Spannendverhaaltje.nl

Naakte poes

-
16-08-2010
Jan was inmiddels 14 jaar getrouwd met Wia, een roodharige vrouw. Na 14 jaar was hun aanvankelijk vurige sexleven gedoofd tot een klein kampvuurtje: eens per maand was er nog wat romantiek en werd er recht op en neer geneukt. Wel lekker, maar zonder enige fantasie. De fantasie zat vooral in Jan zijn hoofd: hij droomde ervan het eens met een andere vrouw dan Wia te doen, weer wat standjes uit te proberen en zo. Wanneer hij daar, zoals nu, aan dacht, voelde hij zijn lul in zijn broek snel groter worden. Zijn broek spande om de bobbel, het deed haast pijn. Hij zuchtte wat. Wia vroeg: "is er wat Jan"? Jan zei: "nee hoor" en liep naar de WC om zijn lul wat vrijheid te geven. Snel trok hij zich af, waarbij zijn zaad in grote klodders uit zijn lul schoot. Terwijl hij bezig was zijn lul wat af te drogen, hoorde hij de bel.
Hij hoorde Wia naar de deur lopen, en hoorde haar zeggen: "Jan is even naar het toilet, kom maar even binnen, hij komt zo". Toen hij even later de kamer binnen liet, zag hij Jacqueline zitten, de buurvrouw die een maand of twee geleden naast hen was komen wonen. Jan vond het een leuke meid; met de Pinksterdagen had hij haar in de tuin zien zonnen, en haar lijf beviel hem wel: lekker gebruind, zonder strepen (althans voor zover hij had kunnen zien), lekkere Cup C borsten en een mooie strakke buik. Toen Jan binnenkwam, ging Jacqueline staan om hem even de hand te schudden. Hij zag dat ze een klein buiktruitje aan had, met diep uitgesneden V-hals die weinig te fantaseren overliet. Haar tepels zag hij door de stof heen. Verder een kort, strak donkerblauw rokje, waarin haar stevige billen prachtig uitkwamen. Hij nam haar hand aan, en zei: "wij zijn altijd gewend te zoenen" en zoende haar op haar wangen.
Ze rook heerlijk. "Dat vind ik wel een prettige gewoonte" zei Jacqueline met een twinkeltje in haar ogen. "Jacqueline heeft problemen met haar computer, of je haar even wilt helpen" zei Wia. Natuurlijk had Jan daar wel oren naar, maar het was al wat laat op de avond. "Dat geeft niet", zei Wia "ik heb morgen toch vroege dienst, wilde naar bed gaan, dan kan jij wel even met Jacqueline mee gaan, jij bent toch vrij morgen." zo gezegd, zo gedaan, en Jan liep meer naar het huis van de buurvrouw. Hij liep wat achter haar en zag haar billen heerlijk bewegen in die strakke rok. Hij had de grootst mogelijke moeite zijn jongeheer in bedwang te houden. "Daar staat de computer" zie Jacqueline, en wees naar een klein bureautje in haar slaapkamer. "ik krijg hem nog wel aan, maar dan loopt hij steeds vast". Jan ging zitten, en had het euvel al snel te pakken. Bij het aanpassen van de instellingen opende hij per ongeluk een bestand, en zat op eens oog in oog met een foto van een poedelnaakte Jacqueline die wijdbeens voor de camera zat: ze had een geschoren doos!.
Jan had niet gehoord dat Jacqueline inmiddels de kamer was binnengekomen met een glaasje wijn, en hij schrok zich rot toen ze hem opeens vroeg: "en, vind je het wat?" "Je hebt een prachtige ku....., lijf bedoel ik", stamelde Jan. "Je mag ook wel zeggen dat je mijn kut mooi vind hoor, ik ben er best trots op", antwoorde Jacqueline. Jan was zoveel eerlijkheid niet gewend, en kreeg een kleur. "Ik het Wia ook vaak voorgesteld haar kut te scheren, maar dat heeft ze nooit gedaan"zei hij, "het is de eerste keer dat ik zoiets in levende lijve zie". "Levende lijve? Dat is maar een foto!" Ze trok haar rok omhoog en zei"dit is levende lijve": ze had geen slip aan! Jan zag haar prachtige kale kut, waarvan de lippen glinsterden van het vocht: ze was opgewonden. "Ik heb al een aantal weken lopen denken hoe ik je hier een keer in huis kon krijgen, zonder dat Wia achterdochtig zou worden", zei Jacqueline.
"Ik zag je een paar weken geleden in de tuin staan in je korte broek, en gelet op de bobbel die ik daar zag, moet je wel een flinke lul hebben, en daar werd ik zo opgewonden van dat het eens zelf wilde zien". Inmiddels zat Jan met een enorme stijve in zijn broek met een kale kut op ooghoogte, en het werd wat ongemakkelijk. Hij rook het kutgeil van Jacqueline, en dat wond hem nog meer op. Voorzichtig bracht hij zijn hand omhoog, en raakte de klit van Jacqueline aan; een siddering ging door haar lijf. Langzaam begon hij met zijn vinger rondjes te draaien en hij zag de kutlippen zwellen. Hij bewoog zijn vinger wat omlaag en stak zijn wijsvinger zonder enige moeite helemaal in haar kut. Jacqueline begon te hijgen. Hij bewoog zijn vinger in en uit, en deed zijn middelvinger erbij. Jacqueline was inmiddels zo nat, dat het leek alsof zij glijmiddel had gebruikt. Ook de 3e vinger verdween zonder enig probleem in haar kut. "zullen we maar even op bed gaan liggen", stelde Jacqueline voor, "en ik wil je lul nu zien!".
