Spannendverhaaltje.nl

naakt in de regen

-
14-05-2012
Dit verhaal is geschreven door jan vertelt meer verhalen van jan vertelt Naakt in de regen
De herfst was begonnen, de wind schuurde langs de gevel en de slagregen zong op de maat van de wind een bijzonder lied. In vlagen trommelden de druppels tegen de ramen. M. lag onder de dekens te genieten van dit weer. Ze dook nog eens dieper onder de dekens en viel in een rustige slaap die vele uren duurde.
Om een uur of negen werd ze wakker en het eerste wat ze hoorde bij het opstaan was het ruige herfstweer. Haar heksenbloed kolkte van genot. Dit was het weer waar ze zo lang op het gewacht. Ze wilde naar het bos, genieten van de geur van het natte bos.
Ze raakte er opgewonden van. Vanavond zou ze Henk meenemen naar het bos en samen zouden ze dansen, naakt in de regen. Samen zouden ze het begin van de herfst vieren tijdens de eerste herfststormen.
Onder de warme dekens speelde ze zichzelf, warme golven gingen door haar lichaam en telkens weer bereikte ze een nieuw hoogtepunt.
Met tegenzin stond ze op. Ze probeerde haar gedachten te verzetten, maar dat lukte niet. Er kwam weinig uit haar handen. Het weerbericht voorspelde ook voor de avond en nacht guur weer, met veel regen.
M. werd steeds onrustiger. Ze zag de bladeren vallen, nat en klef meegenomen door regen en wind. Het heksenbloed kolkte, ze wilde onderdeel zijn van de elementen. Naakt dansen met de elementen, geil worden van de wind en de regen.
Naakt liep ze door het huis wachtend op de avond. Ze wilde dansen, dansen op het ritme van de storm. Ze wilde de regendruppels voelen op haar huid, de wind langs haar lijf voelen, langs haar borsten en schaamlippen. Ze werd steeds geiler van de gedachte. Ze pakte een zwarte dildo en liet die diep in haar drijfnatte grot glijden. Woest haalde ze de dildo heen en weer in een steeds hoger tempo, o wat verlangde ze naar de duisternis, dan zou ze …..in de regen in de wind…dit herhalen. Bij de gedachte aan de regen en wind voelde ze spieren spannen, haar tepels werden keihard en priemden vooruit, haar lichaam begon te tintelen en haar schaamlippen klemden de dildo vast. Een diepe rilling ging door haar lijf, ze voelde de sappen langs haar dijen naar beneden lopen en ze beleefde het zoveelste orgasme van die dag. M. wist niet hoe lang ze zo had gestaan met de dildo nog steeds diep in haar grot, maar ze hoorde de auto de oprit oprijden. Henk was eindelijk thuis. Zonder zich te bedenken liep ze naar de deur en liet Henk binnen. Voel eens schat, zei ze, ik ben zo geil… Henk voelde haar natte dijen en de dildo die nog steeds in haar grotje zat, hij zette zijn tas neer en kuste zijn lieve M. Schat zei ze, ik wil vanavond naakt dansen in de regen, ga je mee. Natuurlijk zei Henk ja.
Hij wist hoe wild ze dan kon worden en de seks was altijd geweldig in het bos, zelfs in de regen.
Ze liep naar boven en deed het bad aan, ze wou eerst heerlijk in bad met Henk. Daarna snelde ze naar beneden met in haar hand een duster voor beiden.
Henk pakte een pilsje en schonk gelijk een portje in voor M. Hij zag dat er nog niets aan het eten gedaan was en ging aan de slag. Ze kwam achter hem staan en begon zijn bloes en broek los te doen , snel en vaardig ontdeed ze hem van zijn kleren. Henk ging onverstoorbaar door met het snijden van bospaddestoelen, hij maakte een bospaddestoelensoep voor de gelegenheid wel erg toepasselijk vond hij. Hij maakte een bouillon van een rijke font aangevuld met madeira en deed er verse kruiden in die hij pas ingevroren had. Daarna gingen de paddestoelen er in. De rijke geur van de bospaddestoelen steeg boven de pan uit. Een teentje knoflook maakte de smaak helemaal op en top. M. stond nog steeds achter hem en streelde zijn naakte lijf. Hij genoot volop zoals aan zijn geslacht wel te zien. Stevig met een druppel vocht stak hij vooruit.
De soep moest nog even trekken dus tijd voor het bad bad. Het water was heerlijk uitnodigend warm, de warme damp van kruiden die ze in het bad gedaan gaven de badkamer een bijzondere geur. De vele geurkaarsen benadrukten de sfeer. Buiten begon het al wat donkerder te worden, op het grote dakraam trommelde de regen. Henk moest gaan liggen en zelf waste ze zich snel. Ze liet hem haar heuvel goed glad scheren. Daarna begon ze Henk te wassen waarbij ze zo rijkelijk sop gebruikte dat het als een wolk over het bad en op de vloer lag.
