Spannendverhaaltje.nl

Nancy in de camper

-
16-08-2010
Nancy in de camper ‘God, ik ben toe aan een sigaret!’ dacht Nancy. Ze was twintig jaar geleden gestopt met roken, maar soms als ze iets te veel gedronken had of als ze erg nerveus was, had ze de drang om te roken. Ze had niets gedronken, maar de zenuwen gierde door haar keel terwijl ze in de presentatie camper op Rutger wachtte. Ze kon zelf nog steeds niet geloven wat ze hier deed. Rutger was haar knappe collega en half zo oud als zij. Hij was een gebronsde atletisch gebouwde man. Rutger had de afgelopen maanden flink met haar geflirt. In het begin zocht ze daar niets achter, de meeste vertegenwoordigers bij haar op het werk en de jongere mannen in de sportschool hadden regelmatig geprobeerd haar te versieren. Ze was een kleine vrouw met blond haar tot op haar schouder, grote blauwe ogen en volle lippen.
Nancy bleef in conditie door te joggen en aan yoga te doen. Haar enorme borsten waren een volle DD cup, en ondanks haar leeftijd, en na twee kinderen nog steeds stevig. Haar volle benen en ronde kont waren perfect gevormd en zijde glad. Op een dag, toen Rutger alleen met haar op kantoor was, bekende hij bot weg zijn gevoelens voor haar. Ze was vuurrood geworden en had verteld dat ze geflatteerd was, maar dat ze was getrouwd en niet in hem geïnteresseerd was. Hij drong verder niet aan maar vertelde haar dat hij haar volledig begreep. Hij voegde eer hij haar alleen liet nog wel snel toe dat als ze ooit van gedachten zou veranderen dat ze hem altijd kon bellen. Dat bewuste gesprek had minder dan een week geleden plaatsgevonden. Nancy kon, na zijn voorstel, Rutger niet uit haar hoofd krijgen. Nancy genoot van het huidige seksleven met haar man, maar ze moest ook toegeven dat toen Rutger haar op kantoor alleen had gelaten haar bloeddruk behoorlijk was gestegen en dat haar slipje voelbaar vochtig was geworden.
Een paar dagen later had ze zich, na een enorm inwendig gevecht, ervan overtuigd dat ze hem moest bellen als hij niet op het kantoor was. Hij klonk allerminst verrast toen ze belde. Toen hij haar voorstelde of ze na het werk wat met hem wilde gaan drinken sloeg ze zijn uitnodiging af. Haar agenda van thuis stond het niet toe en haar man zou zich afvragen waarom ze had gedronken. Rutger stelde toen voor om, tijdens de lunch, elkaar in een groot park vlak bij hun werk te ontmoeten. Ze had schoorvoetend toegestemd. Omdat het niet vreemd was dat ze met de bedrijfscamper weg was had ze deze met een smoes meegenomen. Nu ze in de bedrijfscamper zat had Nancy behoorlijke twijfels over haar komst. Misschien konden ze gewoon praten en kon ze hem uitleggen dat ze genoegen moesten nemen met een vriendschap. Ze overwoog zelfs een paar keer om weg te rijden toen Rutger ineens in zijn zilveren Renault Laguna arriveerde. Ze betrapte zich erop dat ze glimlachte toen hij zijn wagen uitzette. ‘Jezus,’dacht ze,’hij is om op te vreten.’ Rutger was blij Nancy te zien.
Rutger vond alles heerlijk aan haar vooral het feit dat ze ouder was dan hij en getrouwd was. Rutger had met veel getrouwde vrouwen het bed gedeeld en genoot van de sport om de vrouwen op te pikken waarvan het het meest onwaarschijnlijk leek dat ze vreemd zouden gaan. Hij versierde ze tot een punt dat ze alles er voor over hadden om bij hem te zijn. Des te meer de vrouwen lieten merken dat ze getrouwd waren des te geïnteresseerder hij in ze was. Het feit dat Nancy van Santen enorm sexy was deed al helemaal geen kwaad. Rutger was al ontelbare keren in dit soort situaties geweest en wist dat hij agressief moest blijven om eventuele bedenkingen bij haar te voorkomen. “Hoi,” sprak hij vrolijk toen hij de camper instapte. Doordat hij zo dicht bij haar stond en ze de geur van zijn aftershave rook voelde ze hoe haar lichaam op hem reageerde. Rutger boog zich snel naar voren en kuste haar op haar lippen, zijn tong gleed meteen onderzoekend haar mond binnen.
