Spannendverhaaltje.nl

Naakt strand

-
16-08-2010
Het was die dag lekker weer en ik had een tijdje achter mij computertje gezeten zitten denken wat ik die dag eens zou gaan doen. Eigenlijk had ik wel zin om ff lekker in de zon te gaan liggen. Nu moet je echter wel even weten dat ik niets om zwemmen geef en dus ook al jaren geen zwembroek meer heb. Wel dat ff lekker zonnen dat moetst dan maar op het naakt strand want ik had nu dus echt geen zin meer om eerst nog een zwembroek te gaan kopen. Eerst maar eens ff lekker onder de douche, mijn pik wat bij geschoren, ik vind dat er nu eenmaal leuker uitzien dan al dat haar! (Stille hint voor de vrouwen??). Dus lekker opgefrist in de auto gestapt en lekker richting het naakt strand! Daar aangekomen zag ik al snel dat het lekker rustig was en dat er nog een aantal mooie plekjes vrij waren.
Ik had een lekker plekje uitgezocht naast wat groen zodat ik ook nog lekker uit de wind zou liggen. Ik had al een tijdje lekker van de zon liggen genieten toen er een stelletje aan kwam. Ze plaatsten hun fietsen recht voor mij tegen een soort van bankje dat een paar meter voor mij stond. De vrouw, ik noem haar maar even Es voor het gemak, zette haar fiets tegen het bankje maar ging nog eens even uitgebreid in haar tassen zitten rommelen die achter op haar fiets zaten. Ze had al een paar keer omhoog gekeken naar mijn pik. Ik kon er niets aan doen maar merkte duidelijk dat haar gegluur mij toch ook niet helemaal koud liet! En mijn pik begon al wat te groeien. Niet dat je nu kunt zeggen dat ik een echte stijve kreeg maar toch. Groter werd ie zeker al. Ook Es was dit opgevallen want ze ging even met haar rug naar mij toe staan en boog een stuk voorover zodat ik ff lekker onder haar rokje kon kijken! Ik kreeg meteen een geweldig uitzicht van haar, ze had een lekker strakke string aan waar ik duidelijk in kon zien dat ze het zelf ook wel heel erg leuk vond.
Het kruisje van haar stringetje was gewoon zeik nat van haar geil! Es draaide zich om en vroeg aan mij of haar fiets mijn uitzicht niet te veel belemmerde. Het viel me duidelijk op dat ze toch ietsjes langer naar mij pik keek dan je normaal zou doen en gaf me een lieve glimlach met een geile blik in haar ogen. Ik kon niets anders uitbrengen dat dan dat het okee was dat ze haar fiets daar neer zette! Mijn pik was ondertussen van het uitzicht dat ze mij gaf redelijk stijf aan het worden. Ik kon dan ook niets anders dan zeggen dat het geen probleem was wat mijn uitzicht betrof en gaf haar een knipoog. Gelukkig gingen ze hun spullen zo leggen dat ik wel een redelijk uitzicht zou moeten kunnen krijgen op dat geile kutje van Es. Ze nam plaats op haar handdoek en begon haar schoennen uit te trekken, ze ging alleen zo zitten dat ik een geweldig uitzicht had op haar geile natte stringetje. Hoe het kwam dat ze al nat daar aankwam hoorde ik later!
Maar het kwam er op neer dat ze zichzelf al de hele dag had lopen opgeilen bij het idee om lekker ongegeneerd naar pikken te kunnen kijken. in de hoop dat deze ook nog lekker zouden gaan stijgeren! En ik moet zeggen dat ik haar op dat moment al wel het uitzicht gaf wat ze zo graag wilde hebben! Mijn pik begon bij dit uitzicht dus al echt stijf te worden. Dit komt ook omdat ik iets heb met natte slipjes! Toen ze haar stringetje uit trok kreeg ik helemaal een geweldig uitzicht. Een heerlijk kaal geschoren kutje wat lichtjes glimde van haar geil. Werkelijk een grandioos uitzicht waar mij pik al weer van begint te stijgeren als ik er aan terug denk! Na zo een tijdje van het uitzicht te hebben genoten en van de zon moest ik naar het toilet. Ze hebben daar een appart gebouwtje waar je naar de toilet kunt waar ook een dicht gedeelte voor de dames bij zit. Ik liep op mijn gemakje naar het toilet toe toen ik iemand achter mij hoorde lopen.
Het was Es, ze kwam naast mij lopen en vroeg hoe ik het uitzicht vond? Ik kon niets anders doen dan zeggen dat ik het geweldig vond en dat ze een hardstikke lekker kutje had zo lekker glad geschoren! Ik kon er niets aan doen maar begon onderstussen al weer een redelijk stijve lul te krijgen. Je vind het inderdaad leuk om te zien is het niet? Vroeg ze mij. Ik kon dit inderdaad niet ontkennen met de stijve waar ik mee rond liep. Maar jouw lul mag er zeker ook zijn, zei ze, hij is lekker stijf... onderwijl pakte ze hem snel even vast wat lekker aanvoelde moet ik zeggen! Bij het toilet aangekomen vroeg ze mij of ik even voor de deur wilde wachten omdat deze niet op slot kon. Ik had hier geen problemen mee dus ging naast de deur staan terwijl zij naar binnen liep. In plaats van de deur dicht te doen liet ze die zo open staan dat ik makkelijk naar binnen kon kijken. Dit deed ze zodat we nog lekker wat verder konden kletsen.