Liefdevol scheerde ze zijn ballen. Na het bad smeerden ze elkaar met een heerlijke olie . Vingers masseerden de lichamen daarbij niet schromend om elkaar lichaamsopeningen binnen te dringen en ook daar de olie rijkelijk naar binnen te brengen. Henk liep naakt achter M. naar beneden de trap en ging verder met het eten. Hij maakte smalle strookjes van brood waar hij wat knoflook en olijfolie deed. Daarom hem wikkelde hij wat spek en dat ging samen tussen de gril. De soep diende hij op met de broodstengels. Het smaakte geweldig samen met de port.
Het was inmiddels tegen negen uur, het bleef stormen en regenen toen M. zei kom op we gaan. Ze had handdoeken en toys in de auto gelegd evenals wat kleding. Op blote voeten met loshangende dusters stapten ze de auto in en daar ging het op weg naar een open plek in het bos.
Op de plek in het bos aangekomen zagen ze dat er kortgeleden gewerkt was in het bos; overal lagen omgezaagde boomstammen en stronken. Naakt stapten ze uit.
M. zocht een stronk uit die er wel comfortabel uitzag, en zei tegen haar lief dat hij daar maar eens op moest gaan neerzitten; hij zag eruit als een geile bossater met die blikken in zijn ogen en die stokstijve roede waar al een mooie druppel voorvocht aan hing…
M. begon met huppelende passen en het grootste plezier rond te dansen en zocht op de grond naar een mooi, zwiepend takje wat ze ook vond. Ze streelde haar drijfnatte lijf en voelde aan haar warme grotje. Diep stak ze haar vingers naar binnen, geile sappen vermengden zich met de striemende regen
Haar borsten dansten lekker mee, en ze begon Henk wat te plagen met het takje; streelde ermee over zijn harige buik, kietelde hem onder zijn ballen en plotsklaps was haar speelse bui verdwenen; haar ogen werden nog donkerder dan ze al waren, maar de geile blik in haar ogen was er overduidelijk!
“Draai om!” beval ze, en toen de lekkere, stevige mannenbillen zo mooi aangeboden werden, kreeg Henk wat hij zo graag kreeg….een heerlijke afranseling waarbij zijn billen bij iedere slag van het takje prachtig mooi rood opkleurden…
Door de zwiepende wind en de regenspetters had iedere slag op zijn reetje extra intensiteit gekregen, en hij genoot volop van deze intense ervaring.
M. genoot van dit tafereeltje, en even dacht ze dat zij de totale controle had van dit spelletje.
Henk liet M. even in de waan dat hij zich aan haar had overgeleverd.
Toen worstelde hij zich los van de boomstronk en het zwiepende takje en greep haar waar hij maar kon.
Hij kneep en betaste haar hele goddelijke lijf.
Maar ook M. draaide en kronkelde zich om aan zijn tastende handen te ontkomen en om hem gelijkertijd overal te pakken.
Opeens had Henk het voor elkaar; hij manouvreerde zichzelf zo dat M. met haar billen zelf op de stronk terecht kwam!
“Wohw, dat voelt koud aan” gilde ze.
M. spreidde haar benen en met de speelsheid van een jonge meid riep ze: “wie komt er in mijn huissie”
Henk liet zich niet onbetuigd, en schoof zijn door de stoeipartij nog harder geworden lul tussen de uitnodigende schaamlippen.
M. deed direct haar benen om zijn middel.
Met haar hielen drukte ze zich tegen zijn natte, naakte achterwerk en spoorde hem aan diep in haar te komen.
Ze liet zich nog wat onderuit zakken en als vanzelf schoof ze haar hete en natte spleet over zijn eikel.
Henk drukte als reactie hem hard en diep in haar, en M. gilde “oh ja, dieper, dat is het helemaal…jah duw door, mijn kutje brand van verlangen en me’n hele lijf staat in vuur en vlam door jou”
“Toe, doe er iets aan, spuit hem vol en blus die brand” gilde M. weer.
Henk liet zich niet onbetuigd en begon als een wilde te naaien.
Door de hevige stoten moest ze zich goed vast houden anders gleed ze van de stronk.
Henk voelde haar geile sappen langs zijn paal lpen.
M.’s gezicht vertrok zich en ze riep luid “dieper, harder, joaaa neeeuuuk heeel mijn kut, van begin tot heel diep, ohhh wat geil is dit”
Haar hoofd viel opzij en ze liet zich helemaal gaan, haar kreten klonken door het bos en als er een wandelaar gelopen zou hebben moet die dat zeker gehoord hebben.
Dit realiseerde Henk zich donders goed, en na nog een harde stoot, en door de spanning van het in het wild neuken, spoot zijn sperma diep in de kut van M.
Haar orgasme was ook ongekend hevig en zeer luidruchtig.
Henk trok zijn uitgewerkte stamper uit haar kutje, en op dat moment golfde het ingespoten sap samen met haar geil uit haar kutje en liep die sapstraal tussen haar benen door tot op de stronk.
De toys bleven onaangetast in de auto liggen, want zeg nou zelf…wie kan spelen in een bos heeft toch geen speeltjes nodig? (^_^) (Als je genoten hebt van het verhaal kan je reageren naar janvertelt@gmail.com)
Aantal keer gelezen:
938
Beoordeel dit verhaal:
(10 beoordelingen)