Voordat Jan kon antwoorden trok ze hem uit de stoel omhoog, maakte zijn broek los, en trok deze tegelijkertijd met zijn boxer naar beneden. Zijn inmiddels keiharde lul schoot naar beneden als een slagboom, en stond hard recht vooruit. "HMMMMM" zei Jacqueline, terwijl ze op haar knieen ging zitten en zijn lul in eenmaal tot aan zijn ballen in haar mond liet glijden. Zo was hij nog nooit gepijpt. Alsof het niets was liet Jacqueline zijn lul vanaf zijn eikel tot aan zijn ballen in haar mond heen en weer glijden. Jan pakte haar haar vast, en begon ritmisch haar mond te neuken. "Verdomme, dat Wia dit nooit wil", dacht hij. Hij volede dat hij bijna klaar ging komen, maar dat was veel te vroeg. Hij haalde zijn lul uit de mond van Jacqueline, trok haar shirt en rok uit, en legde haar op het bed. Hij spreidde haar benen uit elkaar, en begon haar kale kut te beffen. Met zijn tongpunt likte hij in hoog tempo over haar klit, om vervolgens wat naar beneden te glijden en zijn tong te begraven tussen haar kutlippen, haar kut in. Hij voelde het geil langs zijn kin naar beneden lopen, en schreeuwend kwam Jacqueline klaar.
Snel stak hij drie vingers in haar kut, en het volgende hoogtepunt volgde snel. "Ga door, ga door"schreeuwde ze, en voordat hij het wist zat zijn hele hand in haar kut, tot zijn pols. Dit had hij nog nooit meegemaakt. Hij voelde de kut om zijn hand krampen, en had het gevoel dat zijn pols eraf geknepen werd toen Jacqueline voor de derde keer schreeuwend klaar kwam. Voorzichtig haalde hij zijn hand uit haar kut, die prachtig open bleef staan. Jacqueline begon hem weer te pijpen, waarbij ze haar middelvinger in zijn kontgaatje stopte. Dit was teveel voor Jan, en met een oergeluid kwam hij klaar in de mond vna Jacqueline, die met moeite al zijn zaad met haar mond kon opvangen en doorslikken. Ze kwam weer naast hem liggen, en gaf hem een diepe tongzoen. Voor het eerst in zijn leven proefde hij zijn eigen zaad, vermengd met het geil van zijn buurvrouw. Zijn lul werd alweer hard, zeker toen Jacqueline zijn ballen begon te kneden.
Hij spreidde haar benen weer, liet zich ertussen zakken en stootte met een stoot zjin lul bijna in haar baarmoeder. Jacqueline kreunde. hij ben haar hard te neuken, pakte haar benen, en legde die in zijn nek, zodat hij maximaal diep kon stoten. als hij zijn lul in en uit haalde hoorde hij haar kut soppen. Het geil liep haar kut uit, en liep via haar bilspleet naar benenden. Jan bracht zijn middelvinger op haar kontgaatje, dat inmiddels nat en glad van het kutgeil was, en stootte zijn vinger naar binnen. Hij voelde zijn lul langs zijn vinger glijden. "Ga door, ga door" kreunde Jacqueline. Snel bracht hij een tweede vinger in dat nauwe gaatje, en neukte daarmee haar kont. Door de toch wat ongemakkelijke houding floepte zijn lul uit de drijfnatte kut van Jacqueline. Doordat ze met haar benen omhoog lag, schoof zijn eikel door haal bilspleet, en stopte eigenlijk recht voor haar kontgat.
Zonder na te denken stootte Jan zijn lul in die nauwe kont. Het was een heerlijk gevoel. Met langzame grote halen begon hij de kont van Jacqueline te neuken, terwijl hij met zijn linkerhand haar klit weer had gevonden. Ze raakte in extase. Jan liet zijn hand weer wat afzakken en voorzichtig bracht hij de ene na de andere vinger in haar kut, totdat zijn hele hand weer in haar kut zat. Jacqueline kreunde en fluisterde "nu kun je je via mijn kut aftrekken". Inderdaad kon hij bijna zijn lul in haar kont omvatten. Hij hield het niet meer en met een schreeuw spoot hij voor de tweede keer, nu in haar kont. Tegelijkertijd kwam Jacqueline voor de zoveelste keer klaar. Hij haalde zijn hand uit haar kut, en zijn lul uit haar kont. Zijn zaad droop langs het openstaande kontgat naar beneden. Beiden vielen uitgeput op het bed. "Het was heerlijk" kirde Jacqueline. "Ik zal eens kijken wel apparaat nu weer kapot gaat als Wia de volgende dag vroege dienst heeft".
Aantal keer gelezen:
670
Beoordeel dit verhaal:
(10 beoordelingen)