Spannendverhaaltje.nl

Na jaren weer afgesproken

-
29-05-2011
Dit verhaal is geschreven door Arjan meer verhalen van Arjan Eindelijk was de dag aangebroken dat we elkaar weer zouden zien na een paar jaar geen contact.
Een jaar of 4 geleden hadden we elkaar leren kennen via via in de supermarkt en savonds al gelijk in de kroeg. Het contact werd meer en meer en zo begonnen we te daten in de kroeg en begonnen we te sms-en en belden we elkaar steeds vaker.
Op zondag dat ze niet hoefde te werken hadden we afgesproken dat we op mijn studentenkamertje een dvdtje zouden gaan kijken. Alleen hebben we het einde van de dvd nooit gezien omdat we veel te veel met elkaar bezich waren en we allen nog maar lagen te tongen op de bank. Ik had me handen eindelijk op plekken waar ik ze al erg lang wou hebben om der billen en borsten. Langzaam gleden me handen over haar hele lichaam heen. Zo zochten ze der vhals op en liet ze zakken in der shirt en haalde der mooie borsten uit der bh om langzaam de stijf geworden tepels te strelen. Me andere hand gleed via haar rug naar de billen en gleed der broek in om via de mooi geile string de billen te masseren.
Zo lagen we heerlijk in elkaar verstrengelt en hadden de tijd van ons leven. En het leek een heerlijke eeuwigheid te duren. Totdat we plots uit onze roes werden gehaalt door het geluid van haar telefoon. Het bleek etens tijd te zijn en der moeder vroeg zich af waar ze was.
Na dit middagje is er veel veranderd tussen ons. Het contact verwaterde door wat onenigheid en omdat ik een relatie kreeg met een ex collega van haar. Zo waren er een paar jaar gepasseerd en was ondertussen weer vrijgezel en was verhuist naar een andere stad.
Op een dag zat ik achter me pc en kwam er een berichtje binnen op me facebook pagina.
Het bleek een berichtje te zijn van der met de vraag waar ik tegenwoordig uithing.
Zo doende kregen we steeds meer contact en hadden we het veel over de gebeurtenissen van toen. Soms zelfs met wel heel opwindende gesprekken dachten we terug aan de gebeurtenissen van toen. En hoe het had kunnen aflopen.
Nu was de dag dus aangebroken dat we elkaar weer zouden zien. Ik kreeg een sms dat ze de trein had en ik ging opweg naar het station om haar op te halen. In de verte zag ik de trein al aankomen toen ik op het station arriveerde. Ik parkeerde de auto en liep snel naar de trappen waar ik haar al naar beneden zag lopen. Toen we elkaar begroeten begonnen we elkaar gelijk te tongen en weer gleden me handen over de mooie stel billen waar ik lang naar had verlangt.Langzaam begon me lul te groeien en begon klem te zittten in me broek.
Omdat er toch wel wat werd gekeken naar ons hebben we maar snel de auto gepakt om naar me huis te rijden.
Eenmaal thuis heb ik er grond geleid door het huis en eindige in de keuken waar ik gelijk maar aan het eten begon. Tijdens het eten raakte we lekker aan de praat over ditjes en datjes en hoe het was na al die jaren en dergelijk. Maar soms keken we elkaar zo aan dat je de vonken kon zien overspringen.
Na het avond eten liet ik der weten dat het toetje nog gehaalt moest worden. Zo zaten we in de auto en reden we naar de itliaanse ijssalon om daar lekker een ijsje te halen. Omdat de zon al begon tee zakken zijn snel door gereden naar de dijk waar je mooi uitzicht het op het water.
Op de dijk de auto op een verlaten doodlopend wegetje gezet. En zo om de mooie rode zon het water in te kunnen zien zakken.
We stapte uit de auto en ging op de motorkap hangen om de zon mooi achter het water weg te zien zakken. Rustig eten we ondertussen de ijsjes op. Door het warme weer begint het ijsje al te smelten en al snel zit er allemaal ijs rond de lippen. Ook valt er een klodder ijs op der shirtje. Ik maak haar er op attent. Ze ziet het niet zitten dus zei ik haar dat ik het wel even schoonmaak. Snel pak ik een doekje uit de auto en met teppende bewegingen haal ik de restjes van het shirt af. Ondertussen zie ik dat der tepels door haar bh en shirt beginnen te prikken. Ik laat het doekje vallen en begin der te zoenen en ondertussen begin ik der borsten te masseren. En ook voel ik een hand over me kruis gaan. Hier door begint me lul ook weer tot leven te komen en snel is me broek niet groot genoeg meer. Snel lopen we naar de auto en zetten de stoelen in de slaap stand en stappen de auto in. Snel doen we de deuren opslot en kijken elkaar aan en zien weer vonkjes van verlangen in elkaars ogen verschijnen. Langzaam komen onze monden weer bijelkaar en begonnen te zoenen. Zo ging het van zoenen naar tongen en liet ik me handen weer de vrij loop en kwam over de rug bij der broek uit waar een mooie blauwe string boven uit stak wat mooi in de achteruitkijkspiegel te zien was.Snel voel weer die geweldige billen in me handen. Ondertussen wordt ik geiler en geiler en kan me haast niet meer in houden.