Nancy, die verrast werd door zijn actie, merkte dat ze hem terug kuste. Haar tong danste rond zijn rong en hun monden gleden heet over elkaars lippen heen. Na een paar korte momenten plaatste Nancy haar kleine elegante hand op zijn gespierde borstkast en duwde hem zacht van zich weg. “Wacht… euh… Rutger, ik denk dat we moeten praten, ik bedoel… ik ben getrouwd en…,” sprak ze tot ze werd afgebroken. Rutger kuste haar weer en deze keer gleden zijn vingertoppen via haar kaaklijn, langs haar hals naar beneden en verder. Hij streelde, over haar zijde witte blouse heen, één van haar borsten. Hij voelde hoe haar tepel onder zijn hand verhardde. Terwijl Nancy hem hongerig terug kuste gleed haar hand achter zijn hoofd. Toen Rutger de kus verbrak keek Nancy hem happend naar adem aan en probeerde een tweede keer de situatie onder controle te krijgen. “Rutger… alsjeblieft… ik heb nog nooit zoiets gedaan en ik weet zeker…,” sprak ze tot ze weer onderbroken werd.
Wederom brak hij haar protesten af door zijn tong diep in haar open mond te schuiven. Hij voelde haar licht huiveren toen zijn hand omhoog over haar dij heen gleed en onder haar zwarte rokje verdween. Nancy verzette haar linker been om Rutger de ruimte te geven om tussen haar benen in te komen. Hij glimlachte, door die instinctieve beweging, inwendig. Terwijl hij op haar tong zoog die zijn mond verkende gleed zijn hand omhoog. Rutger merkte tot zijn tevredenheid dat Nancy een string droeg die al behoorlijk vochtig was. Gemakkelijk schoof hij de veter opzij om vervolgens zonder enige aankondiging of aarzeling zijn dikke middelvinger haar natte kut in te schuiven. Toen hij met zijn vinger haar kut verkende voelde hij hoe zijn vinger over haar G-spot heen schoof. Ogenblikkelijk begon hij het gevoelige plekte meteen vol passie te bewerken. Nancy begon in zijn mond te kreunen en greep hem instinctief tussen zijn dijen. “Mmmmm….mmmmm…,” kreunde ze zacht.
Nancy’s hand schoof tussen hun lichaam in waar ze probleemloos zijn lul vond die langzaam omhoog in zijn broek kroop. Ze was al bij zijn broeksband toen ze zijn eikel voelde. ‘Jezus, hij is enorm!’ dacht ze. Op haar werk had ze zich regelmatig betrapt dat ze naar zijn goed gevulde kruis staarde als hij een presentatie deed en nu kon ze amper geloven dat ze hem al snel in haar hand zou houden. Met een snelle beweging van zijn tong verbrak hij de kus en leunde naar achteren in de bank, terwijl hij glad en verwachtingsvol naar haar glimlachte. Nancy begreep meteen wat hij wilde en reageerde met plezier op zijn onuitgesproken verzoek. Ze beet op haar volle onderlip. Haar handen trilde licht toen ze zijn broek losmaakte. Rutger schoof zelf zijn broek verder naar beneden om Nancy meer ruimte te geven toen ze voor het eerst zijn lange harde lul in haar hand nam. Nancy keek naar zijn lul met een blik van verbazing en goedkeuring.
Hij was ruim 22 cm en enorm dik. Het was de grootste lul die ze ooit gezien had. “Ooohh… Rutger…!” sprak ze langzaam terwijl haar hand langs zijn paal gleed. Rutger voelde een golf van opwinding op het moment dat hij haar trouwring voelde toen ze zijn eikel met haar duim begon te bewerken. Nancy boog zich snel naar voren over zijn schoot hee. Ze rook de muskusachtige geur van zijn pik toen ze een zachte kus op zijn eikel drukte. Ze liet haar tong onder en rond zijn purper gekleurde eikel dartelen eer ze haar mond wijd opende en zijn enorme eikel hongerig opzoog. Nancy speelde met zijn ballen door met haar nagels over zijn ballen heen te krassen terwijl ze hem luidruchtig en kreunend pijpte. Na een paar minuten kwam Nancy omhoog en gleed zijn lul met een plop uit haar mond. Ze keek omhoog naar Rutger, terwijl ze op en neer over zijn staaf begon te likken, eer ze één voor één zijn ballen in haar mond nam. Toen Rutger op het bankje begon te kronkelen begon ze hem weer te pijpen en tegelijkertijd fanatiek, met twee handen, af te trekken.
