Spannendverhaaltje.nl

Na Twintig Jaar Toch Bart

-
21-10-2010
Bart komt vandaag. Eindelijk. Sinds januari zit ik op Hyves en ben al enkele oud-klasgenoten tegengekomen en ook Bart. Bart heeft mij gevonden, om eerlijk te zijn. Ik ken hem sinds mijn jeugd. Toen ik een jaar of 11 was, ging ik voor het eerst op zeilkamp en heb dat een paar zomers achter elkaar gedaan. Pas toen ik 17 was, heb ik een andere vakantiebestemming gekozen en had ik het wel gezien. Bart is ook twee keer geweest, met zijn broer Peter. Bart had mij gevonden via Hyves en meldde zich direct aan als ‘een vriend’. Sindsdien hebben we veelvuldig heen en weer gemaild en bericht en zo hebben we weer een beeld van hoe het 20 jaar geleden was. Zo heb ik ook weer meer zeilkampers kunnen achterhalen, toch een beetje de kracht van Hyves.

Na een paar keer mailen vroeg Bart me of het niet leuk zou zijn om een keer te lunchen. Hij werkte één dag in de week in de buurt van mijn huis en hij kon wel regelen dat hij een keer in de buurt zou lunchen. Met mijn werk en de kinderen lukte het allemaal niet om dat ook echt te regelen. Pogingen om ’s avonds af te spreken zijn daarna ook gestrand, maar aangezien ik het nu wat minder druk heb, kon de afspraak er eindelijk komen. Ik heb natuurlijk wel foto’s gezien, maar weet niet zo goed meer hoe hij er uit zag en hoe hij was. Door de mailtjes heb ik mijn geheugen weer kunnen opfrissen, maar toch zijn veel dingen nog duister. Vooral toen hij mailde dat hij zulke goede herinneringen had aan het kamp waar wij ‘lekker bij elkaar buiten hebben geslapen’ en dat het een van zijn dierbaarste jeugdherinneringen was, kon ik niet plaatsen. Daar hoop ik vandaag maar achter te komen. Ik moet zeggen dat mij opeens wel de afgelopen weken te binnen schoot dat ik waarschijnlijk dat kamp met hem gezoend heb. Mijn geheugen is heel slecht met dit soort dingen. Niet omdat ik zo’n sloerie ben, maar ik kan het gewoon niet onthouden. Ik moet een jaar of 14 zijn geweest.

Mijn vriend Sander is nog altijd in de veronderstelling dat er nooit iets is geweest tussen Bart en mij.Ik vind het niet nodig om Sander onnodig ongerust te maken, bovendien weet ik niet eens meer wat er nou is gebeurd. Zoveel indruk heeft het dus niet gemaakt. Daarom wilde ik hem ook wel graag ontmoeten. Volgens Sander is hij ook op meer uit, gezien de mailtjes die hij van hem heeft gelezen. Maar Sander vertrouwt me.

En nu komt Bart dus. Ik heb vanmorgen de kinderen weggebracht en nog even kunnen werken thuis. Ik heb nu nog driekwartier voordat hij komt. Ik ga maar eens uitgebreid douchen, daar heb ik zin in. Het werken lukt tocht niet echt.

Na de douche sta ik voor de grote spiegel. Ik kijk naar me en ben niet ontevreden over deze 36-jarige moeder van drie kinderen. Sinds ik de borstvoeding heb gestaakt zijn mijn borsten weer in vorm geraakt en staan weer wat strakker. De tepels zijn wat kleiner geworden. Verder heb ik veel gesport de laatste maanden waardoor ik eindelijk weer eens door die 62 kilo grens heen ben. En dat zie je, vind ik.

Ik kijk naar mezelf en mijn blik blijft hangen op het streepje haar dat boven mijn vagina zit. Ik was nooit zo’n voorstander van het wegscheren van schaamhaar. Maar na een jaar zeuren kreeg Sander me zover. En zoals vaker met het verleggen van grenzen, heeft ook dit mij een goed gevoel gegeven. Het was tenslotte ook Sander die op een gegeven moment opeens met een vibrator binnenkwam en zei dat ik het daarmee moest proberen. Wat een feest was en is dat. Hij scheert al langer zijn schaamhaar en ik moet zeggen dat ik het wel altijd een mooi gezicht vind. En als ik nu zo naar mezelf kijk, vind ik me er zo tien jaar jonger uit zien.

