Spannendverhaaltje.nl

Natte avonturen met mijn vriend

-
16-08-2010
Hallo mijn, ik ga jullie vertellen over mijn eerste ervaringen met watersport. Op een vrijdagavond was ik op stap met een paar vriendinnen. Tijdens het stappen ontmoette ik een leuke jongen. Ik was meteen verliefd op hem. Het was dus liefde op het eerste gezicht. Hij zag mij ook meteen staan, en stapte meteen op mij af. Hij vroeg of ik wat wou drinken, en ik zei dus ja. En zo is onze relatie begonnen, die mijn leven drastisch zal veranderen. Maar daar kom ik later pas achter. De eerste paar weken ging alles heel normaal. We deden bijna alles samen, we kusten elkaar en gingen met elkaar naar bed. Tot op een bepaalde zaterdagavond.
Ik ging naar mijn vriend toe, om te gaan stappen. Hij was bezig met zijn computer. Hij was plaatjes aan het kijken. Ik ging kijken wat voor plaatjes hij aan het kijken was. Hij wou het snel wegklikken, maar ik zag nog dat het een foto was van een plassende vrouw. Ik vroeg hem, of hij dat een mooi gezicht vond zo’n plassende vrouw. Hij bekende en zei dat hij het een prachtig gezicht vond. En hij hoopte, dat hij het ooit in het echt mee mocht maken. Ik vroeg hem of ik de foto’s ook mocht zien. Natuurlijk mocht ik dat maar jij was wel verbaasd dat ik op deze manier reageerde. Hij dacht dat ik boos zou worden als ik hoorde wat zijn fantasie was.
En hij was dan bang dat het dan gebeurd was met onze relatie. Maar ik zei tegen hem dat hij daar niet bang voor hoefde te zijn. Hij liet nou mij de foto’s zien. Ik bekeek ze met volle belangstelling. Ik zag aan hem dat hij er opgewonden van werd. En ik zag dat het echt een grote fantasie van hem was. Ik besloot hem te verassen om zijn fantasie wekelijkheid te maken. Maar ik hield het nog als verassing voor hem. Eerst gingen we die avond nog op stap, hoewel mijn gedachten al heel ergens anders waren.
Want ik raakte ook behoorlijk opgewonden van het idee. Toen we eindelijk weer bij zijn huis waren. Vroeg ik of ik bij hem mocht blijven slapen. Natuurlijk wou hij dat al te graag. We gingen naar boven, en we begonnen met elkaar te vrijen. Het duurde ook niet lang of we hadden al onze kleren uit. Ik besloot nu dat zijn fantasie maar een werkelijk zou worden. Bovendien had ik hoge nood. Ik vroeg aan mijn vriend of hij mijn kutje wou likken. Dat wou hij natuurlijk al te graag. Hij begon mijn kutje te likken en toen gebeurde er iets wat hij nooit verwacht had.
Ik liet mijn warme pis in zijn mond stromen. Hij schrok in eerste instantie, want hij had het totaal niet verwacht. Maar hij begon toch gulzig te drinken van de warme vocht. Hij genoot er ontzettend van. Ik piste over zijn hele lichaam heen. Ik vond het zelf ook ontzettend geil om te doen. Hij was me ook ontzettend dankbaar, dat ik dit gedaan heb. Hij vroeg nou, of hij mij ook mocht onderplassen. Ik zei dat ik dat nog niet zeker wist of ik dat wou. Maar dat ik erover zou nadenken. Hij begreep dat ik eerst wou nadenken.
Maar ik had eigenlijk mijn beslissing al genomen. Wat die beslissing is, lezen jullie de volgende keer. Maar geloof maar, het zal geen droog verhaaltje worden.
Aantal keer gelezen:
750
Beoordeel dit verhaal:
(10 beoordelingen)