Rutger die zijn lul in haar getrouwde kut wilde rammen begon te lachen en duwde Nancy van zijn schoot. “Euh… het is goed… we hoeven niet te stoppen,” stotterde Nancy verrast. “Ik denk dat we meer ruimte nodig hebben voor wat ik in me gedachten heb,” reageerde Rutger. Nancy nam Rutger door de camper heen mee naar de achterkant waar een ruimere bank stond. Nancy ging meteen hunkerend op de bank liggen. Één been steunde op de bank zelf en de ander stond stevig op de grond. Ze drukte zich iets omhoog en trok haar, weer naar beneden gezakte, rok tot aan haar middel omhoog. Rutger knielde tussen haar benen in en schoof zijn handen over haar dijen heen omhoog tot hij zijn vingers achter de band van haar string haakte. Nancy tilde haar heupen op zodat hij gemakkelijk haar slipje kon afstropen. Langzaam kwam haar zorgvuldig glad geschoren, druipende kut in zicht. Nancy greep zijn lange dikke lul met twee handen beet en trok hem naar de ingang van haar kut toe. Toen Rutgers eikel tegen haar kut drukte stopte hij en keek haar aan. “Je gaat me vertellen wat je wilt, mevrouw van Santen,” sprak hij. “Vrij met me, alsjeblieft Rutger.
Ik wil je in me voelen!” drong Nancy smekend aan. “Ik ben je man niet en we gaan verdomme niet vrijen. Vertel me wat je wilt,” herhaalde Rutger met autoriteit en kracht. Nancy’s man vond het heerlijk als ze geil tegen hem sprak en ze was wat verrast dat haar jonge collega daar ook van leek te houden, maar ze wilde het spel wel meespelen. Ze keek naar Rutger terwijl ze zwoel kreunde. “Rutger… ik wil dat je die grote… harde… LUL… neemt en me kut neukt! Kom op… ik heb een harde lul in me nodig, NU!!!” klonk het hongerig. Tevreden kwam Rutger iets naar voren en drukte zijn imposante eikel langzaam in haar hete, natte kut. Nancy haalde scherp adem, haar hoofd boog naar achteren toen ze voelde hoe haar kutje tot het maximum werd opgerekt. Rutger drukte langzaam maar zeker de hele lengte van zijn enorme lul in haar waarna hij haar langzaam begon te neuken. Nancy reageerde ogenblikkelijk door haar heupen heen en weer te draaien. “Aaahhh… dat is lekker.
Blijf me zo neuken!” murmelde ze, terwijl Rutger haar tot voor kort trouwe kutje in een gelijkmatig ritme bleef neuken. Na een paar minuten, werd Nancy’s ademhaling reutelend en gejaagd toen haar orgasme steeds dichter en dichter bij kwam. “OOOOOHHHH… KUTTT…! Ik ga klaarkomen Rutger… IK GA KLAARKOMEN! NEUK ME HARDER, SCHAT! NEUK ME HARD!!!” schreeuwde ze het uit. Rutger zette zich met een uitgestrekte arm schrap tegen wand aan, zijn andere hand sloeg hij om Nancy’s gebogen been heen. Nu hij in een betere positie zat begon hij zijn machtige lul sneller en sneller in de oudere rijpe vrouw te pompen. “AAHHHH… UMMMMM… JAAAAAAA…,”schreeuwde Nancy het uit toen het orgasme als een wervelwind door haar lichaam joeg. “AARRRCCCCHHHHHGGG…” Haar lichaam schokte ongecontroleerd onder de jonge man die onverstoorbaar doorging om zijn lul in haar samentrekkende kut te pompen.
Toen haar lichaam uiteindelijk tot rust kwam bleef hij haar me de zelfde snelheid en kracht neuken. Door de kracht waarmee hij haar steeds omhoog drukte bonkte haar hoofd bij iedere ingaande beweging tegen de wand van de camper aan. “Wacht… Rutger… schat… laat me bovenop zitten!” stelde Nancy voor terwijl ze hem met haar hand van zich afdrukte. Rutger ging in het midden van het bankje zitten en hield zijn lul uitdagend omhoog van zijn buik af. Nancy hield haar rok omhoog bij haar middel toen ze over hem heen stapte. Ze schoof naar voren tot zijn eikel tegen haar kut drukte en liet zich vervolgens met een diepe gelukzalige zucht zakken. Ze genoot van iedere centimeter dat in haar verwachtingsvolle kut gleed. Toen ze zijn hele lul had verzwolgen begon ze eerst haar heupen van voor naar achteren te bewegen, genietend van het gevoel maximaal gevuld te zijn, eer ze op en neer begon te bewegen. Nancy keek met half gesloten ogen naar beneden terwijl ze haar jonge minnaar neukte. “Is dit lekker, schat?” vroeg ze verleidelijk.