Ik kies een leuke rok uit met daarboven een strak shirtje dat ik sinds dit weekend in huis heb. En ik ga mijn nieuwe laarzen aan doen. Ik zie alleen dat de randen van mijn bh wel erg zichtbaar zijn door het shirtje heen. Heel even twijfel ik, maar besluit dat ik het ook wel zonder durf. “Daar zijn ze mooi genoeg voor,” zeg ik tegen mijn spiegelbeeld.

Precies om half twaalf belt Bart aan. Stipt op tijd. Als ik de deur open doe ben ik even verrast door zijn jonge, frisse verschijning. Hij is er mooier op geworden door de jaren heen. We giechelen wat heen en weer omdat het toch al twintig jaar geleden is geweest dat we elkaar voor het laatst hebben gezien. “Wauw, jij ziet er echt fantastisch uit,” zegt Bart oprecht. “Dank je, maar jij ziet er ook goed uit, een echte man,” lach ik. Ik zie dat zijn ogen van boven naar beneden gaan en even blijven hangen bij mijn borsten. Ik kijk naar mezelf en zie ook dat door de spanning en de kou van buiten mijn tepels door mijn shirtje komen. Ja, dat is het risico van een strak shirtje en geen bh, denk ik bij mezelf. Ik kijk Bart aan en hij glimlacht.

Eenmaal binnen drinken we een kopje koffie en babbelen wat over onze kinderen, vrienden van vroeger en wat ons allemaal heeft beziggehouden de afgelopen twintig jaar.“Ik ben zo blij dat ik je ben tegengekomen op Hyves,” zegt Bart, “Ik was heel benieuwd wat er nu van je was geworden. Je bent tenslotte het eerste meisje met wie ik een soort van intiem ben geweest.” “Ik weet wel dat we hebben gezoend, maar had je dat toen nog nooit gedaan, jij was toch al 17?”vraag ik. “Het was wel wat meer dan zoenen, we hebben de hele nacht in dezelfde slaapzak gelegen en weinig geslapen, hoor,” zegt Bart. Ik verexcuseer me voor mijn waardeloze geheugen maar kan het mij niet herinneren. “We zijn niet met elkaar naar bed geweest, maar verder heb ik jou toen ook wel als eerste, behalve jijzelf misschien, een orgasme bezorgd,” zegt hij. Ik ben even van slag door de bekentenis van Bart. Dat ik me dat niet kan herinneren.

“Wil je het huis even zien,” zeg ik om de stilte te doorbreken. Ik laat de kinderkamers zien en de badkamer en op zolder slapen Sander en ik. Dus ook die afdeling laat ik zien. Opeens pakt Bart mij van achteren beet en houdt me vast voor de grote spiegel die aan de muur hangt. Hij staat achter me. “Je hebt nog steeds hetzelfde mooie lichaam,” zegt hij en hij pakt van achteren mij bij mijn middel. We kijken elkaar via de spiegel aan. Ik schrik, maar draai me niet direct weg. Hij streelt me zachtjes over mijn heupen en in de spiegel zie ik door mijn strakke shirt mijn tepels naar voren schieten. “Waar ben ik mee bezig,” denk ik heel even, maar dan draait hij me om en zoent me vol op mijn mond. Het gaat direct met veel passie en ik smelt ter plaatse. Dit gaat niet meer stoppen, weet ik nu al. Eigenlijk wist iets in mijn hoofd het al toen ik de deur open deed en hij mijn borsten ongegeneerd bekeek. Ik ga er vol op in en we zoenen zoals je doet als je iemand lange tijd niet hebt gezien. Zijn handen voel ik overal over mijn lichaam gaan en we vallen op het bed van Sander en mij.

