Spannendverhaaltje.nl

Naakt op school - 4

-
14-01-2016
Samen met Ine liep ik terug naar de les. Het was lange tijd stil waarbij we beiden probeerden verwerken wat we net eigenlijk hadden gedaan. 'Was dat nu seks?' vroeg ik. 'softseks denk ik' zei Ine. We kwamen aan bij het lokaal. Andere leerlingen vroegen waar wij geweest waren. We vertelden dat we een lokaal apart gekregen hadden en daar alvast wat gestudeerd hadden. Mijn vrienden keken me aan alsof ze wilde zeggen 'gemist kans maatje...'. Maar wij als enige wisten natuurlijk wat er echt was gebeurd.We hadden twee uur natuurkunde. Met natuurkunde kan je erg veel kanten uit, maar het toeval gaf dat we net die les begonnen aan het hoofdstuk over de seksuele voorlichting. Vanuit een ooghoek zag ik Ine's ogen van me weg flitsen. Vijf minuten geleden had ik nooit kunnen voorspellen dat ik deze les zo geboeid zou gaan zitten luisteren.
De leerkracht begon met uitleggen over de verschillen tussen jongens en meisjes. De pubertijd en het veranderen van het lichaam. Daarbij ook de geslachtsdelen van de man en de vrouw wat meer onder de loep genomen. Ze had hierbij een voorbeeldpenis bij en een voorbeeldvagina. Beide zagen er helemaal anders uit dan wat wij hadden gezien tijdens de middag. Lomper in beweging en koud. We leerden ook verschillende benamingen en verschillende vormen van seksualiteit. Bijvoorbeeld oraal en anaal. Tot onze verbazing werd ook verteld dat ook mannen met andere mannen seks kunnen hebben en zelfs vrouwen met vrouwen of gemixt. Hiervan hadden we tot dan nog niet van gehoord. Wel werd gezegd dat het meest voorkomende en normale was dat man en vrouw samen seks hadden. Tijdens het laatste half uur mochten vragen gesteld worden. Daar leerde ik nog het meeste van. Veel termen hoor ik wel eens, maar de leerkracht stelde zich erg open op. Zo leerde ik wat masturberen was. Tot mijn verbazing was dat net wat Ine bij me had gedaan die middag. Niet zo lang en daardoor was ik vast ook niet klaargekomen. Maar ik vond wel dat het een heerlijk gevoel was. Voor mij was het zeer interessant om dat te leren. Daar zou ik in een experimentele bui zeker nog eens mee aan de slag gaan.
Tot slot kregen we ook allemaal een voorbehoedsmiddel mee in de vorm van een condoom. Die zou, zo zei de leerkracht, vast nog wel eens van pas komen...

De bel ging en een leerkracht op de gang zei dat we verwacht werden op het leerlingensecretariaat. Ongelofelijk maar waar; onze spullen waren eindelijk aangekomen. Jongens en meisjes kregen elk een eigen lokaaltje om zich weer aan te kleden. Ik dacht te voelen hoe Maarten tijdens het omkleden naar me keek. Maar toen ik naar hem keek, was ie net bezig met zijn shirt aan te trekken. Ongegeneerd kon ik zien hoe zijn flinke pik weer fier vooruit stak. 'Je laat je wel opwinden door die meiden h' zei ik. 'Oh je bedoeld dit...' zei Maarten terwijl die naar zijn grote erectie wees en vervolgde stamelend 'Nou eh...'. 'Wie vind je het leukst?' vroeg ik.
'Jij?!' zei hij in snelle reactie op die vraag. Even keek ik hem vragend aan maar stelde toen vast dat het als vraag bedoeld was. Terwijl ik mijn onderbroek en broek aan deed zei ik 'Beau's lichaam is erg mooi met die grote borsten, maar Ine is ook niet mis en leuker om mee om te gaan.' zei ik terwijl ik even nadacht. 'Ik zou toch Ine verkiezen...' Maarten wachtte even terwijl hij vragend keek of ik nog wat zou zeggen. Na enkele tientallen seconden toen hij bijna helemaal aangekleed was zei knikkend hij 'Ik vind beide meisjes wel leuk'. We leverden toen samen onze handdoek weer in bij het secretariaat. Het viel me op hoe dicht Maarten bij me bleef. Helemaal niet geneigd om terug naar zijn klas te gaan. Wij allebei vonden het wel leuk, zo'n nieuw vriendje erbij!