Als reactie trok Rutger haar hoofd naar voren en trok haar tegen zijn wachtende lippen aan. Hun tongen duelleerde terwijl Nancy Rutger bleef neuken. Haar opgezwollen klitje wreef op een gekmakende manier tegen zijn gespierde buik aan. Rutger schoof zijn hand tussen hun lichamen in en knoopte haar blouse open. Toen hij voldoende ruimte had trok hij haar BH naar beneden en begon met zijn duim haar tieten te bewerken. Hij boog naar voren om één van Nancy’s harde tepels in zijn hete mond te nemen. Nancy kromde haar rug en trok hem tegen haar tieten aan terwijl hij gretig om en om op haar grote pijnlijkharde tepels zoog. Nancy voelde hoe ze zichzelf snel naar een tweede orgasme toewerkte. Ze wilde bijna wanhopig graag het zaad van haar minnaar in zich voelen spuiten. Ze herinnerde zich zijn reactie op de eerdere vulgaire woorden die ze had gebruikt. Ze boog haar hoofd naar zijn oor toe. “Aahhhh… Rutger… je voelt zo lekker aan!
Ik ben gek op je lul, lieverd!” begon ze. “Je vindt het geil hé, om getrouwde vrouwen te neuken, of niet? Je vindt het heerlijk als getrouwde vrouwen hun benen voor je wijd doen…, of niet?” ging ze verder. “AHH… jaaa… schat. Ik ben gek op je krappe kutje. Ik vind het heerlijk je te neuken!” hijgde Rutger. Nancy voelde zijn lul zelfs nog harder worden. “Ik ben nu van jou… ik ben jouw hoer! Je getrouwde slet! Dat wil je toch, hé? Mij als jouw hoer?!” sprak ze kreunend. “Oohhh… kut, ja! Dat wil ik!” lukte het hem om uit te brengen toen hij zich op de rand van zijn orgasme bevond. Hij greep de oudere vrouw bij haar middel en ramde haar vol kracht naar beneden over zijn lul heen. “Kom dan in je hoer klaar schat! NEUK ME, SCHAT! NEUK ME!!!!!” schreeuwde ze het weer uit. Nancy voelde de eerste straal heet zaad diep in haar kut spuiten waardoor haar eigen orgasme diep in haar kut explodeerde. Ze drukte haar lippen hard op Rutgers mond terwijl ze hem bleef neuken. Rutger spoot straal na straal heet zaad vol kracht in haar getrouwde kut.
Nancy gromde luid in zijn mond terwijl ze haar heupen op en neer over zijn schoot heen bewoog overmand door het genot in haar onderlichaam. “MMMMMMM… UUUMMMMMM… HHHUUUUHHHHH…,” klonk het terwijl ze schokkend zijn lul bereed. Voor het eerst sinds haar huwelijk nu ruim 20 jaar geleden spoot een andere man haar kut vol met zijn hete zaad. Zijn lul leek te blijven schokken om uiteindelijk na zes of zeven krachtige stralen tot rust te komen. De hoeveelheid was meer dan haar kut kon hebben. Het zaad liep langs zijn paal over zijn ballen heen. Uiteindelijk kwamen ze tot rust. Nancy lag haar hoofd op zijn schouder terwijl ze alle twee wanhopig vochten om hun ademhaling onder controle te krijgen. Geen van tweeën zij een woord totdat Rutger op zijn horloge keek. “Aah shit! Ik kom te laat!” gromde hij verschrikt. Met die woorden tilde hij Nancy van zijn schoot waardoor zijn verslappende lul met een hoorbare klets op zijn dijbeen viel. “Ik heb een vergadering met Willem om één uur,” verklaarde hij zijn gehaaste reactie.
De twee collega’s fatsoeneerde zich zo goed en zo kwaad het ging en werkte zich terug naar de ingang van de camper. Met zijn hand op de kruk van de deur kuste Rutger Nancy snel op haar lippen waarna hij de deur opende. “Bel me!” sprak hij terwijl hij gehaast uitstapte. Nancy keek hem zwijgend na terwijl hij in zijn auto stapte en achteruit van de parkeerplaats afreed. Met een kort wuifje reed hij snel weg. Nancy bekeek de schade in de achteruit kijk spiegel. Ze zag, toen ze haar vinger over haar volle lippen liet glijden, dat haar haar en make-up een zooitje was. “Bel me?” sprak ze hardop, geïrriteerd door zijn plotselinge vertrek. De zwaarte van de mogelijke consequenties leken een deken van mist over haar heen te trekken. Na ruim 20 jaar getrouwd te zijn geweest, en meer dan 20 jaar de trouwe liefde volle vrouw te zijn die twee kinderen voor haar man had gedragen, had ze alles geriskeerd door een man te neuken die haar zoon had kunnen zijn. “Bel me?” herhaalde ze weer terwijl ze haar make-up in orde maakte.
Ze haalde haar schouders op. Wie nam ze in de maling! Natuurlijk zou ze hem bellen. En snel ook. Nancy startte de camper en reed terug naar haar werk. Zij had ook afspraken, maar eerst moest ze ergens stoppen om een pakje sigaretten te kopen.
Aantal keer gelezen:
604
Beoordeel dit verhaal:
(10 beoordelingen)