bent best blij me te zien, merk ik?" vroeg hij. "Heel erg blij!" antwoordde zij. "Ik heb zo'n zin in je!" "Ik zie dat je zin hebt", zei hij en wees naar de vibrator die op het aanrecht lag. "Heb je jezelf al verwend vandaag?" Oeps, dacht ze. Helemaal vergeten terug naar boven te brengen. "Ja", zei ze zacht. "Het was te erg en ik moest er iets aan doen, maar het is er niet minder van geworden." "Ik had wel willen zien hoe jij jezelf aan het verwennen was", zei hij. " Doe het nog eens. Ik wil zien hoe jij jezelf verwend met die vibrator." Ze zoende hem weer, voelde zijn tong in haar mond en zijn handen op haar lichaam. Hij maakte haar broek los, draaide haar om en stak zijn hand in haar broek. Zijn hand gleed naar haar kutje en zij voelde er een vinger in verdwijnen. Ze begon ervan te kreunen en te draaien. "Wat een nat kutje", zei hij. "Jij bent wel heel erg geil!" Ze knikte en kreunde. Toen trok ze zijn hand uit haar broek, draaide zich om, stapte achteruit en begon zich langzaam uit te kleden. Helemaal bloot stond ze in de keuken. Ze pakte haar vibrator, klom op de keukentafel en ging daarop liggen. Haar benen steunden op 2 stoelen, iets uit elkaar. Langzaam duwde ze de vibrator in haar kutje. Op en neer, steeds een stukje dieper. Ze zag hoe hij naar haar keek en werd daar nog veel geiler van. Toen de vibrator helemaal in haar kutje zat, zette ze de trilstand aan.

Door het trillen tegen haar klitje begon ze weer te kreunen. Ze bewoog haar onderlichaam zachtjes op en neer en genoot van het gevoel. Ze keek weer naar hem en zag dat hij zijn stijve lul uit zijn broek gehaald had en deze aan het strelen was. "Ik wil je lul in mijn mond", kreunde ze. Ze ging wat verder op tafel liggen, haar hoofd over de rand. Hij liep om de tafel heen, zij draaide haar hoofd naar hem toe en zij begon zijn stijve lul te likken terwijl ze zichzelf ondertussen nog altijd verwende met de vibrator. Wat een geil gevoel was dat, die trillende vibrator in haar kutje en die warme, harde lul in haar mond. Ze voelde dat het niet lang meer zou duren voor ze klaar zou komen. Ze voelde ook dat hij steeds geiler werd, want hij begon zijn lul in haar mond op en neer te bewegen, steeds dieper en harder. Plotseling trok hij zijn lul uit haar mond en spoot zijn sperma in haar gezicht. Ze probeerde zoveel mogelijk in haar mond op te vangen. Ze wilde zijn geil proeven! Toen werd het ook voor haar teveel. Kreunend kwam ze klaar, met de vibrator nog diep in haar kutje. "Dat was lekker" zei hij. "Maar je gezicht zit wel helemaal onder mijn sperma. Ik zal dat wel eens even schoonmaken." Ze wist wat zou gaan komen en kon haast niet wachten. Haar hoofd hing ze achterover over de rand van de tafel. Daar kwam de eerste straal pis uit zijn lul, recht in haar gezicht. Ze voelde het over haar gezicht stromen, in haar haar dat naar beneden hing. Ze deed haar mond wijd open en probeerde zoveel mogelijk op te vangen en door te slikken. Alles doorslikken lukte niet, het liep uit haar mond over haar gezicht. "Pis ook over mijn tieten!" kreunde ze en natuurlijk deed hij dat voor haar (en voor hem). Ze wreef met haar handen over haar borsten, terwijl hij ze helemaal nat piste. Ook toen hij klaar was met pissen, wreef ze nog even lekker door. Ze legde de vibrator aan de kant en wreef de pis ook uit over haar kutje. Kut zeg, wat geil was dit! Ze keek naar hem en zag dat hij zich had uitgekleed. Ze kwam omhoog van de tafel en duwde haar natte lijf tegen zijn lijf aan en zoende hem. "Heb jij ook nog wat nats voor mij?" vroeg hij. "Natuurlijk." Ze ging op het aanrecht zitten, terwijl hij voor haar stond. Ze wreef even over haar kutje en daar kwam een lekkere dikke, harde straal tegen zijn buik aan. De pis liep naar beneden over zijn lul en ballen en langs zijn benen naar de grond, waar al snel een plas lag. Ze zag dat door dit geile gedoe zijn lul weer stijf begon te worden, hield even op met pissen en sprong van het aanrecht af. Ze trok hem tegen zich aan en deed 1 been iets omhoog. "Neuk me!",fluisterde ze. Hij stak zijn weer stijf geworden lul in haar kutje en begon haar te neuken, wild en geil en hard. Ondertussen voelde hij hoe zij nog meer nattigheid liet lopen, zo, terwijl hij haar neukte. Het voelde warm en lekker.

Hij merkte ook aan haar dat het niet lang meer zou duren voor ze klaar zou komen. Wild en hard stootte hij in haar. "Toe maar, geile meid," zei hij in haar oor. "Kom maar klaar met die geile piskut van je." Ze begon te kreunen en pakte hem stevig beet, zodat ze niet door het orgasme door haar benen zou zakken. Wild kwam ze klaar. Zo wild dat ook hij het niet meer hield en diep in haar kutje klaarkwam. Ze hielden elkaar nog even vast en zoenden elkaar. Toen deed hij een stapje naar achter en keek haar aan. Haar natte haren hingen langs haar gezicht en ze stond nog wat te trillen. Samen gingen ze onder de douche. Toen was het voor hem tijd om weer te gaan. Hij zoende haar bij de achterdeur. "Dat was lekker, geil ding,"zei hij. "Geil om te zien hoe jij jezelf aan het verwennen was met die vibrator. Maar een volgende keer wil ik wel eens zien hoe jij echt door een andere lul geneukt wordt."
Aantal keer gelezen:
809
Beoordeel dit verhaal:
(10 beoordelingen)