Die speeltijd bleven Maarten en Beau bij mij en Ine staan. Wat een vreemd gevoel was dat weer, zo met kleren aan, moesten we eerlijk toegeven. Maarten zei dat hij, ondanks dat we onze kleren terug hadden, ons toch graag nog even zou uitnodigen bij zijn thuis. Zijn ouders waren pas laat terug en hij had nu het gevoel enkele goede vrienden te hebben. Beau zei dat ze liever naar huis ging, maar ik zag Ine's ogen fonkelen. Ik fonkelde blijkbaar ook want Beau vroeg 'of is er wat anders?'. We vertelden over de les van de voorlichting en dat we elk een condoom hadden gekregen... Beau begon ook te fonkelen en stemde uiteindelijk toe om nog even mee te gaan. Op voorwaarde dat ze bij Maarten even kon bellen dat ze later thuis zou zijn. Zoals verwacht, was dat geen probleem. Toen ging de bel weer en begonnen ze aan hun laatste lesuur.Ine nam mijn hand en trok me mee. Ze ging tijdens dat laatste uurtje naast me zitten op de laatste bank. Ze had duidelijk zin. Dat was de andere leerlingen ook opgevallen, want opnieuw klonk gefluister uit verschillende hoeken. Ook de jongens keken me vragend aan. Ik schudde het hoofd alsof er niets speciaals aan de hand was. Voor de jongens was dat ok, maar de meisjes waren gefascineerd. Zowel ik als Ine zaten bijna nooit achteraan in de klas. Die les was bij nader inzien de saaiste van de dag; de tien geboden tijdens Godsdienst. Ik zuchtte en leunde fel naar achteren.
Volkomen onverwacht pakte Ine mijn hand. Ik wist niet goed waarom ze dat deed en reageerde er niet echt op. Ze liet mijn hand los en kort daarna voelde ik wat op mijn kruis. Diezelfde hand was naar daar verhuisd en kneep kort en zachtjes in mijn klokkenspel. Mijn pik reageerde hier ook op en werd langzaam stijf. Met mijn linkerhand taste ik ook naar het kruis van dit geweldige meisje. Zachtjes in alle stilte voelde ik hoe ze de knoop van mijn broek probeerde los te maken. Vreemd genoeg bleef ze, goed acterend, gefascineerd te zitten opletten in de klas. Ik ging wat onderuit zitten en drukte mijn kruis omhoog. De knoop sprong los en ze ritste de rits een stukje naar beneden. Ze schreef wat op mijn boek nu. Ik moest gaan rechtzitten om te kunnen lezen: 'Ga rechtzitten joh, dit valt op!'

Net toen ik mijn shirt over mijn broek wilde strijken, kwam die bekende hand zich weer moeien. Zo goed als ik kon, probeerde ik net als Ine, de les gefascineerd mee te volgen. Het interesseerde me geen bal en ik liet mijn blik afdwalen richting Ine's kruis. Vreemd genoeg zag ik dat haar broeksknoop nu ook open was. Ine keek nog steeds zelfbeheerst naar het bord, waar de leerkracht in al zijn fascinatie stond te preken. Plots ging een hand in mijn broek en niet veel later voelde ik zelfs hoe mijn onderbroekje werd opgetild en een warme hand het gebied kwam verkennen. Ze streelde eerst wat door mijn schaamhaar en pakte toen mijn stijve piemel vast tussen twee vingers en aaide er wat overheen. Even onverwacht als het begonnen was, stopte het ook weer. De hand kwam weer boven de bank en ik betrapte mezelf erop dat ik weer helemaal onderin was geschoven. Opnieuw ging ik rechtzitten en besloot onbewust en snel wat ik zou doen. Ine nam opnieuw notities van de les en ik liet mijn hand in haar broekje glijden. Door het broekje heen voelde ik haar spleetje en hoe haar benen een beetje spreiden. Net als ik deed, zakte ook zij wat onderuit nu. Ik plaatste mijn hand zo, dat mijn vingers onder haar slipje ingleden en voelde haar streepje schaamhaar dat ik moest trotseren om bij het doel te komen. Met mijn middelvinger woelde ik er zachtjes door. Toen in verder ging voelde ik haar lipjes. Die zweetten behoorlijk. Ze had het duidelijk even warm als mij.

Opnieuw voelde ik een hand in mijn onderbroek glijden. Die pakte mijn pik op en kneep ook zachtjes in mijn balzak. Ik kon het er niet op na laten om mijn ogen te sluiten om zo nog intenser van het gevoel te genieten. Naast me zag ik dat Ine hetzelfde lot onderging. 'Hla!' zei een luide stem. We trokken beide in snel tempo onze handen op tafel en gingen rechtop zitten. 'Wel opletten h' zei de leerkracht van vooraan uit de klas. Verschillende andere leerlingen waren in hun halve slaap gestoord en gingen ook mee rechtzitten. We maakten van die gelegenheid gebruik om snel onze broeken weer dicht te knopen. Zowel ik als Ine knipoogden naar elkaar, voor wat vast nog komen zou...
Aantal keer gelezen:
5359
Beoordeel dit verhaal:
(10 beoordelingen)