Ik kon het niet laten om gewoon naar haar te gaan staan kijken terwijl ze daar zo zat. Ik zag een flike straal uit haar kutje komen wat me helemaal een stijve bezorgde. Of ik het leuk vond om te zien?? Vroeg ze mij. Ik kon alleen maar een schor ja van geiligheid uitbrengen en stond daar naar haar te kijken terwijl ze zat te pissen. Ik had nu ondertussen een op klappen staande pik en kon het niet laten om er lekker wat aan te zitten. Dus je wordt wel lekker geil van wat je ziet zei ze ineens tegen mij. Ik had namelijk al even niets meer gezegt! Natuurlijk zei ik, vind je het erg dat ik wat met mezelf speel?? Nee hoor zei Es, maar hoe zou je het vinden als ik dat karwijtje eens van je over zou nemen?? Dat lijkt me een goed idee zei ik. Kom maar vlug binnen dan was haar reactie. Toen ik eenmaal binnen stond met de deur gesloten ging ze tegen mij aan staan en begon me heftig te tongen. Ondertussen stond ik met mijn stijve lul tegen haar strakke buikje te wrijven. Es deed een stap terug en zakte door haar knieen.
Voordat ik er erg in had keek ze me aan met een geile zaadvragende blik in haar ogen en hapte in een keer mijn stijve lul naar binnen en begon mij goddelijk te pijpen. Ze ging langzaam met haar tong rond mijn eikel nam dan mijn lul weer helemaal in haar mond en zoog er hard op. Daarna liet ze hem weer tussen haar tanden door uit haar mond gleiden. Kiettelde onder mijn zak en beet zachtjes in mijn eikel kneede mijn tepels (ik heb kleine tepels maar ze worden wel hard als je ze aanraakt) en bleef me zo nog een tijdje verwennen totdat ik het niet meer kon houden en mijn kwakkie in haar mondje spoot. Ik trok haar omhoog een gaf haar een tongzoen. Wat met toen overkwam. Ik dacht dat ze al mijn zaad door had geslikt maar dit wat niet het geval. Ze had nog steeds een gedeelte van mijn zaad in haar mond wat ze tijdens deze tongzoen door gaf aan mij! Toen ik het zaad in mijn mond had siste ze geil tegen mij dat ik het door moest slikken.
Ik was ondertussen toch al zo geil dat dit mij niet meer uitmaakte in ik slikte het restje van mijn kwakkie door. Ze vertelde mij dat haar man dit nooit wilde doen en dat ze dit zo ontzettend geil vond! Ik was haar ondertussen gaan vingeren en mijn hand was nat van haar sappen. Ik merkte ook dat ze tijdens het tongen klaar kwam op mijn vingers. Ze zei dat ik een lekker geile vent was en dat ik haar nu maar eens even moest gaan likken! Daar had ik ondertussen ook wel behoorlijk wat zin in gekregen. Ik hou er namelijk ontzettend van om een lekker geile vrouw te likken. Zeker als ze zo ontzettend nat worden als Es nu was. Ik kon haar geil duidelijk tussen haar billen zien lopen. Ik liet haar voorover buigen zodat ik op mijn gemak op mijn knieen achter haar kon gaan zitten en overal lekker bij kon. Zachtjes begon ik langs de buitenkant van haar lipjes te likken terwijl zij ondertussen haar stijve tepels stond te kneden.
Ik probeerde ondertussen om al het geil rond haar kutje weg te likken maar ze werd zo nat dat dit niet echt makkelijk ging. Ik zag ook nog wat geil rond haar sterretje zitten en kon het niet laten om er ff lekker langs te likken.. Ik hoorde nu een diepe zucht die niets te raden overliet. Shit wat was ze lekker geil! Na zo een tijdje de buitenkant van haar kutje te hebben gelikt begon ik met haar kutje een stukje open te maken zodat ik een goed uitzicht had op de geile roze binnenkant van haar kutje. Het geil liep gewoon in druppeltjes naar beneden. Omdat ze voorover gebogen stond liep haar geil naar haar klitje waar nu een lekker grote druppel zat. Ik ging er met mijn tong langs om de druppel op te likken. Meteen voelde ik Es trillen van geiligheid. Ga door kreunde ze geil. Dit liet ik mezelf geen tweede keer zeggen en begon als een gek te likken.
Niet veel later begon Es te schokken en kreeg ik een vloedgolfje van haar geil in mijn mond. Lang gelden dat ik een zo lekker nat kutje had gelikt. Maar zeker de moeite waard! Es trok me overeind toen ze eindelijk uitgeraasd was en begon me lekker te tongen. Ondertussen likte ze het geil van mijn gezicht af. Doordat ze zo ontzettend nat was geworden van al mijn gelik had ik haar geil over heel mijn gezicht zitten. Ik moet weer terug zei ze, anders gaat mijn man me direct nog zoeken. Dat leek me ook niet een geweldig vooruitzicht dus besloten we maar gouw weer terug te gaan. Toen ik mezelf omdraaide om naar buiten te lopen zag ik dat de deur van het toilet een klein stukkie open stond en dat er een jonge vrouw voor de deur stond.
Ze had een beetje een rood koppie en ik had het idee dat ze lekker had staan gluren terwijl Es en ik bezig waren op het toilet. Toen ik naar buiten liep met Es gaf ze mij nog een glimlach met een knipoog. En toen ze de deur vast pakte om die iets verder open te doen zodat wij naar buiten konden zach ik duidelijk dat de vingers van haar rechter hand nat waren. Deze meid had ons dus lekker staan begluren en zichzelf ondertussen ook nog even geholpen.
Aantal keer gelezen:
1305
Beoordeel dit verhaal:
(10 beoordelingen)