Bart trekt mijn shirtje omhoog en zijn ogen glimmen als hij mijn borsten ziet. “Nog net als toen,” zegt hij. Hij neemt een van mijn harde tepels in zijn mond en begint te likken en zuigen. Met zijn linkerhand zoekt hij een weg naar beneden. En verdwijnt onder mijn rokje. Mocht ik al niet te ver zijn gegaan, dan is dit het in ieder geval. Zijn hand zoekt mijn kut, die moet koken op dit moment. Wat een passie. Ik streel hem door zijn haar terwijl hij mijn tepels likt. Hij trekt mijn rokje naar beneden en streelt mijn streepje schaamhaar. “Het is nog minder dan toen je 14 was,” hijgt hij, “geil”. Dan begint hij me weer wild te zoenen en ik zoek met mijn hand onder zijn blouse naar zijn tepels. Die voelen ook hard. Hij pakt mijn hand stopt die in zijn broek. Ik voel een enorme pik, die volgens mij nog niet eens op zijn hardst is. Voor het eerst in elf jaar heb ik een andere pik dan die van Sander in mijn vingers en het voelt geil.

Opeens stopt Bart met zoenen, gaat naast het bed staan en begint zich uit te kleden. “Ik wil je helemaal naakt zien en voelen,” zegt hij licht dwingend. Ik ben nu toch al te ver gegaan dus doe wat hij zegt. Hij gaat op zijn rug liggen terwijl ik mijn laarzen, panty, rokje en shirtje uittrek. “Blijf nog even staan, ik wil naar je kijken,” zegt Bart. Ik kijk hem aan en hij streelt met zijn hand zijn pik. Hij ziet mij kijken.

Dan gaat hij bij me staan en begint me weer te zoenen. Hij bijt even op mijn tong wat een vreemd, spannend gevoel geeft. Dan zakt hij door zijn knieën en begint mijn tepels weer te likken en gaat langzaam naar mijn navel en onderbuik. Ik ben een van de weinige vrouwen die het niet zo op beffen heeft en voor nu houdt hij ook op bij mijn onderbuik.

Hij legt me weer op het bed gaat half op me liggen. Hij zoent me en begint weer aan zijn tocht naar mijn tepels. “Je hebt zulke geile borsten,” hijgt hij. Hij gaat steeds verder naar beneden en ik heb het idee dat hij nu wel op weg is naar mijn kut. Ik pak zijn hoofd en stamel: “dat hoeft niet hoor.” Hij trekt mijn handen los en met beide armen trekt hij mijn benen omhoog en duwt ze uit elkaar. “Ik kwam hier toch ook om te lunchen,” zegt hij geil lachend. En hij valt letterlijk aan op mijn schaamlippen. Hij likt, hij hapt, duwt mijn benen nog verder uit elkaar en zet zijn tanden in mijn clitoris. ´Waarom wil ik dit nooit,´ vraag ik me af. Ik weet niet hoe ik het heb en begin te kronkelen door het bed. Ik zoek met mijn handen zijn lichaam en hij draait zich met zijn onderlichaam naar mij toe. Ik vind zijn pik en begin wild te trekken. Dan gaat hij in standje 69 over mij heen zitten. Ik houd helemaal niet van pijpen, waarschijnlijk dat ik daarom het beffen ook altijd afhoud. Maar hij duwt zijn pik in mijn gezicht. Voorzichtig lik ik langs zijn pik, zonder zijn eikel in mijn mond te nemen. Ik vind de smaak van voorvocht niet zo heel prettig. Hij heeft wel een flink grotere pik dan Sander, valt me op. In de tussentijd maakt hij me helemaal wild met zijn gelik tussen mijn benen. Opeens denk ik: ´Wat zal mij het,´ en ik neem zijn pik in mijn mond. Het zoutige van zijn voorvocht slik ik snel weg en het valt me eigenlijk mee en ik merk dat hij er alleen maar wilder van wordt. Al snel kom ik tot een orgasme, maar heb, volgens mij, een doorlopend orgasme.Na een tijdje begint Bart zijn pik in mijn mond te bewegen. Hij neukt me in mijn mond. Ik heb er wel eens over gelezen, maar nog nooit ervaren omdat ik pijpen niet fijn vind. Hij heeft alleen zo’n grote pik dat hij al snel in mijn keel zit. `Niet klaarkomen, hoor,” hijg ik nog snel.

Na een tijdje haalt hij zijn pik uit mijn mond die glimt van zijn geil en mijn speeksel. Ik heb al een vermoeden wat er nu gaat komen. Hij gaat op zijn knieën voor me liggen. Ik kijk hem aan en ik spreid nu zelf mijn benen… ik nodig hem uit… “Ik ga nu even iets inhalen. Iets doen wat ik met je 14-jarige kut had moeten doen, 22 jaar geleden. Helaas heb ik je niet mogen ontmaagden toen,” zegt Bart grommend.

