Spannendverhaaltje.nl

Naakt op school - 5

-
14-01-2016
Na wat wel 8 natuurkunde lesuren leken ging eindelijk die vervloekte bel. We gingen de speelplaats op en wachtten daar op Beau en Maarten. Ine pakte haar fiets en al wandelend gingen we naar Maartens huis. Hij vertelde dat zijn moeder werkte in een bejaardenhuis en zeker nog tot laat in de avond zou weg zijn. Zijn vader rijdt voor transport en zou einde van de week pas terugkomen. Hij had nog een grote zus, maar die studeerde in de grote stad.

Aangekomen bij Maarten dronken we alle vier iets fris. Vervolgens gingen we naar boven. Naar de kamer van Maarten. Die had opvallend genoeg niet veel meiden maar vooral posters van mannengroepen aan zijn muur hangen. Hij liet zijn rolluiken zakken en knipte het licht aan. 'Van waar we gebleven waren?' zei ik. Ik begon me alvast uit te kleden en Maarten en Ine volgden mijn voorbeeld. Beau wilde graag eerst even naar huis bellen dat ze later zou zijn. Want bij haar thuis zouden ze wel zitten wachten. Ze zei dat ze voor een opdracht bij een vriendin was en daardoor één of twee uurtjes later zou thuiskomen. Dat was meteen goed. Toen ze weer boven kwam waren wij drie alweer poedel. Ook Beau kleedde zich uit. Ze bibberde een beetje van de kou. Ik nam haar meteen vast en knuffelde een beetje. Ze lachte en knuffelde mij ook.'Waarover hebben jullie zoal gepraat tijdens die les Natuurkunde, wat kunnen we nu eens doen?' vroeg Beau.
'Samen masturberen is leuk! Dat doe ik soms ook stiekem met mijn broer' zei Ine
Ik, Maarten en Beau keken haar een beetje raar aan. Ik zei 'was dat wat je daarstraks ook bij mij deed?'
'Ja inderdaad, dat vond je toch lekker, niet dan?' zei Ine.
Dat kon ik alleen maar bevestigen.
We gingen alle drie in de breedte op het bed liggen en Ine gaf de uitleg. Eerst voor de jongens: je pakt je voorhuid vast en schuift er langzaamaan mee over de eikel. Steeds sneller en krachtiger. Intussen kijk je naar de anderen of fantaseer je zelf een beetje. Toen voor Beau hoe ze zichzelf moest vingeren. Je moet voor jezelf een beetje aanvoelen wat je leuk vindt. Dat is bij elke persoon verschillend. Als jongens lang genoeg masturberen komen ze klaar, dan komt er wit vocht uit hun piemel. Vandaag leerde ik dat dit sperma is. Best is om dit aan een tissue af te vegen en daarna in de vuilbak te gooien denk ik. Altans dat doet mijn broer er toch mee.
'Mag ik dat eens bij jou doen?' vroeg Beau aan mij
'Graag!' zei ik.
En in tegenstelling tot hoe teder Ine dat die middag had gedaan, greep Beau mijn piemel wild beet en begon er hard aan te snokken. 'Auuwww, dat doet pijn' zei ik.
'Oeps sorry' zei ze. Ine deed het voor en Beau probeerde het na te doen.
Ine vroeg of ze ook eens aan die lange mooie piemel van Maarten mocht trekken. 'Heel even dan' zei die. Hij probeerde te genieten, maar dat lukt niet helemaal want zijn piemel werd weer slap. Tot mijn grote verbazing vroeg hij of hij mij eens mocht masturberen. Dat had ik eerst liever niet, maar ik wilde niet preuts overkomen dus stemde ik toe. Ik had trouwens ook geleerd die middag dat jongens seks kunnen hebben.
'Vind je het goed als ik mijn ogen even sluit?' vroeg ik.
'Ja hoor is goed.' zei Maarten.
Ik moest toegeven dat hij het met minstens evenveel gevoel in legde als Ine die middag. Het was werkelijk heerlijk, behalve de geur, dat was niet Ine, maar die kon ik wel weg fantaseren.
Aan het geschuifel naast ons hoorde ik dat ook de meisjes elkaars lichaam gingen ontdekken. Ik draaide mijn hoofd en zeg Ine's vinger tussen Beau's schaamlippen verdwijnen. Waarom wist ik niet, maar plots voelde ik mijn ballen samentrekken en voelde het net alsof ik helemaal weg draaide. Ik zou flauwvallen, er ging iets mis... Het moest stoppen!! Ik kreunde dat had ik zelf niet meer onder controle. Ik voelde mezelf schokken en bleef in alle rust even liggen.
'Hij is net klaargekomen. Laat zijn piemel maar los, hij moet nu maar even bekomen' zei Ine
Langzaam opende ik mijn ogen en zag ik Maarten en Beau verbaasd en zelfs een beetje bang naar me kijken. 'Best-ever!!' was het enige dat ik op dat moment kon uitbrengen. Ik zag Maarten terug glimlachen. Hij legde zich weer op bed en begon nu zichzelf weer te masturberen, in het achterhoofd met wat er net was gebeurd.

