Spannendverhaaltje.nl

Na ruzie komt gangbang

-
16-08-2010
De spanning was alweer enkele weken voelbaar. In januari en februari zonder elkaar op (werk)vakantie, kind thuis, huizenkoop, hypotheek, keuken , badkamer. Voeg daarbij het grote verschil op het gebied van beleving van seks en je hebt letterlijk alle ingrediënten in huis voor een heerlijk meningsverschil. Gisteren was het weer zover. Donderdagavond is koopavond. Zo ook in Amsterdam. Beiden op tijd thuis, even bijpraten en in de auto naar Noord. J. was er met zijn gedachten niet helemaal bij. Wel een leuke keuken gezien, maar zijn aandacht lag toch echt meer bij het eerder besproken sexuitstapje op zaterdag. Bij G. zijn de spanningen rondom huizenkoop behoorlijk opgelopen en hebben het uitstapje naar de achtergrond verdrongen.
Thuisgekomen toch maar een poging wagen. J. wil een uitspraak. ‘Gaan wij zaterdag of niet.’ G. voelt de bui al hangen. ‘Gaat ie straks doorzeuren over details. Hoe ga het doen, met wie ga het doen, hoe vaak, waar, met hoeveel, in welk standje……’ J. voelt zich betrapt. Dan maar kort door de bocht. ‘Gaan we nog gaan we niet?’. ‘Nee’, is het korte antwoord van G. ‘Maar hoe kan dat dan?. Eergisteren dacht je daar heel anders over. Dat kun je niet maken!’ De verwijten vliegen over een weer. Alles wordt erbij gehaald. Kind, geld, relatie, seks…noem maar op. Om een uur ’s nachts dan toch maar naar bed. Beiden beginnen wel te leren. Lekkere seks gehad en voldaan in slaap gevallen. De volgende ochtend opstaan en naar het werk. Vanuit de auto even bellen en bijpraten. Laatste opmerking van G ‘ Ik heb wel zin om zaterdag weg te gaan’. Zaterdag inderdaad huis gekocht en hypotheekoffertes doorgenomen. Eindelijk rust.
De moeilijkste beslissing is genomen. Er is geen weg terug. Wij zijn de trotse eigenaren van een woning in Amsterdam. Opgelucht reserveert J. bij de club. Zal de tiende keer zijn dat ze daar naartoe gaan. Douchen, spullen pakken en in om 22.00 uur in de auto. De 20 minuten reistijd werden besteed aan de gebruikelijke ‘wat als’ discussie. G. houdt ervan om lekker langdurig seks te hebben. Liefst neukt ze met meerdere mannen tegelijk. Voorwaarde is allen dat ze zwart moeten zijn en een grote penis moeten hebben. Intussen is G. aardig door de ‘voorraad’ heen. Wat nu? Ze komen er niet uit. Voordat de discussie weer hoog op kan lopen staan ze voor de deur van de club. De vaste bezoekers zijn er al. Links de stellen in SM- outfit, rechts de alleenstaande mannen en daartussen de nieuwe stellen. J. kijkt rond en ziet twee negers waar G. al eerder seks mee had aan de bar staan. Ook G. heeft ze gezien.
Eerst maar bij het groepje staan. G. heeft haar ‘serveerster outfit’ aan. Veel te kort waardoor haar blote billen zichtbaar zijn. Al snel gaan de eerste handen op ontdekkingsreis. Heeft ze een slip? Nee. Een vrouw waarmee G. al eerder heeft gesproken begint G heftig te vingeren. G. gaat op de bank zitten en doet haar benen wijd. Steeds meer vingers verdwijnen in het kutje van G. tot op gegeven moment de hele hand tot ver over de pols in haar kutje stak. J. haalt zijn penis tot voorschijn en brengt deze in positie. G. begint heftig te pijpen en voelt het eerste orgasme aankomen. De vrouw trekt haar hand terug en wordt afgelost door de man. Ook zijn hand verdwijnt snel. De vrouw is erbij blijven zitten en begint de anus van G. te bewerken. Ook hier wordt niet op een vinger meer of minder gelet. Intussen heeft zich een groep toeschouwers gevormd. Goedkeurende blikken van de alleenstaanden. ‘Die moeten wij de gaten houden’.
Na haar zoveelste orgasme besluit G. te stoppen. Eerst maar even douchen. Enkele mannen volgen haar naar de douche maar vallen haar niet lastig. Teruggekomen besluit G. een drankje te halen. In haar veel te korte jurkje gaat ze naar de bar en gaat precies tussen te twee negers staan. Door de herrie moet G. vooroverbuigen om haar bestelling door te geen. Haar billen worden zichtbaar. Geliktijdig komen de twee negers in actie. De handen zoeken tussen haar benen. J. bekijkt het geheel van een afstand. G. gaat wijdbeens aan de bar staan. Plotseling gaat ze op haar hurken zitten en begint de broeken van beide negers te openen. G. weet wat ze kan verwachten. Snel en ervaren begint ze beiden te pijpen.
Omdat ze op haar hurken zit staat haar kutje wijd open. Meerdere mannen proberen daar gebruik van te maken. Voor J het teken op actie te ondernemen. Hij stapt op het groepje af vraagt G. of het niet beter is om naar de speciale ruimte te gaan. G. staat op en loopt vooruit. Gevolgd door een groepje van 10 mannen. G. gaat met beide negers op het grote bed liggen. De eerste begint haar hard te neuken terwijl ze de tweede aan het pijpen is. J. komt erbij en het eerstkomende uur wordt G. in alle standen genomen door de drie mannen. Als klap op de vuurpijl gaat G. in de sandwich. J. in haar kont, de grote zwarte penis in haar kutje en de derde in haar mond. De andere mannen weten niet zo goed wat ze mee maken. G. komt overeind, kijkt om zich heen en zegt tegen het groepje mannen ‘en nu jullie. Laat maar zien wat je kunt. G. wordt nog een uur door de overige mannen genomen. Het uiteindelijke resultaat is dat ze in twee uur met 14 mannen seks heeft gehad. Nog een laatste drankje aan de bar, even napraten en dan naar huis.
Aantal keer gelezen:
680
Beoordeel dit verhaal:
(10 beoordelingen)