Opeens bedenk ik me iets: “Wacht even, moeten we niet een con….”, maar verder kom ik niet want hij zit al in me. “Ik wil niet met condoom, dat vind ik niks, je gebruikt vast de pil,” zegt Bart. “Ok,” zeg ik, want ik voel al dat hij diep in me beweegt en wil zelf niet meer dat hij stopt. Hij duwt mijn benen nog wat verder uit elkaar en ik zie dat zijn pik helemaal in mijn verdwijnt. “Jezus, wat voelt dit vol,” hijg ik. En dan begint hij sneller te bewegen…”Kan je nagaan hoe dat destijds in je gevoeld moet hebben,” zegt hij weer met iets van spijt in zijn stem over die tijd.

Terwijl hij steeds sneller gaat, hoor ik het bed kraken en ik hoor mezelf steeds harder kreunen. Volgens mij heb ik sinds de bevalling niet meer zoveel lawaai gemaakt in dit bed. Sander was vermoedelijk al drie keer in die tijd klaargekomen, maar Bart lijkt nog lang niet van plan om te komen. Opeens doet hij het wat rustiger aan en gaat langzaam helemaal uit me om daarna weer tot zijn onderbuik en zak naar binnen te stoten. Dat doet hij een paar keer en hoewel het een beetje pijn doet, geeft het ook een heerlijk gevoel. Voor het eerst in mijn leven ga ik hier een orgasme tijdens het neuken krijgen en ik begin steeds heftiger te kreunen.

Bart krijgt door dat hij mij naar een hoogtepunt gaat brengen en stopt opeens. “Waarom ga je niet door,” hijg ik en ik pak zijn middel om hem weer in mij te duwen, terwijl ik mijn hartslag in mijn kut voel en mijn clitoris voel tintelen. Ik ben heel dicht bij een waanzinnig orgasme. “Ok,” zegt hij, “maar dan ga je op handen en knieën.” Ik wil dat hij het afmaakt dus draai snel op mijn buik en doe wat hij zegt. Ik wil hem zo snel mogelijk weer in me voelen. Hij gaat achter mij zitten en duwt in een keer zijn pik in mij. Hij gaat half over me heen hangen en knijpt zachtjes met zijn vingers in mijn tepels. “Wat heb jij een lekkere kut zeg, daar heb ik dus twintig jaar op moeten wachten, omdat jij toen niet verder wilde,” zegt hij hijgend, “dat ga ik nu even goedmaken.” Dan pakt hij mijn billen en begint in zo’n hoog tempo te stoten dat ik niet meer weet hoe ik het heb. Ik kan niet langer op mijn armen steunen en zak er doorheen en duw mijn hoofd in het kussen. Het ziet zwart voor mijn ogen en ik voel alles samentrekken in mijn kut, ik kan het ene orgasme niet meer van het andere onderscheiden. Na een paar stevige stoten hoor ik Bart grommen: “zo Eva, en nu ik.” Ik voel hem in een keer uit mij komen en voel warme stralen op mijn rug en tussen mijn billen terecht komen.

Allebei zwaar bezweet vallen we op onze rug op het bed. Het interesseert me niet dat ik zijn sperma aan mij voel plakken en aan het bed. Dat is voor later zorg. Mijn kut doet pijn en ik kan niet meer. Toch pak ik met mijn hand zijn halfstijve pik en melk de laatste druppels zaad uit hem die langzaam langs zijn eikel en pik lopen over mijn hand.

Na een tijdje gelegen te hebben vraagt hij: “Heb je wel eens anale seks gehad?” “Nee, dat durf ik niet,” antwoord ik. “Gun mij de volgende keer mijn lolletje en laat me je in ieder geval op één manier ontmaagden,” zegt hij. Ik reageer niet en voel mijn kut nog branden. Ik moet er niet aan denken dat iets soortgelijks met mijn kont gebeurt, maar iets in mijn hoofd doet mij er heel erg naar verlangen om dat toch aan Bart te gunnen en ik besef mij dat ik het toch niet zal weigeren de volgende keer. Dan is er in ieder geval een volgende keer….
Aantal keer gelezen:
494
Beoordeel dit verhaal:
(10 beoordelingen)