Ine was Beau ook weer aan het vingeren. Nagenietend hoorde ik hoe Beau ook in extase kwam en stilletjes kreunde. Ik ging rechtzitten en keek hoe Ine dat deed. Ik wilde het zelf ook graag proberen en ging ook met mijn vinger naar binnen. Het was warm en vochtig en gaf vanzelf een beetje mee. Terwijl ging Ine liggen en kwam Maarten bij haar om dat vingeren eens uit te proberen. Hij was nog steeds niet klaargekomen. Ine bracht zijn vinger naar binnen en eerst bovenop maar dan dieper naar de kittelaar zocht Maarten een weg.
Terwijl ook Beau hevig begon te kreunen en te schokken voelde ik dat Maarten meer naar mij keek dan naar Beau. Hij was duidelijk nog onder de indruk van wat er juist was gebeurd. Plots kwam Beau krijsend en hijgend klaar. Met haar vergeleken was ik dan maar stilletjes geweest.
Terwijl Ine werd gevingerd door Maarten, greep zij diens piemel en trok eraan. Met veel moeite kreeg ze hem naar omhoog. 'Lukt het niet zo Maarten?' vroeg Ine?
'Ik wil graag eens gemasturbeerd worden door Seppe' zei Maarten.
'Doe ik het dan niet goed?' vroeg Ine bezorgd.
'Ik heb het gevoel dat Seppe het beter zal doen' zei Maarten.
Ik wilde het wel eens proberen, maar moest toegeven dat ik mijn geilheid best wel kwijt was. Ik had het niet zo op al dat sperma aan mijn handen. Het was duidelijk dat ik Maarten zeer teleurstelde. Plots dacht ik eraan dat ik nog een condoom had. 'Zal ik je die aandoen?' vroeg ik. Hij stemde ermee in. Hiermee had ik weer bekijks van de twee meiden. Ik besloot om die lieve Maarten te verrassen. Ik begon langzaamaan over zijn eikel te strelen terwijl zijn eikel in de condoom zat ingepakt. Daarna ook met twee handen. Ik deed teken naar Beau dat ze Ine mocht vingeren, wat ze ook deed. Ik zei tegen Maarten 'sluit je ogen en geniet maar lekker, ik verwen je wel!!' Volkomen onverwacht, ook voor mezelf nam ik zijn lange piemel in mijn mond.
Eerlijk gezegd had ik iets degoutant verwacht, maar eerlijk gezegd viel me dat reuze mee. Mogelijk ook wel omdat die condoom daar rond zat. Maarten genoot en haalde steeds dieper adem. Op een moment deed hij voorzichtig zijn ogen een heel klein beetje open. Ik voelde hem schrikken, maar al snel legde hij zijn hoofd weer naar achter. Ik kneep teder in zijn balzak lekte en zoog aan die lange staaf van hem. Ik voelde hoe zijn ballen samentrokken en hij kreunde zachtjes. De bubbel in de condoom vulde zich met een grote hoeveelheid vers sperma.
Ik hoorde achter me zuchten en zag dat Ine ook op kookpunt kwam. Beau was haar stevig aan het vingeren. Het was een heerlijk gezicht. Ine's roze tepeltjes stonden keihard. Ik draaide me om en nam er een in mijn mond. Maarten stond op en ging naar de andere kant van het bed. Ook hij nam een tepel in zijn mond en zoog er hard aan. Terwijl Beau op haar manier steeds harder vingerde met meerdere vingers tegelijk. Ine kreunde en schreeuwde 'Ja!! Nog nog...' Ik voelde haar hand langs mijn buik glijden en ze pakte mijn inmiddels weer stijf geworden piemel en kneep hard in. Ze gilde luid, schokte en er spoot een aanzienlijke hoeveelheid vocht van tussen haar schaamlippen.

We hebben toen samen nog een kwartiertje op bed gelegen. Maarten trok zijn condoom uit, de meisjes verschoonden de lakens. En ik veegde hier en daar nog wat schoon. Daarna zijn we samen nog een lekkere pizza gaan eten. Uitkijkend naar wat dit mooie schooljaar zou brengen. Want dat het hier niet zou eindigen, dat wisten we zeker. Het was het begin van iets nieuws, iets moois!!

------------
Tot zover mijn verhaal...
Reacties of vragen? Je kan me steeds bereiken via xseppex@hotmail.com
Aantal keer gelezen:
6699
Beoordeel dit verhaal:
(10 beoordelingen)