Lamgzaam voel ik een hand over me kruis glijden en zoekt de rand van me broek op en glijdt zo naar binnen. Ze glijdt zo over me kaalgeschoren kruis en pakt me lul beetje en legt deze in een een betere positie en gelijk wordt hij stijfer. Zo erg zelfs dat der hand er niet meer bijpast en begint dan ook me gulp open te maken en doet me riem los. Door de opgebouwde spanning springt me lul uit me broek opweg naar de vrijheid. Om der nog wat meer ruimte te geven zet ik mezelf af waardoor ze me broek naar benden kan doen en dan laat ik me weer in me stoel vallen. Langzaam begint ze met me lul te spelen en komt ze met der hoofd naar me keiharde staaf en begint met der tong rondjes te draaien over me natte eikel. Ondertussen zoeken mijn handen de weg naar der mooi borsten die mooi verpakt zitten in een diepe v-hals en mooie bh. Opeens stoptze met het verwennen van me eikel en komt boven me zitten met dr benen aan beide kanten van mij.Hier door kijk ik recht tegen der borsten aan. Langzaam laat ik me handen over lichaam glijden en kom aan de onderkant van der blouse terecht en duw deze over der hoofd uit en maakt de bh los en gooi deze op de achterbank. Ik zie 2 mooie kleine maar volle borsten voor me neus. Door dat ik de stoel zo ver mogelijk naar acher heb geschoven kan ze net tussen de stoel en het stuur met der knieen op de grond zitten en begint ze weer met der tong over me eikel te likken en er kussen op te geven. Langzaam plagend zuigt ze steeds meer op me eikel en ik begin te kreunen van het gevoel dat ik maar zelden zo heb gevoeld. Dan begint ze me lul zover mogelijk in haar mond te nemen en zie hoe ze de volle lengte van me lul in zich neemt. Ook voel ik een hand me gladgeschoren ballen begint te masseren. En met der andere hand drukt ze met een vinger tegen me sterretje aan. Ik weet niet wat ik mee maak en spuit dan ook snel al een lading sperma recht der mond in. Langzaam laat ze me lul uit der mond geleiden.
Ik zie wat restjes sperma in der mond hoeken zitten. Alleen heb ik der nog niet zien slikken. Opeens laat ze zich omhoog komen en begint me te tongen en laat zo mijn eigen sperma me mond in geleiden. Tot me schrik knijpt ze in een tepel. Ze zegt ze “ ik laat pas los als je je zaad lekker hebt doorgeslikt.Even weet ik niet wat me gebeurd maar het idee maakte me alweer super geil en snel slik ik alles door. Ondertussen laat ik dan ook snel me handen over der billen geleidenen en pak de randen van de strakke glans legging om die over haar billen te hevelen en naar beneden te trekken. Ik zie een mooie en super sexy string waar een enorme natte plek in zit.
Snel laat ik me handen ook dit gebied verkennen en voel hoe een vers geschoren schaamstreek. Door me gewekte nieuwsgierigheid trek ik der string kapot om snel der kutje te kunnen zien.
Na even goed te kijken zie dat ze een erg mooi stel lipjes heeft en een mooie klitje dat al erg goed zichtbaar is. Me vingers volgen de weg langs der lipjes zo over der venus heuvel en soms door de natte spleet heen maar steeds het gebied van der clitje ontwijkend . Dan maak ik 2 vingers nat en begin langzaam te vingeren terwijl ze over me heen gaat ligen en me in me nek begint te zoenen. Terwijl ik der aan het vingeren ben zien ik de laatse restjes van de zon weg zakken in het water. Op dat moment fluisters ze “ ik wil je harde lul in me voelen” en dit doet me lul weer op voele toeren groeien na de heftige orgasme van der net. Ik haal me vingers uit der en laat der deze zelf aflikken. Dit maakt der helemaal gek en snel gaat ze boven op me zitten en ik zie me eikel steeds dichter bij der kutje komen. Langzaam laat ze zich zakken en zie hoe der lipjes een weg zoeken om me lul heen. Even blijft ze halverwege zitten en slaat een zucht uit en laat zich dan tot op de bodem zakken. Ritmische begint ze te bewegen en zie der kut over me lul heen glijden. En weer sta ik versteld hoe ze de 19cm zo in zich neemt. Steeds sneller begint ze te bewegen. Ze blijft recht op zitten en heeft niet in de gate dat er een paar tourfietsers voorbij rijden. Ik kijk der aan en zie dat ze met gesloten ogen aan het genieten is. Ik kijk verder en zie der borsten bewegen als gekken en dat maakt me alleen maar gek. Me lul begint alweer te kloppen en dit voelt ze en gaat daardoor steeds langzamer bewegen. Even denk ik bij te kunnen komen maar dan begint ze der kutspieren samen te trekken en en te ontspannen en weer heftig te neuken waardoor ik weer een lading sperma me lul in voel komen. Zonder waarschuwing laat ik alles gaan en ben helemaal uit geput. Ze laat me lul uit der vagina geleiden en draait zich om en zet der kruis boven me gezicht. Ik begrijp wat ze wil en begin met me tong der erogene zone tussen der benen te verwennen terwijl ze zelf me lul schoonlikt. Steeds harder en harder begint ze te kreunen als ik me tong tussen dr lippen duw en zo net langs der clit laat geleiden. Ze stopt met het schoonlikken van me lul omdat ze der eigen lichaam niet meer onder controle heeft. Met een gil komt ze klaar en slaakt een gil uit.
Ze trekt zich op aan de stoel en komt over me heen ligen om op adem te komen. Na een heerlijke tong zoen kleden we ons weer aan waarna we naar me huis zijn gereden om daar even lekker samen te douche en samen de nacht door te brengen. Het was een super avondje en de nacht zou ook nog veel beloven. (Als je genoten hebt van het verhaal kan je reageren naar verhalenadres@hotmail.com)
Aantal keer gelezen:
651
Beoordeel dit verhaal:
(10 beoordelingen)